Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Offline Business, Entrepreneur Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 04-03-2008, 09:23 PM
gambate gambate is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2007
Posts: 6,761
Thanks (Received): 101
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ExAvantz View Post
Dr Sukida camne plak ?
aku pakai sukida..besst gilaaa
__________________
[B][COLOR="Red"][URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=4841482&posted=1#post4841482"][CENTER]PUSAT RAWATAN ISLAM UNTUK RAWATAN SPIRITUAL ANDA[/CENTER] [/URL][/COLOR][/B]
[CENTER][B][URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=4958583#post4958583"]SOAL JAWAB TENTANG MAKHLUK HALUS BERSAMA DATO' DR. HARON DIN[/URL][/B][/CENTER]
[CENTER][B][URL="http://kasturisyifa4u.blogspot.com/"]KASTURI AS-SYIFA[/URL][/B][/CENTER]
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 05-03-2008, 12:17 AM
suko suko is offline
Regular

suko's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 166
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

salam, last month saya ada hadiri taklimat perniagaan oleh World Wellness di JB( Seri Malaysia) dan ada dilakukan demontrasi yang membezakan air dari filter RX Water dgn air mineral biasa yang banyak dipasarn..Memang terbukti perbezaanya..Tapi ia memerlukan modal yang besar, tapi boleh dijual semula kepada syarikat..itu keistimeweanya dan kalo kd aku pun nak angkat dalam 3 filter nak letak kat rumah org tua lah..
Reply With Quote
  #13  
Old 05-03-2008, 12:22 AM
harith_danial harith_danial is offline
Regular

harith_danial's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2008
Location: utm-tg.gemok-neram
Posts: 952
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

aku baru je beli Zhulian punya.ok gak sebabnya kebuknya lutsinar.boleh nampak dalamannya.satu lagi dia ade bebola infrared.baik untuk kesihatan tubuh.
Reply With Quote
  #14  
Old 05-03-2008, 12:33 AM
z3t_ex z3t_ex is offline
Active Plus

z3t_ex's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Location: K_Kinabalu
Posts: 3,603
Thanks (Received): 31
Likes (Received): 0
Active Level
Default

rx-water nie Reverse osmosis ke?
__________________

NFSW:z3tex
Reply With Quote
  #15  
Old 05-03-2008, 12:36 AM
gambate gambate is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2007
Posts: 6,761
Thanks (Received): 101
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by z3t_ex View Post
rx-water nie Reverse osmosis ke?
dak..Rx water lain..RO ko kene amik yang Alcen punya
__________________
[B][COLOR="Red"][URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=4841482&posted=1#post4841482"][CENTER]PUSAT RAWATAN ISLAM UNTUK RAWATAN SPIRITUAL ANDA[/CENTER] [/URL][/COLOR][/B]
[CENTER][B][URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=4958583#post4958583"]SOAL JAWAB TENTANG MAKHLUK HALUS BERSAMA DATO' DR. HARON DIN[/URL][/B][/CENTER]
[CENTER][B][URL="http://kasturisyifa4u.blogspot.com/"]KASTURI AS-SYIFA[/URL][/B][/CENTER]
Reply With Quote
  #16  
Old 05-03-2008, 12:38 AM
matlan matlan is offline
Super Active

matlan's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Apr 2007
Location: Kuantan <> Shah Alam <> Pasir Puteh
Posts: 7,283
Thanks (Received): 166
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by dewadurjana666 View Post
dak..Rx water lain..RO ko kene amik yang Alcen punya
Aku pilih Dr Sukida... psl minum air dia rasa x puas... minum segelas rasa nk segelas lagi
Reply With Quote
  #17  
Old 05-03-2008, 01:48 AM
ratusanRM ratusanRM is offline
CG Top Poster Club

ratusanRM's Avatar

 
Trader Rating: (70)
Join Date: Apr 2007
Location: AIA Public Takaful
Posts: 22,661
Thanks (Received): 352
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

den pengguna rx-water sejak 2006... x kisahla korang nak guna filter ape, yg penting pasang filter kat umah

bila basuh filter, baru tau betapa kotornya air yg kita minum selama ni

rx-water bukan RO!!
Reply With Quote
  #18  
Old 30-03-2008, 12:23 PM
hafiezs hafiezs is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2008
Posts: 1
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Thumbs up of coze rx-water

Quote:
Originally Posted by rafimalay View Post
Assalammualaikum semua.Ade tak otai2 dari company yg tertera di atas dapat menerangkan kelebihan teknologi air masing2.
kelebihan rx-water filter (Terapi Air Penyembuh Aura):
>katrij yg 1st d pbuat dr kulit kerang 100%
produk yg lain tu guna tulang haiwan.i2 yg bahaya psl kter x tau haiwan ape yg d gunakan/cara penyembelihan nyer...
>satu2 nyer produk yg berkonsepkan samak.(katrij yg ke-4)
korg pun tau mcm mana quality air kiter skarg nie,dgn sngai yg tcemar oleh njis **** etc.prduct lain bley ke menyucikan blik air yg tercemar tu?
>the most important things yg buatkan i harus gunakan prduct nie,pengasas nyer Dr.Noordin bkn created produk nie utk untung smata.tp d sbbkan rasa tanggungjwb utk kongsi rahsia pemulihan (yg dkurniakan Allah) kt kter xspecially org islam dan impian dia nk bntu mnyembuhkan pesakit dr xperience dia sndiri yg pnah hidap cancer darah(bacalah history dia mcm maner dia bleh dpt ilham utk created product nie)
>bnyk lg benefit filter nie,nk tau lbey lanjut email lah kat i...

so, xder lg alasan utk korang menidakkan nyer..
"jika anda fikir kesihatan i2 mahal,cubalah kesakitan"
Reply With Quote
  #19  
Old 30-03-2008, 06:32 PM
DanielAriffin DanielAriffin is offline
Super Active


 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jan 2007
Location: Penang and penisular mesia
Posts: 7,030
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 4
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Hello geng...
huhuhu macam2 ada... yg paling best air aku pernah minum DI water (kadar partical less then 10)tapi air ni hanya buleh dapat kat kilang yg ada own water treatmen base.Tapi apa pon air paling mulia air zam-zam la.. tak dinafikan lagi kerna sparkle dia tinggi bila discan compare dari yg lain ntah la semua tu kejadian dan ciptaan allah taala.
__________________
Become Consultant without leave your current job? now we hire 1000 consultant.. already agent also can apply no problems.. legal contract will provided..
Working with banking? want become onwner consultant? also can.. whatsapp me...
012.403.7378
Reply With Quote
  #20  
Old 25-05-2008, 10:39 PM
mnor80 mnor80 is offline
Regular

mnor80's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2006
Posts: 270
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Dah setahun lebih aku pakai yang Zhulian punyer..so far ok gak la..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump