Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Loans, Credit Cards

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 23,282
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 53,875
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 41,288
More...
Reply
 
Thread Tools
  #261  
Old 27-02-2012, 09:21 PM
Forex888 Forex888 is offline
Super Active Member

Forex888's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2008
Posts: 4,840
Poster Rank: #760
Thanked 56 Times
Active Level
My Mood:
Default

berapa rate bro? dan term berapa lama?
__________________
Satu SiMKaD untung
5.5% + 3.5% + 2.5% + 1% + 17% = 29.5% setiap kali downline RELOaD
INFINITY LEVEL
PM utk dapat idea ini
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #262  
Old 27-02-2012, 09:40 PM
alins alins is offline
Normal Member

alins's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 290
Poster Rank: #7931
Thanked 17 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by DADDY View Post
bestnyer dh dpt sms dr TT...
saya pun dapat sms dari tt...

.tapi kena sabar dulu dan tunggu next movement katanya..
Reply With Quote
  #263  
Old 28-02-2012, 01:01 AM
DADDY DADDY is offline
Normal Member

DADDY's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2010
Posts: 337
Poster Rank: #7278
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by alins View Post
saya pun dapat sms dari tt...

.tapi kena sabar dulu dan tunggu next movement katanya..
Ye ke... nmpk gayanya, mmg kena tggu turn la saya mcm ni... ok, hope something good from TT soon...

Last edited by DADDY; 28-02-2012 at 01:38 AM..
Reply With Quote
  #264  
Old 28-02-2012, 12:03 PM
aqmal84 aqmal84 is offline
Normal Member

aqmal84's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2011
Posts: 356
Poster Rank: #7037
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

sy dh PM tuan ..tq
Reply With Quote
  #265  
Old 28-02-2012, 08:58 PM
DADDY DADDY is offline
Normal Member

DADDY's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2010
Posts: 337
Poster Rank: #7278
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

bump skit mlm ni...
Reply With Quote
  #266  
Old 29-02-2012, 11:48 AM
LoanKontrakStaf LoanKontrakStaf is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2012
Posts: 172
Poster Rank: #10638
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by DADDY View Post
Ye ke... nmpk gayanya, mmg kena tggu turn la saya mcm ni... ok, hope something good from TT soon...
Pls tgk PM ko...

TQVM

Reply With Quote
  #267  
Old 29-02-2012, 05:23 PM
LoanKontrakStaf LoanKontrakStaf is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2012
Posts: 172
Poster Rank: #10638
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by LoanKontrakStaf View Post
Salam..

Saya uruskan loan utk pekerja swasta ...
Minima rm100k/20thn
Maksima rm150k/20thn

Dokumen yg saya perlukan adalah:-

1) Laporan CRIS dari bank negara
2) Salinan IC depan belakang

Siapa yang diberi keutamaan:-

1) Pemohon yg CRISS / CTOS clear...rekod bersih dgn institusi bank akan diberi keutamaan
2) Sesiapa yg setuju dgn T&C saya dan team saya seperti setuju dgn % charge yg dikenakan dll ...


Siapa yg layak memohon
- Sesiapa shj yg berminat dan berumur di antara 24/25 tahun-35 tahun (golongan yang diberi keutamaan)

Service charge
-Just email dan bertanya jika benar2 berminat k....
-Perkhidmatan saya TANPA UPFRONT k...

Masuk bank mana?
-Masuk semua bank yg ader di MALAYSIA...yg mana berjaya disitulah rezeki pemohon.

Tempoh masa permohonan
-Bergantung pada kerajinan saya dan team saya..

Cover pemohon dari area mana?
-KL SELANGOR di beri keutamaan...coz senang nak jumpa etc...
-Kalau luar KL SELANGOR...boleh shj jika sanggup datang ke KL utk submit atau t.t atau mcm2 lagi

Jadual bayaran
-Sila google shj..jadual dari mana2 bank yg ada...interest lebih kurang sahaja

Sekiranya anda telah faham dan setuju situasi di atas...
Maka boleh lah PM saya dan bertanyakan maklumat2 lanjut yg anda perlukan...
Saya akan reply PM tuan/puan seberapa segera...

Jika PM pada saya...

Sertakan sekali

1) No ic atau umur
2) Ada b.list atau x
3) No HP
4) Jumlah loan yg igin dipohon..
5) Email address
6) Lokasi tuan/puan sekarang (johor..n9..kedah)

TQVM



ANTARA INFO YG LEH DAPAT DR KOMEN MEMBER2

Quote:
Originally Posted by airol
Klu nama clear baik depa p direct bank je bro.Skrg ni klu bro bole offer utk arrangekan loan bg nama yg terlibat CCRIS/CTOS pasti lebih mendapat sambutan
kalau nama clean tapi dia nie kija jual goreng pisang pon x leh walk in tuan...

tapi dgn saya...saya akan uruskan golongan ini mendapat loan...penjaja..penoreh getah...pemain golf...pemancing..pemain snooker sepenuh masa...

JIKA PEMOHON SEDANG BEKERJA...DAN B.LIST...BOLEH DIUSAHAKAN ASALKAN SANGGUP OVERLAP BLIST MEREKA..

YG PENTING KENA SABAR...COZ BENDA NIE MAKAN MASA...



Salam...

Target utk capai 5 org dah cukup...dan saya tutup sementara thread nie.

Bg sesiapa yg masih INGINKAN KHIDMAT TANPA UPFRONT dari saya...bolehlah PM saya..

Hari2 saya akan buka CG...tetapi saya perlu dahulukan mana yg dah ader ....harap semua dapat memahami

Tujuan saya closed....xnak hampakan pemohon kerana saya tahu ramai yg ingin memohon...takut nanti saya buat janji kosong

Mana yg ader sertakan maklumat email..saya akan email sebentar lagi...nie pon dah lewat..

Kepada yg dah PM...saya akan beri keutamaan kepada yg berikut...

1) pemohon yg clean..
-katakan ader 10 org yg email...4 org ader rekod cris ctos
dan 6 org clean...saya akan dahulukan yg clean.

2) setelah saya reply email...
-saya akan dahulukan siapa yg setuju dgn T&C saya ...
-saya akan dahulukan yg BENAR BENAR BERMINAT...seperti pemohon dari johor atau perlis tetapi sanggup turun KL...dan tidak mempertikaikan samada lulus atau gagal BUT YG PENTING NAK LOAN PERLU MENCUBA...dr langsung x mencuba...mmg sampai bila2 xdpt loan...

Rasanya itu shj...

TQVM

good luck pada yg dah submit

pada yg inginkan loan ...

sila pm saya k...

tqvm
Reply With Quote
  #268  
Old 29-02-2012, 05:54 PM
DADDY DADDY is offline
Normal Member

DADDY's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2010
Posts: 337
Poster Rank: #7278
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by LoanKontrakStaf View Post
Pls tgk PM ko...

TQVM

dh PM tuan blk tp full inbox tuan...tuan halo saya trus @ tggl nmbr fon utk saya kol,kita set jmpk kat mana2,sng....

Last edited by DADDY; 29-02-2012 at 09:28 PM.. Reason: add info...
Reply With Quote
  #269  
Old 29-02-2012, 06:42 PM
witch doctor witch doctor is offline
Junior Member

witch doctor's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 92
Poster Rank: #14698
Thanked 0 Times
Active Level
Default

salam, saya nak inbox tapi inbox tt full.. document semua saya dah sediakan.. terima kasih
Reply With Quote
  #270  
Old 29-02-2012, 11:26 PM
DADDY DADDY is offline
Normal Member

DADDY's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2010
Posts: 337
Poster Rank: #7278
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

dok tgu tuan kol saya ja skrg ni sbb saya xda nmbr fon tuan...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 02:18 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE