Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Prepaids, Dealers, Agents

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,296
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,026
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,180
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 21-06-2012, 12:23 PM
sheila sheila is offline
Legendary Member

sheila's Avatar

 
Trader Rating: (107)
Join Date: Feb 2011
Posts: 14,849
Poster Rank: #143
Thanked 50 Times
Active Level
My Mood:
Default Dah SOLD OUT~~~~

Sapa nak beli. Kena sabar ckit tunggu barang... Sebab...
Tapi apa pon yg berlaku, jgn risau. Sy yg akan bertanggungjawab. Cuma pelanggan yg nak beli kena sabar ckit tunggu brg. Nak tanya sy x pe status brg, tp jgn busukkan nama sy klu brg x smpi secepat yg di inginkan...

Quote:
Originally Posted by sheila View Post
Besarkan sikit apa yg sy tulis kat depan

Quote:
Sapa byr dulu, dia dapat. Lagi satu aku kena confirmkan stok. Aku wat dropship je ni. Ada agen lain sup tlg jualkan gak
Penghantaran ambik masa lebih kurang 2-3-4 hari dr tarik bayaran dan pejabat pos buka...

Kena paham brg x de kat sy. Sy wat dropship je ni.
Dan sy tau sup ni ada masalah penghantaran ckit tp x de la teruk sgt dan sup mmg leh dipercayai.
juz klu byr arini, blom tentu dia pos esok. Take time ckit tp x lambat sgt
2-3-4 hr mcm tu je. Dan klu x de aral. Mmg esok je sup pos. Apa pon sy akan roger customer dan sup sy sebaik mungkin yg sy mampu..
Quote:
Sim x leh sheck daftar atas nama sapa. Klu hilang atau rosak x de refund kecuali masih baru beli.

No dah di daftarkan.
Beli lebih dari satu pon harga sama. Ni stok terakhir, lepas ni dah x de stok.
Harga termasuk topup RM15 suplier bagi, Kebanyakkan jual kosong je.
Apa2 prob dgn no, x seperti di iklankan. Leh hubungi sy semula

BERMINAT?? 013-2118734

Kelebihan SOX/UOX:
Celcom ke Celcom yg di 8paxkan: RM0.005/sms @ 10sen/minit
Celcom ke Celcom: RM0.01/sms @ 15sen/minit
Celcom ke Telco lain: RM0.06/sms @ 15sen/minit
P/s: Tamat tempoh cdt smpi rate mcm ni tamat antara 2021-2025

Nombor yg terpapar ni je ada, x leh request no lain
Limited stock
Sapa byr dulu, dia dapat. Lagi satu aku kena confirmkan stok. Aku wat dropship je ni. Ada agen lain sup tlg jualkan gak
Penghantaran ambik masa lebih kurang 2-3-4 hari dr tarik bayaran dan pejabat pos buka...


Quote:
Di ingatkan, no2 ni stok limited. Mmg nampak byk no2 ni tp bukan aku sorang penjual. Suplier aku pon ada agen2 lain jugak. Jadi dapatkan sebelum terlambat

RM70. EXPIRED 2021
(Harga termasuk topup RM15 suplier bagi dan dpt 350 SMS percuma Celcom bagi tapi SMS PERCUMA ni sup dah guna, berapa x tau sebab nak aktifkan pek siap2, x nak ada problem lagi dan juga postage pos ekpress - Hilang tanggung sendiri. Melainkan sy yg hilangkan tracking no. Akan jadi tanggungjawab saya. (nak lebih selamat pos laju semenanjung tambah RM4, sabah sarawak Rm7)

O13 507XXXX - SOLD
O13 507XXXX - SOLD
O13 514XXXX - SOLD
O13 506XXXX - SOLD
O13 501XXXX - SOLD


RM75. EXPIRED 2022
(Harga termasuk topup RM15 suplier bagi dan dpt 350 SMS percuma Celcom bagi tapi SMS PERCUMA ni sup dah guna, berapa x tau sebab nak aktifkan pek siap2, x nak ada problem lagi dan juga postage pos ekpress - Hilang tanggung sendiri. Melainkan sy yg hilangkan tracking no. Akan jadi tanggungjawab saya. (nak lebih selamat pos laju semenanjung tambah RM4, sabah sarawak Rm7)

O13 507XXXX - SOLD
O13 506XXXX - SOLD
O13 506XXXX - SOLD
O13 506XXXX - SOLD

RM80. EXPIRED 2023
(Harga termasuk topup RM15 suplier bagi dan dpt 350 SMS percuma Celcom bagi tapi SMS PERCUMA ni sup dah guna, berapa x tau sebab nak aktifkan pek siap2, x nak ada problem lagi dan juga postage pos ekpress - Hilang tanggung sendiri. Melainkan sy yg hilangkan tracking no. Akan jadi tanggungjawab saya. (nak lebih selamat pos laju semenanjung tambah RM4, sabah sarawak Rm7)

O13 507XXXX - SOLD
O13 506XXXX - SOLD
O13 506XXXX - SOLD
O13 506XXXX - SOLD
O13 519XXXX - SOLD
O13 504XXXX - SOLD
O13 506XXXX - SOLD


RM85. EXPIRED 2024
(Harga termasuk topup RM15 suplier bagi dan dpt 350 SMS percuma Celcom bagi tapi SMS PERCUMA ni sup dah guna, berapa x tau sebab nak aktifkan pek siap2, x nak ada problem lagi dan juga postage pos ekpress - Hilang tanggung sendiri. Melainkan sy yg hilangkan tracking no. Akan jadi tanggungjawab saya. (nak lebih selamat pos laju semenanjung tambah RM4, sabah sarawak Rm7)

O13 5068521
O13 5013374
O13 5069563
O13 5068538
O13 5071054
O13 5014074
O13 5069316
O13 5382960
O13 5014601
O13 5069194
O13 5013203
O13 5069702
O13 5069185

RM90. EXPIRED 2025
(Harga termasuk topup RM15 suplier bagi dan dpt 350 SMS percuma Celcom bagi tapi SMS PERCUMA ni sup dah guna, berapa x tau sebab nak aktifkan pek siap2, x nak ada problem lagi dan juga postage pos ekpress - Hilang tanggung sendiri. Melainkan sy yg hilangkan tracking no. Akan jadi tanggungjawab saya. (nak lebih selamat pos laju semenanjung tambah RM4, sabah sarawak Rm7)

O13 514XXXX - SOLD
013 506XXXX - SOLD
O13 587XXXX - SOLD
O13 5079322
O13 514XXXX - SOLD
O13 506XXXX - SOLD
O13 5877813
O13 5019142
O13 532XXXX - SOLD
O13 5928703
O13 5019053
O13 5047391
O13 5810846
O13 5876126
O13 5241885
O13 506XXXX - SOLD
O13 5137453
O13 5928061
O13 5928705
O13 506XXXX - SOLD
O13 519XXXX - SOLD
013 5193808
O13 5047012
O13 501XXXX - SOLD
O13 514XXXX - SOLD
O13 5928704
O13 5811748
O13 501XXXX - SOLD
O13 514XXXX - SOLD
O13 5302437
O13 5181984
O13 514XXXX - SOLD




Testimoni

Quote:
Originally Posted by miehensem View Post
hehe... sian kat TT..

utk pengetahuan korang.. aku le customer yg sorang sheila drpd thread lama tu..

mmg sheila ada offer kat aku utk tukar simkad yg baru ni.. ( yg tertera kat depan thread ni la ) cuma aku mintak maaf kat sheila sebab lupa nak reply sebab kalut benda lain..

apa2 pun aku happy gak la dengan simkad yg aku beli kat sheila haritu.. expired thn 2023.. kalo dulu aku pakai postpaid .. sebulan rm120-150.. tp bila pakai SOX ( rasa mcm budak skola lak aku ni ).. sebulan tak smpai rm50.. seriously.. aku dah pakai hampir sebulan.. baru 2 kali reload rm10.. ni pun ada balance rm7-8 lagi..


bab sheila.. mmg trusty seller.. tp suplier dia pun berani cakap sebab benda tu betul la.. takkan nak menipu pulak kan.. semua org nak business..


so pd aku la.. mmg rekemen beli la simkad kat sheila ni.. lagi pun nothing to loose.. takde apa yg rugi pun.. dah rate punya la murah.. takat rm60 tu.. sebulan dua dah balik modal dah..


apa2 pun thanks sheila..
Testimoni kedua

Quote:
Originally Posted by lopez_80 View Post
simpack yg beli dgn TT dh selamat sampai td..seperti yg dijanjikan dh ada crdt RM20 siap2..dan yg best crdt expired 18/7/2020..9 taun bru expired..ok la tu..dn lg satu kalau SOX ni pas 2020 celcom akan offer tuk plan UOX plak..so aku rasa akan tambah 5 tahun lgi..sbb tu supplier TT ckp bleh samapi 2025...pape pun.. thanks sis..good service... siap offer kalau taknak bleh pulang duit..
Saham Akhirat....

__________________
REAL BISNES - BUKAN MONEY GAME
MODAL SERENDAH RM150 JANA INCOME RM1000/SEHARI - DAPAT PRODUK 1001 KEGUNAAN
BEST TAK, KALAU KITA BELI BARANG, KITA SUKA, KITA PROMOTE TERUS JANA INCOME LUMAYAN??
INFO LANJUT CIK KUCING - BERMINAT, PM JE

Last edited by sheila; 28-11-2012 at 11:01 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 21-06-2012, 12:55 PM
sheila sheila is offline
Legendary Member

sheila's Avatar

 
Trader Rating: (107)
Join Date: Feb 2011
Posts: 14,849
Poster Rank: #143
Thanked 50 Times
Active Level
My Mood:
Default

x de org nak beli pon.....
aritu x de stok, rmi gak tyanya. he
__________________
REAL BISNES - BUKAN MONEY GAME
MODAL SERENDAH RM150 JANA INCOME RM1000/SEHARI - DAPAT PRODUK 1001 KEGUNAAN
BEST TAK, KALAU KITA BELI BARANG, KITA SUKA, KITA PROMOTE TERUS JANA INCOME LUMAYAN??
INFO LANJUT CIK KUCING - BERMINAT, PM JE
Reply With Quote
  #3  
Old 21-06-2012, 08:51 PM
sheila sheila is offline
Legendary Member

sheila's Avatar

 
Trader Rating: (107)
Join Date: Feb 2011
Posts: 14,849
Poster Rank: #143
Thanked 50 Times
Active Level
My Mood:
Default

belilaaaaaaaaaa
__________________
REAL BISNES - BUKAN MONEY GAME
MODAL SERENDAH RM150 JANA INCOME RM1000/SEHARI - DAPAT PRODUK 1001 KEGUNAAN
BEST TAK, KALAU KITA BELI BARANG, KITA SUKA, KITA PROMOTE TERUS JANA INCOME LUMAYAN??
INFO LANJUT CIK KUCING - BERMINAT, PM JE
Reply With Quote
  #4  
Old 21-06-2012, 11:19 PM
shiroshino shiroshino is offline
Normal Member

shiroshino's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2012
Posts: 375
Poster Rank: #6873
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

cik sheila..nk book num bleh
011 1998xxxx
011 1998xxxx

Last edited by shiroshino; 25-06-2012 at 04:37 AM..
Reply With Quote
  #5  
Old 22-06-2012, 11:27 AM
sheila sheila is offline
Legendary Member

sheila's Avatar

 
Trader Rating: (107)
Join Date: Feb 2011
Posts: 14,849
Poster Rank: #143
Thanked 50 Times
Active Level
My Mood:
Default

Semua yg tanya sy dah balas.
Tp no akakn di book bila dah byr,...
__________________
REAL BISNES - BUKAN MONEY GAME
MODAL SERENDAH RM150 JANA INCOME RM1000/SEHARI - DAPAT PRODUK 1001 KEGUNAAN
BEST TAK, KALAU KITA BELI BARANG, KITA SUKA, KITA PROMOTE TERUS JANA INCOME LUMAYAN??
INFO LANJUT CIK KUCING - BERMINAT, PM JE
Reply With Quote
  #6  
Old 22-06-2012, 11:30 AM
saga merah saga merah is online now
CG Top Poster Club

saga merah's Avatar
 
Trader Rating: (236)
Join Date: May 2011
Location: MAXIS-CELCOM-DIGI-TUNETALK-UMOBILE-ITALK
Posts: 25,644
Poster Rank: #51
Thanked 22 Times
Active Level
My Mood:
Default

bg la diskaun..dh nk posa..hakhak..
__________________
PERNIAGAAN PREPAID SMS 24 JAM
MAXIS | CELCOM | DIGI | HOT TIKET | ITALK | UMOBILE | TUNE TALK
PENDAFTARAN PERCUMA.. TEMPAT ADALAH TERHAD !!!
TOP UP CELCOM DAN INTERNET TERMURAH DISINI

MAXIS : 017-5601614 CALL-SMS
+ CELCOM : 013-4744686 CALL-SMS-WHATSAPP
Reply With Quote
  #7  
Old 22-06-2012, 11:50 AM
sheila sheila is offline
Legendary Member

sheila's Avatar

 
Trader Rating: (107)
Join Date: Feb 2011
Posts: 14,849
Poster Rank: #143
Thanked 50 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by saga merah View Post
bg la diskaun..dh nk posa..hakhak..
Beli byk la. he
lagi pon no SOX versi lama dah mahal skrg
Lepas ni x silap dah x kuar kot
__________________
REAL BISNES - BUKAN MONEY GAME
MODAL SERENDAH RM150 JANA INCOME RM1000/SEHARI - DAPAT PRODUK 1001 KEGUNAAN
BEST TAK, KALAU KITA BELI BARANG, KITA SUKA, KITA PROMOTE TERUS JANA INCOME LUMAYAN??
INFO LANJUT CIK KUCING - BERMINAT, PM JE
Reply With Quote
  #8  
Old 22-06-2012, 02:50 PM
shiroshino shiroshino is offline
Normal Member

shiroshino's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2012
Posts: 375
Poster Rank: #6873
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

cik sheila..sy dh pyment..cek ye
Reply With Quote
  #9  
Old 22-06-2012, 10:25 PM
sheila sheila is offline
Legendary Member

sheila's Avatar

 
Trader Rating: (107)
Join Date: Feb 2011
Posts: 14,849
Poster Rank: #143
Thanked 50 Times
Active Level
My Mood:
Default

Dah antar kat suplier, nant dia confirmkan order.
Apa2 sy roger
__________________
REAL BISNES - BUKAN MONEY GAME
MODAL SERENDAH RM150 JANA INCOME RM1000/SEHARI - DAPAT PRODUK 1001 KEGUNAAN
BEST TAK, KALAU KITA BELI BARANG, KITA SUKA, KITA PROMOTE TERUS JANA INCOME LUMAYAN??
INFO LANJUT CIK KUCING - BERMINAT, PM JE
Reply With Quote
  #10  
Old 23-06-2012, 12:03 AM
sheila sheila is offline
Legendary Member

sheila's Avatar

 
Trader Rating: (107)
Join Date: Feb 2011
Posts: 14,849
Poster Rank: #143
Thanked 50 Times
Active Level
My Mood:
Default

Nant dah payah cr...
__________________
REAL BISNES - BUKAN MONEY GAME
MODAL SERENDAH RM150 JANA INCOME RM1000/SEHARI - DAPAT PRODUK 1001 KEGUNAAN
BEST TAK, KALAU KITA BELI BARANG, KITA SUKA, KITA PROMOTE TERUS JANA INCOME LUMAYAN??
INFO LANJUT CIK KUCING - BERMINAT, PM JE
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 06:10 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE