Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Other Classifieds

Other Classifieds Any classifieds that not suits the selling of products or services.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 10-04-2008, 07:44 PM
goldtrader goldtrader is offline
Super Active

goldtrader's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2005
Location: Shah Alam
Posts: 6,929
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Futsal Court untuk dijual

Salam

peluang yang baik untuk sesiapa yang ingin membuka futsal , kami menawarkan 1 set gelanggang futsal standard size ( 4200 kaki persegi) dgn harga yang murah

Tiger turf Astrograss 22 ( recon )
Netting baru

RM 35 000 sahaja

Harga siap pasang

Harga biasa utk spek ini adalah RM 51 200

Save 16 200


sapa sapa berminat boleh pm


Kami adalah syarikat bumiputera yang menyediakan perkhidmatan memasang segala jenis permukaan untuk kegunaan sukan.

untuk maklumat lanjut layari www.whizzsport.com ( harap maaf , website 80% siap )

Last edited by goldtrader; 10-04-2008 at 07:50 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 10-04-2008, 07:53 PM
GoldFinger GoldFinger is offline
Active Member

GoldFinger's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,814
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by goldtrader View Post
Salam

peluang yang baik untuk sesiapa yang ingin membuka futsal , kami menawarkan 1 set gelanggang futsal standard size ( 4200 kaki persegi) dgn harga yang murah

Tiger turf Astrograss 22 ( recon )
Netting baru

RM 35 000 sahaja

Harga siap pasang

Harga biasa utk spek ini adalah RM 51 200

Save 16 200


sapa sapa berminat boleh pm


Kami adalah syarikat bumiputera yang menyediakan perkhidmatan memasang segala jenis permukaan untuk kegunaan sukan.

untuk maklumat lanjut layari www.whizzsport.com ( harap maaf , website 80% siap )
ni harga siap boleh start sekali ngan tempat kah.., atau ni harga upah pasang jer ?
Reply With Quote
  #3  
Old 10-04-2008, 08:04 PM
hafis_81 hafis_81 is offline
Super Active

hafis_81's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Feb 2008
Location: Malaya
Posts: 6,399
Thanks (Received): 32
Likes (Received): 0
Active Level
Default ..............

Quote:
Originally Posted by goldtrader View Post
Salam

peluang yang baik untuk sesiapa yang ingin membuka futsal , kami menawarkan 1 set gelanggang futsal standard size ( 4200 kaki persegi) dgn harga yang murah

Tiger turf Astrograss 22 ( recon )
Netting baru

RM 35 000 sahaja

Harga siap pasang

Harga biasa utk spek ini adalah RM 51 200

Save 16 200


sapa sapa berminat boleh pm


Kami adalah syarikat bumiputera yang menyediakan perkhidmatan memasang segala jenis permukaan untuk kegunaan sukan.

untuk maklumat lanjut layari www.whizzsport.com ( harap maaf , website 80% siap )
company bro mmg ada jual yg rekon ke atau ada 1 court ni shj yg nk dijual?
__________________
“ I went to the West and saw Islam, but no Muslims; I gets back to the East and saw Muslimies, but not Islam. ”

—Syeikh Muhammad Abduh -
Reply With Quote
  #4  
Old 10-04-2008, 08:27 PM
goldtrader goldtrader is offline
Super Active

goldtrader's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2005
Location: Shah Alam
Posts: 6,929
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ni ada satu court saja .. kebetulan ada satu court tu dia nak reconstruct dan tukar kepada rubberized floor

harga ni untuk setup court tidak termasuk dgn tempat .. kalau nak pasang kat johor pun bleh , nak pasang kat kedah pun boleh .. sebut saja di mana mana .. kami akan pegi pasang ... tiada kos sembunyi
Reply With Quote
  #5  
Old 15-04-2008, 05:48 PM
aree aree is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2008
Location: Penang
Posts: 82
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Iklan kat sini nak jual benda cam ni kurang laris Bro,

Cuba iklan kat Cari Classified
__________________
[CENTER][COLOR="Red"][URL="http://www.cari.com.my/classified/ads/info.php?ID=562038&CatID=23"]Kisah Benar Pesara Tentera Yang Daif Menjadi Kaya Raya[/URL] $$$ [URL="http://www.************************"]Pelajari Teknik Beraksi DiRanjang[/URL] $$$ [URL="http://www.moreniche.com/join.html?w=126644&ttp=2"]Signup Percuma Di Bayar USD15[/URL][/COLOR]$$$[URL="http://www.teknikduitcepat.com"]Aku Dapat RM100 Setiap Hari[/URL][/CENTER]
Reply With Quote
  #6  
Old 15-04-2008, 06:44 PM
goldtrader goldtrader is offline
Super Active

goldtrader's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2005
Location: Shah Alam
Posts: 6,929
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ehehehhe dah iklan dah pun

btw mekasih ..
Reply With Quote
  #7  
Old 15-04-2008, 06:48 PM
janz_264 janz_264 is offline
Active Member

janz_264's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Location: Kuantan...........................Old Trafford
Posts: 1,859
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Bro,kos utk set up futsal court tu untuk standard size ke..
Reply With Quote
  #8  
Old 15-04-2008, 06:55 PM
goldtrader goldtrader is offline
Super Active

goldtrader's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2005
Location: Shah Alam
Posts: 6,929
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

yerp utk standard size ...
Reply With Quote
  #9  
Old 15-04-2008, 07:02 PM
Shukz Isma Shukz Isma is offline
Super Active

Shukz Isma's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2007
Location: WTF
Posts: 5,515
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by goldtrader View Post
ni ada satu court saja .. kebetulan ada satu court tu dia nak reconstruct dan tukar kepada rubberized floor

harga ni untuk setup court tidak termasuk dgn tempat .. kalau nak pasang kat johor pun bleh , nak pasang kat kedah pun boleh .. sebut saja di mana mana .. kami akan pegi pasang ... tiada kos sembunyi
tang nie yang best.
Reply With Quote
  #10  
Old 15-04-2008, 07:04 PM
janz_264 janz_264 is offline
Active Member

janz_264's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Location: Kuantan...........................Old Trafford
Posts: 1,859
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Aku mmg ada cadang nak bukak futsal court..Mslh skrng adlh lokasi..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold