Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Services Offered

Services Offered Offer any services here.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 03-03-2012, 09:00 AM
jdev jdev is offline
Regular

jdev's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2012
Posts: 495
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
Default Design3r : Servis design logo profesional dan Korporat|Special New Promotion!!

Salam Perkenalan,
Mewakili team Design3r, di sini ingin saya mempromosi
SERVIS DESIGN LOGO PROFESIONAL daripada kami. Team kami dibentuk daripada beberapa orang designer dari luar negara dan tempatan.




Kami juga menawarkan servis diluar 'pakej custom' , dengan taraf design, revisi, format dan konsep yang berbeza.
Kepada sesiapa yang berminat sila berurusan melalui facebook kami (jarang online CG) di sini

Last edited by jdev; 13-04-2013 at 05:46 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 03-03-2012, 09:07 AM
jdev jdev is offline
Regular

jdev's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2012
Posts: 495
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
Default


Syarat-syarat logo percuma :


1. Logo hanya akan mula 'dibuat': setelah cukup 3 orang
2. Tempoh siap logo adalah 5 hari
3. Cuma 1 konsep




Senarai 'CGERS' yang layak :

1.mohdashraf
2.wak lan
3.ruzana

Last edited by jdev; 06-03-2012 at 12:37 AM..
Reply With Quote
  #3  
Old 03-03-2012, 09:15 AM
MAIDIN MAIDIN is offline
Super Active

MAIDIN's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Feb 2008
Posts: 8,164
Thanks (Received): 447
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

saya nak boleh ?
__________________
DAULAH GOLD SDN BHD (D'GOLD)

DAULAH GROUP MEMBER


HUBUNGI SAYA MELALUI FB : MAIDIN CARIGOLD
Reply With Quote
  #4  
Old 03-03-2012, 09:19 AM
MyWork MyWork is offline
Active Plus

MyWork's Avatar
 
Trader Rating: (58)
Join Date: Mar 2011
Posts: 4,502
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by MAIDIN View Post
saya nak boleh ?
laju je otai nak sambar

nak jg tp xde lg logo nak design bt masa ni. papehal selamat maju jaya TT
Reply With Quote
  #5  
Old 03-03-2012, 09:21 AM
wak lan wak lan is offline
Active Member

wak lan's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2009
Location: kawasan yg sewaktu dengannya...
Posts: 1,538
Thanks (Received): 36
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

saya pun nak jugak bleh
Reply With Quote
  #6  
Old 03-03-2012, 09:23 AM
jdev jdev is offline
Regular

jdev's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2012
Posts: 495
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by MyWork View Post
laju je otai nak sambar

nak jg tp xde lg logo nak design bt masa ni. papehal selamat maju jaya TT
Terima kasih . setakat ni tengah kumpul portfolio, jadi lambat la sikit nak dapat customer
Reply With Quote
  #7  
Old 03-03-2012, 09:25 AM
jdev jdev is offline
Regular

jdev's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2012
Posts: 495
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by wak lan View Post
saya pun nak jugak bleh
'active member' di CG => 4 'post' sehari

nanti kalau dah tiada yang macam syarat saya tu, saya roger semule

Kalau yang berbayar, bila2 boleh :P
Reply With Quote
  #8  
Old 03-03-2012, 09:26 AM
jdev jdev is offline
Regular

jdev's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2012
Posts: 495
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by MAIDIN View Post
saya nak boleh ?
Mesej sudah di'reply' . Buat masa ni cuma logo ja
Reply With Quote
  #9  
Old 03-03-2012, 09:34 AM
wak lan wak lan is offline
Active Member

wak lan's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2009
Location: kawasan yg sewaktu dengannya...
Posts: 1,538
Thanks (Received): 36
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

laa aku x active ke? rasa hari2 post
Reply With Quote
  #10  
Old 03-03-2012, 09:34 AM
MyWork MyWork is offline
Active Plus

MyWork's Avatar
 
Trader Rating: (58)
Join Date: Mar 2011
Posts: 4,502
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by jdev View Post
'active member' di CG => 4 'post' sehari

nanti kalau dah tiada yang macam syarat saya tu, saya roger semule

Kalau yang berbayar, bila2 boleh :P
status wak lan tu 'active member', cek kat avatar tu. atau TT cma nak CGLS(Carigold Life Time Supporter)?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump