Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Computers, Mobiles, Gadgets, Consoles

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #91  
Old 14-05-2012, 10:19 PM
muhdy muhdy is offline
Legendary Member

muhdy's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2010
Location: Kuala Lumpur
Posts: 11,103
Thanks (Received): 36
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

panggilan terakhir untuk ke pulau ..

esok malam @ rabu akan bergerak ke penang..

sesiapa berminat boleh COD kat R&R @ hentian ke arah utara ..
__________________
CARIGOLD MOST WANTED SCAMMER (MENYAMAR SELLER CG) - MOHD IZAT HELMI BIN UMAR --->>>BEWARE OF THIS PERSON!!
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #92  
Old 15-05-2012, 11:05 AM
muhdy muhdy is offline
Legendary Member

muhdy's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2010
Location: Kuala Lumpur
Posts: 11,103
Thanks (Received): 36
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bump pada tarikh yang istimewa 15/05/2012 ..
__________________
CARIGOLD MOST WANTED SCAMMER (MENYAMAR SELLER CG) - MOHD IZAT HELMI BIN UMAR --->>>BEWARE OF THIS PERSON!!
Reply With Quote
  #93  
Old 15-05-2012, 11:38 AM
ceklifxsniper ceklifxsniper is offline
Legendary Member

ceklifxsniper's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Feb 2010
Posts: 11,488
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by muhdy View Post
Assalamualaikum,

Saya nak jual :


HP Compaq d530 Small Form Factor ( SFF)

Spec : Intel Pentiun 2.80GHz
512MB RAM
CD ROM
40GB Harddisk



Personal Warranty : 7hari


COD : Jalan Kuchai Lama

SMS 019-6345956


..salam tuan , ku nak upgreadkan benda ni ada spare partnya ke tuan ?
__________________

Quote:
Originally Posted by G.Spicy View Post
kalau ISIS mula attack israel bagus la dan aku akan telan balik ludah2 aku kpd isis,tetapi selagi belum attack israel, pendirian aku akan tetap ISIS dalah sesat dan HARAM.noktah
Reply With Quote
  #94  
Old 15-05-2012, 11:56 AM
muhdy muhdy is offline
Legendary Member

muhdy's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2010
Location: Kuala Lumpur
Posts: 11,103
Thanks (Received): 36
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ceklifxsniper View Post
..salam tuan , ku nak upgreadkan benda ni ada spare partnya ke tuan ?
hard disk @ CD-ROM senang jer spare part ..

kalau RAM tu susah sikit..

boleh rujuk kat thread RKG : http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=303313

p/s : tak taulah bila dapat gi area selatan plak.. buat masa sekarang gi penang jer..
__________________
CARIGOLD MOST WANTED SCAMMER (MENYAMAR SELLER CG) - MOHD IZAT HELMI BIN UMAR --->>>BEWARE OF THIS PERSON!!
Reply With Quote
  #95  
Old 15-05-2012, 12:04 PM
ceklifxsniper ceklifxsniper is offline
Legendary Member

ceklifxsniper's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Feb 2010
Posts: 11,488
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by muhdy View Post
hard disk @ CD-ROM senang jer spare part ..

kalau RAM tu susah sikit..

boleh rujuk kat thread RKG : http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=303313

p/s : tak taulah bila dapat gi area selatan plak.. buat masa sekarang gi penang jer..
..klu ada turun sini nanti calling2lah ya.. mana tahu ada barang lain boleh tangkap sekali...
__________________

Quote:
Originally Posted by G.Spicy View Post
kalau ISIS mula attack israel bagus la dan aku akan telan balik ludah2 aku kpd isis,tetapi selagi belum attack israel, pendirian aku akan tetap ISIS dalah sesat dan HARAM.noktah
Reply With Quote
  #96  
Old 15-05-2012, 09:50 PM
muhdy muhdy is offline
Legendary Member

muhdy's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2010
Location: Kuala Lumpur
Posts: 11,103
Thanks (Received): 36
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

mana orang perak nie..
__________________
CARIGOLD MOST WANTED SCAMMER (MENYAMAR SELLER CG) - MOHD IZAT HELMI BIN UMAR --->>>BEWARE OF THIS PERSON!!
Reply With Quote
  #97  
Old 15-05-2012, 10:39 PM
muhdy muhdy is offline
Legendary Member

muhdy's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2010
Location: Kuala Lumpur
Posts: 11,103
Thanks (Received): 36
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ceklifxsniper View Post
..klu ada turun sini nanti calling2lah ya.. mana tahu ada barang lain boleh tangkap sekali...
barang komputer ke tuan?
__________________
CARIGOLD MOST WANTED SCAMMER (MENYAMAR SELLER CG) - MOHD IZAT HELMI BIN UMAR --->>>BEWARE OF THIS PERSON!!
Reply With Quote
  #98  
Old 15-05-2012, 11:08 PM
cyberiz cyberiz is offline
Super Active

cyberiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2007
Location: Airport City.......
Posts: 6,009
Thanks (Received): 279
Likes (Received): 0
Active Level
Default

kasi up brg baik ni... siap ada ansuran bulanan tu, mana nk cari dlm ni..
ala2 kot mamot gitu..
Reply With Quote
  #99  
Old 15-05-2012, 11:22 PM
muhdy muhdy is offline
Legendary Member

muhdy's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2010
Location: Kuala Lumpur
Posts: 11,103
Thanks (Received): 36
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by cyberiz View Post
kasi up brg baik ni... siap ada ansuran bulanan tu, mana nk cari dlm ni..
ala2 kot mamot gitu..
terima kasih bro ..

kot mamot harga tetap , dengan saya boleh runding lagi ..

kot mamot ada riba , dengan saya boleh diskaun lagi ..
__________________
CARIGOLD MOST WANTED SCAMMER (MENYAMAR SELLER CG) - MOHD IZAT HELMI BIN UMAR --->>>BEWARE OF THIS PERSON!!
Reply With Quote
  #100  
Old 16-05-2012, 07:48 PM
muhdy muhdy is offline
Legendary Member

muhdy's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2010
Location: Kuala Lumpur
Posts: 11,103
Thanks (Received): 36
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tak jemuih mengebump dari penang..

barang ada kat kl noo..
__________________
CARIGOLD MOST WANTED SCAMMER (MENYAMAR SELLER CG) - MOHD IZAT HELMI BIN UMAR --->>>BEWARE OF THIS PERSON!!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
computer gadget, installment bayar rumah, murah

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump