Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Travel, Vacation, Tour, Adventure

Travel, Vacation, Tour, Adventure Share holiday experiences | Attractive places Review | Hotels Review | Resorts Review | Homestays Review | Vacation Deals Review

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 16-01-2012, 02:26 PM
farhana_peo farhana_peo is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Posts: 166
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Shopping and makan2 di Langkawi...

Ade kawan CG boleh bg info..
1) Kat mana nk shopping murah
2) Kat mana nk makan sedap...

Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 17-01-2012, 10:48 AM
no trade no trade is offline
Super Active

no trade's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: May 2008
Posts: 6,687
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 37
Active Level
My Mood:
Default

Aku baru balik dari trip langkawi ahad lepas, kalau untuk shopping tgk barang apa yg ko nak beli. Kalau coklat pergi kat ismail group dlm pekan kuah. Kedai makan pun banyak kalau pergi ke pantai cenang ada kedai makan thailand dkt simpang 3 terakhir sebelum sampai pantai cenang. Lagi satu tempat utk shopping org cakap dekat andaman suri, tapi aku tak berkesempatan nak kesana akibat kekangan masa.
__________________
"Kita bangsa dan umat yang punya satu Tuhan, satu Nabi, satu Kitab, satu Qiblat; mengapa kita tidak boleh jadi satu bersatu dan berpadu menjadi Satu Umat."

Tempahan Maruku Idamanku Telah Dibuka
NyuMmmm
Reply With Quote
  #3  
Old 21-01-2012, 09:53 PM
chuah123 chuah123 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2010
Posts: 1,957
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

nak makan ketam berlada sedap boleh ke bamboo restoren..kat chenang ada kat kuah pon ada..kt kuah tu best sikit..tepi pantai..nak makan ala thai yg murah kedai siam kt kedawang before petronas..sotong goreng tepung ngan tomyam kau2 punya.kt jalan pantai tengah pon banyak kedai makan. choping mana2 pon harga sama..ismail group ke tey song huat ke ram ke..harga lebih kurang je..
Reply With Quote
  #4  
Old 22-01-2012, 03:34 AM
panglima_ayam panglima_ayam is offline
Active Plus

panglima_ayam's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2008
Posts: 4,103
Thanks (Received): 23
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku kalau pi langkawi cari restoran nelayan je ,memang terangkat power gila masakkan dia
Reply With Quote
  #5  
Old 22-01-2012, 03:43 AM
AuraSuccess_88 AuraSuccess_88 is offline
CG Hardcore

AuraSuccess_88's Avatar
 
Trader Rating: (159)
Join Date: Apr 2010
Posts: 69,867
Thanks (Received): 178
Likes (Received): 5
Blog Entries: 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by no trade View Post
Aku baru balik dari trip langkawi ahad lepas, kalau untuk shopping tgk barang apa yg ko nak beli. Kalau coklat pergi kat ismail group dlm pekan kuah. Kedai makan pun banyak kalau pergi ke pantai cenang ada kedai makan thailand dkt simpang 3 terakhir sebelum sampai pantai cenang. Lagi satu tempat utk shopping org cakap dekat andaman suri, tapi aku tak berkesempatan nak kesana akibat kekangan masa.
dekat ngan asenia..org pngl ciu pantai tengah..dekat ler nak g awana
Reply With Quote
  #6  
Old 22-01-2012, 03:44 AM
AuraSuccess_88 AuraSuccess_88 is offline
CG Hardcore

AuraSuccess_88's Avatar
 
Trader Rating: (159)
Join Date: Apr 2010
Posts: 69,867
Thanks (Received): 178
Likes (Received): 5
Blog Entries: 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by chuah123 View Post
nak makan ketam berlada sedap boleh ke bamboo restoren..kat chenang ada kat kuah pon ada..kt kuah tu best sikit..tepi pantai..nak makan ala thai yg murah kedai siam kt kedawang before petronas..sotong goreng tepung ngan tomyam kau2 punya.kt jalan pantai tengah pon banyak kedai makan. choping mana2 pon harga sama..ismail group ke tey song huat ke ram ke..harga lebih kurang je..
saya kalo g langkawi pon suka bamboo.ketam berlaa jgk saya ngap
Reply With Quote
  #7  
Old 24-01-2012, 07:37 AM
no trade no trade is offline
Super Active

no trade's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: May 2008
Posts: 6,687
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 37
Active Level
My Mood:
Default

Hari tu masa makan kat bamboo tu aku try siput buluh berlada fuh mmg sedap.
__________________
"Kita bangsa dan umat yang punya satu Tuhan, satu Nabi, satu Kitab, satu Qiblat; mengapa kita tidak boleh jadi satu bersatu dan berpadu menjadi Satu Umat."

Tempahan Maruku Idamanku Telah Dibuka
NyuMmmm
Reply With Quote
  #8  
Old 24-01-2012, 07:40 AM
addy addy is offline
Active Plus

addy's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Jul 2008
Posts: 3,024
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 0
Active Level
Default

TT nak ikut.......
Reply With Quote
  #9  
Old 30-03-2012, 07:43 PM
ajv6 ajv6 is offline
Junior

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jul 2008
Posts: 82
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

ada lg ke tempat makanan sedap kat langkawi...den ada kat langkawi la ni dok menginap di sea view hotel..
Reply With Quote
  #10  
Old 30-03-2012, 07:48 PM
farah alia farah alia is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2011
Posts: 265
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ajv6 View Post
ada lg ke tempat makanan sedap kat langkawi...den ada kat langkawi la ni dok menginap di sea view hotel..
Bole try islandish restoran mknan sedap servis terbaik woooo..lobster dia mmg sedap sangat ikn kerapu tiga rasa perrghhh mmg best....
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump