Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Offline Business, Entrepreneur Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12-02-2008, 10:59 AM
rafimalay rafimalay is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Location: Skudai-rompin-kuantan-neram
Posts: 168
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Rx-water,Dr.sukida,Hai-o,Cni, Zhulian dll.mana yg bagus?

Assalammualaikum semua.Ade tak otai2 dari company yg tertera di atas dapat menerangkan kelebihan teknologi air masing2.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 12-02-2008, 11:11 AM
rafina_80 rafina_80 is offline
Active Plus

rafina_80's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Posts: 4,132
Thanks (Received): 44
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

semua ada kelebihan masing2..tapi rase2nya beyond water (zhulian) bagus kot. coz hasil terakhir dia merupkan air bermagnet, so banyak la zat2 galian dan vitamin. klu RO dia just air yang bersih dan tak bervitamin. lagi satu kebuk dia ada 7, dan jangka hayat paling lama, lebih kurang 5 tahun baru tukar dan kebuknya transparent. ni pendapat aku je.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-02-2008, 11:16 AM
atlantis atlantis is offline
CG Top Poster Club

atlantis's Avatar

 
Trader Rating: (12)
Join Date: Feb 2008
Location: melaka
Posts: 35,233
Thanks (Received): 769
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ni pasal air (result air) atau mesen air ?
kalau pasal air, sumer sama sebab yg penting adalah filter.
ro filter punya spect dah standart. kalau tak ikut standtart, takleh panggil ro water.

kalau pasal mesen dia. ikut harga je la kot. mahal kalu, tahan la.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-02-2008, 01:33 PM
eboss eboss is offline
CG Hardcore

eboss's Avatar

 
Trader Rating: (23)
Join Date: Nov 2007
Location: FRANCHISE QMATHS ENRICH CENTRE AKAN DIBUKA PM SAYA
Posts: 85,697
Thanks (Received): 1894
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by atlantis View Post
ni pasal air (result air) atau mesen air ?
kalau pasal air, sumer sama sebab yg penting adalah filter.
ro filter punya spect dah standart. kalau tak ikut standtart, takleh panggil ro water.

kalau pasal mesen dia. ikut harga je la kot. mahal kalu, tahan la.
setuju kalau pasal result air semua sama sebab filter sama tapi bab harga memang mahal skit sebab kebanyakkannya MLM so biasa ler bila produk MLM kena jual mahal coz nak bayar bonus....
tapi ada juga brand ternama yang biasa kita tengok iklan-iklan kat tepi highway baru buat MLM program TETAPI HARGA BUKAN SAJA TAK DIMARK-UP TETAPI LEBIH MURAH KALAU BELI BRAND YANG SAMA DIKEDAI

tak caya ker...klik sini
__________________
USAHAWAN WWW.QMATHSMALAYSIA.COM BERMINAT? PM SAYA
Pelaburan LAGI HEBAT dari emas
Reply With Quote
  #5  
Old 12-02-2008, 04:35 PM
sonche sonche is offline
Super Active

sonche's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Nov 2006
Location: Money Machine at HOME
Posts: 8,428
Thanks (Received): 49
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kalau produk rx-water, salah satu filter dia tanah. Jadi ada unsur samak, air tu suci. Ada la dia kaitkan dengan agama islam ni. Aku tak join lagi tapi tau la sikit2.

produk rxwater (world wellness) di 'upgrade' oleh Dr. Noordin Darus. Bekas pengarah bahagian sains dan kesihatan sukan di Majlis Sukan Negara. Dia sakit barah darah rasanya, bila amalkan minum produk dia ni, dr noordin telah sembuh dengan izin Allah.

Masuk je website dia, tengok bahagian testimonial, macam2 penyakit boleh sembuh kalau minum air tapisan rxwater dengan izin Allah. Aku belum lagi join, tapi aku tau la sedikit sebanyak sebab area ni ada stokis rxwater.

Orang buta yang dapat melihat semula pun ada. Yang kena kanser tahap kritikal pun alhamdulillah sembuh.

Wassalam.
__________________
FXPRIMUS 40% Rebate, credited daily to MT4 account!!!

Barang Kemas 916 Murah
email: sonche79[at]gmail.com | Whatsapp/Telegram/Call/SMS: 01119792188
Reply With Quote
  #6  
Old 29-02-2008, 07:02 PM
z3t_ex z3t_ex is offline
Active Plus

z3t_ex's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Location: K_Kinabalu
Posts: 3,603
Thanks (Received): 31
Likes (Received): 0
Active Level
Cool

Assalammualaikum,setakat nie,
aku guna jenama Diamond water filter,
byk juga kelebihan,

Last edited by z3t_ex; 29-02-2008 at 07:04 PM..
Reply With Quote
  #7  
Old 01-03-2008, 03:50 AM
linasarawak linasarawak is offline
Regular

linasarawak's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 524
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sonche View Post
kalau produk rx-water, salah satu filter dia tanah. Jadi ada unsur samak, air tu suci. Ada la dia kaitkan dengan agama islam ni. Aku tak join lagi tapi tau la sikit2.

produk rxwater (world wellness) di 'upgrade' oleh Dr. Noordin Darus. Bekas pengarah bahagian sains dan kesihatan sukan di Majlis Sukan Negara. Dia sakit barah darah rasanya, bila amalkan minum produk dia ni, dr noordin telah sembuh dengan izin Allah.

Masuk je website dia, tengok bahagian testimonial, macam2 penyakit boleh sembuh kalau minum air tapisan rxwater dengan izin Allah. Aku belum lagi join, tapi aku tau la sedikit sebanyak sebab area ni ada stokis rxwater.

Orang buta yang dapat melihat semula pun ada. Yang kena kanser tahap kritikal pun alhamdulillah sembuh.

Wassalam.

yup.. to me dlm byk2 water filter... RX-Water adalah special ..lain dari yang lain.. filter dia istimewa... air tapisan dia akan meningkatkan aura... saya pengguna RX-Water... dulu diamond.. kalau RO water , dikira air yang dah x da apa2 khasiat lagi, air semata2 air tanpa minerals....
__________________
SABAH ITU MALAYSIA!
Reply With Quote
  #8  
Old 01-03-2008, 04:28 AM
Bizzport786 Bizzport786 is offline
Active Member

Bizzport786's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2006
Location: Subang Airport
Posts: 1,540
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

bagi aku water filter Beyond Water ok la... hampir menyamai dgn Diamond water.
__________________
Onecoin CryptoCurrency
https://www.onecoin.eu/signup/wrm787
Whatsapp for Info +60123121355
Reply With Quote
  #9  
Old 01-03-2008, 05:36 AM
ExAvantz ExAvantz is offline
Legendary Member

ExAvantz's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Mar 2007
Posts: 12,023
Thanks (Received): 74
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

Dr Sukida camne plak ?
Reply With Quote
  #10  
Old 04-03-2008, 09:10 PM
linajb linajb is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Posts: 109
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by rafimalay View Post
Assalammualaikum semua.Ade tak otai2 dari company yg tertera di atas dapat menerangkan kelebihan teknologi air masing2.

Assalamualaikum,rafimalay.

Lina dah cuba 3 jenis water filter ( hai-o, cann, dan coway)

Pada pendapat lina yg paling bagus, senang, & hebat ialah coway.

Boleh terus di minum.
Boleh bayar bulanan.
Besar macam peti ais.
Ader sejuk & panas.
Boleh terus di minum.
Free servicing selama 50 bulan. ( 3 bulan sekali dia datang & kalo rosak call ajer)
Ade Warannty.
Ade komisyen kalo kenalkan pada orang RM 740.
Kalo tak bayar 3 bulan berturut2, nama takkan blacklist pon. Sykt cuma amik produk balik. So takder risiko mcm loan dgn bank.

Berbaloi giler.
Kalo rasa tak nak bayo bulanan, carilah orang.


Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump