Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuffs & Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,389
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,112
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,271
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 31-03-2012, 01:30 AM
skyside skyside is offline
Super Active Member

skyside's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Jul 2009
Posts: 3,481
Poster Rank: #1096
Thanked 25 Times
Active Level
My Mood:
Default [murah&hot] hotel wallpaper eksklusif& moden rm100 je. Gerenti jimat n tip-top!!

Assalamu'alaikum wbt.

Saya pasti ramai antara anda semua LAYANN dengan suasana Interior Design (ID) bila pegi hotel atau rumah orang kaya
Pernahkah anda terfikir apakah faktor penyumbang yang boleh transform sesuatu ruangan / bilik menjadi lebih menarik? Sedap je mata memandang..

Pada saya, dinding memainkan peranan penting lebih daripada lantai(tile besar,lantai kayu berlamina etc.
Trend skang ni orang tak pakai cat dah.

Wallpaper la yang akan buat sesuatu ruang tu fully transform.Dan satu persoalan; kenapa orang ramai tidak bersedia nak spend duit kat wallpaper?
Jawapannya mudah je:MAHAL.
Satu bilik yang letak wallpaper boleh cecah sampai ribu2 ringgit

Penyelesaian: Saya supply wallpaper dan anda DIY (Do It Yourself). Konfem dapat save beribu2 ringgit
Nak lagi best, saya kasi FREE semua tools untuk pasang wallpaper:
1)Gam
2)Cutter
3)Measuring tape
4)Pelenyek
5)Cara-cara pasang


Bermaksud kalo anda beli wallpaper dari saya, konfem boleh terus pasang la bila dapat barang. Tapi tangga cari sendiri la, nak pos posmen tak terima

Estimate penggunaan satu feature wall dalam 2-3 roll. So jangan risau yang lebih tu boleh pakai kat dinding lain.
Bila anda dah ukur ruangan dinding yang nak ditampal wallpaper ni (lebar x tinggi),reservekan lebih dalam 20% dari ukuran sebenar sebab anda
harus ingat yang potongan untuk penyambungan wallpaper hendaklah mengikut corak. Baru cantik!

Harga PROMO:RM100/roll (minimum order 4 rolls:FREE DIY tools)

Deposit:50% time order.Balance 50% bayar bila barang ada pada saya.

Postage:POSLAJU RM40 untuk 4 roll(tambah RM10 untuk roll ke 5 dan seterusnya)
POS Biasa RM20 untuk 4 roll(tambah RM5 untuk roll ke 5 dan seterusnya)
COD: Kemaman, Terengganu

Size : 0.53m x 10m /roll
Berat:2kg/roll
Jenis:1)Non woven (High end product n trend seluruh dunia skang ni)
2)PVC(PVC coated on the surface)
3)Paper (Print the color on the paper without PVC coated)

Origin:Finland

Jenis wallpaper bergantung pd design.Kalo anda berkenan sesuatu design, bleh tanya samaada itu non woven/ PVC/ paper.
Tak tanya pun takpe sebab semua wallpaper cantik2
Syarat order:Saya akan order dari supplier ikut batch dengan minimum kuantiti=12 rolls.
Sekiranya kurang, kena tunggu kejap la sebab syarat diorang memang camtu


FLOW ORDER:





Sekiranya anda berminat dengan mana2 design atau ada sebarang persoalan, boleh bgtau kat saya.
Email pun boleh: syazwan.tsm [at] gmail.com
H/P:013-4841045

Pembayaran boleh dilakukan melalui Maybank / CIMB / Alliance / Affin Bank

Selamat menjamu mata dan
terima kasih diatas sokongan anda




Last edited by skyside; 31-03-2012 at 10:20 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 31-03-2012, 01:31 AM
skyside skyside is offline
Super Active Member

skyside's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Jul 2009
Posts: 3,481
Poster Rank: #1096
Thanked 25 Times
Active Level
My Mood:
Default

Galeri














































Last edited by skyside; 02-04-2012 at 10:26 PM.. Reason: Tambah design
Reply With Quote
  #3  
Old 31-03-2012, 01:32 AM
skyside skyside is offline
Super Active Member

skyside's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Jul 2009
Posts: 3,481
Poster Rank: #1096
Thanked 25 Times
Active Level
My Mood:
Default

reserve for future
Reply With Quote
  #4  
Old 31-03-2012, 01:32 AM
skyside skyside is offline
Super Active Member

skyside's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Jul 2009
Posts: 3,481
Poster Rank: #1096
Thanked 25 Times
Active Level
My Mood:
Default

reserve for testi
Reply With Quote
  #5  
Old 31-03-2012, 04:10 AM
mahir_tg mahir_tg is offline
Well-Known
Member

mahir_tg's Avatar
 
Trader Rating: (61)
Join Date: Jan 2012
Location: Diatas bumi Tuhan a.k.a ampang...
Posts: 8,167
Poster Rank: #376
Thanked 17 Times
Active Level
My Mood:
Default

teringat time keje pasang wallpaper dulu...hanya tinggal kenangan..
Reply With Quote
  #6  
Old 31-03-2012, 07:51 AM
skyside skyside is offline
Super Active Member

skyside's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Jul 2009
Posts: 3,481
Poster Rank: #1096
Thanked 25 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mahir_tg View Post
teringat time keje pasang wallpaper dulu...hanya tinggal kenangan..
tu dia.otai sudah masuk.
kenapa tuan, nak tekel anak tauke tak dpt ke?
Reply With Quote
  #7  
Old 31-03-2012, 07:56 AM
mahir_tg mahir_tg is offline
Well-Known
Member

mahir_tg's Avatar
 
Trader Rating: (61)
Join Date: Jan 2012
Location: Diatas bumi Tuhan a.k.a ampang...
Posts: 8,167
Poster Rank: #376
Thanked 17 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by skyside View Post
tu dia.otai sudah masuk.
kenapa tuan, nak tekel anak tauke tak dpt ke?
apa plk anak tauke... dh xde rezki...company pun dah bungkus...tu yg dok jual perfume gred AAA n jam tu...
Reply With Quote
  #8  
Old 31-03-2012, 07:58 AM
skyside skyside is offline
Super Active Member

skyside's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Jul 2009
Posts: 3,481
Poster Rank: #1096
Thanked 25 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mahir_tg View Post
apa plk anak tauke... dh xde rezki...company pun dah bungkus...tu yg dok jual perfume gred AAA n jam tu...
oo..takpa bro.
mcm2 cabang rezeki ada.
Good luck utk bisnes bro
Reply With Quote
  #9  
Old 31-03-2012, 08:00 AM
mahir_tg mahir_tg is offline
Well-Known
Member

mahir_tg's Avatar
 
Trader Rating: (61)
Join Date: Jan 2012
Location: Diatas bumi Tuhan a.k.a ampang...
Posts: 8,167
Poster Rank: #376
Thanked 17 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by skyside View Post
oo..takpa bro.
mcm2 cabang rezeki ada.
Good luck utk bisnes bro
makacih...boh pun sama..gud luck..
Reply With Quote
  #10  
Old 31-03-2012, 08:08 AM
skyside skyside is offline
Super Active Member

skyside's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Jul 2009
Posts: 3,481
Poster Rank: #1096
Thanked 25 Times
Active Level
My Mood:
Default

mari mari mariii..
wallpaper hotel dengan harga dan kualiti terbaek..

Sapa tau camna nak buat POLL kt sini.

Nak tau pilihan pengguna suka kaler CERAH ke GELAP?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 03:45 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE