Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Website, Blog Advertisement / Affiliates

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 20,080
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 50,635
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 38,209
More...
  #1801  
Old 29-11-2011, 11:39 PM
aris aris is offline
Active Member

aris's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,391
Poster Rank: #1632
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

mari tgk kain
__________________
MARI PROMOTE KAIN DI TEMPAT ANDA, DAPATKANNYA DGN HARGA BORONG DI SINI, MARI PROMOTE KAIN DI INTERNET, DAPATKAN PERKONGSIAN KEUNTUNGAN BERSAMA KAMI
DISINI-----> http://www.kain1.com/

http://www.carigold.com/portal/forum...ad.php?t=29178
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #1802  
Old 30-11-2011, 01:55 PM
lampardterry14 lampardterry14 is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Posts: 116
Poster Rank: #13044
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

nice idea bro
__________________
My engineering life and experiences (True story)
http://juruteracabok.blogspot.com

Blog adsense latest saya...sudah USD 4 saya kumpul hehe
http://maintain-weight-loss.blogspot.com
Reply With Quote
  #1803  
Old 30-11-2011, 08:11 PM
aris aris is offline
Active Member

aris's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,391
Poster Rank: #1632
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by lampardterry14 View Post
nice idea bro
thank you......
__________________
MARI PROMOTE KAIN DI TEMPAT ANDA, DAPATKANNYA DGN HARGA BORONG DI SINI, MARI PROMOTE KAIN DI INTERNET, DAPATKAN PERKONGSIAN KEUNTUNGAN BERSAMA KAMI
DISINI-----> http://www.kain1.com/

http://www.carigold.com/portal/forum...ad.php?t=29178
Reply With Quote
  #1804  
Old 04-12-2011, 11:48 PM
aris aris is offline
Active Member

aris's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,391
Poster Rank: #1632
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

mari tgk kain
__________________
MARI PROMOTE KAIN DI TEMPAT ANDA, DAPATKANNYA DGN HARGA BORONG DI SINI, MARI PROMOTE KAIN DI INTERNET, DAPATKAN PERKONGSIAN KEUNTUNGAN BERSAMA KAMI
DISINI-----> http://www.kain1.com/

http://www.carigold.com/portal/forum...ad.php?t=29178
Reply With Quote
  #1805  
Old 07-12-2011, 07:04 AM
aris aris is offline
Active Member

aris's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,391
Poster Rank: #1632
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

mari tgk kain
__________________
MARI PROMOTE KAIN DI TEMPAT ANDA, DAPATKANNYA DGN HARGA BORONG DI SINI, MARI PROMOTE KAIN DI INTERNET, DAPATKAN PERKONGSIAN KEUNTUNGAN BERSAMA KAMI
DISINI-----> http://www.kain1.com/

http://www.carigold.com/portal/forum...ad.php?t=29178
Reply With Quote
  #1806  
Old 10-12-2011, 11:44 AM
aris aris is offline
Active Member

aris's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,391
Poster Rank: #1632
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

mari tgk kain
__________________
MARI PROMOTE KAIN DI TEMPAT ANDA, DAPATKANNYA DGN HARGA BORONG DI SINI, MARI PROMOTE KAIN DI INTERNET, DAPATKAN PERKONGSIAN KEUNTUNGAN BERSAMA KAMI
DISINI-----> http://www.kain1.com/

http://www.carigold.com/portal/forum...ad.php?t=29178
Reply With Quote
  #1807  
Old 11-12-2011, 12:03 PM
aris aris is offline
Active Member

aris's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,391
Poster Rank: #1632
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

mari tgk kain
__________________
MARI PROMOTE KAIN DI TEMPAT ANDA, DAPATKANNYA DGN HARGA BORONG DI SINI, MARI PROMOTE KAIN DI INTERNET, DAPATKAN PERKONGSIAN KEUNTUNGAN BERSAMA KAMI
DISINI-----> http://www.kain1.com/

http://www.carigold.com/portal/forum...ad.php?t=29178
Reply With Quote
  #1808  
Old 12-12-2011, 11:32 AM
shark_krin shark_krin is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 9
Poster Rank: #34875
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Program Affiliate : 1whp

Tahukah anda mengenai perniagaan secara program Affiliate?
Program affiliate bermaksud pemilik laman web perniagaan yang melantik agen promosi alamat laman web perniagaan tersebut. Ini bererti mereka yang menyertainya akan diberikan alamat url affiliate ID tersendiri dan bertanggung jawab mempromosikan.

Jika terdapat pembeli yang klik ke url tersebut dan kemudian membeli sesuatu di laman web perniagaan, pemiliknya akan memberi komisen kepada peserta tersebut.

Program ini pada asasnya halal kerana menggunakan akad ujrah (upah). Namun, ia bergantung kepada kandungan dan produk laman web yang disertai sama ada halal atau haram.

( sumber : http://www.utusan.com.my/utusan/info...a&pg=ba_03.htm )

Jadi, di sini saya nak promote lah satu program affiliate..
baru je beberapa hari ceburi, Alhamdulillah pulang modal dan menguntungkan...



boleh lah click di website ini...

http://www.1whp.biz/shark
Reply With Quote
  #1809  
Old 12-12-2011, 11:37 AM
shark_krin shark_krin is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 9
Poster Rank: #34875
Thanked 0 Times
Active Level
Default

kalau upline/downline dpt org akan dpt rm3.50 setiap sorg...
kalu dpt ajak org join dpt rm20 sorg...
modal hanya rm55...

Sertai saya, sungguh mudah dan ringkas. Hanya RM55..

Sungguh mudah.

1. Hantar sms, message seperti di bawah.
App#full name# nric# address
example sms:
App#ali bin abu#731224145269#no.1 jln 1, tmn satu 11111, kuala lumpur

SEND TO server 0126780470

2. Nanti anda akan terima welcome message dan hubungi saya untuk pengaktifan.
3. Setelah bank in RM55 dan diaktifkan, anda akan terima id dan password terus ke HP anda.
4. Boleh login ke http://www.1whp.net untuk tengok ewallet etc.
5. Boleh promote personnal link juga untuk cari 10 orang.

Lepas account active jangan terperanjat terus dpt msg yg betubi2.
Itu adalah BOB anda. 10 upline dan 10 downline yg diberikan secara automatik. Setiap sorng akan menyumbangkan sebanyak RM3.50 kepada anda.
Apabila nilai meningkat sehingga RM200..dan anda tidak menaja walau seorang ahli.
Maka RM200 tersebut flushing..

Itu baru BOB..Anda sponsor sorg je automatik dpt RM40.00
santai2 je wat ni..boleh juga register dr web..
tp lebih mudah guna fone. semua golongan boleh wat.
Modal pon kecik..xberisiko sgt. tp kalau rajin hasil lumayan!!

jika modal rm55 cukup kerja utk impian, mengapa bayar lebih?
jika pelan 5 generasi boleh jadi jutawan, mengapa susah pelan-2 lain lagi?
jika taja 1 balik modal, mengapa cari pelan duduk diam-2 tapi tunggu 10 bulan baru balik modal?
jika bis sudah ada SERVER SMS, mengapa masih kerja bis yg hanya dalam internet, yg senang ditiru, yg minggu-2 ada lagi yg baru?
jika bis tidak payah testimoni pun boleh dijualkan, mengapa susah-2 dgn bis yg perlukan testimoni lagi?
jika website boleh kerja 24jam utk kita, mengapa susah hari-2 keluar cari pelanggan lagi?
jika bis M'sia juga kembang sedunia, mengapa susah bis luar negeri yg kembang ke M'sia?
jika bonus dapat hari-2 keluar $ ke bank tempatan, mengapa lagi bank internet yg rumit juga caj keluaran yg lambat dan caj lagi tinggi?
jika rm55 boleh dapat perisian SMS pukal, iklan, website promosi sendiri, server sms, potensi mengubahkan kehidupan, mengapa bayar lebih tetapi dapat lagi kurang?
jika kerja 1-3 tahun boleh terus bersara, mengapa pilih kerja tetap kerja seumur hidup lagi?
jika anda boleh baca sehingga sini, mengapa bukan cepat dapatkan semuanya?
fikirkan demi impian anda!

Untuk maklumat lanjut boleh layari disini :- http://www.1whp.biz/shark

Tiada benda yang tidak pasti jom3. . .

Sebarang masalah sy sedia membantu.. terima kasih ahli2
Reply With Quote
  #1810  
Old 12-12-2011, 11:43 AM
shark_krin shark_krin is offline
Newbies

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 9
Poster Rank: #34875
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Jana Pendapatan Sampingan 1k Seminggu bermula hanya RM55
Jana Pendapatan Sampingan 1k Seminggu bermula hanya RM55

kalau upline/downline dpt org akan dpt rm3.50 setiap sorg...
kalu dpt ajak org join dpt rm20 sorg...
modal hanya rm55...

Sertai saya, sungguh mudah dan ringkas. Hanya RM55..

Sungguh mudah.

1. Hantar sms, message seperti di bawah.
App#full name# nric# address
example sms:
App#ali bin abu#731224145269#no.1 jln 1, tmn satu 11111, kuala lumpur

SEND TO server 0126780470

2. Nanti anda akan terima welcome message dan hubungi saya untuk pengaktifan.
3. Setelah bank in RM55 dan diaktifkan, anda akan terima id dan password terus ke HP anda.
4. Boleh login ke http://www.1whp.net untuk tengok ewallet etc.
5. Boleh promote personnal link juga untuk cari 10 orang.

Lepas account active jangan terperanjat terus dpt msg yg betubi2.
Itu adalah BOB anda. 10 upline dan 10 downline yg diberikan secara automatik. Setiap sorng akan menyumbangkan sebanyak RM3.50 kepada anda.
Apabila nilai meningkat sehingga RM200..dan anda tidak menaja walau seorang ahli.
Maka RM200 tersebut flushing..

Itu baru BOB..Anda sponsor sorg je automatik dpt RM40.00
santai2 je wat ni..boleh juga register dr web..
tp lebih mudah guna fone. semua golongan boleh wat.
Modal pon kecik..xberisiko sgt. tp kalau rajin hasil lumayan!!

jika modal rm55 cukup kerja utk impian, mengapa bayar lebih?
jika pelan 5 generasi boleh jadi jutawan, mengapa susah pelan-2 lain lagi?
jika taja 1 balik modal, mengapa cari pelan duduk diam-2 tapi tunggu 10 bulan baru balik modal?
jika bis sudah ada SERVER SMS, mengapa masih kerja bis yg hanya dalam internet, yg senang ditiru, yg minggu-2 ada lagi yg baru?
jika bis tidak payah testimoni pun boleh dijualkan, mengapa susah-2 dgn bis yg perlukan testimoni lagi?
jika website boleh kerja 24jam utk kita, mengapa susah hari-2 keluar cari pelanggan lagi?
jika bis M'sia juga kembang sedunia, mengapa susah bis luar negeri yg kembang ke M'sia?
jika bonus dapat hari-2 keluar $ ke bank tempatan, mengapa lagi bank internet yg rumit juga caj keluaran yg lambat dan caj lagi tinggi?
jika rm55 boleh dapat perisian SMS pukal, iklan, website promosi sendiri, server sms, potensi mengubahkan kehidupan, mengapa bayar lebih tetapi dapat lagi kurang?
jika kerja 1-3 tahun boleh terus bersara, mengapa pilih kerja tetap kerja seumur hidup lagi?
jika anda boleh baca sehingga sini, mengapa bukan cepat dapatkan semuanya?
fikirkan demi impian anda!

Untuk maklumat lanjut boleh layari disini :- http://www.1whp.biz/shark

Tiada benda yang tidak pasti jom3. . .

Sebarang masalah sy sedia membantu.. terima kasih ahli2
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 02:00 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE