Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Loans, Credit Cards

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 26,863
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 57,486
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 44,460
More...
Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 17-06-2012, 02:44 PM
Lenkcai Lenkcai is offline
Super Active Member

Lenkcai's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2012
Location: Approaching a dim light at the end of the tunnel
Posts: 3,169
Poster Rank: #1224
Thanked 10 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by gmsatria View Post
wat mase ni xde la tuan...kena ade sorg member cg yang berani untuk try dulu loan nie...
boleh proceed, kalau bayar 2-3k upfront ni
tapi tt atau kawan dia kena bagi cagaranlah , macam iphone 4s ke, ipad3 ke, samsung s3 ke atau barang-barang yang berharga 4k

tunggu sorang lepas pun tak selamat lagi, kurang-kurang 10 lepas baru leh caya

bahaya main upfront ni, kat cg ni sebelum ni ada bagi gerenti 200% , 250% , , bayar upfront gerenti lulus , semua ke parit
__________________
Do What You Feel In Your Heart To Be Right . You'll Be Criticized Anyway !!!
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 17-06-2012, 10:59 PM
gmsatria gmsatria is offline
Well-Known
Member

gmsatria's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Sep 2009
Location: in front of YOU.....
Posts: 7,709
Poster Rank: #422
Thanked 6 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Lenkcai View Post
boleh proceed, kalau bayar 2-3k upfront ni
tapi tt atau kawan dia kena bagi cagaranlah , macam iphone 4s ke, ipad3 ke, samsung s3 ke atau barang-barang yang berharga 4k

tunggu sorang lepas pun tak selamat lagi, kurang-kurang 10 lepas baru leh caya

bahaya main upfront ni, kat cg ni sebelum ni ada bagi gerenti 200% , 250% , , bayar upfront gerenti lulus , semua ke parit
hahahaha..xpe..nanti kite tengok kalau ade yang lepas samada dari cg atau x ok...
Reply With Quote
  #33  
Old 25-09-2012, 09:01 PM
gmsatria gmsatria is offline
Well-Known
Member

gmsatria's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Sep 2009
Location: in front of YOU.....
Posts: 7,709
Poster Rank: #422
Thanked 6 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by gmsatria View Post
Salam semua... saya minta MAAF kalau thread ni mengundang pelbagai tanggapan.harapan saya hanyalah membuka peluang terakhir kepada yang betul-betul hendak menggunakan DUIT kerana pelbagai masalah seperti loan di reject oleh semua bank2,koperasi mahupun pinjaman berlesen. dengan ini saya ada menawarkan pinjaman kepada yang betul2 memerlukan sahaja serta berkeLAYAKkan. saya hanya tolong kawan promosi loan ni sahaja.semua maklumat lanjut akan diberi penerangan dengan lebih jelas oleh dia, bukan saya. sila PM no hp anda untuk kawan sy hubungi dengan segera.

Loan ini terbuka untuk kakitangan kerajaan,badan berkanun serta GLC. swasta boleh cuba juga,tapi banyak syarat ketat yang lain. Yang penting gaji masuk bank.Hanya untuk yang duduk KL & Selangor sahaja.

~Pinjaman melalui Syarikat Pinjaman Berlesen. Jumlah pinjaman yang tinggi,boleh dirunding.Interest bermula 6% ke atas mengikut kes. Bayaran balik boleh bincang untuk tempoh yang lebih lama.Syarikat juga boleh tolong overlap dari syarikat pinjaman berlesen yang lain. Kelulusan dan dapat duit pada hari yang sama. CTOS/CCRIS boleh..tapi jika CTOS dengan syarikat pinjaman lain xboleh buat.

Pada yang berminat boleh PM saya no hp anda serta details mengenai anda seperti nama penuh, no hp serta masalah.. pihak admin akan hubungi anda secepat yang mungkin. anda boleh bgtau apa jua masalah anda.

**pada staff kerajaan yang over 60%,dah buat mbsb waslah..berani nak buat loan lagi tanpa overlap loan sedia ada..sanggup nk tinggalkan gaji sikit...boleh PM sy...saya ada jalan...

Terima Kasih.
selamat malam semua....yang berminat..boleh PM sy...
Reply With Quote
  #34  
Old 25-09-2012, 09:57 PM
azriusre azriusre is offline
Super Active Member

azriusre's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Sep 2008
Location: Tah..aku pun tak tau
Posts: 3,514
Poster Rank: #1087
Thanked 3 Times
Active Level
My Mood:
Default

Aku berani buat tapi sayang pinjaman berlesen ni untuk KL & Selangor jer..
__________________
Jangan dok gatai klik
Reply With Quote
  #35  
Old 25-09-2012, 09:58 PM
gmsatria gmsatria is offline
Well-Known
Member

gmsatria's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Sep 2009
Location: in front of YOU.....
Posts: 7,709
Poster Rank: #422
Thanked 6 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azriusre View Post
Aku berani buat tapi sayang pinjaman berlesen ni untuk KL & Selangor jer..
bro gov ke swasta?
Reply With Quote
  #36  
Old 25-09-2012, 09:59 PM
azriusre azriusre is offline
Super Active Member

azriusre's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Sep 2008
Location: Tah..aku pun tak tau
Posts: 3,514
Poster Rank: #1087
Thanked 3 Times
Active Level
My Mood:
Default

Swasta bro
__________________
Jangan dok gatai klik
Reply With Quote
  #37  
Old 25-09-2012, 10:04 PM
gmsatria gmsatria is offline
Well-Known
Member

gmsatria's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Sep 2009
Location: in front of YOU.....
Posts: 7,709
Poster Rank: #422
Thanked 6 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azriusre View Post
Swasta bro
kalau gov ley adjust koperasi
Reply With Quote
  #38  
Old 25-09-2012, 10:18 PM
azriusre azriusre is offline
Super Active Member

azriusre's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Sep 2008
Location: Tah..aku pun tak tau
Posts: 3,514
Poster Rank: #1087
Thanked 3 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by gmsatria View Post
kalau gov ley adjust koperasi
Tu memang dah tau

Swasta ni memang dah susah

Nanti Tuan tolong check PM..
__________________
Jangan dok gatai klik
Reply With Quote
  #39  
Old 26-09-2012, 06:45 PM
gmsatria gmsatria is offline
Well-Known
Member

gmsatria's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Sep 2009
Location: in front of YOU.....
Posts: 7,709
Poster Rank: #422
Thanked 6 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azriusre View Post
Tu memang dah tau

Swasta ni memang dah susah

Nanti Tuan tolong check PM..
ok...dah PM semula...
Reply With Quote
  #40  
Old 29-09-2012, 10:50 AM
StaRz_V StaRz_V is offline
Super Active Member

StaRz_V's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Feb 2010
Posts: 2,894
Poster Rank: #1359
Thanked 3 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nika View Post
kad atm kena pegang ni bukan biasanya along ke
harap tak ada sesiapa kena scam,,ada upfront tu
Eh, npe kne bg kad bank plak.. Bkn ker dh bg upfront?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 02:46 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE