Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE

You will be expecting smooth & fast browsing by early this morning till now as we have fixed some lagging issues that had caused unpleasant browsing since last Sunday. Thank you for your great support into this great community :))


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Forex e-Market

Forex e-Market This section is commercial place for any paid signal services, EAs, classes and other FX stuffs.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: Yesterday
Replies: 1
Views: 894
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 25,010
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 22,224
More...
Closed Thread
 
Thread Tools
  #1  
Old 24-04-2012, 01:03 PM
partnerfx4u partnerfx4u is offline
Active Plus

partnerfx4u's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Nov 2011
Location: di bumi Allah s.w.t
Posts: 4,395
Poster Rank: #961
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Thread closed due to rule violation

kepada sesiapa yg nak join group nie,boleh whatsapp sy..nanti sy akan terangkan secara details..

Kita akan trade pair GOLD sahaja..

Saya akan whatsapp setiap kali ada entry..

Target minima 10% profit untuk setiap trade...


Berminat @ utk tahu details,sila whastapp..tq

whatsapp : +60196800073

Last edited by partnerfx4u; 28-11-2015 at 11:39 PM..
Paid Advertisement
  #2  
Old 24-04-2012, 01:09 PM
Panglima Sunan IV Panglima Sunan IV is offline
Super Active

Panglima Sunan IV's Avatar
 
Trader Rating: (48)
Join Date: Nov 2007
Location: BuahTunjukLangit.com
Posts: 8,421
Poster Rank: #430
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ehehe..aja kat sini je la tt..free..eheh
  #3  
Old 24-04-2012, 02:13 PM
partnerfx4u partnerfx4u is offline
Active Plus

partnerfx4u's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Nov 2011
Location: di bumi Allah s.w.t
Posts: 4,395
Poster Rank: #961
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Buang yang keruh ambil yang jernih??

Tak ape aku dah maafkan orang yang kutuk aku dalam thread nie dunia dan akhirat.
Nie pun sebab allah dah gerakkan hati aku.
Aku dah delete komen2 aku yang mana bahasa aku buat orang terasa..
Tapi masih ade komen aku yang korang quote.
So aku tak boleh buat ape la.
Aku tak boleh paksa korang maafkan aku..
Insya allah..aku selalu berdoa kepada allah supaya korang yang aku kutuk tu maafkan aku..amin...

aku di sini dengan rasa rendah hati ingin memohon maaf kepada sesiapa sahaja dalam thread nie/thread2 lain/di mana2 sahaja sekiranya aku ada terkasar bahasa,ada buat salah yang mana menyakitkan hati korang..maafkan aku yer kawan2...

Last edited by partnerfx4u; 14-02-2014 at 05:25 PM..
  #4  
Old 24-04-2012, 02:16 PM
partnerfx4u partnerfx4u is offline
Active Plus

partnerfx4u's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Nov 2011
Location: di bumi Allah s.w.t
Posts: 4,395
Poster Rank: #961
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Buang yang keruh ambil yang jernih??

Tak ape aku dah maafkan orang yang kutuk aku dalam thread nie dunia dan akhirat.
Nie pun sebab allah dah gerakkan hati aku.
Aku dah delete komen2 aku yang mana bahasa aku buat orang terasa..
Tapi masih ade komen aku yang korang quote.
So aku tak boleh buat ape la.
Aku tak boleh paksa korang maafkan aku..
Insya allah..aku selalu berdoa kepada allah supaya korang yang aku kutuk tu maafkan aku..amin...

aku di sini dengan rasa rendah hati ingin memohon maaf kepada sesiapa sahaja dalam thread nie/thread2 lain/di mana2 sahaja sekiranya aku ada terkasar bahasa,ada buat salah yang mana menyakitkan hati korang..maafkan aku yer kawan2...

Last edited by partnerfx4u; 14-02-2014 at 05:25 PM..
  #5  
Old 24-04-2012, 02:18 PM
haniez haniez is offline
Active Member

haniez's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,565
Poster Rank: #2688
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

ader statement ke tt utk kitorang tgk btol ke x bleh wat profit
__________________
::: FOR SALES - EA King Profit - $299 ::: Telegram - @windfx
Nak invest dalam forex tapi takut kene scam? Biar team den tolong manage akaun tuan. >>Track record<<
  #6  
Old 24-04-2012, 02:20 PM
partnerfx4u partnerfx4u is offline
Active Plus

partnerfx4u's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Nov 2011
Location: di bumi Allah s.w.t
Posts: 4,395
Poster Rank: #961
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Buang yang keruh ambil yang jernih??

Tak ape aku dah maafkan orang yang kutuk aku dalam thread nie dunia dan akhirat.
Nie pun sebab allah dah gerakkan hati aku.
Aku dah delete komen2 aku yang mana bahasa aku buat orang terasa..
Tapi masih ade komen aku yang korang quote.
So aku tak boleh buat ape la.
Aku tak boleh paksa korang maafkan aku..
Insya allah..aku selalu berdoa kepada allah supaya korang yang aku kutuk tu maafkan aku..amin...

aku di sini dengan rasa rendah hati ingin memohon maaf kepada sesiapa sahaja dalam thread nie/thread2 lain/di mana2 sahaja sekiranya aku ada terkasar bahasa,ada buat salah yang mana menyakitkan hati korang..maafkan aku yer kawan2...

Last edited by partnerfx4u; 14-02-2014 at 05:25 PM..
  #7  
Old 24-04-2012, 02:22 PM
haniez haniez is offline
Active Member

haniez's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,565
Poster Rank: #2688
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
Default

x kan x dok akaun live?
__________________
::: FOR SALES - EA King Profit - $299 ::: Telegram - @windfx
Nak invest dalam forex tapi takut kene scam? Biar team den tolong manage akaun tuan. >>Track record<<
  #8  
Old 24-04-2012, 02:26 PM
partnerfx4u partnerfx4u is offline
Active Plus

partnerfx4u's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Nov 2011
Location: di bumi Allah s.w.t
Posts: 4,395
Poster Rank: #961
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Buang yang keruh ambil yang jernih??

Tak ape aku dah maafkan orang yang kutuk aku dalam thread nie dunia dan akhirat.
Nie pun sebab allah dah gerakkan hati aku.
Aku dah delete komen2 aku yang mana bahasa aku buat orang terasa..
Tapi masih ade komen aku yang korang quote.
So aku tak boleh buat ape la.
Aku tak boleh paksa korang maafkan aku..
Insya allah..aku selalu berdoa kepada allah supaya korang yang aku kutuk tu maafkan aku..amin...

aku di sini dengan rasa rendah hati ingin memohon maaf kepada sesiapa sahaja dalam thread nie/thread2 lain/di mana2 sahaja sekiranya aku ada terkasar bahasa,ada buat salah yang mana menyakitkan hati korang..maafkan aku yer kawan2...

Last edited by partnerfx4u; 14-02-2014 at 05:25 PM..
  #9  
Old 24-04-2012, 02:28 PM
Panglima Sunan IV Panglima Sunan IV is offline
Super Active

Panglima Sunan IV's Avatar
 
Trader Rating: (48)
Join Date: Nov 2007
Location: BuahTunjukLangit.com
Posts: 8,421
Poster Rank: #430
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by partnerfx4u View Post
live akaun ada tapi xleh bagi la..sape2 pun xkan bagi org tgk live akaun..demo pun sama gak sbb gunakan teknik yg sama...just nk tunjuk profit menggunakan teknik ni jer..xde bezannya demo @ live akaun...
ehehe banyak beza live ngan demo tuan..ehehe

bagi la investor password tuk live
  #10  
Old 24-04-2012, 02:30 PM
partnerfx4u partnerfx4u is offline
Active Plus

partnerfx4u's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Nov 2011
Location: di bumi Allah s.w.t
Posts: 4,395
Poster Rank: #961
Post Thanks / Like
Likes (Received): 0
Dislikes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Buang yang keruh ambil yang jernih??

Tak ape aku dah maafkan orang yang kutuk aku dalam thread nie dunia dan akhirat.
Nie pun sebab allah dah gerakkan hati aku.
Aku dah delete komen2 aku yang mana bahasa aku buat orang terasa..
Tapi masih ade komen aku yang korang quote.
So aku tak boleh buat ape la.
Aku tak boleh paksa korang maafkan aku..
Insya allah..aku selalu berdoa kepada allah supaya korang yang aku kutuk tu maafkan aku..amin...

aku di sini dengan rasa rendah hati ingin memohon maaf kepada sesiapa sahaja dalam thread nie/thread2 lain/di mana2 sahaja sekiranya aku ada terkasar bahasa,ada buat salah yang mana menyakitkan hati korang..maafkan aku yer kawan2...

Last edited by partnerfx4u; 14-02-2014 at 05:25 PM..
Sponsored Links
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +8. The time now is 01:21 AM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you