Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 13-04-2012, 05:43 PM
saya tak suka skmm.. saya tak suka skmm.. is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Posts: 13
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default Saya tak suka penjualan skmm....

saya tak suka penjualan skmm yang melampau sebab yang sebenarnya skmm adalah percuma untuk notebook 1 malaysia.... semua orang sudah tertipu.... nak tau tipu ke tidak kalian tgk la permainan harga kat dalam forum ni atau mana2 sekali pun.... dari 90 boleh ke 50 dari ke 50 boleh ke 35... tp sememangnya adalah percuma...kalau nak tau boleh jumpe tuan manager skmm....supplier menipu hingga la penjual yang jadi mangsa hingga la pembeli..
Reply With Quote
Thanks fulusmania, bujanglapok, kaki_bangku thanked for this post
Paid Advertisement
  #2  
Old 13-04-2012, 05:45 PM
GT GT is offline
CG Top Poster Club

GT's Avatar

 
Trader Rating: (35)
Join Date: Nov 2008
Location: www.carigold.com
Posts: 38,590
Thanks (Received): 244
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to GT
Default

ID baru ke bro? Kalau betul dakwaan Saudara, tak perlu nak create ID baru. Gunakan saja ID lama tu.
__________________
VAMOS RAFA
Reply With Quote
  #3  
Old 13-04-2012, 05:46 PM
Actifast Actifast is offline
Super Active

Actifast's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Sep 2008
Location: Penthouse
Posts: 5,422
Thanks (Received): 54
Likes (Received): 0
Active Level
Default

cantik id TT.
__________________
Anda ada rumah untuk dijual?
Ready Buyer waiting. Contect sy. Anda malu anda rugi.
Reply With Quote
  #5  
Old 13-04-2012, 05:48 PM
ezura ezura is offline
Super Active

ezura's Avatar
 
Trader Rating: (38)
Join Date: May 2007
Posts: 5,870
Thanks (Received): 39
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

kenapa ni..dah kena tipu ngan supplier ker????
Reply With Quote
  #6  
Old 13-04-2012, 05:49 PM
eein80 eein80 is offline
Active Member

eein80's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2010
Posts: 2,153
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by saya tak suka skmm.. View Post
saya tak suka penjualan skmm yang melampau sebab yang sebenarnya skmm adalah percuma untuk notebook 1 malaysia.... semua orang sudah tertipu.... nak tau tipu ke tidak kalian tgk la permainan harga kat dalam forum ni atau mana2 sekali pun.... dari 90 boleh ke 50 dari ke 50 boleh ke 35... tp sememangnya adalah percuma...kalau nak tau boleh jumpe tuan manager skmm....supplier menipu hingga la penjual yang jadi mangsa hingga la pembeli..
Kalau boleh jgn la tabur pasir kat periuk nasi orang lain..
Reply With Quote
  #7  
Old 13-04-2012, 05:50 PM
syarif syarif is offline
Active Member

syarif's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2008
Posts: 1,996
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ahaks..TT, cuba explain sket...bagi details.
Reply With Quote
  #8  
Old 13-04-2012, 05:50 PM
CH4 CH4 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (53)
Join Date: Nov 2010
Location: Sila isi tempat __________________________________
Posts: 18,539
Thanks (Received): 462
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to CH4
Default

Quote:
Originally Posted by saya tak suka skmm.. View Post
saya tak suka penjualan skmm yang melampau sebab yang sebenarnya skmm adalah percuma untuk notebook 1 malaysia.... semua orang sudah tertipu.... nak tau tipu ke tidak kalian tgk la permainan harga kat dalam forum ni atau mana2 sekali pun.... dari 90 boleh ke 50 dari ke 50 boleh ke 35... tp sememangnya adalah percuma...kalau nak tau boleh jumpe tuan manager skmm....supplier menipu hingga la penjual yang jadi mangsa hingga la pembeli..
Mcm mn nk dpt percuma ni bro..pm me
Reply With Quote
  #9  
Old 13-04-2012, 05:51 PM
mazaziman mazaziman is offline
Active Member

mazaziman's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Jul 2011
Location: Kuala Lumpur
Posts: 1,706
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bagi bukti sama. takyah la meroyan2 kat sini tak tentu hala
Reply With Quote
  #10  
Old 13-04-2012, 05:51 PM
sempai sempai is offline
Regular

sempai's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2012
Posts: 188
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

diorang pun tak pakse TT beli.. takperlu panjang2 masalah tak selesai pun.. diorang jual mahal.. TT buka thread jual murah2.. selesai masalah... aku pun nak beli kalau murah dgn tt...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 01:45 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you