Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuff & Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 05-03-2012, 02:13 PM
Silveray Silveray is offline
Active Member

Silveray's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Dec 2009
Posts: 1,165
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default (habis stock) Buku Membongkar Rahsia Ar Rahnu

HABIS STOK

Buku Membongkar Rahsia Ar Rahnu
Karangan Ustaz A.Ali
(hardcopy bukan ebook)

12 Teknik Buat Duit dengan Ar Rahnu
Mesti dimiliki oleh setiap penyimpan emas



Harga : RM20.00
Pos Ekspress : RM5.00
Pos Laju : RM10.00
Cod : Taman Melati, Setapak

Berminat SMS 014-9702130











Quote:
Originally Posted by Kasyidi View Post
Alhamdulillah... dah order 20 buah buku dari TT untuk group Agensi Pengedar Kelantan Gold saya.

Buku yang amat berguna untuk orang yang terlibat dalam penyimpanan emas atau Perniagaan Emas...

Nak Bisnes Emas..?
Hubungi saya di talian 014-290 1177 atau klik je banner Kelantan Gold di siggy saya..

Quote:
Originally Posted by azhan_zamiri View Post
buku ni bagus saya dah beli,isi kandungkan yg terbaik membantu saya membuat pajak,,,thanks tt good luck
Quote:
Originally Posted by mohamad helmi View Post
salam TT memang terbaik..baru cod 2naskhah jer pon TT tetap terima,,memang TERbaekkkk...bump same TT,anything sayer roger tt...maseh

helmi
Quote:
Originally Posted by mahiscandevil View Post
saya dah dapat buku ini
sangat berguna utk beginer mcm saya..
mudah nak difahami
tahniah kepada penulis..
banyak dapat pahala tu...
Quote:
Originally Posted by hafeasy View Post
..
Tuan Zharifsofia< FYI..buku yang di jual oleh tuan tanah bukan ebook..tapi buku hardcopy yang boleh dibilik di pegang di baca sambil duduk mahupun baring

aku memang recomend kepada semua beginner yang mahu membeli buku ini sebagai permulaan cara belajar menggunakan kaedah ar rahnu untuk memperolehi simpanan emas yang banyak..

Frankly speaking, aku dah start membeli emas dan menggunakan kan kaedah ar rahnu ni since 2006 lagi masa tu harga emas dalam rm89.00/g dan kini harga emas bagi 916 ialah rm 180rm/g..dengan menggunakan teknik ar rahnu ni sekarang asset pegangan emas di tangan aku ada dalam 500g dan asset emas di dalam ar rahnu ada dalam 400g..aku target nak capai 1500g emas dalam tahun ni..bende ni tak mustahil..semua boleh jadi..dan telah terbukti..

ar rahnu merupakan sistem gadaian islam yang menepati syariah..dan apa kiranya kita memanipulasi sistem ar rahnu ni sikit bagi menjana keuntungan yang berlipat ganda..? emas kalis inflasi dan emas nilai nya tidak susut..kenaikkan purata 25% sethun..lebih baik dari asb atau UT..atau mana2 pelaburan pun..

apa2 bleh contact saya utk keternagan lanjut Hafiz 0172361609

Last edited by Silveray; 10-12-2013 at 01:14 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 05-03-2012, 02:15 PM
adil2604 adil2604 is offline
Super Active

adil2604's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jun 2008
Location: DENPASAR-SHAH ALAM-JAKARTA-KL-GUANGZHOU-HK
Posts: 7,150
Thanks (Received): 153
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ooo jual ebook ker....ingatkan cite dlm nie...
Reply With Quote
  #3  
Old 05-03-2012, 02:17 PM
Silveray Silveray is offline
Active Member

Silveray's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Dec 2009
Posts: 1,165
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by adil2604 View Post
ooo jual ebook ker....ingatkan cite dlm nie...
jual buku la..hardcopy..boleh pegang..bukan ebook..
Reply With Quote
  #4  
Old 05-03-2012, 02:18 PM
Emie Emie is offline
Legendary Member

Emie's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2007
Location: Sharing Teknik Passive Income
Posts: 11,956
Thanks (Received): 71
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

mesti di miliki oleh new player..

p/s ; smlm buat program di shah alam..ada open table jual buku ni..
Reply With Quote
  #5  
Old 05-03-2012, 02:19 PM
adil2604 adil2604 is offline
Super Active

adil2604's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jun 2008
Location: DENPASAR-SHAH ALAM-JAKARTA-KL-GUANGZHOU-HK
Posts: 7,150
Thanks (Received): 153
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Silveray View Post
jual buku la..hardcopy..boleh pegang..bukan ebook..
oh yeker...heheh..ok goodluck TT...
Reply With Quote
  #6  
Old 05-03-2012, 02:34 PM
redace redace is offline
Active Member

redace's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,750
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by adil2604 View Post
ooo jual ebook ker....ingatkan cite dlm nie...
fobia ebook le ni
Reply With Quote
  #7  
Old 05-03-2012, 02:57 PM
gombakman gombakman is offline
Active Plus

gombakman's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: May 2009
Location: SRI GOMBAK
Posts: 3,545
Thanks (Received): 508
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Boleh angkat satu ni...nanti aku SMS bila aku nak lalu area Taman Melati tu..
Reply With Quote
  #8  
Old 05-03-2012, 09:14 PM
Silveray Silveray is offline
Active Member

Silveray's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Dec 2009
Posts: 1,165
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by gombakman View Post
Boleh angkat satu ni...nanti aku SMS bila aku nak lalu area Taman Melati tu..
ok...pape nanti contact ah...
Reply With Quote
  #9  
Old 05-03-2012, 11:17 PM
arzaraza arzaraza is offline
Super Active

arzaraza's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2010
Location: Jln Pak Abu Bworth
Posts: 5,762
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ust A Ali tu sapadia
betul-betul ust ke @ saja boh nama tu
__________________
Spanish Timbrado breeder
Reply With Quote
  #10  
Old 06-03-2012, 12:41 AM
Silveray Silveray is offline
Active Member

Silveray's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Dec 2009
Posts: 1,165
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by arzaraza View Post
ust A Ali tu sapadia
betul-betul ust ke @ saja boh nama tu
bekas cikgu..skarang pegawai kat jakim..
tu yg tertulis kat buku..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold