Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Internet World

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 18-02-2012, 04:19 PM
D'patriot D'patriot is offline
Regular

D'patriot's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jan 2012
Posts: 750
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 0
Active Level
Default <<Teknik VPN Percuma>> Ketahui Kelebihan VPN untuk Pengguna Internet

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Kepada Rakan2 CG..


Mungkin ada yang dah tahu apa itu Virtual Private Network (VPN) dan kelebihannya menggunakanya untuk melayari internet..

Tapi rasanya ramai juga yang masih belum tahu atau "clueless"..



Untuk sedikit intro mengenai apa tu VPN,

- VPN boleh digunakan untuk bypass website yang diblock oleh SKMM

- VPN boleh digunakan untuk bypass sekatan internet kat pejabat, sekolah dan universiti.

- VPN boleh digunakan untuk bypass sepenuhnya bandwith throttle yang ditetapkan oleh TELCO untuk mendapatkan unlimited download atau sekurang-kurang meningkatkan percentage bandwith limit broadband. Penggunaan adalah bergantung kepada Telco dan jenis VPN yang digunakan.


Dan banyak lagi kelebihannya..



Kalau nak tahu semuanya dan nak dapatkan VPN ini secara percuma, boleh lah download ebook percuma ini di link di bawah..

http://hotfile.com/dl/146903289/8952...RCUMA.pdf.html



Antara review awal pembaca ebook ini


Quote:
Originally Posted by ibnughazali View Post
JOM DOWNLOAD!!

Ebook terbaik


Sya dibenarkan mengenali VPN yg ingin dikongsikan oleh bro Patriot lebih awal..

Sekadar perkongsian, sy selalu juga guna free VPN bile pinjm broadband member kat U tapi prestasi sgt menyedihkan.. dpat kelajuan 10~20 % je.. tmbh teruk time dah limit..

Cth free VPN yg pernah pakai:
Ultra VPN, Hotspot Sheild, Hot Free VPN UK, Hot Free VPN US and etc.

Tapi VPN yg bro patriot share antara dan Insya Allah yg terbaik stakat ni..

Share sket.. kelebihan VPN ni:

1) Tip top (kelajuan hampir sama dgn apa yg kita subscribe
Cth, sy gune strmyx 512 kbps, bile gune VPN hasilnya :



Sekarang masih guna lagi.. saje nk tgk berapa lama.. dari petang tadi (tgk jam pada gmbr) smpai skang ni masih sama.. mlm ni sket update balik..

2)Boleh buka laman2 yg kena block.. Cth: HULU



3) Kpd pengguna BB dapat jadikan BB anda UNLIMITED dgn kelajuan yg sama... jd kenapa bayar lebih

dan bnyk lagi yg boleh dirungkai... ape2 pun TQVM pd Bro Patriot sbb sudi share benda ni...


JANGAN LUPE SUME WARGA CG.. DOWNLOAD JGN TAK DOWNLOAD

Last edited by D'patriot; 18-02-2012 at 04:28 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 18-02-2012, 04:22 PM
SayaAndaKitaź SayaAndaKitaź is offline
Super Active

SayaAndaKitaź's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Feb 2011
Location: tengah bawa netbook guna lori ais kiub...ha ha
Posts: 5,905
Thanks (Received): 169
Likes (Received): 0
Blog Entries: 80
Active Level
Default

den dah donlod...tq TT
Reply With Quote
  #3  
Old 18-02-2012, 04:23 PM
pertiwi pertiwi is offline
Super Active

pertiwi's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2010
Posts: 6,138
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 0
Active Level
Default

tq bro....button tanks lak xde....ades...
Reply With Quote
  #4  
Old 18-02-2012, 04:29 PM
theBLOGGERboy theBLOGGERboy is offline
Super Active

theBLOGGERboy's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2009
Location: PlanetCalledEarth
Posts: 7,441
Thanks (Received): 30
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

seriously boleh lepas bandwidth ke? boleh guna dekat yes 4g tak?
__________________
Okay, Now Make Me A Sandwich
Reply With Quote
  #5  
Old 18-02-2012, 04:30 PM
D'patriot D'patriot is offline
Regular

D'patriot's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jan 2012
Posts: 750
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by pertiwi View Post
tq bro....button tanks lak xde....ades...
tetanggal kot bro


Quote:
Originally Posted by SayaAndaKitaź View Post
den dah donlod...tq TT
lama peram nie..sama2
Reply With Quote
  #6  
Old 18-02-2012, 04:32 PM
D'patriot D'patriot is offline
Regular

D'patriot's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jan 2012
Posts: 750
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by theBLOGGERboy View Post
seriously boleh lepas bandwidth ke? boleh guna dekat yes 4g tak?
bergantung kepada telco seperti dinyatakan dalam ebook..

yes 4g x boleh..
Reply With Quote
  #7  
Old 18-02-2012, 04:33 PM
theBLOGGERboy theBLOGGERboy is offline
Super Active

theBLOGGERboy's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2009
Location: PlanetCalledEarth
Posts: 7,441
Thanks (Received): 30
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by D'patriot View Post
bergantung kepada telco seperti dinyatakan dalam ebook..

yes 4g x boleh..
bb lain apa yang boleh?
__________________
Okay, Now Make Me A Sandwich
Reply With Quote
  #8  
Old 18-02-2012, 04:35 PM
D'patriot D'patriot is offline
Regular

D'patriot's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jan 2012
Posts: 750
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by theBLOGGERboy View Post
bb lain apa yang boleh?
celcom..

maxis dia block pptp vpn..VPN jenis lain x pasti..
Reply With Quote
  #9  
Old 18-02-2012, 04:36 PM
pertiwi pertiwi is offline
Super Active

pertiwi's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2010
Posts: 6,138
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by theBLOGGERboy View Post
bb lain apa yang boleh?
apepon tak boleh. jangan maraaaa nanti kena juall
Reply With Quote
  #10  
Old 18-02-2012, 04:38 PM
hisyam5789 hisyam5789 is offline
Regular

hisyam5789's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Posts: 940
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ada sapa dah torai ker?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold