Bonus terbesar 250% di Forex! Dapatkan welcome bonus daripada broker forex yang terkemuka!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Website, Blog Advertisement / Affiliates

CG Sponsors



Recommended Brokers

Forex Contest

CG Updates
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 4,621
0 ISIS - Topik Yang Tidak Dibenarkan
Last Post: haQ
Posted On: 28-11-2014
Replies: 0
Views: 7,916
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 32,087
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 08-02-2008, 07:52 PM
aris aris is offline
Super Active Member

aris's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,657
Poster Rank: #1553
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default Business Kain Ela : MARI PROMOTE KAIN, DAPATKAN HARGA BORONG DISINI

Kpd yang berminat mempromosikan /berniaga /menjual kain ela secara kecil kecilan dgn membeli kain dgn harga borong dan menjualnya semula di tempat anda / atau dropsship utk menambah pendapatan bolehlah jenguk jenguk ke website kami ... kain1.com

DISINI----------> http://www.kain1.com/ [B]Harga dinyatakan di dalam blog adalah harga runcit.
Kami menyimpan stok kain dan kain di dalam blog adalah stok kain sedia ada semasa blog di update.

Berminat sila sms / call 0127051525 or 0127764067

Jika berminat untuk membeli sepasang / dua untuk kegunaan sendiri juga boleh hubugi kami harga special utk warga CG.....mari kita bincang...

Peniaga online dialu alukan...

INGIN MELIHAT GAMBAR KAIN? MEMBELI SEHELAI DUA? ATAU SEKADAR MENCUCI MATA : LAWATI http://www.kain1.com/
Harga dinyatakan di dalam blog adalah harga runcit.

Kos post bungkusan (parcel) ke Sabah / Sarawak utk 10 PSG lebih kurang rm35 mengikut jenis kain
Untuk Semenajung Malaysia kos penghantaran 10 PSG lebih kurang RM13.00 menggunakan perkhidmatan courier SKYNET.

HARGA RUNCIT SPECIAL UTK WARGA CG

Last edited by aris; 29-01-2015 at 04:47 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 08-02-2008, 07:55 PM
my4_fit my4_fit is offline
Normal Member

my4_fit's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Sep 2007
Posts: 439
Poster Rank: #6431
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aris View Post
Sesiapa yang berminat berniaga kain ela secara kecil kecilan utk menambah pendapatan. Kian seperti kain songket, kain sari, thai silk labuci, batik dan lain lain.Keuntungan tinggi. Kain akan dibekal kan pada harga borong. Jual di pejabat / tempat tinggal anda. Sesuai utk wanita yang bekerja kerajaan, kilang, cikgu, student IPT, dan lain lain. Limited.

Berminat sila sms / call 0127051525
Bro, tajuk kau tu salah eja...bukan kian tp kain..
Reply With Quote
  #3  
Old 08-02-2008, 07:56 PM
aris aris is offline
Super Active Member

aris's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,657
Poster Rank: #1553
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Alamak..... salah eja lah
Reply With Quote
  #4  
Old 08-02-2008, 07:58 PM
izery izery is offline
Super Active Member

izery's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2006
Location: From North 2 South
Posts: 3,618
Poster Rank: #1100
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aris View Post
Alamak..... salah eja lah

edit balik kat 1st post ko tu.. nanti ada option utk tukar topic kat atas..
Reply With Quote
  #5  
Old 08-02-2008, 08:01 PM
aris aris is offline
Super Active Member

aris's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,657
Poster Rank: #1553
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by izery View Post

edit balik kat 1st post ko tu.. nanti ada option utk tukar topic kat atas..

ok....dah. thank you bro...

kalau ko nak beli kain utk bini kau pun boleh bro...
Reply With Quote
  #6  
Old 09-02-2008, 12:45 PM
bambi1773 bambi1773 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2007
Posts: 514
Poster Rank: #5835
Thanked 1 Time
Active Level
Default

boleh cerita sikit , lokasi anda dimana, berapa minima mesti ambil kain tu, sebab aku berminat juga nak meniaga kain ni, sebab isteri aku cikgu. hantarlah detail di mma_mmj@yahoo.com TQ
Reply With Quote
  #7  
Old 10-02-2008, 04:51 AM
aris aris is offline
Super Active Member

aris's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,657
Poster Rank: #1553
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bambi1773 View Post
boleh cerita sikit , lokasi anda dimana, berapa minima mesti ambil kain tu, sebab aku berminat juga nak meniaga kain ni, sebab isteri aku cikgu. hantarlah detail di mma_mmj@yahoo.com TQ

ok. akan email.

Minima kain 30 psg aje utk permulaan. Kalau banyak sgt banyak nak kuar modal,kalau sikit sgt tak best nak tunjuk org. Kain dibekalkan mengikut demand semasa...Tak laku boleh tukar asalkan dlm keadaan asal dan tak kena kicap ke sambal belacan ke, dakwat ke...hehe... Kalau laku orderlah lagi. Simple aje..
Reply With Quote
  #8  
Old 12-02-2008, 07:47 AM
aris aris is offline
Super Active Member

aris's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,657
Poster Rank: #1553
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Untuk makluman saya di johor bahru.
Reply With Quote
  #9  
Old 12-02-2008, 09:01 AM
izery izery is offline
Super Active Member

izery's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2006
Location: From North 2 South
Posts: 3,618
Poster Rank: #1100
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aris View Post
ok....dah. thank you bro...

kalau ko nak beli kain utk bini kau pun boleh bro...

hehe.. pokcik lum ada calon.. single lagi ni.. ada calon2 leh la kenalkan...
Reply With Quote
  #10  
Old 12-02-2008, 09:01 AM
izery izery is offline
Super Active Member

izery's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2006
Location: From North 2 South
Posts: 3,618
Poster Rank: #1100
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aris View Post
Untuk makluman saya di johor bahru.

oit!.. dkt jer.. kedai ko kat area mana bro? aku kat bkt mewah jerk...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 06:02 PM.


Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE