Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Forex e-Market

Forex e-Market This section is commercial place for any paid signal services, EAs, classes and other FX stuffs.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 17,397
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 47,640
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 35,427
More...
Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 24-04-2012, 03:52 PM
No Name No Name is offline
Normal Member

No Name's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2012
Posts: 367
Poster Rank: #6844
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Takper TT bg jer live trading statement tu ...support dan bg semangat pada kawan2 yg nak join nanti. Sharing is caring ..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 24-04-2012, 04:43 PM
partnerfx4u partnerfx4u is offline
Super Active Member

partnerfx4u's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2011
Location: di bumi Allah s.w.t
Posts: 3,681
Poster Rank: #1021
Thanked 10 Times
Active Level
My Mood:
Default

Buang yang keruh ambil yang jernih??

Tak ape aku dah maafkan orang yang kutuk aku dalam thread nie dunia dan akhirat.
Nie pun sebab allah dah gerakkan hati aku.
Aku dah delete komen2 aku yang mana bahasa aku buat orang terasa..
Tapi masih ade komen aku yang korang quote.
So aku tak boleh buat ape la.
Aku tak boleh paksa korang maafkan aku..
Insya allah..aku selalu berdoa kepada allah supaya korang yang aku kutuk tu maafkan aku..amin...

aku di sini dengan rasa rendah hati ingin memohon maaf kepada sesiapa sahaja dalam thread nie/thread2 lain/di mana2 sahaja sekiranya aku ada terkasar bahasa,ada buat salah yang mana menyakitkan hati korang..maafkan aku yer kawan2...

Last edited by partnerfx4u; 14-02-2014 at 05:26 PM..
Reply With Quote
  #23  
Old 24-04-2012, 05:02 PM
haniez haniez is offline
Active Member

haniez's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,474
Poster Rank: #2527
Thanked 10 Times
Active Level
Default

kalo x bz nnti, jgn lupe tepek ss live tau tt...kitorang sume ternanti2 ni....
Reply With Quote
  #24  
Old 24-04-2012, 05:07 PM
papazola papazola is offline
Active Member

papazola's Avatar
 
Trader Rating: (33)
Join Date: Dec 2011
Posts: 1,409
Poster Rank: #2624
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by haniez View Post
kalo x bz nnti, jgn lupe tepek ss live tau tt...kitorang sume ternanti2 ni....
ni ayat sindir ka?

Reply With Quote
  #25  
Old 24-04-2012, 05:11 PM
NahnuFrX NahnuFrX is offline
Active Member
InstaForex Official
Introducing Broker

NahnuFrX's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2009
Location: penang
Posts: 2,037
Poster Rank: #1898
Blog Entries: 1
Thanked 99 Times
Active Level
My Mood:
Default

selamat maju jaya lah kawan2 semua
__________________
HP: 019-9887224 // YM: NahnuFrX // Skype: NahnuFrX
http://www.instaforex-nahnufx.com
Reply With Quote
  #26  
Old 24-04-2012, 05:20 PM
partnerfx4u partnerfx4u is offline
Super Active Member

partnerfx4u's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2011
Location: di bumi Allah s.w.t
Posts: 3,681
Poster Rank: #1021
Thanked 10 Times
Active Level
My Mood:
Default

Buang yang keruh ambil yang jernih??

Tak ape aku dah maafkan orang yang kutuk aku dalam thread nie dunia dan akhirat.
Nie pun sebab allah dah gerakkan hati aku.
Aku dah delete komen2 aku yang mana bahasa aku buat orang terasa..
Tapi masih ade komen aku yang korang quote.
So aku tak boleh buat ape la.
Aku tak boleh paksa korang maafkan aku..
Insya allah..aku selalu berdoa kepada allah supaya korang yang aku kutuk tu maafkan aku..amin...

aku di sini dengan rasa rendah hati ingin memohon maaf kepada sesiapa sahaja dalam thread nie/thread2 lain/di mana2 sahaja sekiranya aku ada terkasar bahasa,ada buat salah yang mana menyakitkan hati korang..maafkan aku yer kawan2...

Last edited by partnerfx4u; 14-02-2014 at 05:27 PM..
Reply With Quote
  #27  
Old 24-04-2012, 08:11 PM
partnerfx4u partnerfx4u is offline
Super Active Member

partnerfx4u's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2011
Location: di bumi Allah s.w.t
Posts: 3,681
Poster Rank: #1021
Thanked 10 Times
Active Level
My Mood:
Default

Buang yang keruh ambil yang jernih??

Tak ape aku dah maafkan orang yang kutuk aku dalam thread nie dunia dan akhirat.
Nie pun sebab allah dah gerakkan hati aku.
Aku dah delete komen2 aku yang mana bahasa aku buat orang terasa..
Tapi masih ade komen aku yang korang quote.
So aku tak boleh buat ape la.
Aku tak boleh paksa korang maafkan aku..
Insya allah..aku selalu berdoa kepada allah supaya korang yang aku kutuk tu maafkan aku..amin...

aku di sini dengan rasa rendah hati ingin memohon maaf kepada sesiapa sahaja dalam thread nie/thread2 lain/di mana2 sahaja sekiranya aku ada terkasar bahasa,ada buat salah yang mana menyakitkan hati korang..maafkan aku yer kawan2...

Last edited by partnerfx4u; 14-02-2014 at 05:27 PM..
Reply With Quote
  #28  
Old 24-04-2012, 08:22 PM
MAIDIN MAIDIN is offline
Advanced Trader

MAIDIN's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Feb 2008
Posts: 8,114
Poster Rank: #370
Thanked 442 Times
Active Level
My Mood:
Default

8.22 minit malam
__________________
JOIN GROUP MAIDIN DI ASEAN PARADIZE AND GET BACK ALL BONUS SPONSOR

HUBUNGI SAYA MELALUI FB : MAIDIN CARIGOLD
Reply With Quote
  #29  
Old 24-04-2012, 08:49 PM
investfx investfx is offline
Active Member

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Feb 2011
Posts: 1,070
Poster Rank: #3300
Thanked 84 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by partnerfx4u View Post
BUMP!!!!!

Cepat booking seat sebelum saya naikkan yuran.Ini adalah fee yang paling murah saya offer.Sebelum ni fee paling tinggi saya charge rm500..Bertindak sebelum saya ubah fikiran....
teknik marketing lama ni...mula2 murah lama2 naik harga....lama lagi terus senyap..banyak terjadi dah...terutama yg baru join dah la dah mahal pastu terkene pulak..boleh tengok thread2 sebelum ni..

di suruh tunjuk bukti pun payah...dgn alasan tak nak takpa..

Aku rasa MOD kene letak rule baru untuk yang nak buat kelas ni supaya tempek terus SS live atau investor password on limited time only or cuma boleh login sabtu atau ahad je.

sorry TT bukan nak kondem..cuma peringatan..byk kali terkene

Last edited by investfx; 24-04-2012 at 08:54 PM..
Reply With Quote
  #30  
Old 24-04-2012, 08:55 PM
meonfx meonfx is offline
Active Member

meonfx's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Nov 2011
Posts: 949
Poster Rank: #3624
Thanked 53 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by MAIDIN View Post
8.22 minit malam

8.55 minit malam..
__________________
Buat ikut hati mati..
Buat ikut nafsu lesu..
Buat krn ALLAH..
MASYA ALLAH..
SMAQ98
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 05:21 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE