Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Virtual Services, Memberships, Items

Virtual Services, Memberships, Items Sell any kind of virtual services and stuff. Please NOTE any pirate/stolen/fraudulent stuff will be removed.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 26-05-2012, 10:02 PM
popzz popzz is offline
Active Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2010
Posts: 2,284
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
Default Servis apply akaun adsense

Servis telah ditutup sebab supplier dah hilang dan tak dapat cari pengganti!

Sila rujuk link di bawah untuk salah satu cara mendapatkan Akaun Adsense percuma!
- http://pendapatan2013.blogspot.com/2...-blogspot.html


Terima kasih kepada semua yang telah memberi sokongan selama ini

************************************************** **********

Salam warga CG!

Ni first time nak niaga di CG ni, harap dapat support

Servis apply akaun adsense, harga servis RM30. Selepas bayaran dibuat, maksima seminggu akan saya emelkan detail akaun adsense anda.

Kepada yang berminat, sila berikan details seperti di bawah:

Payee Name :
Address :
City :
State/Prov :
Zipcode :
Country :
Phone No :

Sila emel detail tersebut ke cetak888[@]gmail.com. Saya akan emel nombor akaun untuk anda buat bayaran. Sila emelkan kembali bukti pembayaran untuk saya periksa di akaun saya.

Adalah dimaklumkan, selepas dapat dan mula guna akaun adsense, jika akaun di 'disable / ban' atas sebab salah user sendiri, tidak ada refund yang akan diberikan. Sila pastikan anda betul2 faham tentang peraturan google adsense, apa yang boleh dan tidak boleh dibuat, apabila mula menggunakan akaun tersebut k. Contoh seperti iklan adsense tidak boleh diletakkan pada laman web / blog yang menggunakan bahasa yang tidak di support oleh google adsense. senarai bahasa yang di support adalah seperti di link berikut:
- http://support.google.com/adsense/bi...en&answer=9727


Selain itu sila pastikan anda faham tentang peraturan2 Google Adsense, bole rujuk sini:
- https://support.google.com/adsense/b...t=1261918&rd=1



Terima kasih

P/s: Apa2 soalan post kat sini k, inbox dah nak penuh, takut tak muat da

Clients status:
1. wan6224 - Payment received, in process (28/05/2012) - Refund done (28/05/2012) - Payment received (07/06/2012) - Job delivered! (08/06/2012)

2. syed - Payment received (16/06/2012) - Job delivered! (17/06/2012)

3. Azuan - Payment received (16/06/2012) - Job delivered! (17/06/2012)

4. Syahril - Payment received (17/06/2012) - Job delivered! (18/06/2012)

5. wan - Payment received (18/06/2012) - Job delivered! (19/06/2012)

6. hasbulah - Payment received (20/06/2012) - Job delivered! (21/06/2012)

7. Syahril (2nd order) - Payment received (26/06/2012) - Job delivered! (27/06/2012)

8. Syahril (3rd order) - Payment received (28/06/2012) - Job delivered! (29/06/2012)

9. sureduit (1st order) - payment received (02/07/2012) - Job delivered! (03/07/2012)

10. sureduit (2nd order) - payment received (02/07/2012) - Job delivered! (03/07/2012)

11. mann jer - payment received (09/07/2012) - Job delivered! (10/07/2012)

12. mohd - payment received (11/07/2012) - Job delivered! (12/07/2012)

13. bonyet - payment received (16/08/2012) - Job delivered! (20/08/2012)

14. tmwwtw - payment received (28/08/2012) - Job delivered! (29/08/2012)
Quote:
Originally Posted by tmwwtw View Post
terima kasih bro. dah dpt adsense dgn pantasnya. recommended
15. farisayeh - payment received (28/08/2012) - Job delivered! (29/08/2012)
Quote:
Originally Posted by farisayeh View Post
tq juga bro...great service
16. Sendiri - payment received (30/08/2012) - Job delivered! (31/08/2012)

17. wan676 - payment received (02/09/2012) - Job delivered! (03/09/2012)

18. AMiRU - payment received (04/09/2012) - Job delivered! (06/09/2012)

19. wifibooster - payment received (07/09/2012) - Job delivered! (08/09/2012)

20. Mralimz - payment received (12/09/2012) - Job delivered! (16/09/2012)

21. zaiii009 - payment received (21/09/2012) - Job delivered! (28/09/2012)

Last edited by popzz; 12-01-2013 at 10:43 PM.. Reason: Update title & client status list.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 26-05-2012, 10:06 PM
ubhs ubhs is offline
Regular

ubhs's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2012
Posts: 960
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

ape faedah de akaun ni.. sory lmah ckit bab ni..
Reply With Quote
  #3  
Old 26-05-2012, 10:11 PM
popzz popzz is offline
Active Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2010
Posts: 2,284
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ubhs View Post
ape faedah de akaun ni.. sory lmah ckit bab ni..
ooo, ini akaun pengiklanan oleh google, kira sesiapa yang ada website / blog boleh letak iklan ni kat website / blog diorang dan sesiapa yg masok website / blog tu dan klik pada iklan yang dipaparkan, pemunya akaun adsense ni akan dibayar oleh google. Kalau kat malaysia syarikat pengiklanan internet antaranya mcm nuffnang, advertlets, etc.

Reply With Quote
  #4  
Old 27-05-2012, 01:31 AM
farisayeh farisayeh is offline
Regular

farisayeh's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2012
Posts: 590
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

apply pakai apa bos??
Reply With Quote
  #5  
Old 27-05-2012, 01:32 AM
popzz popzz is offline
Active Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2010
Posts: 2,284
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by farisayeh View Post
apply pakai apa bos??
saya resell jerk servis ni, ada 'supplier' yang buatkan
Reply With Quote
  #6  
Old 27-05-2012, 02:17 PM
popzz popzz is offline
Active Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2010
Posts: 2,284
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Bump hari ahad
Reply With Quote
  #7  
Old 28-05-2012, 01:20 AM
wan6224 wan6224 is offline
Regular

wan6224's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2010
Posts: 493
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

booking satu acc...
pm detail bro.
tq
Reply With Quote
  #8  
Old 28-05-2012, 01:43 AM
popzz popzz is offline
Active Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2010
Posts: 2,284
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by wan6224 View Post
booking satu acc...
pm detail bro.
tq
Details dah pm k bro, tq
Reply With Quote
  #9  
Old 28-05-2012, 10:00 AM
popzz popzz is offline
Active Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2010
Posts: 2,284
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
Default

bump pagi isnin
Reply With Quote
  #10  
Old 08-06-2012, 10:45 AM
popzz popzz is offline
Active Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2010
Posts: 2,284
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Kembali beroperasi! mari mari marreeeyyyy
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
adsense

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump