Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 13-02-2008, 04:01 PM
gerbangkayangan gerbangkayangan is offline
Active Member

gerbangkayangan's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,908
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mofisa View Post
skang????
try paste gambo tu kat cni nak nengok..ehehehe..
ko cari la sendiri semua dah tinggal kenangan aku skang dah anti MLM jgn mare...rasa ko pun baru join ek...truskan usaha..aku mls nak citer panjang nanti ko patah semangat plak..kot aku pun dah berabuk..pin marquis pun ada lgi kat kot aku tu..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 13-02-2008, 04:15 PM
mofisa mofisa is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 586
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by gerbangkayangan View Post
ko cari la sendiri semua dah tinggal kenangan aku skang dah anti MLM jgn mare...rasa ko pun baru join ek...truskan usaha..aku mls nak citer panjang nanti ko patah semangat plak..kot aku pun dah berabuk..pin marquis pun ada lgi kat kot aku tu..
sorry to hear...dah marquis???
err...cam tak caye je..ce try gitau name sape,upline duke sape..
Reply With Quote
  #23  
Old 13-02-2008, 04:41 PM
gerbangkayangan gerbangkayangan is offline
Active Member

gerbangkayangan's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,908
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mofisa View Post
sorry to hear...dah marquis???
err...cam tak caye je..ce try gitau name sape,upline duke sape..
itu negatif punyer citer nanti buruk2kan group plak..biar aku sorang yg quit byk faktor aku quit...aku naik atas pentas ambik pin marquis aku tahun 2006...yg lain tu biar la rahsia..ko nak caya tak caya aku tak rugi apa2..
Reply With Quote
  #24  
Old 13-02-2008, 04:46 PM
mofisa mofisa is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 586
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by gerbangkayangan View Post
itu negatif punyer citer nanti buruk2kan group plak..biar aku sorang yg quit byk faktor aku quit...aku naik atas pentas ambik pin marquis aku tahun 2006...yg lain tu biar la rahsia..ko nak caya tak caya aku tak rugi apa2..
err..ok..
cume opinion ko ttg bisnes ni bagi aku yg baru b'jinak2 ni ok tak??
stakat ni aku rase sgt ok..ehehe..
Reply With Quote
  #25  
Old 13-02-2008, 04:53 PM
gerbangkayangan gerbangkayangan is offline
Active Member

gerbangkayangan's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,908
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

bisnes ni ok bg yg org kuat semangat....aku dpt jd marquis 6 bulan jer..kira cepat jugak..sbb masa tu aku masih pioneer lagi..
klau fikir balik mmg penat...tapi puas..pada aku duit bukan segala2nya..aku byk abiskan masa kat luar..masa antara faktor aku quit...
Reply With Quote
  #26  
Old 13-02-2008, 05:08 PM
mofisa mofisa is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 586
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

fuuuhh...cepat tu...
aku sbnanye pon kalo bleh nak cepat la kan..
tp aku nak merase dulu susah build n manage network ni..
FYI,aku count skang..err..
under duke winnie,atai,desmond,andrew..
Reply With Quote
  #27  
Old 13-02-2008, 05:30 PM
gerbangkayangan gerbangkayangan is offline
Active Member

gerbangkayangan's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,908
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mofisa View Post
fuuuhh...cepat tu...
aku sbnanye pon kalo bleh nak cepat la kan..
tp aku nak merase dulu susah build n manage network ni..
FYI,aku count skang..err..
under duke winnie,atai,desmond,andrew..
rasa group ni byk student...pg ndo wajib
bg partner2 baru kasi enjoy menari chicken dance...huhuhuu...abg si andrew ni rasa pakai brabus..dia pakai audi tt..
Reply With Quote
  #28  
Old 13-02-2008, 05:35 PM
mofisa mofisa is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 586
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by gerbangkayangan View Post
rasa group ni byk student...pg ndo wajib
bg partner2 baru kasi enjoy menari chicken dance...huhuhuu...abg si andrew ni rasa pakai brabus..dia pakai audi tt..
mmg byk student pon..
byk la event die yg high..
syok la..skang ni team student la yg dok gila wat duit..
andrew ni duke t'muda skang kan..
yg penting masuk ni tak rase kene tipu..ehehehehe..
lgpon aku betul2 nak ubah idup aku..skang ni part time lg..
Reply With Quote
  #29  
Old 13-02-2008, 05:48 PM
gerbangkayangan gerbangkayangan is offline
Active Member

gerbangkayangan's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,908
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mofisa View Post
mmg byk student pon..
byk la event die yg high..
syok la..skang ni team student la yg dok gila wat duit..
andrew ni duke t'muda skang kan..
yg penting masuk ni tak rase kene tipu..ehehehehe..
lgpon aku betul2 nak ubah idup aku..skang ni part time lg..
sbb si andrew pun bekas student dulu...abis la satu u dia sapu...
erm...mesti ada GUTS....aku dah 2 tahun aku tinggalkan lb..
Reply With Quote
  #30  
Old 13-02-2008, 06:26 PM
mai128 mai128 is offline
Active Member

mai128's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2007
Posts: 1,675
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by gerbangkayangan View Post
sbb si andrew pun bekas student dulu...abis la satu u dia sapu...
erm...mesti ada GUTS....aku dah 2 tahun aku tinggalkan lb..
kenapa tinggal lak? income tak masyuk ke?
__________________
RPI2u modal rm150 2 kaki balik modal
www.rpi2u.com/man5726
Untuk lelaki boleh tahan lama www.bio-asli.com/daftar.asp?id=manazni
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Tags
scam

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold