Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Travel, Vacation, Tour, Adventure

Travel, Vacation, Tour, Adventure Share holiday experiences | Attractive places Review | Hotels Review | Resorts Review | Homestays Review | Vacation Deals Review

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 23-03-2012, 11:51 PM
qarm qarm is offline
Active Member

qarm's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Dec 2009
Posts: 1,640
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Siapa tahu pakej ke Pulau Mabul, Sabah

Salam,

kepada semua warga CG, terutama yang dok kawasan Tawau dengan Semporna, ada x tau mana2 agensi yg buat pakej ke pulau mabul, ingat nak honeymoon campur snorkling kat sana. Setakat ni harga yg saya dapat rm485 seorang untuk 3H2M
__________________
..:: Kalau Diri Takut Berjuang, Usah Berbicara Tentang Perjuangan ::..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 24-03-2012, 12:02 AM
msazmer msazmer is offline
Super Active

msazmer's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Feb 2008
Location: Gombak, Kuala Lumpur
Posts: 5,835
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 4
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

boleh thn jugak harga tu....jap sy tanya wife, thn lepas dia pegi outstation, sempat jugak berjalan kat pulau mabul....=)
__________________
Quote:
Mencari Guru Tuisyen KIMIA D'Gombak?(TAHUN 2015).Cikgu Amer 0194548606
Reply With Quote
  #3  
Old 24-03-2012, 12:46 AM
syam82s syam82s is offline
Active Plus

syam82s's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2009
Posts: 4,964
Thanks (Received): 363
Likes (Received): 1
Active Level
Default

harga x jadi masalah..yg penting kepuasan.
Reply With Quote
  #4  
Old 19-10-2013, 06:58 PM
sanz sanz is offline
Super Active

sanz's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2008
Location: KL / Seremban
Posts: 5,906
Thanks (Received): 481
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by qarm View Post
Salam,

kepada semua warga CG, terutama yang dok kawasan Tawau dengan Semporna, ada x tau mana2 agensi yg buat pakej ke pulau mabul, ingat nak honeymoon campur snorkling kat sana. Setakat ni harga yg saya dapat rm485 seorang untuk 3H2M
tt dah pegi ke dulu? total brape? RM kene? sy ada buat pakejjugak kalau next time nak pergi boleh bagi tau.
__________________
Di Malaysia terdapat pulau yang Top-10 dalam dunia... Betul ke???
Keselamatan keluarga dan rumah anda amatlah penting... CCTV Murah
Reply With Quote
  #5  
Old 22-10-2013, 01:36 PM
chik_eiyla77 chik_eiyla77 is offline
Active Plus

chik_eiyla77's Avatar
 
Trader Rating: (42)
Join Date: Jun 2009
Posts: 4,510
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
Default

nti try cari uncle chang mabul
sy pernah pergi dlu
try google k
Reply With Quote
  #6  
Old 22-10-2013, 01:43 PM
kaberete kaberete is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (17)
Join Date: Aug 2008
Location: Iskandar Castle
Posts: 1,372
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

aku honeymoon kat sini dulu..dlm rm2k gak rasanya.. siap snokeling kat sipadan suma la.. aku lepak kat Sipadan Water Village..4H3M
__________________
[CENTER]Aku mempunyai pencipta yg menciptakan diriku dan mengatur hidupku atas dasar perundangan dan hikmah, maka ketahuilah tiada tuhan yg berhak disembah selain ALLAH!! zikirkanlah
[COLOR="Red"][B][SIZE="2"][URL="http://tunnilautama.webs.com"][COLOR="Red"]...LAAILAHAILALLAH...[/COLOR][/URL][/SIZE][/B][/COLOR][/CENTER]
[SIZE="3"][CENTER][URL="http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=568009"][B]BENGKUNG 3PCS[/B][/URL][/CENTER][/SIZE]
Reply With Quote
  #7  
Old 22-10-2013, 01:44 PM
iMian iMian is offline
Regular

iMian's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2010
Posts: 805
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Mabul tak pasti, tapi Pom Pom island RM1000 seorang satu malam.
Reply With Quote
  #8  
Old 22-10-2013, 02:26 PM
nameless nameless is offline
Super Active

nameless's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Nov 2007
Posts: 7,280
Thanks (Received): 51
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

http://carigold.com/portal/forums/sh...hreadid=320998
__________________
F.E.A.R : Forget Everything And Run or Face Everything And Rise...
Your choice...
Reply With Quote
  #9  
Old 22-10-2013, 03:37 PM
theamsuda theamsuda is offline
Regular

theamsuda's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 185
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

harga yang tt dapat tu kira ok la..
last year pergi lebih kurang harga tu gak..
__________________
Reply With Quote
  #10  
Old 11-11-2013, 04:31 PM
jomcuticuti jomcuticuti is offline
Regular

jomcuticuti's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2012
Posts: 658
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

kalau nak pakej mabul email ke [email protected]
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump