Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Gossip, Celebrities

Gossip, Celebrities Right place for paparazzi :) . Share your info with our celebrities and gossip fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 27-03-2012, 02:25 PM
azrulazman azrulazman is offline
CG Top Poster Club

azrulazman's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2010
Location: puncak gunung kinabalu
Posts: 29,626
Thanks (Received): 111
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to azrulazman
Default AMRAN Terkejut Tuduhan Dibela Seseorang

PETALING JAYA: Pelakon Amran Ismail,27, terkejut dengan tuduhan kononnya dibela oleh seseorang selepas dia dilihat memandu sebuah kereta Honda Accord edisi baru dan Pajero di beberapa lokasi penggambaran sebuah drama.

Amran berkata, dua buah kereta itu tidak ditaja tetapi miliknya sendiri yang dibayar hasil wang dalam bidang lakonan.

“Saya terkejut apabila ada pihak menuduh kononnya saya ni dibela oleh seseorang. Puncanya apabila saya memandu kereta Honda Accord yang baru saya beli beberapa bulan lalu di lokasi penggambaran.

“Selain kereta itu saya juga mempunyai sebuah kereta pacuan empat roda itu Pajero,” katanya kepada mStar Online ketika dihubungi di sini, Isnin.

Amran menjelaskan, kereta Pajero yang dipandunya sebelum ini milik bapanya iaitu Ismail Naim,60, yang diberikan sejak Amran berusia 19 tahun lagi dan akan habis bayaran ansurannya pada bulan Julai depan.

Berikutan itu kata Amran, ibunya Hasnah Fahly,59, mahu menghadiahkan sebuah kereta Honda Accord sebagai menunaikan nazarnya terhadap Amran yang pernah diluahkan beberapa tahun lalu.



“Sebelum ini lesen saya pernah kena gantung kerana saya melakukan kesalahan lalu lintas. Emak kata kalau lesen saya dah okey, dia nak hadiahkan saya kereta.

“Baru-baru ni emak tunaikan hasrat itu dan saya pilih kereta Honda Accord edisi baru. Tapi kereta itu emak hanya berikan wang pendahuluan sahaja. Ansuran bulanan saya yang bayarkan,” katanya.

Menurut Amran dia kecewa dengan tuduhan tersebut dan berharap masyarakat terutamanya mereka yang berada dalam dunia hiburan tidak menyalahtafsirkan setiap kali melihat seseorang artis itu memiliki kenderaan baru.

Katanya, selama tujuh tahun terlibat dalam dunia seni, adalah tidak salah untuk dia menggunakan wang sendiri bagi membeli apa-apa perkara untuk kepentingan diri.

“Saya sentiasa mendengar nasihat ibu dan bapa saya kerana pada awalnya mereka melarang saya untuk aktif dalam bidang seni. Apabila mereka memberi kepercayaan, saya harus pegang kepercayaan itu. Janganlah buat tuduhan sembarangan,” katanya.

Sementara itu Amran memberitahu dia amat gembira apabila drama bersiri terbaru lakonannya iaitu Cinta Buat Emelda akan disiarkan menerusi slot Akasia di TV3 bermula Isnin (semalam).

Ia menemui penonton pada setiap Selasa hingga Khamis selama sejam bermula pukul 7 malam.

Ujar Amran, drama tersebut amat terkesan pada dirinya kerana dia perlu melakonkan pelbagai karakter berbeza berbanding dram-drama terdahulu.

“Drama ini mengisahkan konflik kekeluargaan yang beraku dalam keluarga saya bersama dua orang kakak kembar. Saya tidak mengiktiraf hubungan dengan salah seorang kakak kembar saya kerana menganggap dia mempunyai seorang anak luar niklah,” ujarnya.

Tambah Amran, karya tersebut telah menguji kemampuannya untuk menangis selain perlu membawa watak romantik dan juga menjadi seorang yang tegas. Dia turut berlakon bersama Almy Nadia dan Diana Amir.

Dalam perkembangan lain Amran banyak menghabiskan masa lapangnya dengan melakukan aktiviti mengayuh basikal di sekitar kawasan ibu kota untuk menguatkan stamina.
__________________
siggy utk disewa
siggy utk disewa
azrulazman.com

Last edited by azrulazman; 27-03-2012 at 03:11 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 27-03-2012, 03:06 PM
miracle81 miracle81 is offline
Regular

miracle81's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2008
Posts: 877
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

sape amran nie?>??adoiiii laaaaa..xkenal pun
Reply With Quote
  #3  
Old 27-03-2012, 03:10 PM
Actifast Actifast is offline
Super Active

Actifast's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Sep 2008
Location: Penthouse
Posts: 5,422
Thanks (Received): 54
Likes (Received): 0
Active Level
Default

pelik posing nya,

hehee
__________________
Anda ada rumah untuk dijual?
Ready Buyer waiting. Contect sy. Anda malu anda rugi.
Reply With Quote
  #4  
Old 27-03-2012, 03:10 PM
willrancid willrancid is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2010
Posts: 752
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aLonso?? kenapa tajuk die len mcm
__________________
http://www.darimejahr.com
Reply With Quote
  #5  
Old 27-03-2012, 03:11 PM
taka taka is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2010
Posts: 641
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

siot.. tak ble blah tajuk..
__________________
[SIZE="3"][COLOR="Cyan"][FONT="Courier New"]"Oksigen pun masih FREE lagi ni"[/FONT][/COLOR][/SIZE]
Reply With Quote
  #6  
Old 27-03-2012, 03:12 PM
azrulazman azrulazman is offline
CG Top Poster Club

azrulazman's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2010
Location: puncak gunung kinabalu
Posts: 29,626
Thanks (Received): 111
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to azrulazman
Default

Quote:
Originally Posted by taka View Post
Siot.. Tak ble blah tajuk..
aku tulis amran la. Hahaha
__________________
siggy utk disewa
siggy utk disewa
azrulazman.com
Reply With Quote
  #7  
Old 27-03-2012, 03:14 PM
renxu renxu is offline
Super Active

renxu's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2008
Posts: 6,629
Thanks (Received): 213
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ni member aku..tp mmg die lembut2 skit
Reply With Quote
  #8  
Old 27-03-2012, 03:15 PM
LuvHoneY LuvHoneY is offline
Super Active

LuvHoneY's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Location: Tiada lagi Hati ini ->♥
Posts: 6,803
Thanks (Received): 39
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to LuvHoneY
Default

x kenai
__________________

..➸➸➸I'm F ly Away➹ ﹌➹ ..
Reply With Quote
  #9  
Old 27-03-2012, 03:16 PM
azrulazman azrulazman is offline
CG Top Poster Club

azrulazman's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2010
Location: puncak gunung kinabalu
Posts: 29,626
Thanks (Received): 111
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to azrulazman
Default

Quote:
Originally Posted by renxu View Post
ni member aku..tp mmg die lembut2 skit:d:d
membe ko ker?
__________________
siggy utk disewa
siggy utk disewa
azrulazman.com
Reply With Quote
  #10  
Old 27-03-2012, 03:17 PM
taka taka is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2010
Posts: 641
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by azrulazman View Post
aku tulis amran la. Hahaha
baeeekk pnya cover line cesss
__________________
[SIZE="3"][COLOR="Cyan"][FONT="Courier New"]"Oksigen pun masih FREE lagi ni"[/FONT][/COLOR][/SIZE]
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 03:37 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you