Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Health, Fitness

Health, Fitness Discuss, debate or share all info about health. Share knowledge of fitness and tips.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 29-02-2012, 03:49 PM
syahays syahays is offline
CG Top Poster Club

syahays's Avatar

 
Trader Rating: (28)
Join Date: Sep 2010
Location: forex is the world of confusions...
Posts: 23,348
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

bagus mende ni...daun nye pon leh guna..
kalu anak2 demam (baby)..leh rendam daun tu..basahkan kat badan anak..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 29-02-2012, 04:12 PM
afiq_4ty afiq_4ty is offline
Active Plus

afiq_4ty's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2011
Location: terengganu-hartamas
Posts: 3,445
Thanks (Received): 59
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

lama da xmerasa buah ni.....ngidamm la pulakkkkkk
Reply With Quote
  #23  
Old 29-02-2012, 05:14 PM
Erin_Momoe Erin_Momoe is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2012
Posts: 6
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

selain dari durian belanda,buah apa lagi yg sesuai tuk pesakit leukimia?
Reply With Quote
  #24  
Old 03-03-2012, 12:07 PM
papayaomela papayaomela is offline
Super Active

papayaomela's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Posts: 6,165
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Ada sorang pakcik jual benih, pokok dan jus pekat durian belanda ni kat pasar malam area Kuantan. Boleh cari pakcik ni kat pasar tani kat bandar Kuantan atau pasar malam Indera Mahkota 1. Aku pun lama dah tak pergi pasar malam so tak tau la pakcik ni ada menjual lagi. nanti kalau ada, aku dapatkan no tel dia.
__________________
Firman Allah surah An Nisaa' (105): Sesungguhnya Kami telah menurunkan kitab kepadamu dengan membawa kebenaran, supaya kamu mengadili antara manusia dengan apa yang telah Allah wahyukan kepadamu, dan janganlah kamu menjadi penentang (orang-orang yang tidak bersalah), kerana membela orang-orang yang khianat (lagi berdusta)
Reply With Quote
  #25  
Old 03-03-2012, 12:15 PM
kajagogo kajagogo is offline
Regular

kajagogo's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2012
Posts: 334
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

harapm boleh ubat kanser payudara paru-paru hati dan rahim semua.
Reply With Quote
  #26  
Old 03-03-2012, 12:16 PM
wan ainey wan ainey is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2012
Posts: 3
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

macam mana nak guna
makan buah
atau guan kulit?
atau guna daun?
dan cara penggunaannya?
Reply With Quote
  #27  
Old 03-03-2012, 12:22 PM
bellamy bellamy is offline
Regular

bellamy's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 120
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by eday84 View Post
mak aku cari ubat yg ada vitamin b17 tu
mana nk dpt ye dia ckp ada kat website
dato' dr zulkifli 0123372062
klinik ye kt damansara ye ada jual pure b17 extract(300++),
aprikod seed(rm180) dan bromilin
dia ni prof..elok hg bawa sndri jupe ye..b17 ye mahal sbb purely import dr mexico

klo hg nak yg murah cube google jenama afdal b17 aprikod seed.

xpon try tgk2 website bawa ni http://cancer-b17.blogspot.com

http://rawatkanser.blogspot.com/2009...esimpulan.html

ada lagi satu produk b17 baru lg kuar..ni produce kat malaysia..
kilang ye kt kelantan tapi pejabat kt bangi.. ada kuar migguan malaysia n NST tahun ni..cube hang google sb ak dah lupe nama produk tu..yg ni murah depa jual rm140 sebotol

hope it help wlpn off topic
__________________
~the more i learnt, the more i realize how little i know~
Reply With Quote
  #28  
Old 03-03-2012, 12:24 PM
bellamy bellamy is offline
Regular

bellamy's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Posts: 120
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

buah ni kat tesco..cold storage ada jual..tp mahal gak le dlm rm15-20 baru bley dpt dua bijik..depend pd berat gak
__________________
~the more i learnt, the more i realize how little i know~
Reply With Quote
  #29  
Old 03-03-2012, 12:28 PM
AuraSuccess_88 AuraSuccess_88 is offline
CG Hardcore

AuraSuccess_88's Avatar
 
Trader Rating: (159)
Join Date: Apr 2010
Posts: 69,874
Thanks (Received): 178
Likes (Received): 5
Blog Entries: 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by NEMO View Post
mmg feveret aku jus durian belanda..
mmg sodap bro..
Reply With Quote
  #30  
Old 03-03-2012, 12:30 PM
AuraSuccess_88 AuraSuccess_88 is offline
CG Hardcore

AuraSuccess_88's Avatar
 
Trader Rating: (159)
Join Date: Apr 2010
Posts: 69,874
Thanks (Received): 178
Likes (Received): 5
Blog Entries: 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dinda_umie View Post
pokok durian belanda ni senang je nk idup nye..taman keliling rumah pn blh..pokok x tinggi sngt n batang pn xbesar..umah kita tanam dah 3pokok dah..naik muak kalo musim buah tu..sllau pn bg kt family / sedra mara yang dtg..je..
dari anak nak boleh berbuah lama tak sis?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold