Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Banking, Payment Processors > Bank, ATM, Internet Banking

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 23,986
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 54,600
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 41,959
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 21-02-2012, 08:59 AM
Nazj Nazj is offline
Super Active Member

Nazj's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: May 2011
Posts: 2,721
Poster Rank: #1431
Blog Entries: 1
Thanked 15 Times
Active Level
My Mood:
Default SVG GIRO CR dan PYMT CREDIT ASP/OTH


Dari mana datangnya duit ni?Dua kali aku terima duit ni.Ade sape2 pernah dapat duit FREE macam ni x?Boleh share?Bila aku search kat google, ramai jugak yang terima duit yang tak diketahui puncanya...serangan hackers ke?Entah la, tolong sesiapa yang tahu jawapannya...

Last edited by Nazj; 21-02-2012 at 10:28 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 22-02-2012, 03:44 AM
aedynor aedynor is offline
Normal Member

aedynor's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2010
Posts: 320
Poster Rank: #7502
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

aku pun sama....tiga hari lepas...dapat rm1k......pelik betul. Dah org bagi ambik jerla
__________________
Bersama kita kembali ke jalan Allah & Rasul
Reply With Quote
  #3  
Old 22-02-2012, 12:15 PM
Nazj Nazj is offline
Super Active Member

Nazj's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: May 2011
Posts: 2,721
Poster Rank: #1431
Blog Entries: 1
Thanked 15 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aedynor View Post
aku pun sama....tiga hari lepas...dapat rm1k......pelik betul. Dah org bagi ambik jerla
Bukannya apa, takut dah pakai nnti ade pulak yg claim balik. Dan satu lagi, status duit tu halal ke haram...aku baru je post soalan ke JAKIM berkenaan hukum guna duit tu...nanti akan update lepas JAKIM ada reply...
Reply With Quote
  #4  
Old 22-02-2012, 12:20 PM
SiRentap SiRentap is offline
Well-Known
Member

SiRentap's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2009
Location: Borneo Island
Posts: 6,575
Poster Rank: #543
Thanked 4,294,967,295 Times
Active Level
My Mood:
Default

fuyooo...aku pulak tak pernah lagi dpt mcm ni...nasib badan la dpt duit free
Reply With Quote
  #5  
Old 22-02-2012, 08:21 PM
nirwana nirwana is offline
Super Active Member

nirwana's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 3,300
Poster Rank: #1154
Thanked 54 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Nazj View Post
Bukannya apa, takut dah pakai nnti ade pulak yg claim balik. Dan satu lagi, status duit tu halal ke haram...aku baru je post soalan ke JAKIM berkenaan hukum guna duit tu...nanti akan update lepas JAKIM ada reply...

nanti JAKIM cakap serah kpd pihaknya untuk uruskan
Reply With Quote
  #6  
Old 22-02-2012, 10:42 PM
Nazj Nazj is offline
Super Active Member

Nazj's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: May 2011
Posts: 2,721
Poster Rank: #1431
Blog Entries: 1
Thanked 15 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nirwana View Post
nanti JAKIM cakap serah kpd pihaknya untuk uruskan
Mungkin jugak, tapi bukan ke JAKIM, mungkin ke baitulmal...

Update..yg RM104.00 tu rupanya etiqa pulangkan dividend lps aku tamatkan insurans. Misteri skrg yg RM300 tu, tapi kemungkinan besar dari Insurans gak kot...
Reply With Quote
  #7  
Old 22-02-2012, 10:43 PM
Nazj Nazj is offline
Super Active Member

Nazj's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: May 2011
Posts: 2,721
Poster Rank: #1431
Blog Entries: 1
Thanked 15 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by SiRentap View Post
fuyooo...aku pulak tak pernah lagi dpt mcm ni...nasib badan la dpt duit free
Nasib aku dpt ratus2 je, kalau dapat puluh ribu, pening kepala dibuatnya...
Reply With Quote
  #8  
Old 06-07-2012, 08:56 PM
Boboi Boboi is offline
Normal Member

Boboi's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2010
Posts: 439
Poster Rank: #6247
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

hari ni check Maybank2u ada lebih RM 1K dlm akaun,( saving giro kredit) /svg Giro Cr . Ada sesapa boleh jelaskan tak duit dari mana ni ??
Reply With Quote
  #9  
Old 06-07-2012, 09:04 PM
nyonyot nyonyot is offline
Active Member

nyonyot's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2011
Posts: 648
Poster Rank: #4842
Thanked 0 Times
Active Level
Default

bair betulll aku tgk dalam saving aku takder pun....
Reply With Quote
  #10  
Old 06-07-2012, 09:17 PM
Boboi Boboi is offline
Normal Member

Boboi's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2010
Posts: 439
Poster Rank: #6247
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

setakat ni belum ade penjelasan yg memuaskan pasal svg Giro cr...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 01:57 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE