Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Electrics, Electronics, DIY

Electrics, Electronics, DIY Discussions of engineering equipments, home improvements and different DIY project with hints and tips on solutions for any problem.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,719
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,385
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,562
More...
Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 17-01-2012, 03:00 AM
elute008 elute008 is offline
Normal Member

elute008's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2009
Posts: 270
Poster Rank: #8282
Thanked 0 Times
Active Level
Default

berminat gak ni...tt nak tempah 1 unit..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 17-01-2012, 03:16 AM
firdaus_zulkefle firdaus_zulkefle is offline
Active Member

firdaus_zulkefle's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Jun 2010
Posts: 954
Poster Rank: #3676
Thanked 4 Times
Active Level
Default

terbaekkkkkkkkkkkkkkk
__________________
DISCOUNT! penat kerja? hilangkan LENGUH2 DI SENDI & OTOT BADAN
http://carigold.com/portal/forums/sh...d.php?t=172069
Reply With Quote
  #23  
Old 17-01-2012, 03:20 AM
afifdaud afifdaud is offline
CG Top Poster Club

afifdaud's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Feb 2010
Location: Pdg. Serai >> Sik >> Sidam Kiri >> Damansara
Posts: 31,000
Poster Rank: #37
Thanked 176 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Mr.CEO View Post
sori lambat masuk..sibuk kerja siang tadi..
Piring nie complete set dalam kotak..siap dengan piring, bracket, cable dan LNB Ku-Band.. Barang ni aku dapat dari pengedar set astro..semua installer akan pegi sini ambik set astro skali ngan decoder dia..stok banyak dalam 500 unit..dorang nak clearkan stok..minggu ni 200 set akan turun ke selatan..Kalau banyak yg nak order..aku boleh dapat harga murah sikit...dapat la untung seposen dua buat modal penat lelah pegi ambik dan sumbat dalam kereta..boleh le tangkap S-band sebijik..hehe

setakat nie ader 4-5 org bertanya..so kalau boleh, harap sabar dulu ..aku nak kumpul modal dulu ..hehe..nak ambik dlm kuantiti banyak sekaligus buat stok sendiri..jgn bank in duit lagi..
TT..klau xde aral melintang,saya amik 2 ketul..
hr rabu @ khamis saya confirm semula dgn TT..
Reply With Quote
  #24  
Old 17-01-2012, 06:39 AM
bidara bidara is offline
Super Active Member

bidara's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 3,992
Poster Rank: #954
Thanked 391 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Mr.CEO View Post
sori lambat masuk..sibuk kerja siang tadi..
Piring nie complete set dalam kotak..siap dengan piring, bracket, cable dan LNB Ku-Band.. Barang ni aku dapat dari pengedar set astro..semua installer akan pegi sini ambik set astro skali ngan decoder dia..stok banyak dalam 500 unit..dorang nak clearkan stok..minggu ni 200 set akan turun ke selatan..Kalau banyak yg nak order..aku boleh dapat harga murah sikit...dapat la untung seposen dua buat modal penat lelah pegi ambik dan sumbat dalam kereta..boleh le tangkap S-band sebijik..hehe

setakat nie ader 4-5 org bertanya..so kalau boleh, harap sabar dulu ..aku nak kumpul modal dulu ..hehe..nak ambik dlm kuantiti banyak sekaligus buat stok sendiri..jgn bank in duit lagi..
ini gambar nya...nak abis stock..A$trook nak keluar yg 100cm baru?
__________________
BIDARA
Reply With Quote
  #25  
Old 17-01-2012, 07:00 AM
arzaraza arzaraza is offline
Well-Known
Member

arzaraza's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2010
Location: Jln Pak Abu Bworth
Posts: 5,507
Poster Rank: #660
Thanked 26 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by bidara View Post
ini gambar nya...nak abis stock..A$trook nak keluar yg 100cm baru?
piring ni berapa cm ?
__________________
Spanish Timbrado breeder
Reply With Quote
  #26  
Old 17-01-2012, 12:37 PM
Budakmas Budakmas is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2012
Posts: 104
Poster Rank: #13971
Thanked 3 Times
Active Level
Default

Bro reserve utk saya Satu.
Reply With Quote
  #27  
Old 17-01-2012, 12:42 PM
aragon aragon is offline
Normal Member

aragon's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Nov 2007
Posts: 478
Poster Rank: #5945
Thanked 32 Times
Active Level
My Mood:
Default

reservekan aku 2 bijik
__________________
:)cgrock
Reply With Quote
  #28  
Old 17-01-2012, 12:48 PM
wanfazlinz wanfazlinz is offline
Normal Member

wanfazlinz's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2009
Posts: 375
Poster Rank: #6881
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

nak up satu..
__________________
TERBAIKK
Reply With Quote
  #29  
Old 17-01-2012, 12:55 PM
Enshroud Enshroud is offline
Junior Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Posts: 81
Poster Rank: #15594
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

order satu biji bro.
Reply With Quote
  #30  
Old 17-01-2012, 01:50 PM
Budakmas Budakmas is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2012
Posts: 104
Poster Rank: #13971
Thanked 3 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Mr.CEO View Post
sori lambat masuk..sibuk kerja siang tadi..
Piring nie complete set dalam kotak..siap dengan piring, bracket, cable dan LNB Ku-Band.. Barang ni aku dapat dari pengedar set astro..semua installer akan pegi sini ambik set astro skali ngan decoder dia..stok banyak dalam 500 unit..dorang nak clearkan stok..minggu ni 200 set akan turun ke selatan..Kalau banyak yg nak order..aku boleh dapat harga murah sikit...dapat la untung seposen dua buat modal penat lelah pegi ambik dan sumbat dalam kereta..boleh le tangkap S-band sebijik..hehe

setakat nie ader 4-5 org bertanya..so kalau boleh, harap sabar dulu ..aku nak kumpul modal dulu ..hehe..nak ambik dlm kuantiti banyak sekaligus buat stok sendiri..jgn bank in duit lagi..
Bro kalau dah ramai nak bolehlah bagi discount atau pun free postage.... camner?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 05:45 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE