Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 28-03-2012, 11:05 AM
MummyYarn MummyYarn is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2012
Posts: 9
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default ZHULIAN MARKETING (M) SDN BHD (186058-T) (AJL 93195) - www.zhulian.com.my

Menjana pendapatan dengan Syarikat Zhulian

Bermula Dengan Cemerlang anda dapat menjana pendapatan sehingga RM5k.
Dengan menggunakan formula dan bimbingan yang diberi, kita dapat menjana pendapatan hanya dalam tempoh 9 bulan secara part time.
Selepas tempoh tersebut, dengan formula yang sama kita boleh menambah income sehingga RM1ok berserta benefit2 yang lain spt tabung kereta, percutian mewah.

Tetapi pastikan anda mengikut sepenuhnya formula yang diberi!!
Formula ini dicipta oleh seorang bekas pensyarah matematik UITM.

Sertai team kami untuk bimbingan dan panduan bagaimana hendak menjana pendapatan sebegitu dalam tempoh yang singkat.

Berminat nak tahu lebih lanjut??
Call/sms 012-3284950 untuk tahu lebih lanjut...

**Yakin pada diri untuk jadi yang terbaik diantara yang terbaik
** Tanpa usaha kita tidak akan mendapat kejayaan
** Beri peluang pada diri untuk mencuba sesuatu yang baru..mungkin rezeki itu ada di sini..INSYAALLAH Tuhan akan sentiasa membantu setiap hamba-Nya
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 28-03-2012, 11:58 AM
otaconMY otaconMY is offline
Active Member

otaconMY's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2010
Posts: 1,647
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Kalo tak dpt cari downline mcm mana?
Reply With Quote
  #3  
Old 28-03-2012, 12:06 PM
THX THX is offline
Active Plus

THX's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2008
Location: Melaka
Posts: 3,805
Thanks (Received): 40
Likes (Received): 9
Active Level
Default

ni jual barang aper, water filter gak ker
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 28-03-2012, 12:12 PM
adijaya adijaya is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2012
Posts: 601
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kaya kaya kaya

tipu tipu tipu
Reply With Quote
  #5  
Old 28-03-2012, 12:22 PM
MummyYarn MummyYarn is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2012
Posts: 9
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by otaconMY View Post
Kalo tak dpt cari downline mcm mana?
Hadirkan diri untuk kelas pertama "Bermula Dengan Cemerlang".
Disini kita akan dibimbing dan ditunjuk cara mcmana nak approach prospek. Mmg pada mulanya sayapun tanya mcm yg otaconMY tanya tp slps sy join kelas2 di Zhulian ni sy boleh fikir sendiri ttg bagaiman caranya saya nak dptkan downline tu..so, tepuk dada tanya selera...Zhulian yg saya nak bawak ni pada saya adalah berbeza dan istimewa berbanding dgn agensi Zhulian yg lain
Reply With Quote
  #6  
Old 28-03-2012, 12:27 PM
MummyYarn MummyYarn is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2012
Posts: 9
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by THX View Post
ni jual barang aper, water filter gak ker
Kita tak menjaja barang tp barang tersebut kita boleh pakai sendiri di rumah. Zhulian sekarang bukan mcm Zhulian yg dulu..semua org berfikiran yang Zhulian ni MESTI kene jual barang! NO..brg2 ni adalah utk kegunaan sendiri selain kita dpt benefitnya. Zhulian ada bermacam barang kesihatan dan kegunaan harian..bukan setakat walter filter
Reply With Quote
  #7  
Old 28-03-2012, 12:30 PM
MummyYarn MummyYarn is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2012
Posts: 9
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by adijaya View Post
kaya kaya kaya

tipu tipu tipu
Sorry to say...saya rasa takde satupun Syarikat MLM yang tipu kita..cuma cara bagaimana kita nak menjana pendapatan dari syarikat. Kdg2 kita mmg rasa ditipu sbb kita tak dpt menjana pendapatan kita tp cuba kalau kita dpt buat duit dgn syarikat ni..adakah kita akan kata syarikat ini tipu?? So, fikir-fikirkanlah...
Reply With Quote
  #8  
Old 28-03-2012, 12:40 PM
THX THX is offline
Active Plus

THX's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2008
Location: Melaka
Posts: 3,805
Thanks (Received): 40
Likes (Received): 9
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by adijaya View Post
kaya kaya kaya

tipu tipu tipu
ni pantun 2 kerat ker
__________________
Reply With Quote
  #9  
Old 28-03-2012, 12:44 PM
THX THX is offline
Active Plus

THX's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2008
Location: Melaka
Posts: 3,805
Thanks (Received): 40
Likes (Received): 9
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by MummyYarn View Post
Kita tak menjaja barang tp barang tersebut kita boleh pakai sendiri di rumah. Zhulian sekarang bukan mcm Zhulian yg dulu..semua org berfikiran yang Zhulian ni MESTI kene jual barang! NO..brg2 ni adalah utk kegunaan sendiri selain kita dpt benefitnya. Zhulian ada bermacam barang kesihatan dan kegunaan harian..bukan setakat walter filter
wahhhh, ketinggalan bas tul aku nih.....banyak betul produk dia...
aku selalu monitor saham zhulian ni, dividen dia tu memang masyukkk..
__________________
Reply With Quote
  #10  
Old 28-03-2012, 12:49 PM
MummyYarn MummyYarn is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2012
Posts: 9
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Just nak share..Killer product di Zhulian

1. Beyond Water - Sistem Pemulihan Air Bio-aktif,
2. Beyond Microplasma Air Purifier - Sistem Penulenan Udara,
3. B'Young Advanced Functional Beverage dan
4. Lapik Tilam Terapiutik Bio-ion Contiago

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold