Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Virtual Services, Memberships, Items

Virtual Services, Memberships, Items Sell any kind of virtual services and stuff. Please NOTE any pirate/stolen/fraudulent stuff will be removed.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 23,181
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 53,781
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 41,217
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 21-12-2011, 02:40 PM
SayaAndaKitaź SayaAndaKitaź is offline
Well-Known
Member

SayaAndaKitaź's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Feb 2011
Location: tengah bawa netbook guna lori ais kiub...ha ha
Posts: 5,908
Poster Rank: #601
Blog Entries: 80
Thanked 171 Times
Active Level
Default 2 sistem SMS Blaster [ 2 hala dan 1 hala] hanya RM50, tawaran sehingga 27.10.2013

Tanpa caj tahunan ! Tanpa caj bulanan ! Tanpa had minima penggunaan !
Sistem milik anda sepanjang masa.


Harga Pakej Ala Carte - Pembelian 1 sistem berasingan

50 credit sms Percuma Atau 50 credit sms Percuma






Harga Pakej Kombo - Pembelian kedua-dua sistem sekali gus

Atau beli kedua-dua sistem sekali gus,
yang ini menjadi pilihan ramai, LAGI JIMAT !


=+



Harga hanya RM90.00 !!!

Gabungan 2 Sistem sekali gus

SMS 2 HALA SERENDAH 6.5 SEN !
Apa yang dapat

1) Sistem bulk sms 2 hala
2) Serta merta dapat 50 kredit sms
3) Kadar sms serendah 6.5 sen (*Lihat jadual kadar sms 2 hala kami yang AMAT MURAH )
4) Tiada caj tahunan
5) Tiada caj bulanan
6) Sistem kekal milik anda sepanjang masa
7) Ada sistem API utk kegunaan web developer

Kadar tambah nilai:

500 kredit sms - 0.075 sen (7.5 sen) @ RM37.50
1000 kredit sms - 0.075 sen ( 7.5 sen ) @ RM75.00
1500 kredit sms - 0.07sen ( 7 sen ) @ RM105.00
2000 kredit sms dan ke atas - 0.065 sen ( 6.5 sen ) @ RM130.00




SMS 1 HALA 63660 !


Gabungan 2 sistem
1) Sistem bulk sms 1 hala
2) Serta merta dapat 50 kredit sms
3) Tambah nilai yang terendah.
4) Tiada caj tahunan
5) Tiada caj bulanan
6) Sistem kekal milik anda sepanjang masa
7) Ada sistem API utk kegunaan web developer
8) Sistem 1 hala kami ini juga sistem sedia 3 hala yang boleh anda aktifkan.

Kadar tambah nilai:

500 sms - RM60.00
1000 sms - RM110.00
2000 sms - RM220.00
3000 sms - RM300.00
4000 sms - RM400.00
5000 sms - RM430.00
dan seterusnya dalam gandaan 5000 sms


Buku panduan disertakan utk mengendalikan sistem yg amat mudah ini.

Harga tambah nilai yang AMAT RENDAH..



[/CENTER]
Berminat p.m segera atau sms den 013-3109619

Mekanikal sistem bulk sms 3 hala spt Email Auto Responder, tetapi, kelebihan, sistem 3 hala ini, yg juga dikenali SMS auto Responder:

i. Anda dapat collect database Nama Email & No Hp prospek untuk simpanan anda dan kegunaan anda utk anda blast sms pada masa depan terus ke hp prospek dan juga boleh menggunakan maklumat email address utk menghantar email sbrg maklumat terkini dari anda.
ii. Mesej respon 24 jam sehari, dan mesej anda boleh set mengikut kehendak anda dan apa yg anda mahu prospek baca pd mesej tersebut DAN anda boleh masukkan LINK DOWNLOAD spt di dlm Email Responder yg pernah anda lakukan.
iii. Automatik 'bisnes kad' akan dihantar ke hp prospek utk simpanan prospek bg menghubungi anda.
iv. SMS prospek berkenaan akan di simpan di dalam inbox sistem bulk sms 1 hala ini dan bileh reply.
v. Anda secara real time akan di smskan oleh server, maklumat spt berikut:

- No hp prospek
- Mesej prospek

Ini membolehkan anda bertindak menghubungi prospek anda berkenaan supaya lebih anda berpeluang melakukan urusniaga.

Anda boleh cuba melihat mekanikal bagaimana sistem 3 hala ini, membantu anda dengan sms arahan sms seperti di bawah, semoga anda akan mendapat idea untuk produk/bisnes/peluang ini.

TM Inet Mesej hantar ke 36660



Selain itu, Sistem Bulk Sms 2 hala juga mempunyai keistimewaan yg hebat, di mana penerima sms boleh 'reply sms anda serta merta dan ia akan di simpan di dalam 'inbox' sistem bulk


Quote:

Terima kasih tuan ,


saya sudah download file panduan dan sudah mencuba. Sangat menarik !
Saya akan tambah nilai dalam masa terdekat.
masih dalam proses try and error.


Jazakallah

hanan

Last edited by SayaAndaKitaź; 22-10-2013 at 06:44 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 21-12-2011, 05:06 PM
SayaAndaKitaź SayaAndaKitaź is offline
Well-Known
Member

SayaAndaKitaź's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Feb 2011
Location: tengah bawa netbook guna lori ais kiub...ha ha
Posts: 5,908
Poster Rank: #601
Blog Entries: 80
Thanked 171 Times
Active Level
Default


Tahukah anda, sistem kami mempunyai phonebook yang membolehkan anda mencipta individu phonebook ataupun secara group phone book. Amat berguna bagi anda yang mementingkan kesetiaan hubungan sesama keluarga, kawan-kawan, pelanggan perniagaan, ahli-ahli persatuan dan komuniti setempat dan sebagainya yang anda fikir penting sesuatu 'contact' tersebut. Selalu digunakan oleh syarikat-syarikat besar dan ahli-ahli perniagaan.

SMS Reminder kami akan membuat anda dikenang dan dihargai oleh pelanggan2 anda, mereka di hargai kerana ucapan sms anda tersebut ( walau ketika itu anda tidak online,anda sibuk, anda sedangtidur nyenyal ditengah malam atau anda terlupa ) membuat mereka merasai 'istimewa' diantara pelanggan2 yg lain. Sistem sms kami sedia memberi khidmat mengeratkan anda dan pelanggan2 anda mahupun sesama ahli keluarga dan rakan2.Ini akan membuatkan pelanggan2 anda akan rekomen servis atau bisnes anda kepada rakan2 mereka yang lain. Bukankah ini akan memberi kelebihan anda berniaga?

Last edited by SayaAndaKitaź; 12-03-2013 at 11:23 PM..
Reply With Quote
  #3  
Old 21-12-2011, 09:43 PM
SayaAndaKitaź SayaAndaKitaź is offline
Well-Known
Member

SayaAndaKitaź's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Feb 2011
Location: tengah bawa netbook guna lori ais kiub...ha ha
Posts: 5,908
Poster Rank: #601
Blog Entries: 80
Thanked 171 Times
Active Level
Default

Long Text SMS
Boleh menghantar mesej sehingga 480 patah perkataan kepada penerimasamada ia sms segera, sms berkumpulan atau sms berjadual, dan ia tetap menjadi pilihan terbaik


Tq utk guest Zukairi yg beli sistem ini petang tadi

Last edited by SayaAndaKitaź; 12-03-2013 at 11:23 PM..
Reply With Quote
  #4  
Old 25-12-2011, 10:37 AM
SayaAndaKitaź SayaAndaKitaź is offline
Well-Known
Member

SayaAndaKitaź's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Feb 2011
Location: tengah bawa netbook guna lori ais kiub...ha ha
Posts: 5,908
Poster Rank: #601
Blog Entries: 80
Thanked 171 Times
Active Level
Default

SMS Auto Respon ( SMS 3 hala ) Guna No Hp sebagai no server


Quote:
Originally Posted by emir View Post
Salam tuan tanah

sistem tuan nih boleh ke buat camni

User A sms kat no. 63660 utk dptkn info

sbg contoh

CHECK 123456 (konon2 barcode)

pastu sistem akan reply

KICAP TAMIN

kalau boleh pakej yg mane ye? ade projek nak buat dlm mase terdekat nih


Kalau apa yg tuan maksud tuan tu, den ada pakej yg satu lagi, pakej premium

Cuba tuan sms berikut:

CHECK 123456 dan hantar ke 010-51 5858 1

pastu try sms

CHECK 123457 dan hantar ke 010-51 5858 1

dan

CHECK 123458 dan hantar ke 010-51 5858 1


Kalau customer hanya hantar sms berikut :

CHECK ke 010-51 5858 1


Harap ini dapat membantu tuan

* Tunggu sekejap dalam masa 1 minit mcm tu, server akan reply balik kepada sender




Quote:
Originally Posted by emir View Post
ok dah cun tu... cume nak tau psl no phone tu... xde ke yg gune 5 angka jek instead of no handphone?

leh bagi tau harga pakej premium tu?
Sebelum itu, kita kena diskus tentang ‘keyword’

Apa itu keyword?

Keyword adalah perkataan utama untuk sesuatu tujuan SMS Command digunakan.

Apa itu SMS command?

Contoh, kita mengarahkan prospek menghantar sms ke suatu number untuk mendapatkan maklumat lanjut, memberi pandangan, menyatakan pilihan ( pool , seperti sms akademi fantasia ) dan apa-apa saja yang anda fikirkan ia perlu untuk mana2 prospek perlu hantar sms untuk sesuatu tujuan.

Apa faedahnya kepada anda sebagai usahawan/bisnesman/?

Anda dapat memberi satu maklumat dengan cepat kepada prospek secara sms, di mana maklumat itu berdasarkan sms command yang dihantar oleh prospek berdasarkan keyword.

Maklumat itu anda setkan di dalam server, yang memberi respon pantas kepada prospek, 24jam sehari selama mana anda mengaktifkan keyword.

Anda boleh juga mengetahui secara statistik pilihan sesuatu keyword dengan mewujudkan sub keyword

Contoh di sini,

Keyword anda : CHECK

Jika anda mahu maklumat diletakkan di dalam check, maka, anda kena setkan message balas ( auto respon) di server dan apabila prospek sms keyword CHECK, mesej atau maklumat yangtelah anda setkan di server akan dibalas secar automatik.

Anda juga boleh alertkan ke hp anda sebarang sms masuk ke server.
No phone prospek akan tersimpan di dalam phonebook

Sub keyword
: CHECK 123456

123456 ialah sub keyword kepada keyword CHECK.

Secara umumnya, sub keyword diguna jika

i.Anda mempunyai pelbagai produk untuk dikhususkan maklumat/mesej
ii.Anda ingin buat survey sesuatu produk
iii.Anda mempunyai no akaun bank berbeza dari pelabagai bank

Contoh keyword dan subkeyword seorang salesman kereta, salesman ini juga boleh mengetahui populariti permintaan kereta:

Anda ingin cari kereta PROTON pada harga terbaik dan kualiti terbaik? Sms kepada kami, jenis MODEL yang anda kehendaki, kami akan sediakan senarai MODEL pilihan anda itu.

PROTON PERSONA
PROTON INSPIRA
PROTON BLM

Hantar ke 010- 51 5858 1

Perkataan PROTON adalah keyword
Nama MODEL adalah sub keyword

Kesimpulannya, dengan sms auto respon, anda boleh lakukan untuk pelbagai tujuan, juga seperti email responder


Maklumat lanjut harga den pm tuan

Last edited by SayaAndaKitaź; 15-03-2013 at 04:09 PM..
Reply With Quote
  #5  
Old 25-12-2011, 03:52 PM
SayaAndaKitaź SayaAndaKitaź is offline
Well-Known
Member

SayaAndaKitaź's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Feb 2011
Location: tengah bawa netbook guna lori ais kiub...ha ha
Posts: 5,908
Poster Rank: #601
Blog Entries: 80
Thanked 171 Times
Active Level
Default

offer tawaran terhad pd harga 6 sen per sms
Reply With Quote
  #6  
Old 25-12-2011, 05:11 PM
muhdy muhdy is online now
Legendary Member

muhdy's Avatar
 
Trader Rating: (66)
Join Date: May 2010
Location: Kuala Lumpur
Posts: 10,754
Poster Rank: #248
Thanked 36 Times
Active Level
My Mood:
Default

memang tawaran terbaik nie ...

saya nak pun, yg beli dulu pun tak habis2 .. hehehe
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
||UMOFX|| Low Margin! Attractive Bonus! Instant Execution! Swap Free Account! ||UMOFX||

CARIGOLD MOST WANTED SCAMMER (MENYAMAR SELLER CG) - MOHD IZAT HELMI BIN UMAR --->>>BEWARE OF THIS PERSON!!
Reply With Quote
  #7  
Old 25-12-2011, 05:13 PM
BeritaGempak BeritaGempak is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (76)
Join Date: May 2011
Location: I'm Quit CG - Officially
Posts: 17,062
Poster Rank: #111
Thanked 341 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by muhdy View Post
memang tawaran terbaik nie ...

saya nak pun, yg beli dulu pun tak habis2 .. hehehe
den dah lama usha..
tp x reti langsung dan x tau nak guna
__________________
[CENTER]
[SIZE="5"][COLOR="Green"][B]SAYA HANYA MANUSIA BIASA DAN TAK CUKUP SEMPURNA[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE="5"]♥ [COLOR="Red"]SRY GUYS I'M QUIT FROM CARIGOLD [/COLOR]♥ | [COLOR="Purple"]♡ DAN SAYA MINTA MAAF BANYAK2 KPD SEMUA MEMBER CG ♡ [/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE="5"][B][COLOR="Green"][URL="http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=320148"][COLOR="Blue"]Kelebihan Membaca Ayat Al-Kursi[/COLOR][/URL][/COLOR][/B][/SIZE]
[/CENTER]
Reply With Quote
  #8  
Old 25-12-2011, 09:45 PM
SayaAndaKitaź SayaAndaKitaź is offline
Well-Known
Member

SayaAndaKitaź's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Feb 2011
Location: tengah bawa netbook guna lori ais kiub...ha ha
Posts: 5,908
Poster Rank: #601
Blog Entries: 80
Thanked 171 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by muhdy View Post
memang tawaran terbaik nie ...

saya nak pun, yg beli dulu pun tak habis2 .. hehehe
beli le beli le beli le

Quote:
Originally Posted by BeritaGempak View Post
den dah lama usha..
tp x reti langsung dan x tau nak guna
senang jer, den leh kasi train kat skype/ym...+++ den kasi manual cara2 nk guna
Reply With Quote
  #9  
Old 27-12-2011, 08:42 AM
SayaAndaKitaź SayaAndaKitaź is offline
Well-Known
Member

SayaAndaKitaź's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Feb 2011
Location: tengah bawa netbook guna lori ais kiub...ha ha
Posts: 5,908
Poster Rank: #601
Blog Entries: 80
Thanked 171 Times
Active Level
Default

[B]
HARI INI SAHAJA
27DEC 2011 sehingga jam 11.59pm.
Untuk 1 orang sahaja...

Last edited by SayaAndaKitaź; 28-12-2011 at 10:58 AM..
Reply With Quote
  #10  
Old 28-12-2011, 10:59 AM
SayaAndaKitaź SayaAndaKitaź is offline
Well-Known
Member

SayaAndaKitaź's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Feb 2011
Location: tengah bawa netbook guna lori ais kiub...ha ha
Posts: 5,908
Poster Rank: #601
Blog Entries: 80
Thanked 171 Times
Active Level
Default

Offer habis dah...terima kasih yang melanggan dari member cg dan guest cg
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 04:00 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE