Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Forex e-Market

Forex e-Market This section is commercial place for any paid signal services, EAs, classes and other FX stuffs.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 04-12-2016
Replies: 0
Views: 437
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 24,635
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 21,870
More...
Closed Thread
 
Thread Tools
  #21  
Old 24-04-2012, 03:52 PM
No Name No Name is offline
Regular

No Name's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2012
Posts: 367
Poster Rank: #7432
Active Level
My Mood:
Default

Takper TT bg jer live trading statement tu ...support dan bg semangat pada kawan2 yg nak join nanti. Sharing is caring ..
Paid Advertisement
  #22  
Old 24-04-2012, 04:43 PM
partnerfx4u partnerfx4u is offline
Active Plus

partnerfx4u's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Nov 2011
Location: di bumi Allah s.w.t
Posts: 4,395
Poster Rank: #960
Active Level
My Mood:
Default

Buang yang keruh ambil yang jernih??

Tak ape aku dah maafkan orang yang kutuk aku dalam thread nie dunia dan akhirat.
Nie pun sebab allah dah gerakkan hati aku.
Aku dah delete komen2 aku yang mana bahasa aku buat orang terasa..
Tapi masih ade komen aku yang korang quote.
So aku tak boleh buat ape la.
Aku tak boleh paksa korang maafkan aku..
Insya allah..aku selalu berdoa kepada allah supaya korang yang aku kutuk tu maafkan aku..amin...

aku di sini dengan rasa rendah hati ingin memohon maaf kepada sesiapa sahaja dalam thread nie/thread2 lain/di mana2 sahaja sekiranya aku ada terkasar bahasa,ada buat salah yang mana menyakitkan hati korang..maafkan aku yer kawan2...

Last edited by partnerfx4u; 14-02-2014 at 05:26 PM..
  #23  
Old 24-04-2012, 05:02 PM
haniez haniez is offline
Active Member

haniez's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,565
Poster Rank: #2688
Active Level
Default

kalo x bz nnti, jgn lupe tepek ss live tau tt...kitorang sume ternanti2 ni....
__________________
::: FOR SALES - EA King Profit - $299 ::: Telegram - @windfx
Nak invest dalam forex tapi takut kene scam? Biar team den tolong manage akaun tuan. >>Track record<<
  #24  
Old 24-04-2012, 05:07 PM
papazola papazola is offline
Active Member

papazola's Avatar
 
Trader Rating: (35)
Join Date: Dec 2011
Posts: 1,532
Poster Rank: #2748
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by haniez View Post
kalo x bz nnti, jgn lupe tepek ss live tau tt...kitorang sume ternanti2 ni....
ni ayat sindir ka?

  #25  
Old 24-04-2012, 05:11 PM
NahnuFrX NahnuFrX is offline
Active Member
InstaForex Official
Introducing Broker

NahnuFrX's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2009
Location: penang
Posts: 2,050
Poster Rank: #2124
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

selamat maju jaya lah kawan2 semua
__________________
HP: 019-9887224 // YM: NahnuFrX // Skype: NahnuFrX
http://www.instaforex-nahnufx.com
  #26  
Old 24-04-2012, 05:20 PM
partnerfx4u partnerfx4u is offline
Active Plus

partnerfx4u's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Nov 2011
Location: di bumi Allah s.w.t
Posts: 4,395
Poster Rank: #960
Active Level
My Mood:
Default

Buang yang keruh ambil yang jernih??

Tak ape aku dah maafkan orang yang kutuk aku dalam thread nie dunia dan akhirat.
Nie pun sebab allah dah gerakkan hati aku.
Aku dah delete komen2 aku yang mana bahasa aku buat orang terasa..
Tapi masih ade komen aku yang korang quote.
So aku tak boleh buat ape la.
Aku tak boleh paksa korang maafkan aku..
Insya allah..aku selalu berdoa kepada allah supaya korang yang aku kutuk tu maafkan aku..amin...

aku di sini dengan rasa rendah hati ingin memohon maaf kepada sesiapa sahaja dalam thread nie/thread2 lain/di mana2 sahaja sekiranya aku ada terkasar bahasa,ada buat salah yang mana menyakitkan hati korang..maafkan aku yer kawan2...

Last edited by partnerfx4u; 14-02-2014 at 05:27 PM..
  #27  
Old 24-04-2012, 08:11 PM
partnerfx4u partnerfx4u is offline
Active Plus

partnerfx4u's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Nov 2011
Location: di bumi Allah s.w.t
Posts: 4,395
Poster Rank: #960
Active Level
My Mood:
Default

Buang yang keruh ambil yang jernih??

Tak ape aku dah maafkan orang yang kutuk aku dalam thread nie dunia dan akhirat.
Nie pun sebab allah dah gerakkan hati aku.
Aku dah delete komen2 aku yang mana bahasa aku buat orang terasa..
Tapi masih ade komen aku yang korang quote.
So aku tak boleh buat ape la.
Aku tak boleh paksa korang maafkan aku..
Insya allah..aku selalu berdoa kepada allah supaya korang yang aku kutuk tu maafkan aku..amin...

aku di sini dengan rasa rendah hati ingin memohon maaf kepada sesiapa sahaja dalam thread nie/thread2 lain/di mana2 sahaja sekiranya aku ada terkasar bahasa,ada buat salah yang mana menyakitkan hati korang..maafkan aku yer kawan2...

Last edited by partnerfx4u; 14-02-2014 at 05:27 PM..
  #28  
Old 24-04-2012, 08:22 PM
MAIDIN MAIDIN is offline
Super Active

MAIDIN's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Feb 2008
Posts: 8,165
Poster Rank: #455
Active Level
My Mood:
Default

8.22 minit malam
__________________
DAULAH GOLD SDN BHD (D'GOLD)

DAULAH GROUP MEMBER


HUBUNGI SAYA MELALUI FB : MAIDIN CARIGOLD
  #29  
Old 24-04-2012, 08:49 PM
investfx investfx is offline
Active Member

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Feb 2011
Posts: 1,093
Poster Rank: #3596
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by partnerfx4u View Post
BUMP!!!!!

Cepat booking seat sebelum saya naikkan yuran.Ini adalah fee yang paling murah saya offer.Sebelum ni fee paling tinggi saya charge rm500..Bertindak sebelum saya ubah fikiran....
teknik marketing lama ni...mula2 murah lama2 naik harga....lama lagi terus senyap..banyak terjadi dah...terutama yg baru join dah la dah mahal pastu terkene pulak..boleh tengok thread2 sebelum ni..

di suruh tunjuk bukti pun payah...dgn alasan tak nak takpa..

Aku rasa MOD kene letak rule baru untuk yang nak buat kelas ni supaya tempek terus SS live atau investor password on limited time only or cuma boleh login sabtu atau ahad je.

sorry TT bukan nak kondem..cuma peringatan..byk kali terkene

Last edited by investfx; 24-04-2012 at 08:54 PM..
  #30  
Old 24-04-2012, 08:55 PM
meonfx meonfx is offline
Regular

meonfx's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Nov 2011
Posts: 949
Poster Rank: #4003
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by MAIDIN View Post
8.22 minit malam

8.55 minit malam..
__________________
Buat ikut hati mati..
Buat ikut nafsu lesu..
Buat krn ALLAH..
MASYA ALLAH..
SMAQ98
Sponsored Links
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 02:12 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you