Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Forex e-Market

Forex e-Market This section is commercial place for any paid signal services, EAs, classes and other FX stuffs.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,099
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 57,725
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 44,686
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 19-04-2012, 12:42 AM
mjzaini mjzaini is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2008
Posts: 4
Poster Rank: #44394
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default Jangan Beli ebook TEKNIK FOREX SEBENAR V2.......



Assalamualaikum & Salam sejahtera

Pernah tak anda dengar pasal online forex trading?

Forex merupakan lubuk wang terhebat di dunia!
Ramai dah yang mengaut wang beribu-ribu hingga beratus-ratus ribu ringgit daripada forex ni.

Dengan forex trading, Anda tak perlu:
- jual barang fizikal mahupun digital
- pergi cari orang seperti MLM
- cari supplier dan hantar barang kepada pelanggan
- buat promosi ke sana dan ke mari

Forex cukup mudah. Dengan hanya KOMPUTER, INTERNET & SEDIKIT MODAL, anda sudahpun boleh menjadi forex trader!

Potensi yang terdapat pada forex adalah tersangat besar!
Ada seorang trader bernama Khalid dengan mudah dapat menjana 5 angka seminggu dengan hanya meluangkan 1 jam sehari melalui forex!!!

Terlalu banyak produk informasi forex di luar sana, tetapi kebanyakannyahanyalah berkisar kepada penjualan indicator dan expert advisor (robot forex).
Namun begitu, Khalid telah menghasilkan panduan lengkap dari A-Z mengenai forex dan bagaimana anda juga boleh menjana profit sehingga 5 angka seminggu dengan hanya meluangkan 1 jam sahaja sehari.

Apa yang paling bernilai ialah pendedahan mengenai TEKNIK FOREX SEBENAR V2 yang boleh menghasilkan profit beratus-ratus pips dengan HANYA 1 TRADE!
Ini pertama kali saya melihat screen shot trader yang telah menghasilkanratusan pips dalam setiap trade beliau, dan beliau menghasilkannya berulang-ulang kali sejak tahun 2009 lagi!

Selain itu, Khalid juga turut kongsikan ilmu Money Management, Kawalan Emosi, Penipuan dalam Forex, Kriteria Pemilihan Broker dan macam-macam lagi. Pendek kata, memang serba lengkap lah. Inilah panduan pertama dan terakhir yang patut dimiliki oleh trader dan juga bakal trader.

Ini merupakan versi baru. Sebelum ini, Khalid telahpun mengeluarkan ebook versi pertama dan ianya sold out dalam masa beberapa hari sahaja!

Saya ada berita buruk. Ebook ini hanya dijual beberapa unit terhad sahaja selepas pelancarannya pada 23 APRIL 2012, TEPAT JAM 12 PAGI.Ianya mungkin habis jika anda tidak mendapatkannya dengan kadar segera.

Ebook ini sangat-sangat hangat ketika ini dan ianya laku seperti pisang goreng panas.
Cepat dapatkannya sebelum terlambat jika anda betul-betul nak berjaya dalam forex.

Untuk melihat sendiri kehebatan forex, bukti pendapatan dan testimonial
KLIK --> TEKNIK FOREX SEBENAR V2

Terima kasih.
Attached Images
File Type: gif 468x60.gif (78.9 KB, 1874 views)

Last edited by mjzaini; 19-04-2012 at 01:29 AM.. Reason: Update link to website
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 20-04-2012, 12:38 AM
tukangcite tukangcite is offline
Junior Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Posts: 91
Poster Rank: #14931
Thanked 0 Times
Active Level
Default

betul ke ni..
mcm tak caya je..
Reply With Quote
  #3  
Old 20-04-2012, 12:52 AM
abangman2007 abangman2007 is offline
Active Member

abangman2007's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2010
Posts: 1,340
Poster Rank: #2818
Thanked 4 Times
Active Level
My Mood:
Default

kkekkeke sudah pasti tak betulll.KALAU BETULLL MASAKAN D JUAL BRO
__________________
Iklan percuma atau cari awek di
www.dulang.my
Reply With Quote
  #4  
Old 20-04-2012, 01:23 AM
Data Magic Data Magic is offline
Normal Member

Data Magic's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Posts: 340
Poster Rank: #7334
Thanked 45 Times
Active Level
Default

dunia.....
Reply With Quote
  #5  
Old 20-04-2012, 01:28 AM
fzlik fzlik is offline
Advanced Trader

fzlik's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2010
Posts: 8,029
Poster Rank: #396
Thanked 846 Times
Active Level
My Mood:
Default

aku dah baca yg v1. lbh kurang jer ngan lain2 teknik... kalau follow 100% tanpa pengalaman yg lama dlm dunia forex melingkup gak...

lain org lain keserasian dia. tengok tbst tu. ramai gak yg lingkup. ada gak yg berjaya. pendek citer lain org lain cara
Reply With Quote
  #6  
Old 20-04-2012, 11:42 AM
sura sura is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2011
Posts: 421
Poster Rank: #6445
Blog Entries: 2
Thanked 14 Times
Active Level
Default

Wah, free???

Quote:
Originally Posted by fzlik View Post
aku dah baca yg v1. lbh kurang jer ngan lain2 teknik... kalau follow 100% tanpa pengalaman yg lama dlm dunia forex melingkup gak...

lain org lain keserasian dia. tengok tbst tu. ramai gak yg lingkup. ada gak yg berjaya. pendek citer lain org lain cara
Reply With Quote
  #7  
Old 20-04-2012, 11:44 AM
izzatz13 izzatz13 is offline
Active Member

izzatz13's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Jun 2009
Location: Butterworth - Kulim
Posts: 775
Poster Rank: #4298
Thanked 9 Times
Active Level
My Mood:
Default

ngehhh..kasik free lg berkat wooo
Reply With Quote
  #8  
Old 20-04-2012, 11:45 AM
matagas matagas is offline
Well-Known
Member

matagas's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Feb 2007
Location: Tg Agas ,P.Dickson--->Masjid Tanah,Melaka
Posts: 7,302
Poster Rank: #455
Thanked 20 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by abangman2007 View Post
kkekkeke sudah pasti tak betulll.KALAU BETULLL MASAKAN D JUAL BRO

kalau betul dh profit riban≤..tak payah jual ebook le bro
kongsi je..
__________________
Cut My Arms Deep Into My Flesh And I Wonít Bleed The Red Of Blood But Iíll Bleed The RED OF LIVERPOOL
Reply With Quote
  #9  
Old 20-04-2012, 02:56 PM
wellfxsystem wellfxsystem is offline
Active Member

wellfxsystem's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2012
Posts: 1,672
Poster Rank: #2322
Thanked 3 Times
Active Level
My Mood:
Default

Jangan Beli ebook TEKNIK FOREX SEBENAR V2.......
saya ingatkan tajuk ni SCAM ke apa..
__________________
Pakej Trading Forex Automatik Dan Manual 2012-2013 V3
Blog Wellfxsystem | WellFX Forex System 2012 Facebook Group
Reply With Quote
  #10  
Old 20-04-2012, 03:02 PM
astrowan astrowan is offline
Legendary Member
OctaFX Official
Support Team

astrowan's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Aug 2009
Location: saya anak malaysia
Posts: 22,139
Poster Rank: #75
Blog Entries: 1
Thanked 248 Times
Active Level
My Mood:
Default

awat tajuk lain macam last2 nak jual wakkaakakkak
__________________
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 09:38 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE