Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Travel, Vacation, Tour, Adventure

Travel, Vacation, Tour, Adventure Share holiday experiences | Attractive places Review | Hotels Review | Resorts Review | Homestays Review | Vacation Deals Review

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #191  
Old 21-02-2013, 11:44 AM
ejoybaik ejoybaik is offline
Super Active

ejoybaik's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: May 2008
Posts: 5,533
Thanks (Received): 30
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

parking dulu buat panduan dimasa akan datang....

thanks TT for sharing all the info....
__________________
"...aku bukan miskin....tapi orang lain tuh tamak sangat..."

SEEDBOX 0.99/life
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #192  
Old 19-11-2014, 05:10 PM
ss McQueen ss McQueen is offline
Regular

ss McQueen's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2010
Posts: 811
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

menarik..tq bro Ved lejen atas perkongsian..

plan nk ke chiang mai februari nanti.. ada persidangan kat kota chiang mai .. ada member cg plan ke sana ke?
__________________
Come and have a look.Used, new and vintage clothing apparel.

http://www.mudah.my/modernart
https://www.facebook.com/MArtBundle
Reply With Quote
  #193  
Old 19-11-2014, 08:17 PM
vedder9 vedder9 is offline
Legendary Member

vedder9's Avatar

 
Trader Rating: (64)
Join Date: Sep 2006
Location: Singa Utara
Posts: 15,184
Thanks (Received): 70
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ss McQueen View Post
menarik..tq bro Ved lejen atas perkongsian..

plan nk ke chiang mai februari nanti.. ada persidangan kat kota chiang mai .. ada member cg plan ke sana ke?
Wahhhh..bestnya dpt ke Chiang Mai..anak2 Ved pun duk tanya bila nak bawa diaorang ke CM lagi..best kata mereka.

Actually CM and Chiangrai sebuah pekan yang tenang...x mcm di Kota Bangkok...if pergi bulan dec-jan suhu sejuk katanya disana..Feb maybe masih sejuk
Reply With Quote
  #194  
Old 19-11-2014, 10:57 PM
ss McQueen ss McQueen is offline
Regular

ss McQueen's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2010
Posts: 811
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by vedder9 View Post
Wahhhh..bestnya dpt ke Chiang Mai..anak2 Ved pun duk tanya bila nak bawa diaorang ke CM lagi..best kata mereka.

Actually CM and Chiangrai sebuah pekan yang tenang...x mcm di Kota Bangkok...if pergi bulan dec-jan suhu sejuk katanya disana..Feb maybe masih sejuk
Wahh..bangkok blum smpai lagi bro Ved.. Tp hat yai sudah.. tp kali ni mungkin travel dari klia terus ke CM.. Plan nak ke sana dlm seminggu.
4 hari kat CM 3 hari kat CR..boleh ke cm tu bro Ved? Rate hotel kat CR sama ke ngn CM? Ataupun better pegi ke CR dan balik hari je?
Skrang tgh riki flights dlu. Air asia paling murah dpt rm 300 return.
__________________
Come and have a look.Used, new and vintage clothing apparel.

http://www.mudah.my/modernart
https://www.facebook.com/MArtBundle
Reply With Quote
  #195  
Old 19-11-2014, 10:58 PM
chinmi123 chinmi123 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2014
Posts: 22
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Parking jugak for future ref.. menarik info2 ni
Reply With Quote
  #196  
Old 20-11-2014, 07:50 AM
vedder9 vedder9 is offline
Legendary Member

vedder9's Avatar

 
Trader Rating: (64)
Join Date: Sep 2006
Location: Singa Utara
Posts: 15,184
Thanks (Received): 70
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ss McQueen View Post
Wahh..bangkok blum smpai lagi bro Ved.. Tp hat yai sudah.. tp kali ni mungkin travel dari klia terus ke CM.. Plan nak ke sana dlm seminggu.
4 hari kat CM 3 hari kat CR..boleh ke cm tu bro Ved? Rate hotel kat CR sama ke ngn CM? Ataupun better pegi ke CR dan balik hari je?
Skrang tgh riki flights dlu. Air asia paling murah dpt rm 300 return.
Rate hotel lebih kurang je..bergantung kpd lokasi dan status bintangnya...kat CR cari hotel yg area2 masjid supaya senang nak dpt halal food..better stay 2 malam kat CR tu boleh masuk ke Myanmar dan juga LAOS !

RM300 return tu kira murah sebab beli tiket last minute kan
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold