Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Travel, Vacation, Tour, Adventure

Travel, Vacation, Tour, Adventure Share holiday experiences | Attractive places Review | Hotels Review | Resorts Review | Homestays Review | Vacation Deals Review

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 27-02-2012, 04:28 PM
alongN9 alongN9 is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2009
Posts: 354
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

sy duduk berdekatan bro,
perlukan bantuan, pm sy....
insyallah sy bantu....
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 28-02-2012, 01:31 PM
comexservice comexservice is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 148
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bujanglapok View Post
Dari LCCT ke Putrajaya
kenderaan awam yg paling effisien ialah TEKSI...
makesure ambil teksi yg berdaftar kat terminal
beli kupon atau mintak resit

jgn ambik teksi merah putih kat luar terminal
biasanya memang kena sembelih....

ada opsyen untuk naik airport coach atau skybus
tapi kalau bekeluarga taklah digalakkan
pasal nak kena lompat-lompat bas..
Ini lah dikatakan PANDUAN..

Thanks abg bujang.
Reply With Quote
  #23  
Old 28-02-2012, 01:35 PM
comexservice comexservice is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 148
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by alongN9 View Post
sy duduk berdekatan bro,
perlukan bantuan, pm sy....
insyallah sy bantu....
Ini berita baik..tapi kalau boleh sya x mau nyusah sesapa..cuma kt cg ni minta panduan agar cepat ke Pjaya jer..kalau along nak bantu gak,tolong laa bg guide ke Pjaya atau hantar transport (berbayar) utk kami satu family..sama-sama berbudi la katakan..

Datang Kelantan jgn lupa bgtau saya.

Thanks
Reply With Quote
  #24  
Old 28-02-2012, 01:43 PM
comexservice comexservice is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 148
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by akmal_tawau View Post
saya pilih teksi. sebab lebih mudah. kalau tt nak nnt sy pm no phone pakcik teksi yang selalu ambik/hantar aku ke lcct bila perlu...tambang rm50. cuma ada sikit taktik nnt saya explain.
Ini mungkin boleh..kalau naik teksi yg dah kenal dan dah au harga..lg senang nk berkira-kira..lgi senang dan hantar terus ke dpn pintu rumah..naik 2-3 transport pun tambang sama jer..

Thanks akmal..

Minta no henset en.akmal..nanti sampai sana boleh contact.

TQ
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold