Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Automotive

Automotive The place for petrolheads and ride pimpers to discuss what's chav, what's hot and what's ICE.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 09-02-2012, 01:55 PM
Jenjarom Jawa Jati Jenjarom Jawa Jati is offline
Regular

Jenjarom Jawa Jati's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2010
Posts: 290
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default Mencari Yamaha SS2 racing spirit

salam member CG semua,



saya tengah mencari motor Yamaha SS2 racing spirit. kalau ada sesiapa mahu jual motor Yamaha SS2 racing spirit, tolong PM pada saya.

motor ni limited dah, susah nak cari.kat mudah pun jarang2 keluar.kalau ada keluar mudah, cuba try phone owner dier, call tak dijawab/di angkat.
motor Yamaha SS2 racing spirit ni kalau tengok kat no enjin ada kod 5ABxxx..kat geran tertulis kod YRS (tolong perbetulkan jika ada salah silap info)..

Terima Kasih.
__________________
Income online: Please klik http://Surveys-Faq.com?ref=2635406
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 09-02-2012, 02:09 PM
redza redza is offline
Regular

redza's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Dec 2007
Posts: 316
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 0
Active Level
Default

yamaha ss 110 aku ada la
Reply With Quote
  #3  
Old 09-02-2012, 02:13 PM
peja510 peja510 is offline
Super Active

peja510's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Jun 2009
Location: igak ike, make ude, cicoh budu, puluk gaul nyor
Posts: 7,716
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 22
Active Level
My Mood:
Default

mau racing ker?
hehe..masa dulu2, moto spupu aku racing spirit kena tapau ngan moto yamaha sport abang aku...
kalau sekarang depa duk bersembang pasal hal ni, mesti pakat2 gelak..haha
__________________
SMARTPHONE IP CCTV HD MURAH DI PASARAN
peja510 : 017-921 1219
Reply With Quote
  #4  
Old 09-02-2012, 02:17 PM
ismailmohamad ismailmohamad is offline
Active Plus

ismailmohamad's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Oct 2009
Posts: 2,562
Thanks (Received): 246
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

wuuu..

kalo 1st batch punye..

racing spek x silap..
Reply With Quote
  #5  
Old 09-02-2012, 02:25 PM
fauzi32 fauzi32 is offline
Active Plus

fauzi32's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Feb 2008
Posts: 4,455
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

motor nie aku pernah pakai tahun 2001 sampai 2003... topspeed standerd boleh capai 170-180km. sebab gearbox dia racing dari kilang. jika tak salah aku, cubprix zaman guna motor 2 stroke engine, ss2 racing spirit ni raja di litar heheh. tak percaya cuba tanya wazi/shahrul nizam atau shahrul yuzi
Reply With Quote
  #6  
Old 09-02-2012, 02:27 PM
malrockstar malrockstar is offline
Super Active

malrockstar's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Apr 2011
Location: Klang
Posts: 7,667
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

gud luck tt..
__________________
YA ALLAH, MUDAHKANLAH URUSAN KU, MURAHKANLAH REZEKI KU. AMIN.
AUTOCAD FREELANCE
Iv Mist - Penawar Resdung DLL

Reply With Quote
  #7  
Old 09-02-2012, 02:29 PM
selambeyaya selambeyaya is offline
Super Active

selambeyaya's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2008
Location: New Johor
Posts: 5,046
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 11
Active Level
My Mood:
Default

Motor ni rasenya dah pupus, kalau ada sekalipun owner x nak jual..
__________________
CANDU PERTAMA ANDA
Reply With Quote
  #8  
Old 09-02-2012, 02:31 PM
fauzi32 fauzi32 is offline
Active Plus

fauzi32's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Feb 2008
Posts: 4,455
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by selambeyaya View Post
Motor ni rasenya dah pupus, kalau ada sekalipun owner x nak jual..
kalau ada pun. barang dlm dah kena tukar... terutama gearbox
Reply With Quote
  #9  
Old 09-02-2012, 02:32 PM
Jenjarom Jawa Jati Jenjarom Jawa Jati is offline
Regular

Jenjarom Jawa Jati's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2010
Posts: 290
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by peja510 View Post
mau racing ker?
hehe..masa dulu2, moto spupu aku racing spirit kena tapau ngan moto yamaha sport abang aku...
kalau sekarang depa duk bersembang pasal hal ni, mesti pakat2 gelak..haha
diri dah tua, dah ada anak bini..tak mau la racing2..buat naya badan, tempah maut aje..saja2 nak buat koleksi.dulu masa kuar model ni aku tgh stadi, tak mampu beli lagi
__________________
Income online: Please klik http://Surveys-Faq.com?ref=2635406
Reply With Quote
  #10  
Old 09-02-2012, 02:33 PM
gaban_baik gaban_baik is offline
Active Member

gaban_baik's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Aug 2011
Posts: 1,080
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default

haha... motor ni absorber belakang lain mcm sikit... mmg smart... standard pun dah cluch mati...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump