Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Journal

Forex Journal Some good forex trader prefer to record a journal for of their trading performance. This could bring some motivation for to be able to use in trading. However, some of them record a journal only to just take for granted to newbies. So please becareful.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #621  
Old 19-05-2012, 11:48 PM
abu85 abu85 is offline
CG Top Poster Club

abu85's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: May 2008
Location: Supporter Instaforex
Posts: 29,607
Thanks (Received): 401
Likes (Received): 30
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
saya pun biasa main gold juga, sedikit tambahan, sentiasa letak trailing stop dalam 10-30 point, cth kalau harga 1600, stop loss 1570-1590. jadi takda la abis terus segala untung setahun tu. gold takkan terus naik ke 3k atau 5k, tu sume citer dongeng je, diaorang control harga. bezanya gold lebih stabil dengan range semasa 1500-2000. harga akan cecah 2k above bila ada manipulator yg sengaja nak naikkan harga untuk kaut untung, tapi perlukan trilions tuk push harga level tu. kalau diaorang boleh push up harga untuk kaut untung, diaorang bleh juga push down harga tuk kaut untung. harga yg munasabah perlukan 5 ke 10 tahun untuk gold cecah 3k.
aku setuju.. pendapat ini.. tahun lepas pun kita dah tgk cam mana gold turun
__________________
IB INSTAFOREX
LOCAL DEPO AND WITHDRAW
REBATE 80% SETIAP MINGGU BANK IN
CLICK HERE AFFILATE PDY
[SMS/CALL/WHATSAPP] 0128382849
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #622  
Old 21-05-2012, 12:40 AM
No Name No Name is offline
Regular

No Name's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2012
Posts: 367
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
bila masuk cni rasa nk trade GOLD jer..
tp x ramai plak nk kasi signal GOLD nie.
ramai kenalan kawan2 kita yg trade gold kat sini..leh refer diorg kalau nak info terkini
Reply With Quote
  #623  
Old 21-05-2012, 12:42 AM
No Name No Name is offline
Regular

No Name's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2012
Posts: 367
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
saya pun biasa main gold juga, sedikit tambahan, sentiasa letak trailing stop dalam 10-30 point, cth kalau harga 1600, stop loss 1570-1590. jadi takda la abis terus segala untung setahun tu. gold takkan terus naik ke 3k atau 5k, tu sume citer dongeng je, diaorang control harga. bezanya gold lebih stabil dengan range semasa 1500-2000. harga akan cecah 2k above bila ada manipulator yg sengaja nak naikkan harga untuk kaut untung, tapi perlukan trilions tuk push harga level tu. kalau diaorang boleh push up harga untuk kaut untung, diaorang bleh juga push down harga tuk kaut untung. harga yg munasabah perlukan 5 ke 10 tahun untuk gold cecah 3k.
Good info bro..ada apa2 info yg baru boleh kami semua tumpang belajar..
Reply With Quote
  #624  
Old 21-05-2012, 05:16 PM
MC MC is offline
Active Member

MC's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,781
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
bila masuk cni rasa nk trade GOLD jer..
tp x ramai plak nk kasi signal GOLD nie.

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

mcm2 analisis leh dpt kt sini bos..
Reply With Quote
  #625  
Old 18-06-2012, 12:30 PM
dela snook dela snook is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2012
Posts: 74
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

mcm2 analisis leh dpt kt sini bos..
terima kasih dgn perkongsian
Reply With Quote
  #626  
Old 30-07-2012, 04:06 PM
!rF4N !rF4N is online now
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2012
Posts: 630
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Lama dah tak updated..
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.


test updated satu kali tgk cammana..
Attached Images
File Type: jpg projek gold.jpg (134.8 KB, 40 views)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump