Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 17,493
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 47,749
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 35,510
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 27-03-2012, 02:25 PM
azrulazman azrulazman is offline
CG Top Poster Club

azrulazman's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2010
Location: puncak gunung kinabalu
Posts: 27,988
Poster Rank: #42
Blog Entries: 1
Thanked 111 Times
Active Level
My Mood:
Default AMRAN Terkejut Tuduhan Dibela Seseorang

PETALING JAYA: Pelakon Amran Ismail,27, terkejut dengan tuduhan kononnya dibela oleh seseorang selepas dia dilihat memandu sebuah kereta Honda Accord edisi baru dan Pajero di beberapa lokasi penggambaran sebuah drama.

Amran berkata, dua buah kereta itu tidak ditaja tetapi miliknya sendiri yang dibayar hasil wang dalam bidang lakonan.

“Saya terkejut apabila ada pihak menuduh kononnya saya ni dibela oleh seseorang. Puncanya apabila saya memandu kereta Honda Accord yang baru saya beli beberapa bulan lalu di lokasi penggambaran.

“Selain kereta itu saya juga mempunyai sebuah kereta pacuan empat roda itu Pajero,” katanya kepada mStar Online ketika dihubungi di sini, Isnin.

Amran menjelaskan, kereta Pajero yang dipandunya sebelum ini milik bapanya iaitu Ismail Naim,60, yang diberikan sejak Amran berusia 19 tahun lagi dan akan habis bayaran ansurannya pada bulan Julai depan.

Berikutan itu kata Amran, ibunya Hasnah Fahly,59, mahu menghadiahkan sebuah kereta Honda Accord sebagai menunaikan nazarnya terhadap Amran yang pernah diluahkan beberapa tahun lalu.



“Sebelum ini lesen saya pernah kena gantung kerana saya melakukan kesalahan lalu lintas. Emak kata kalau lesen saya dah okey, dia nak hadiahkan saya kereta.

“Baru-baru ni emak tunaikan hasrat itu dan saya pilih kereta Honda Accord edisi baru. Tapi kereta itu emak hanya berikan wang pendahuluan sahaja. Ansuran bulanan saya yang bayarkan,” katanya.

Menurut Amran dia kecewa dengan tuduhan tersebut dan berharap masyarakat terutamanya mereka yang berada dalam dunia hiburan tidak menyalahtafsirkan setiap kali melihat seseorang artis itu memiliki kenderaan baru.

Katanya, selama tujuh tahun terlibat dalam dunia seni, adalah tidak salah untuk dia menggunakan wang sendiri bagi membeli apa-apa perkara untuk kepentingan diri.

“Saya sentiasa mendengar nasihat ibu dan bapa saya kerana pada awalnya mereka melarang saya untuk aktif dalam bidang seni. Apabila mereka memberi kepercayaan, saya harus pegang kepercayaan itu. Janganlah buat tuduhan sembarangan,” katanya.

Sementara itu Amran memberitahu dia amat gembira apabila drama bersiri terbaru lakonannya iaitu Cinta Buat Emelda akan disiarkan menerusi slot Akasia di TV3 bermula Isnin (semalam).

Ia menemui penonton pada setiap Selasa hingga Khamis selama sejam bermula pukul 7 malam.

Ujar Amran, drama tersebut amat terkesan pada dirinya kerana dia perlu melakonkan pelbagai karakter berbeza berbanding dram-drama terdahulu.

“Drama ini mengisahkan konflik kekeluargaan yang beraku dalam keluarga saya bersama dua orang kakak kembar. Saya tidak mengiktiraf hubungan dengan salah seorang kakak kembar saya kerana menganggap dia mempunyai seorang anak luar niklah,” ujarnya.

Tambah Amran, karya tersebut telah menguji kemampuannya untuk menangis selain perlu membawa watak romantik dan juga menjadi seorang yang tegas. Dia turut berlakon bersama Almy Nadia dan Diana Amir.

Dalam perkembangan lain Amran banyak menghabiskan masa lapangnya dengan melakukan aktiviti mengayuh basikal di sekitar kawasan ibu kota untuk menguatkan stamina.

Last edited by azrulazman; 27-03-2012 at 03:11 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 27-03-2012, 03:06 PM
miracle81 miracle81 is offline
Active Member

miracle81's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2008
Posts: 876
Poster Rank: #3833
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

sape amran nie?>??adoiiii laaaaa..xkenal pun
Reply With Quote
  #3  
Old 27-03-2012, 03:10 PM
Actifast Actifast is offline
Super Active Member

Actifast's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Sep 2008
Location: Penthouse
Posts: 4,823
Poster Rank: #752
Thanked 51 Times
Active Level
Default

pelik posing nya,

hehee
__________________
Hidden Secrets Of Money - Ep1, EP2, EP3, EP4
Reply With Quote
  #4  
Old 27-03-2012, 03:10 PM
willrancid willrancid is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2010
Posts: 727
Poster Rank: #4376
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

aLonso?? kenapa tajuk die len mcm
__________________
http://www.darimejahr.com
Reply With Quote
  #5  
Old 27-03-2012, 03:11 PM
taka taka is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2010
Posts: 642
Poster Rank: #4813
Thanked 0 Times
Active Level
Default

siot.. tak ble blah tajuk..
__________________
[SIZE="3"][COLOR="Cyan"][FONT="Courier New"]"Oksigen pun masih FREE lagi ni"[/FONT][/COLOR][/SIZE]
Reply With Quote
  #6  
Old 27-03-2012, 03:12 PM
azrulazman azrulazman is offline
CG Top Poster Club

azrulazman's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2010
Location: puncak gunung kinabalu
Posts: 27,988
Poster Rank: #42
Blog Entries: 1
Thanked 111 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by taka View Post
Siot.. Tak ble blah tajuk..
aku tulis amran la. Hahaha
Reply With Quote
  #7  
Old 27-03-2012, 03:14 PM
renxu renxu is offline
Well-Known
Member

renxu's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2008
Posts: 6,592
Poster Rank: #526
Thanked 213 Times
Active Level
My Mood:
Default

ni member aku..tp mmg die lembut2 skit
Reply With Quote
  #8  
Old 27-03-2012, 03:15 PM
LuvHoneY LuvHoneY is offline
Well-Known
Member

LuvHoneY's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Location: Tiada lagi Hati ini ->♥
Posts: 6,807
Poster Rank: #497
Thanked 39 Times
Active Level
My Mood:
Default

x kenai
__________________

..➸➸➸I'm F ly Away➹ ﹌➹ ..
Reply With Quote
  #9  
Old 27-03-2012, 03:16 PM
azrulazman azrulazman is offline
CG Top Poster Club

azrulazman's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2010
Location: puncak gunung kinabalu
Posts: 27,988
Poster Rank: #42
Blog Entries: 1
Thanked 111 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by renxu View Post
ni member aku..tp mmg die lembut2 skit:d:d
membe ko ker?
Reply With Quote
  #10  
Old 27-03-2012, 03:17 PM
taka taka is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2010
Posts: 642
Poster Rank: #4813
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by azrulazman View Post
aku tulis amran la. Hahaha
baeeekk pnya cover line cesss
__________________
[SIZE="3"][COLOR="Cyan"][FONT="Courier New"]"Oksigen pun masih FREE lagi ni"[/FONT][/COLOR][/SIZE]
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 03:36 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE