Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 11-04-2012, 08:32 PM
hafizan78 hafizan78 is offline
Legendary Member

hafizan78's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Apr 2009
Posts: 12,738
Thanks (Received): 145
Likes (Received): 9
Active Level
Default Kongsi pengalaman main golf.

Assalamualaikum,

Aku nie baru terniat nak main golf, selama nie biasa2 je. Kebanyakkan pelanggan aku nie golongan korporat, jadi aku nak tak nak kena juga belajar main. Sebelum nie asyik mengelak je...

Jadi sebagai beginner apa yang harus aku lakukan? Nak beli kayu golf satu set mahal atau boleh pilih2 mana yang sepatutnya ada.

Untuk makluman aku nie memang zero.... Ada gak pelanggan ajak aku pergi driving range untuk belajar pukul... tapi kayu golf pun xder lagie...

Terima kasih atas perkongsian anda...

Update
14/4/2012 baru beli second hand kayu golf...

Last edited by hafizan78; 25-01-2013 at 08:50 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 11-04-2012, 08:35 PM
azrulazman azrulazman is offline
CG Top Poster Club

azrulazman's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2010
Location: puncak gunung kinabalu
Posts: 29,674
Thanks (Received): 111
Likes (Received): 3
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hafizan78 View Post
Assalamualaikum,

Aku nie baru terniat nak main golf, selama nie biasa2 je. Kebanyakkan pelanggan aku nie golongan korporat, jadi aku nak tak nak kena juga belajar main. Sebelum nie asyik mengelak je...

Jadi sebagai beginner apa yang harus aku lakukan? Nak beli kayu golf satu set mahal atau boleh pilih2 mana yang sepatutnya ada.

Untuk makluman aku nie memang zero.... Ada gak pelanggan ajak aku pergi driving range untuk belajar pukul... tapi kayu golf pun xder lagie...

Terima kasih atas perkongsian anda...
beli yg sekend jer. pastu tgk video tiger wood..belajr dari situ
__________________
siggy utk disewa
siggy utk disewa
azrulazman.com
Reply With Quote
  #3  
Old 11-04-2012, 08:36 PM
AILA2002 AILA2002 is offline
Super Active

AILA2002's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2008
Posts: 8,096
Thanks (Received): 323
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Pi driving range... Jumpa pro... Minta dia ajar... Selalunya dia caj ikut pakej.... Dalam500 ke atas ....
__________________
.......dalam aku..ada Dia......

Dunia Yang Lebih Hijau

Tekan Untuk Download Gambar
Reply With Quote
  #4  
Old 11-04-2012, 08:37 PM
Actifast Actifast is offline
Super Active

Actifast's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Sep 2008
Location: Penthouse
Posts: 5,422
Thanks (Received): 54
Likes (Received): 0
Active Level
Default

pi pukoi bola straight dulu TT,

driving range tu
__________________
Anda ada rumah untuk dijual?
Ready Buyer waiting. Contect sy. Anda malu anda rugi.
Reply With Quote
  #5  
Old 11-04-2012, 08:38 PM
Quantum Success Quantum Success is offline
Super Active

Quantum Success's Avatar
 
Trader Rating: (37)
Join Date: Oct 2009
Location: Cheras - Kl - PJ
Posts: 5,997
Thanks (Received): 54
Likes (Received): 0
Active Level
Default

mula beli yg murah je dah la..
jgn beli cleveland terus..
mulakan belajar dekat driving range..
blajar cara pegang dengan betul..
tak silap nnt kat driving range tu pun ada personal trainer..
cam dlu den men kat kem PGA pun ada personal trainer..
Reply With Quote
  #6  
Old 11-04-2012, 08:40 PM
sideskirt sideskirt is offline
Active Plus

sideskirt's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jul 2007
Posts: 3,819
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Quantum Success View Post
mula beli yg murah je dah la..
jgn beli cleveland terus..
mulakan belajar dekat driving range..
blajar cara pegang dengan betul..
tak silap nnt kat driving range tu pun ada personal trainer..
cam dlu den men kat kem PGA pun ada personal trainer..
ada trainer pompuan tak...
Reply With Quote
  #7  
Old 11-04-2012, 08:40 PM
hafizan78 hafizan78 is offline
Legendary Member

hafizan78's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Apr 2009
Posts: 12,738
Thanks (Received): 145
Likes (Received): 9
Active Level
Default

driving range nie memang ada kat semua padang golf ya...? Masuk nie mmg dah kena bayar ke? bola semua kena beli sendiri atau dalam pakej tersebut...
Reply With Quote
  #8  
Old 11-04-2012, 08:41 PM
hafizan78 hafizan78 is offline
Legendary Member

hafizan78's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Apr 2009
Posts: 12,738
Thanks (Received): 145
Likes (Received): 9
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by azrulazman View Post
beli yg sekend jer. pastu tgk video tiger wood..belajr dari situ
ada gak tengok2 kat mudah.my, xtahu mana satu perlu beli...
Reply With Quote
  #9  
Old 11-04-2012, 08:42 PM
hafizan78 hafizan78 is offline
Legendary Member

hafizan78's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Apr 2009
Posts: 12,738
Thanks (Received): 145
Likes (Received): 9
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by AILA2002 View Post
Pi driving range... Jumpa pro... Minta dia ajar... Selalunya dia caj ikut pakej.... Dalam500 ke atas ....
boleh tahan gak dia punya pakej... RM500...
Reply With Quote
  #10  
Old 11-04-2012, 08:42 PM
azrulazman azrulazman is offline
CG Top Poster Club

azrulazman's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2010
Location: puncak gunung kinabalu
Posts: 29,674
Thanks (Received): 111
Likes (Received): 3
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hafizan78 View Post
ada gak tengok2 kat mudah.my, xtahu mana satu perlu beli...
yekew.. sush gak tu
__________________
siggy utk disewa
siggy utk disewa
azrulazman.com
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold