Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,721
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,389
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,565
More...
  #111  
Old 25-02-2012, 10:50 PM
riz_network riz_network is offline
Well-Known
Member

riz_network's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Sep 2009
Location: sabah
Posts: 6,279
Poster Rank: #578
Blog Entries: 2
Thanked 29 Times
Active Level
My Mood:
Default

masa utk membuat perubahan yg mantap
__________________
MAGIC CREAM murah tapi berkesan
PERFWAY 1.7% SETIAP HARI

0195311513 riz
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #112  
Old 25-02-2012, 11:16 PM
riz_network riz_network is offline
Well-Known
Member

riz_network's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Sep 2009
Location: sabah
Posts: 6,279
Poster Rank: #578
Blog Entries: 2
Thanked 29 Times
Active Level
My Mood:
Default

kasi up sikit
__________________
MAGIC CREAM murah tapi berkesan
PERFWAY 1.7% SETIAP HARI

0195311513 riz
Reply With Quote
  #113  
Old 26-02-2012, 11:54 AM
riz_network riz_network is offline
Well-Known
Member

riz_network's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Sep 2009
Location: sabah
Posts: 6,279
Poster Rank: #578
Blog Entries: 2
Thanked 29 Times
Active Level
My Mood:
Default

naikan ke atas
__________________
MAGIC CREAM murah tapi berkesan
PERFWAY 1.7% SETIAP HARI

0195311513 riz
Reply With Quote
  #114  
Old 26-02-2012, 12:46 PM
riz_network riz_network is offline
Well-Known
Member

riz_network's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Sep 2009
Location: sabah
Posts: 6,279
Poster Rank: #578
Blog Entries: 2
Thanked 29 Times
Active Level
My Mood:
Default

masa utk membuat perubahan yg mantap
__________________
MAGIC CREAM murah tapi berkesan
PERFWAY 1.7% SETIAP HARI

0195311513 riz
Reply With Quote
  #115  
Old 26-02-2012, 06:39 PM
riz_network riz_network is offline
Well-Known
Member

riz_network's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Sep 2009
Location: sabah
Posts: 6,279
Poster Rank: #578
Blog Entries: 2
Thanked 29 Times
Active Level
My Mood:
Default

salam semua warga cg.

bosan dengan produk jenama yang mahal tetapi kesannya tidak seberapa?

inginkan kesan yang pantas?

kesannya dapat dilihat dalam 5-7 hari

memutih tanpa kesan pengelupasan

disini ada penyelesaiannya.

sabun GLUTATHIONE (150g)

kelulusan antarabangsa BFAD (Bureu of Food and Drugs)
Biro Dadah Dan Ubat Antarabangsa
RDII-MM-CT-0492
JADI JANGAN RAGU2 UNTUK MENGGUNAKANNYA OK


Bahan Kandungan dalam sabun ni :-

GLUTATHIONE
Menolong memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti pigmentations, jerawat dan parut jerawat, age spots dan freckles.

ARBUTIN
Arbutin dikenali sebagai bahan yang paling selamat dan efektif dalam pencerahan kulit muka. Arbutin menolong memperbaiki dan menjaga kulit yang rosak akibat daripada free radicals dan juga menolong menghalang pengeluaran melanin yang sangat banyak. Arbutin selamat digunakan kerana tidak mengandungi bahan toksik, hidroquinon atau apa2 bahan berbahaya. Tiga fungsi penting arbutin ialah : Whitening effects, anti- age effect and UVB/ UVC filter

KOJIC ACID
Kojic acid lebih efektif daripada whitening ejen yang lain seperti hidroquinon yang berbahaya. Kojic acid selamat dan tidak mendatangkan efek yg berbahaya seperti hidroquinon tu. Ia adalah natural ekstrak yang mencerahkan cela2 dan parut.

Penggunaan yang berterusan akan membuatkan kulit lebih cerah, muda, glowing dan kulit sekata tanpa apa2 masalah kulit dari sehari ke hari Formula unik ni akan membuatkan kulit kelihatan lebit cepat cerah, jerawat parut dan cela2 dimuka dapat dihilangkan.

Kelebihan:
MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT/PIGMENTASI/STRETCHMARKS
MENGURANGKAN KEDUTAN
MENCERAHKAN KULIT YANG KUSAM/GELAP
MENYAMARATAKAN TONA KULIT

sabun ini juga boleh di buat sabun mandi


[IMG][/IMG]
harga: rm23 tidak termasuk kos pos
nak respond yg cepat smskan ke nombor 0195311513



MAGIC CREAM + SPF/ RM35(tidak termasuk pos)
boleh digunakan oleh lelaki dan wanita


Berkesan untuk mengatasi masalah seperti:
-kulit kusam dan tidak bermaya
-masalah jerawat dimuka dan badan
-masalah jeragat yang teruk
-tompok-tompok hitam
-kulit tidak sekata (berbelang)
-kulit muka yang gelap dari badan
-kesan dan parut jerawat
-kulit berminyak
-kesan melecur akibat terdedah kepada cahaya matahari
-masalah kehitaman seperti dicelah – celah ketiak, pelipat, siku dll
-masalah kegatalan kulit
-kesan akibat digaru
-kelemumur yang teruk
-tumit kaki yang pecah2.


Kesan selepas pemakaian:
-kulit menjadi lebih cerah
-kulit jadi lembut, licin dan halus
-kulit menjadi lebih bermaya
-nampak awet muda
-dapat membuang sel – sel kulit mati dan menghalangnya dari terus berapis – lapis
-jerawat akan hilang
-jeragat hilang selamanya menjadikan kulit lebih cerah
-kulit menjadi sekata dan cerah
-parut jerawat lebih pudar
-kulit kurang berminyak
-kawasan badan yang hitam akan menjadi cerah dan lembut
-kegatalan kulit hilang
-kelimumur hilang
-tumit kaki yg pecah2 akan menjadi lembut dan halus

Magic cream tahan untuk pemakaian 30-45 hari (utk sapuan biasa 2 kali sehari) / bergantung kepada kekerapan.
Magic cream dipasangkan sekali dengan SPF.
Berat magic cream 40g
Berat SPF 15g

Pemakaian krim magic ini tidak akan meninggalkan kesan merah lebam atau mengelupas seperti produk2 pengelupasan lain. Tiada kesan pedih atau merah, pengelupasan sel – sel kulit mati adalah secara semulajadi.

CARA MENGGUNAKAN:

SIANG: pakai Magic Cream sapu ratake muka kemudian pakai SPF sebagai peindung matahari.
MALAM: pakai Magic Cream sebelum tidur.

SYOR PEMAKAIAN UNTUK KESAN YANG LEBIH CEPAT DAN BERKESAN:
1-basuh muka dan badan dengan sabun GLUTATHIONE kemudian pakai Magic Cream dan SPF seperti biasa 2 kali sehari.
2-minum air kosong sekurang – kurangnya 2 liter sehari.
3-pakailah SPF pada siang hari bagi mengelakan daripada sinaran UV matahari yang boleh merosakan kulit terutama bagi mereka yang mengalami masalah jeragat yang teruk.
4-sekiranya sudah mendapat hasil yang di ingini bolehlah kurangkan kadar pemakaian
5-wanita mengandung sebaik – baiknya jangan menggunakan krim dikhuatiri memdaratkan.
6-elakan terkena mata jika terkena basuh dengan air yang banyak. Jika mata masalah mata masih berlarutan jumpalah doctor utk rawatan .

Gambar mereka yang telah menggunakan






LOTION MOIST 310ml RM35 (tak termasuk pos)

bukan 100ml bukan 200ml tapi 310ml ingat ye harga tu tuk 310ml besar tu hehehehehe

LOTION MOIST 100ml RM13 trail pack (tidak termasuk pos)(out of stock)
ini yg 100 ml murah je kan hehehehe



pemakaian serta merta putih
lotion moist ini juga berbau wangi





Natural Pearl GLUTATHIONE & Collagen Essence Lotion 500ml rm41 tidak termasuk pos

L-Glutathione vitamin E & B3 Whitening body Lotion 500ml rm41 tidak termasuk pos




SENARAI PEMBELI:
1-FAIZ - BESUT TERANGGANU - EM225783159MY 20/02/2012(FULL SET TQ)
2-m hamizan - pulau pinang - em225074203my 23/02/2012 (lotion moist)

**penghantaran hanya di buat pada setiap hari isnin dan khamis sahaja harap maklum**
maklumat lanjut boleh sms 0195311513 (riz)
__________________
MAGIC CREAM murah tapi berkesan
PERFWAY 1.7% SETIAP HARI

0195311513 riz

Last edited by riz_network; 05-07-2013 at 02:59 PM..
Reply With Quote
  #116  
Old 26-02-2012, 08:31 PM
riz_network riz_network is offline
Well-Known
Member

riz_network's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Sep 2009
Location: sabah
Posts: 6,279
Poster Rank: #578
Blog Entries: 2
Thanked 29 Times
Active Level
My Mood:
Default

kasi naik atas lagi
__________________
MAGIC CREAM murah tapi berkesan
PERFWAY 1.7% SETIAP HARI

0195311513 riz
Reply With Quote
  #117  
Old 26-02-2012, 08:43 PM
riz_network riz_network is offline
Well-Known
Member

riz_network's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Sep 2009
Location: sabah
Posts: 6,279
Poster Rank: #578
Blog Entries: 2
Thanked 29 Times
Active Level
My Mood:
Default

hadiahkan kepada yg tersayang supaya bertambah mantop
__________________
MAGIC CREAM murah tapi berkesan
PERFWAY 1.7% SETIAP HARI

0195311513 riz
Reply With Quote
  #118  
Old 27-02-2012, 05:34 PM
riz_network riz_network is offline
Well-Known
Member

riz_network's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Sep 2009
Location: sabah
Posts: 6,279
Poster Rank: #578
Blog Entries: 2
Thanked 29 Times
Active Level
My Mood:
Default

kasi naik atas
__________________
MAGIC CREAM murah tapi berkesan
PERFWAY 1.7% SETIAP HARI

0195311513 riz
Reply With Quote
  #119  
Old 27-02-2012, 06:31 PM
riz_network riz_network is offline
Well-Known
Member

riz_network's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Sep 2009
Location: sabah
Posts: 6,279
Poster Rank: #578
Blog Entries: 2
Thanked 29 Times
Active Level
My Mood:
Default

hadiahkan kepada yg tersayang supaya bertambah mantop
__________________
MAGIC CREAM murah tapi berkesan
PERFWAY 1.7% SETIAP HARI

0195311513 riz
Reply With Quote
  #120  
Old 27-02-2012, 06:57 PM
riz_network riz_network is offline
Well-Known
Member

riz_network's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Sep 2009
Location: sabah
Posts: 6,279
Poster Rank: #578
Blog Entries: 2
Thanked 29 Times
Active Level
My Mood:
Default

salam semua warga cg.

bosan dengan produk jenama yang mahal tetapi kesannya tidak seberapa?

inginkan kesan yang pantas?

kesannya dapat dilihat dalam 5-7 hari

memutih tanpa kesan pengelupasan

disini ada penyelesaiannya.

sabun GLUTATHIONE (150g)

kelulusan antarabangsa BFAD (Bureu of Food and Drugs)
Biro Dadah Dan Ubat Antarabangsa
RDII-MM-CT-0492
JADI JANGAN RAGU2 UNTUK MENGGUNAKANNYA OK


Bahan Kandungan dalam sabun ni :-

GLUTATHIONE
Menolong memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti pigmentations, jerawat dan parut jerawat, age spots dan freckles.

ARBUTIN
Arbutin dikenali sebagai bahan yang paling selamat dan efektif dalam pencerahan kulit muka. Arbutin menolong memperbaiki dan menjaga kulit yang rosak akibat daripada free radicals dan juga menolong menghalang pengeluaran melanin yang sangat banyak. Arbutin selamat digunakan kerana tidak mengandungi bahan toksik, hidroquinon atau apa2 bahan berbahaya. Tiga fungsi penting arbutin ialah : Whitening effects, anti- age effect and UVB/ UVC filter

KOJIC ACID
Kojic acid lebih efektif daripada whitening ejen yang lain seperti hidroquinon yang berbahaya. Kojic acid selamat dan tidak mendatangkan efek yg berbahaya seperti hidroquinon tu. Ia adalah natural ekstrak yang mencerahkan cela2 dan parut.

Penggunaan yang berterusan akan membuatkan kulit lebih cerah, muda, glowing dan kulit sekata tanpa apa2 masalah kulit dari sehari ke hari Formula unik ni akan membuatkan kulit kelihatan lebit cepat cerah, jerawat parut dan cela2 dimuka dapat dihilangkan.

Kelebihan:
MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT/PIGMENTASI/STRETCHMARKS
MENGURANGKAN KEDUTAN
MENCERAHKAN KULIT YANG KUSAM/GELAP
MENYAMARATAKAN TONA KULIT

sabun ini juga boleh di buat sabun mandi


[IMG][/IMG]
harga: rm23 tidak termasuk kos pos
nak respond yg cepat smskan ke nombor 0195311513



MAGIC CREAM + SPF/ RM35(tidak termasuk pos)
boleh digunakan oleh lelaki dan wanita


Berkesan untuk mengatasi masalah seperti:
-kulit kusam dan tidak bermaya
-masalah jerawat dimuka dan badan
-masalah jeragat yang teruk
-tompok-tompok hitam
-kulit tidak sekata (berbelang)
-kulit muka yang gelap dari badan
-kesan dan parut jerawat
-kulit berminyak
-kesan melecur akibat terdedah kepada cahaya matahari
-masalah kehitaman seperti dicelah – celah ketiak, pelipat, siku dll
-masalah kegatalan kulit
-kesan akibat digaru
-kelemumur yang teruk
-tumit kaki yang pecah2.


Kesan selepas pemakaian:
-kulit menjadi lebih cerah
-kulit jadi lembut, licin dan halus
-kulit menjadi lebih bermaya
-nampak awet muda
-dapat membuang sel – sel kulit mati dan menghalangnya dari terus berapis – lapis
-jerawat akan hilang
-jeragat hilang selamanya menjadikan kulit lebih cerah
-kulit menjadi sekata dan cerah
-parut jerawat lebih pudar
-kulit kurang berminyak
-kawasan badan yang hitam akan menjadi cerah dan lembut
-kegatalan kulit hilang
-kelimumur hilang
-tumit kaki yg pecah2 akan menjadi lembut dan halus

Magic cream tahan untuk pemakaian 30-45 hari (utk sapuan biasa 2 kali sehari) / bergantung kepada kekerapan.
Magic cream dipasangkan sekali dengan SPF.
Berat magic cream 40g
Berat SPF 15g

Pemakaian krim magic ini tidak akan meninggalkan kesan merah lebam atau mengelupas seperti produk2 pengelupasan lain. Tiada kesan pedih atau merah, pengelupasan sel – sel kulit mati adalah secara semulajadi.

CARA MENGGUNAKAN:

SIANG: pakai Magic Cream sapu ratake muka kemudian pakai SPF sebagai peindung matahari.
MALAM: pakai Magic Cream sebelum tidur.

SYOR PEMAKAIAN UNTUK KESAN YANG LEBIH CEPAT DAN BERKESAN:
1-basuh muka dan badan dengan sabun GLUTATHIONE kemudian pakai Magic Cream dan SPF seperti biasa 2 kali sehari.
2-minum air kosong sekurang – kurangnya 2 liter sehari.
3-pakailah SPF pada siang hari bagi mengelakan daripada sinaran UV matahari yang boleh merosakan kulit terutama bagi mereka yang mengalami masalah jeragat yang teruk.
4-sekiranya sudah mendapat hasil yang di ingini bolehlah kurangkan kadar pemakaian
5-wanita mengandung sebaik – baiknya jangan menggunakan krim dikhuatiri memdaratkan.
6-elakan terkena mata jika terkena basuh dengan air yang banyak. Jika mata masalah mata masih berlarutan jumpalah doctor utk rawatan .

Gambar mereka yang telah menggunakan






LOTION MOIST 310ml RM35 (tak termasuk pos)

bukan 100ml bukan 200ml tapi 310ml ingat ye harga tu tuk 310ml besar tu hehehehehe

LOTION MOIST 100ml RM13 trail pack (tidak termasuk pos)(out of stock)
ini yg 100 ml murah je kan hehehehe



pemakaian serta merta putih
lotion moist ini juga berbau wangi





Natural Pearl GLUTATHIONE & Collagen Essence Lotion 500ml rm41 tidak termasuk pos

L-Glutathione vitamin E & B3 Whitening body Lotion 500ml rm41 tidak termasuk pos




SENARAI PEMBELI:
1-FAIZ - BESUT TERANGGANU - EM225783159MY 20/02/2012(FULL SET TQ)
2-m hamizan - pulau pinang - em225074203my 23/02/2012 (lotion moist)

**penghantaran hanya di buat pada setiap hari isnin dan khamis sahaja harap maklum**
maklumat lanjut boleh sms 0195311513 (riz)
__________________
MAGIC CREAM murah tapi berkesan
PERFWAY 1.7% SETIAP HARI

0195311513 riz

Last edited by riz_network; 05-07-2013 at 02:59 PM..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 08:37 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE