Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Forex e-Market

Forex e-Market This section is commercial place for any paid signal services, EAs, classes and other FX stuffs.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: Yesterday
Replies: 0
Views: 205
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,200
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 57,810
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 24-04-2012, 01:03 PM
partnerfx4u partnerfx4u is offline
Super Active Member

partnerfx4u's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Nov 2011
Location: di bumi Allah s.w.t
Posts: 4,182
Poster Rank: #914
Thanked 10 Times
Active Level
My Mood:
Default FREE 30 USD DAN SIGNAL FOREX( Permata FX Group )

kepada sesiapa yg nak join group nie,boleh whatsapp sy..

Anda akan terima bonus no deposit 30usd dari xm broker dan
Free signal pair gbp/usd dari saya..

Syarat mesti daftar real akuan xm melalui link saya>>> http://permatafxgroup.blogspot.com/

langkah2:-

1. daftar akaun trading di blog saya.
2. verify akaun.
3. claim bonus.
4. whastapp saya dengan maklumat (nama,no akaun trading dan investor password) untuk verify sebelum di masukkan ke dalam group.
5. tunggu signal di whatsapp group.


Berminat @ utk tahu details,sila whastapp..tq

whatsapp : 017 2233994

Last edited by partnerfx4u; 16-10-2014 at 02:08 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 24-04-2012, 01:09 PM
sylarempire sylarempire is offline
Well-Known
Member

sylarempire's Avatar
 
Trader Rating: (48)
Join Date: Nov 2007
Location: www.buahlangit.com
Posts: 8,161
Poster Rank: #382
Thanked 290 Times
Active Level
My Mood:
Default

ehehe..aja kat sini je la tt..free..eheh
Reply With Quote
  #3  
Old 24-04-2012, 02:13 PM
partnerfx4u partnerfx4u is offline
Super Active Member

partnerfx4u's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Nov 2011
Location: di bumi Allah s.w.t
Posts: 4,182
Poster Rank: #914
Thanked 10 Times
Active Level
My Mood:
Default

Buang yang keruh ambil yang jernih??

Tak ape aku dah maafkan orang yang kutuk aku dalam thread nie dunia dan akhirat.
Nie pun sebab allah dah gerakkan hati aku.
Aku dah delete komen2 aku yang mana bahasa aku buat orang terasa..
Tapi masih ade komen aku yang korang quote.
So aku tak boleh buat ape la.
Aku tak boleh paksa korang maafkan aku..
Insya allah..aku selalu berdoa kepada allah supaya korang yang aku kutuk tu maafkan aku..amin...

aku di sini dengan rasa rendah hati ingin memohon maaf kepada sesiapa sahaja dalam thread nie/thread2 lain/di mana2 sahaja sekiranya aku ada terkasar bahasa,ada buat salah yang mana menyakitkan hati korang..maafkan aku yer kawan2...

Last edited by partnerfx4u; 14-02-2014 at 05:25 PM..
Reply With Quote
  #4  
Old 24-04-2012, 02:16 PM
partnerfx4u partnerfx4u is offline
Super Active Member

partnerfx4u's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Nov 2011
Location: di bumi Allah s.w.t
Posts: 4,182
Poster Rank: #914
Thanked 10 Times
Active Level
My Mood:
Default

Buang yang keruh ambil yang jernih??

Tak ape aku dah maafkan orang yang kutuk aku dalam thread nie dunia dan akhirat.
Nie pun sebab allah dah gerakkan hati aku.
Aku dah delete komen2 aku yang mana bahasa aku buat orang terasa..
Tapi masih ade komen aku yang korang quote.
So aku tak boleh buat ape la.
Aku tak boleh paksa korang maafkan aku..
Insya allah..aku selalu berdoa kepada allah supaya korang yang aku kutuk tu maafkan aku..amin...

aku di sini dengan rasa rendah hati ingin memohon maaf kepada sesiapa sahaja dalam thread nie/thread2 lain/di mana2 sahaja sekiranya aku ada terkasar bahasa,ada buat salah yang mana menyakitkan hati korang..maafkan aku yer kawan2...

Last edited by partnerfx4u; 14-02-2014 at 05:25 PM..
Reply With Quote
  #5  
Old 24-04-2012, 02:18 PM
haniez haniez is offline
Active Member

haniez's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,476
Poster Rank: #2595
Thanked 10 Times
Active Level
Default

ader statement ke tt utk kitorang tgk btol ke x bleh wat profit
Reply With Quote
  #6  
Old 24-04-2012, 02:20 PM
partnerfx4u partnerfx4u is offline
Super Active Member

partnerfx4u's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Nov 2011
Location: di bumi Allah s.w.t
Posts: 4,182
Poster Rank: #914
Thanked 10 Times
Active Level
My Mood:
Default

Buang yang keruh ambil yang jernih??

Tak ape aku dah maafkan orang yang kutuk aku dalam thread nie dunia dan akhirat.
Nie pun sebab allah dah gerakkan hati aku.
Aku dah delete komen2 aku yang mana bahasa aku buat orang terasa..
Tapi masih ade komen aku yang korang quote.
So aku tak boleh buat ape la.
Aku tak boleh paksa korang maafkan aku..
Insya allah..aku selalu berdoa kepada allah supaya korang yang aku kutuk tu maafkan aku..amin...

aku di sini dengan rasa rendah hati ingin memohon maaf kepada sesiapa sahaja dalam thread nie/thread2 lain/di mana2 sahaja sekiranya aku ada terkasar bahasa,ada buat salah yang mana menyakitkan hati korang..maafkan aku yer kawan2...

Last edited by partnerfx4u; 14-02-2014 at 05:25 PM..
Reply With Quote
  #7  
Old 24-04-2012, 02:22 PM
haniez haniez is offline
Active Member

haniez's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,476
Poster Rank: #2595
Thanked 10 Times
Active Level
Default

x kan x dok akaun live?
Reply With Quote
  #8  
Old 24-04-2012, 02:26 PM
partnerfx4u partnerfx4u is offline
Super Active Member

partnerfx4u's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Nov 2011
Location: di bumi Allah s.w.t
Posts: 4,182
Poster Rank: #914
Thanked 10 Times
Active Level
My Mood:
Default

Buang yang keruh ambil yang jernih??

Tak ape aku dah maafkan orang yang kutuk aku dalam thread nie dunia dan akhirat.
Nie pun sebab allah dah gerakkan hati aku.
Aku dah delete komen2 aku yang mana bahasa aku buat orang terasa..
Tapi masih ade komen aku yang korang quote.
So aku tak boleh buat ape la.
Aku tak boleh paksa korang maafkan aku..
Insya allah..aku selalu berdoa kepada allah supaya korang yang aku kutuk tu maafkan aku..amin...

aku di sini dengan rasa rendah hati ingin memohon maaf kepada sesiapa sahaja dalam thread nie/thread2 lain/di mana2 sahaja sekiranya aku ada terkasar bahasa,ada buat salah yang mana menyakitkan hati korang..maafkan aku yer kawan2...

Last edited by partnerfx4u; 14-02-2014 at 05:25 PM..
Reply With Quote
  #9  
Old 24-04-2012, 02:28 PM
sylarempire sylarempire is offline
Well-Known
Member

sylarempire's Avatar
 
Trader Rating: (48)
Join Date: Nov 2007
Location: www.buahlangit.com
Posts: 8,161
Poster Rank: #382
Thanked 290 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by partnerfx4u View Post
live akaun ada tapi xleh bagi la..sape2 pun xkan bagi org tgk live akaun..demo pun sama gak sbb gunakan teknik yg sama...just nk tunjuk profit menggunakan teknik ni jer..xde bezannya demo @ live akaun...
ehehe banyak beza live ngan demo tuan..ehehe

bagi la investor password tuk live
Reply With Quote
  #10  
Old 24-04-2012, 02:30 PM
partnerfx4u partnerfx4u is offline
Super Active Member

partnerfx4u's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Nov 2011
Location: di bumi Allah s.w.t
Posts: 4,182
Poster Rank: #914
Thanked 10 Times
Active Level
My Mood:
Default

Buang yang keruh ambil yang jernih??

Tak ape aku dah maafkan orang yang kutuk aku dalam thread nie dunia dan akhirat.
Nie pun sebab allah dah gerakkan hati aku.
Aku dah delete komen2 aku yang mana bahasa aku buat orang terasa..
Tapi masih ade komen aku yang korang quote.
So aku tak boleh buat ape la.
Aku tak boleh paksa korang maafkan aku..
Insya allah..aku selalu berdoa kepada allah supaya korang yang aku kutuk tu maafkan aku..amin...

aku di sini dengan rasa rendah hati ingin memohon maaf kepada sesiapa sahaja dalam thread nie/thread2 lain/di mana2 sahaja sekiranya aku ada terkasar bahasa,ada buat salah yang mana menyakitkan hati korang..maafkan aku yer kawan2...

Last edited by partnerfx4u; 14-02-2014 at 05:25 PM..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 05:47 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE