Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Forex e-Market

Forex e-Market This section is commercial place for any paid signal services, EAs, classes and other FX stuffs.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 1,799
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,798
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 58,341
More...
Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 26-12-2011, 01:12 AM
lubokduit lubokduit is offline
Normal Member

lubokduit's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Nov 2009
Posts: 191
Poster Rank: #10194
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

double post
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 26-12-2011, 01:13 AM
lubokduit lubokduit is offline
Normal Member

lubokduit's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Nov 2009
Posts: 191
Poster Rank: #10194
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mrlan09 View Post
acu try test acct ni,..dalam sebulan,..agak2 berapa tuan boleh up dgn teknik tuan,...

Name : demoOOO
Email : demo
Login : 8785981
Password : 4tnvgho
Investor : n7qxkxc (read only password)

nanti ramai2 boleh tengok

aku serius ni nak beli...
okey gak tu...suruh TT guna akaun yg di beri... tapi tak best guna akun demo...kalu real baru ada feel...

atau bg statment terbaru TT... ce tengok...
Reply With Quote
  #13  
Old 26-12-2011, 10:02 AM
ad-din ad-din is offline
Normal Member

ad-din's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2010
Posts: 394
Poster Rank: #6740
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by lubokduit View Post
okey gak tu...suruh TT guna akaun yg di beri... tapi tak best guna akun demo...kalu real baru ada feel...

atau bg statment terbaru TT... ce tengok...

Ni trading platform mana ni>>>bro
Reply With Quote
  #14  
Old 26-12-2011, 10:11 AM
Jackhalid Jackhalid is offline
Super Active Member

Jackhalid's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: May 2008
Location: Shah Alam, Setapak, Georgetown, Melaka dll
Posts: 3,442
Poster Rank: #1130
Thanked 4,294,967,295 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by MAIDIN View Post
bro ada investor password utk kami lihat sepintas lalu . jika boleh share alhamdulillah sgt .
maaf en MAIDIN, P&C. huhu

apa yg penting SS tu semua saya punya & profit yg dijana adalah ratus2, bukan takat 5, 10 - 20 pips.
Reply With Quote
  #15  
Old 26-12-2011, 10:12 AM
Jackhalid Jackhalid is offline
Super Active Member

Jackhalid's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: May 2008
Location: Shah Alam, Setapak, Georgetown, Melaka dll
Posts: 3,442
Poster Rank: #1130
Thanked 4,294,967,295 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by cyberiz View Post
lama x nmpak mr jack...
bz kerja bro. huhu
Reply With Quote
  #16  
Old 26-12-2011, 10:15 AM
Jackhalid Jackhalid is offline
Super Active Member

Jackhalid's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: May 2008
Location: Shah Alam, Setapak, Georgetown, Melaka dll
Posts: 3,442
Poster Rank: #1130
Thanked 4,294,967,295 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by northbioasli View Post
kasi la signal 10 kali test drive...ayat marketing banyak sangat..susah nak caya bro
dlm ebook saya ada sentuh pasal signal-signal ni.
trade sendiri, untung rugi tanggung sendiri.
bila harapkan signal/org tolong trade, tu yg jadi scam sana sini tu.
kalau nak test signal boleh tapi follow pakai akaun demo je la.
at least kalau rugi tak sentuh duit betul.

sbg trader yg realistik, kena terima hakikat bahwa takde trader yg tak pernah loss. kita manusia, bukan Tuhan yg boleh predict apa akan jadi di masa depan dgn 100% tepat. (ni salah satu mitos yg disentuh dlm ebook)

saya cuti trade buat masa ni. tahun depan baru resume.
kalau ada setup saya share. tq
Reply With Quote
  #17  
Old 26-12-2011, 10:17 AM
Jackhalid Jackhalid is offline
Super Active Member

Jackhalid's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: May 2008
Location: Shah Alam, Setapak, Georgetown, Melaka dll
Posts: 3,442
Poster Rank: #1130
Thanked 4,294,967,295 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by piJimR View Post
promosi rm70 dah tamat ke?
habis dah. jual murah tak nak beli. so jual mahal la plak tgk camne.

ni pun kira murah la ni. org jual indi/EA pakai spek itam jual ratus2 org beli plak.

ni semua karangan & ciptaan sendiri, bukan ciplak @ collect ebook sana sini pastu jual.

harap tuan faham. TQ
Reply With Quote
  #18  
Old 26-12-2011, 10:22 AM
Jackhalid Jackhalid is offline
Super Active Member

Jackhalid's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: May 2008
Location: Shah Alam, Setapak, Georgetown, Melaka dll
Posts: 3,442
Poster Rank: #1130
Thanked 4,294,967,295 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mrlan09 View Post
acu try test acct ni,..dalam sebulan,..agak2 berapa tuan boleh up dgn teknik tuan,...

Name : demoOOO
Email : demo
Login : 8785981
Password : 4tnvgho
Investor : n7qxkxc (read only password)
sever : InstaForex-Contest.com

nanti ramai2 boleh tengok

aku serius ni nak beli...
semua nak tengok statement betul, suruh buktikan kehebatan bertrading dsb. saya tak terima cabaran2 camni. maaf ya.

spt yg ada dlm forexsebenar.com, kalau rasa apa yg saya ajar ni sampah/tak membantu/tipu semata-mata/tak tepat @ betul, mintak je refund balik dalam 30 hari. habis citer. (untuk kes asli sahaja dan bukan utk org yg ambil kesempatan. Tak berkat ilmu tu nanti)

saya sekadar berkongsi ilmu & pengalaman dgn bayaran minima.

org sanggup masuk seminar, pergi kelas, join personal coaching RM5000, beli indicator/EA habis ratus2/ribu2. tu pun mungkin belajar sikit je daripada apa yg Teknik Forex Sebenar tawarkan.

Hope the above clarifies :-)

Last edited by Jackhalid; 26-12-2011 at 10:43 AM..
Reply With Quote
  #19  
Old 26-12-2011, 11:03 AM
Jackhalid Jackhalid is offline
Super Active Member

Jackhalid's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: May 2008
Location: Shah Alam, Setapak, Georgetown, Melaka dll
Posts: 3,442
Poster Rank: #1130
Thanked 4,294,967,295 Times
Active Level
My Mood:
Default

2 soalan yang sering ditanya (FAQ):

1) Kalau dah 5 angka seminggu memorex, nape tak berhenti keje jek?
Jwpn: Trading sangat boring. 1 jam je guna sehari pun. Selain daripada tu nak buat apa lagi? Baik saya kerja. Company saya keje pun best. Dapat juga networking & belajar benda2 baru. Selain daripada forex & keje, saya juga ada bisnes2 online lain.

2) Kalau dah kaya kenapa nak jual? Nape tak bagi free jek?
Jwpn: Saya dah keluarkan banyak sumber2 utk hasilkan ebook ni. Dari segi masa, tenaga, dan wang ringgit. Wang ringgit tu takpela, tapi MASA & TENAGA tu tak ternilai harganya.

Pergi sekolah/universiti pun kena bayar yuran. So, anggap jela ni yuran untuk menuntut ilmu, demi menjimatkan masa & tenaga anda. Dan paling penting, menyelamatkan wang anda sebelum tersilap langkah.

Terima kasih.
Reply With Quote
  #20  
Old 26-12-2011, 11:29 AM
astagold.UMOFX astagold.UMOFX is offline
Advanced Trader
Forex System Developer

astagold.UMOFX's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Jul 2008
Location: INSIDE BAR
Posts: 12,990
Poster Rank: #184
Thanked 4,294,967,295 Times
Active Level
My Mood:
Default

takde ke ss bulan 12 nak tengok? kat web tu tahun 2009, paling baru pun bulan 5 2010. trade pakai broker mana bang?
__________________
LOBSTER >>>IB & REBET UMOFX/FXPRIMUS/FX4U/XM/IRONFX *** ym/skype sihat2u4u<<< LOBSTER
Jom ternak LOBSTER h/p 019-728 2355. genuine brokers help u make money, scam brokers dont! pls be careful.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
candlestick trading, fibonacci, forex, gold, gold trading, money management, price action, support and resistance, support resistance, teknik trendline, trading forex

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 01:07 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE