Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Banking, Payment Processors > Bank, ATM, Internet Banking

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 21-02-2012, 08:59 AM
Nazj Nazj is offline
Active Plus

Nazj's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2011
Posts: 2,983
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default SVG GIRO CR dan PYMT CREDIT ASP/OTH


Dari mana datangnya duit ni?Dua kali aku terima duit ni.Ade sape2 pernah dapat duit FREE macam ni x?Boleh share?Bila aku search kat google, ramai jugak yang terima duit yang tak diketahui puncanya...serangan hackers ke?Entah la, tolong sesiapa yang tahu jawapannya...
__________________
MACAM-MACAM ADA

Last edited by Nazj; 21-02-2012 at 10:28 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 22-02-2012, 03:44 AM
aedynor aedynor is offline
Regular

aedynor's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2010
Posts: 335
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku pun sama....tiga hari lepas...dapat rm1k......pelik betul. Dah org bagi ambik jerla
__________________
Bersama kita kembali ke jalan Allah & Rasul
Reply With Quote
  #3  
Old 22-02-2012, 12:15 PM
Nazj Nazj is offline
Active Plus

Nazj's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2011
Posts: 2,983
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aedynor View Post
aku pun sama....tiga hari lepas...dapat rm1k......pelik betul. Dah org bagi ambik jerla
Bukannya apa, takut dah pakai nnti ade pulak yg claim balik. Dan satu lagi, status duit tu halal ke haram...aku baru je post soalan ke JAKIM berkenaan hukum guna duit tu...nanti akan update lepas JAKIM ada reply...
__________________
MACAM-MACAM ADA
Reply With Quote
  #4  
Old 22-02-2012, 12:20 PM
SiRentap SiRentap is offline
Super Active

SiRentap's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2009
Location: Borneo Island
Posts: 6,616
Thanks (Received): 369
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

fuyooo...aku pulak tak pernah lagi dpt mcm ni...nasib badan la dpt duit free
Reply With Quote
  #5  
Old 22-02-2012, 08:21 PM
nirwana nirwana is offline
Active Plus

nirwana's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 3,358
Thanks (Received): 54
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Nazj View Post
Bukannya apa, takut dah pakai nnti ade pulak yg claim balik. Dan satu lagi, status duit tu halal ke haram...aku baru je post soalan ke JAKIM berkenaan hukum guna duit tu...nanti akan update lepas JAKIM ada reply...

nanti JAKIM cakap serah kpd pihaknya untuk uruskan
Reply With Quote
  #6  
Old 22-02-2012, 10:42 PM
Nazj Nazj is offline
Active Plus

Nazj's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2011
Posts: 2,983
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nirwana View Post
nanti JAKIM cakap serah kpd pihaknya untuk uruskan
Mungkin jugak, tapi bukan ke JAKIM, mungkin ke baitulmal...

Update..yg RM104.00 tu rupanya etiqa pulangkan dividend lps aku tamatkan insurans. Misteri skrg yg RM300 tu, tapi kemungkinan besar dari Insurans gak kot...
__________________
MACAM-MACAM ADA
Reply With Quote
  #7  
Old 22-02-2012, 10:43 PM
Nazj Nazj is offline
Active Plus

Nazj's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2011
Posts: 2,983
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 1
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by SiRentap View Post
fuyooo...aku pulak tak pernah lagi dpt mcm ni...nasib badan la dpt duit free
Nasib aku dpt ratus2 je, kalau dapat puluh ribu, pening kepala dibuatnya...
__________________
MACAM-MACAM ADA
Reply With Quote
  #8  
Old 06-07-2012, 08:56 PM
Boboi Boboi is offline
Regular

Boboi's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2010
Posts: 567
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

hari ni check Maybank2u ada lebih RM 1K dlm akaun,( saving giro kredit) /svg Giro Cr . Ada sesapa boleh jelaskan tak duit dari mana ni ??
Reply With Quote
  #9  
Old 06-07-2012, 09:04 PM
nyonyot nyonyot is offline
Regular

nyonyot's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2011
Posts: 658
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

bair betulll aku tgk dalam saving aku takder pun....
Reply With Quote
  #10  
Old 06-07-2012, 09:17 PM
Boboi Boboi is offline
Regular

Boboi's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2010
Posts: 567
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

setakat ni belum ade penjelasan yg memuaskan pasal svg Giro cr...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold