Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 26,745
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 57,350
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 44,354
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12-06-2012, 02:19 AM
SF:Syukri SF:Syukri is offline
Active Member

SF:Syukri's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Nov 2010
Posts: 2,429
Poster Rank: #1645
Thanked 4,294,967,295 Times
Active Level
My Mood:
Default singkirkan karat di gigi anda...

SAYA MULAKAN DENGAN

ASSALAMMUALIKUM



Ultraviolet and blue LEDs


PENHANTARAN ADALAH PERCUMA, MENGUNAKAN POS LAJU MALAYSIA KECUALI SABAH DAN SERAWAK +RM5, SEBELUM JAM 12 TENGAHARI SETIAP HARI KECUALI CUTI MINGGU DAN CUTI UMUM
RM50/SEKOTAK


TESTIMONI RAKAN CG
Quote:
Originally Posted by bujang_senang View Post
biarrrr betul??saya bru pkai 3 mggu mmg dah nmpak kesan..tq bro syukri...=D
TESTIMONI

Quote:
Originally Posted by tidusz View Post
xngilu pun.aku pnh guna benda ni awal thn lps.beli kat lelong.com.cm kena tau cr guna je.bukan cm colgate blh sapu banyak kt getah pendakap gigi tu.pengalaman aku la klu guna byk sgt lidah akan terhakis.rs pedih kt lidah smp 2,3 ari.nk putih cepat xdela.amik ms gak.sehari aku guna 2x je slama 15minit.letak skit je kt getah pendakap.lbh dr tu lidah sakit n pedih. mula2 pakai nmpk gak tompok2 putih dh mula kuar kt gigi.nk kata putih suma kt gigi xdela.amik ms.pas abih 2 botol gel tu mmg gigi agak putih.tp pas putih kene jg lg la.kurangkan minuman cm teh, milo, cola, oren dan minuman yang ada pewarna sbb gigi start kuning balik.bg aku benda ni ok. xde masalah.aku ingat nk beli lagi benda ni.
Quote:
Originally Posted by SF:Syukri View Post


ni aku punya kawan yang buat bisnes dengan aku dia dah test

kata beliau:

huhu..sebenarnya malu sgt2 nk tunjuk testi ni..tp apa kn daya ana penjual..n cstmr mesti nak tau hasil penggunaan..ni gmbar gigi ana sndri yg guna berselang2 sbb terlalu bz n xsmpat nk menggigit...huhu...okey boleh tgk la perbezaan warna gigi ana ni..wlupon xcntik pon hnya just nk gtau prdk ni berkesan ke x..ana amik gmbr ni ditmpat sama....ana xedit langsung cuma crop shja..jual biar jujurkn..itu yg ana nk terangkn pada suma cstmr ana...


CARA PENGUNAANYA

[CENTER]

Cahaya putih membuat putih Gigi anda dalam masa 10 minit. Sistem pemutih gigi cahaya Putih revolusi baru menggabungkan teknologi cahaya untuk memutihkan gigi anda. Sistem pemutih gigi cahaya Putih akan membantu menghilangkan kekotoran yang disebabkan oleh kopi ...
Cahaya putih adalah satu sistem revolusioner baru yang menggabungkan teknologi yang cahaya untuk memutihkan gigi anda dengan cepat. Rawatan cahaya adalah teknik pemutihan terbaru yang digunakan oleh doktor gigi. Sistem yang unik yang direka untuk digunakan di rumah dan amat mudah untuk digunakan. Cahaya maju yang digabungkan dengan gel yang dirumus khas, dengan pantas membuang kotoran permukaan dan meresap untuk membuang kotoran yang terbenam. Berjalan lancar di noda yang disebabkan oleh kopi, teh, tidak, penuaan wain merah, jus buah-buahan, minuman berkarbonat dan. Jadi, jika anda mahu gigi yang lebih putih sekarang untuk acara khas atau hanya ingin cara yang cepat untuk mencerahkan senyuman anda untuk melihat yang terbaik. Sistem Gigi Pemutihan akan memberi anda cepat, hasil yang tahan lama panjang yang yang anda cari-cari selama ini!

Pakej Termasuk:

Putih Pemancar Cahaya
Putih Gel Ringan Dan Aplikator
Cahaya putih 2 Lithium CR2025 Bateri

*

Soalan-soalan yang kerap ditanya

Q. Jika ia berfungsi begitu cepat, tidak berbahaya untuk gigi saya?
A. White Light menggunakan bahan yang sama aktif yang digunakan oleh doktor gigi.
*
Q. Apa membuat Cahaya untuk para Putih jadi unik?
A. Ia menggabungkan teknologi ringan dan menggunakan gel dua maju
sistem. Hujung penyampaian lingkaran bercampur dua gel berasingan yang memberi
anda manfaat sepenuhnya daripada momen bahan-bahan sebelum mereka datang
bersentuhan dengan gigi anda.
*
S. Berapa banyak putih gigi saya akan jadi?
A. gigi anda boleh menjadi lebih putih dalam seperti yang sedikit sebagai 10 minit, Walau bagaimanapun,
ijazah pemutihan akan bergantung kepada jumlah mengotorkan dan
warna asal gigi anda.
*
Q. Bagaimana jika saya mempunyai gigi sensitif?
A. Orang yang mempunyai gigi sensitif suka White Light kerana mereka boleh menggunakan
selama hanya 10 minit. Walau bagaimanapun, sekiranya sensitiviti berlaku, ia adalah
sementara dan akan hilang dalam masa beberapa hari.
*
Q. Sekiranya saya merokok atau minum kopi akan produk ini berkesan untuk saya?
A. Ya. Proses pemutihan WhiteLight membolehkan anda untuk memuaskan nafsu dalam
perkara yang anda gemar di samping menyimpan putih gigi, bagaimanapun, anda boleh
perlu mengulang proses dengan lebih kerap untuk mencapai memuaskan
keputusan, seperti yang anda lakukan dengan mana-mana sistem pemutihan gigi.
*
Q. Bolehkah saya menggunakan White Light sekiranya saya menggunakan produk pencerahan yang lain?
A. Ya. Jika anda menggunakan jalur, cat pada gel atau pelunturan dulang, anda masih boleh
menggunakan WhiteLight untuk mencapai tambahan pemutihan atau untuk-mengelantang semula. Yang 1
cara yang ideal untuk mengekalkan senyuman putih anda dengan hanya menggunakan ia seperti yang diperlukan.
*
Q. Gigi saya tidak pemutihan sebagai pantas kerana saya ingin. Apa yang boleh saya lakukan?
A. Kebanyakan orang berfikir gigi mereka kuning, tetapi gigi sering mempunyai kesan kelabu yang baik,
yang mengambil masa yang lebih lama untuk memutihkan. Juga, beberapa gigi hanya mengambil masa yang lebih lama untuk memutihkan daripada
lain-lain. Untuk pemutihan tambahan, hanya tekan butang kuasa sekali lagi untuk lain
10 kitaran minit. Anda boleh mengulangi kitaran sehingga 3 kali untuk jumlah 30 minit
setiap semasa sesi pemutihan untuk memaksimumkan hasil. Teruskan menggunakan WhiteLight? dan
dari masa ke masa gigi anda perlu menjadi lebih putih.

Q ada 2 tiub gel, bagaimana untuk menggunakannya?

Campurkan 2 gel apabila memohon untuk dulang.


POS BARANG AKAN DILAKUKAN SBELUM JAM 12 TENGAHARI, JIKA ANDA MELAKUKAN BANKIN SELEPAS JAM 10, BARANG ANDA AKAN DI POS PADA KEESOKAN HARINYA, HARAP MAKLUM...

Lagi Barang Yang Saya Jual
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
| Ramping Balm | Pemutih Gigi | Acai Bery | MOLePoint | Score A Programme™ | Lotion Membakar Lemak | Sell Optiberry | Aura Maya | SELL IQR1000 |

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
BANK YANG SAYA SEDIA TERIMA UNTUK ANDA MUDAH BANKIN

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BANKIN ATAS NAMA: MUHAMMAD SYUKRI BIN ABD BASID


152040330758


02050119655520

SELEPAS ANDA BANKIN, SILA PM LAMPIRAN SALINAN BUKTI PEMBAYARAN ANDA BERSERTA NAMA PENUH, ALAMAT KEDIAMAN, DAN NO FON ANDA,

NO FON SAYA: | 0174212286 | 0195163518 | 0103903579 |


SENARAI PEMBELI

Quote:
| razzo | mns917 | orazly | eein80 | uniqorn69 | kidomaru | thetu5 | keduraw | mns9178 | donunicorn | AjuL | tidusz | balqis12 | fuad.ismail |
Quote:
Originally Posted by kidomaru
barang dh smpai bos, nti mggu dpn bg testimoni
__________________
APA YANG SAYA JUAL

Last edited by SF:Syukri; 02-11-2012 at 09:28 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 12-06-2012, 02:22 AM
MoHa MoHa is offline
Active Member

MoHa's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Apr 2008
Posts: 1,059
Poster Rank: #3423
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

cuba detailkn lg cara penggunaan......
Reply With Quote
  #3  
Old 12-06-2012, 02:32 AM
SF:Syukri SF:Syukri is offline
Active Member

SF:Syukri's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Nov 2010
Posts: 2,429
Poster Rank: #1645
Thanked 4,294,967,295 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by MoHa View Post
cuba detailkn lg cara penggunaan......
pemutih gigi paling berkesan menghapuskan kesan kuning atau karat yg degil pada gigi anda
hanya perlu letak gel pada pendakap & letakkan lampu selama 20minit pada gigi anda
simple, yet so effective !
Kesan pemutihan jelas selepas... Seminggu

__________________
APA YANG SAYA JUAL

Last edited by SF:Syukri; 12-06-2012 at 02:38 AM..
Reply With Quote
  #4  
Old 12-06-2012, 02:33 AM
ilhamic ilhamic is offline
Well-Known
Member

ilhamic's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Dec 2009
Posts: 6,995
Poster Rank: #491
Thanked 49 Times
Active Level
My Mood:
Default

semart nieh, x leh kurang lagi ke rege
Reply With Quote
  #5  
Old 12-06-2012, 02:39 AM
SF:Syukri SF:Syukri is offline
Active Member

SF:Syukri's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Nov 2010
Posts: 2,429
Poster Rank: #1645
Thanked 4,294,967,295 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ilhamic View Post
semart nieh, x leh kurang lagi ke rege
HARAG TETAP BRO SIAP FREE POS SY KASI BRO. saya tak ambil duit untuk post barang khas untuk warga cg
__________________
APA YANG SAYA JUAL
Reply With Quote
  #6  
Old 12-06-2012, 02:41 AM
syahays syahays is offline
CG Top Poster Club

syahays's Avatar

 
Trader Rating: (25)
Join Date: Sep 2010
Location: forex is the world of confusions...
Posts: 22,104
Poster Rank: #77
Thanked 25 Times
Active Level
My Mood:
Default

kompem putih ke ni??
kalau xputih camne??
__________________
BONUS 100% BOLEH WITHDRAW l LEVERAGE 1:2000 l LOCAL DEPO AND WD RM3.40/RM3.20
l REGISTER DISINI
ym: syahays l skype: fxtemerloh l Tel/whatsapp/viber/wechat: 011-25604118 Email : fxtemerloh@gmail.com
Reply With Quote
  #7  
Old 12-06-2012, 02:45 AM
SF:Syukri SF:Syukri is offline
Active Member

SF:Syukri's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Nov 2010
Posts: 2,429
Poster Rank: #1645
Thanked 4,294,967,295 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by syahays View Post
kompem putih ke ni??
kalau xputih camne??
insyallah bro...
kena cuba baru tahu...

semua Allah Yang berikan - itu jawapan dari saya...
__________________
APA YANG SAYA JUAL
Reply With Quote
  #8  
Old 12-06-2012, 02:50 AM
abe hashim abe hashim is offline
Active Member

 
Trader Rating: (4)
Join Date: May 2012
Posts: 963
Poster Rank: #3667
Thanked 0 Times
Active Level
Default

sempoi betul,
Reply With Quote
  #9  
Old 12-06-2012, 02:52 AM
SF:Syukri SF:Syukri is offline
Active Member

SF:Syukri's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Nov 2010
Posts: 2,429
Poster Rank: #1645
Thanked 4,294,967,295 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by abe hashim View Post
sempoi betul,
nak kata sempoi boleh la kena cuba dulu tuan dah ada hasil kasi la testemoni sempoi, baru sempoi tuan...

hihihihihi
__________________
APA YANG SAYA JUAL
Reply With Quote
  #10  
Old 12-06-2012, 02:52 AM
firdaus_zulkefle firdaus_zulkefle is offline
Active Member

firdaus_zulkefle's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jun 2010
Posts: 954
Poster Rank: #3694
Thanked 4 Times
Active Level
Default

nak tanye sket..
kalo pakai ubat benda ni,
gigi kita makin nipis tak bro?

dia menghakis ketebalan gigi kita x?
__________________
DISCOUNT! penat kerja? hilangkan LENGUH2 DI SENDI & OTOT BADAN
http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=172069
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 08:16 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE