Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE

You will sometimes experiencing some lag of browsing. We will working on the issue tonight during low peak hours. Apologize for inconvenience.


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Apple, Android, Smartphone, Tablets > TV & Multimedia (Android Box, Decoder, Smart TV, IPTV, Satellite)

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: Yesterday
Replies: 0
Views: 263
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 24,507
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 21,758
More...
Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 17-01-2012, 03:00 AM
elute008 elute008 is offline
Regular

elute008's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2009
Posts: 271
Poster Rank: #8838
Active Level
Default

berminat gak ni...tt nak tempah 1 unit..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 17-01-2012, 03:16 AM
firdaus_zulkefle firdaus_zulkefle is offline
Regular

firdaus_zulkefle's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jun 2010
Posts: 954
Poster Rank: #3978
Active Level
Default

terbaekkkkkkkkkkkkkkk
__________________
DISCOUNT! penat kerja? hilangkan LENGUH2 DI SENDI & OTOT BADAN
http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=172069
Reply With Quote
  #23  
Old 17-01-2012, 03:20 AM
afifdaud afifdaud is offline
CG Top Poster Club

afifdaud's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Feb 2010
Location: Pdg. Serai >> Sik >> Sidam Kiri >> Damansara
Posts: 32,454
Poster Rank: #43
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Mr.CEO View Post
sori lambat masuk..sibuk kerja siang tadi..
Piring nie complete set dalam kotak..siap dengan piring, bracket, cable dan LNB Ku-Band.. Barang ni aku dapat dari pengedar set astro..semua installer akan pegi sini ambik set astro skali ngan decoder dia..stok banyak dalam 500 unit..dorang nak clearkan stok..minggu ni 200 set akan turun ke selatan..Kalau banyak yg nak order..aku boleh dapat harga murah sikit...dapat la untung seposen dua buat modal penat lelah pegi ambik dan sumbat dalam kereta..boleh le tangkap S-band sebijik..hehe

setakat nie ader 4-5 org bertanya..so kalau boleh, harap sabar dulu ..aku nak kumpul modal dulu ..hehe..nak ambik dlm kuantiti banyak sekaligus buat stok sendiri..jgn bank in duit lagi..
TT..klau xde aral melintang,saya amik 2 ketul..
hr rabu @ khamis saya confirm semula dgn TT..
Reply With Quote
  #24  
Old 17-01-2012, 06:39 AM
bidara bidara is offline
Super Active

bidara's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2008
Posts: 5,173
Poster Rank: #805
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Mr.CEO View Post
sori lambat masuk..sibuk kerja siang tadi..
Piring nie complete set dalam kotak..siap dengan piring, bracket, cable dan LNB Ku-Band.. Barang ni aku dapat dari pengedar set astro..semua installer akan pegi sini ambik set astro skali ngan decoder dia..stok banyak dalam 500 unit..dorang nak clearkan stok..minggu ni 200 set akan turun ke selatan..Kalau banyak yg nak order..aku boleh dapat harga murah sikit...dapat la untung seposen dua buat modal penat lelah pegi ambik dan sumbat dalam kereta..boleh le tangkap S-band sebijik..hehe

setakat nie ader 4-5 org bertanya..so kalau boleh, harap sabar dulu ..aku nak kumpul modal dulu ..hehe..nak ambik dlm kuantiti banyak sekaligus buat stok sendiri..jgn bank in duit lagi..
ini gambar nya...nak abis stock..A$trook nak keluar yg 100cm baru?
__________________
Beli HDTV @ Siaran IPTV
Reply With Quote
  #25  
Old 17-01-2012, 07:00 AM
arzaraza arzaraza is offline
Super Active

arzaraza's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2010
Location: Jln Pak Abu Bworth
Posts: 5,761
Poster Rank: #717
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by bidara View Post
ini gambar nya...nak abis stock..A$trook nak keluar yg 100cm baru?
piring ni berapa cm ?
__________________
Spanish Timbrado breeder
Reply With Quote
  #26  
Old 17-01-2012, 12:37 PM
Budakmas Budakmas is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2012
Posts: 104
Poster Rank: #14765
Active Level
Default

Bro reserve utk saya Satu.
Reply With Quote
  #27  
Old 17-01-2012, 12:42 PM
aragon aragon is offline
Regular

aragon's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Nov 2007
Posts: 479
Poster Rank: #6328
Active Level
My Mood:
Default

reservekan aku 2 bijik
__________________
:)cgrock
Reply With Quote
  #28  
Old 17-01-2012, 12:48 PM
wanfazlinz wanfazlinz is offline
Regular

wanfazlinz's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Nov 2009
Posts: 544
Poster Rank: #5864
Active Level
My Mood:
Default

nak up satu..
__________________
TERBAIKK
Reply With Quote
  #29  
Old 17-01-2012, 12:55 PM
Enshroud Enshroud is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Posts: 86
Poster Rank: #16094
Active Level
My Mood:
Default

order satu biji bro.
Reply With Quote
  #30  
Old 17-01-2012, 01:50 PM
Budakmas Budakmas is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2012
Posts: 104
Poster Rank: #14765
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Mr.CEO View Post
sori lambat masuk..sibuk kerja siang tadi..
Piring nie complete set dalam kotak..siap dengan piring, bracket, cable dan LNB Ku-Band.. Barang ni aku dapat dari pengedar set astro..semua installer akan pegi sini ambik set astro skali ngan decoder dia..stok banyak dalam 500 unit..dorang nak clearkan stok..minggu ni 200 set akan turun ke selatan..Kalau banyak yg nak order..aku boleh dapat harga murah sikit...dapat la untung seposen dua buat modal penat lelah pegi ambik dan sumbat dalam kereta..boleh le tangkap S-band sebijik..hehe

setakat nie ader 4-5 org bertanya..so kalau boleh, harap sabar dulu ..aku nak kumpul modal dulu ..hehe..nak ambik dlm kuantiti banyak sekaligus buat stok sendiri..jgn bank in duit lagi..
Bro kalau dah ramai nak bolehlah bagi discount atau pun free postage.... camner?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 12:26 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you