Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Website, Blog Advertisement / Affiliates

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 5,881
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 29,965
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 22,365
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 08-02-2008, 07:52 PM
aris aris is offline
Active Member

aris's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,350
Poster Rank: #1598
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default Business Kain Ela : MARI PROMOTE KAIN, DAPATKAN HARGA BORONG DISINI

Sesiapa yang berminat mempromosikan /berniaga /menjual kain ela secara kecil kecilan utk menambah pendapatan. Kain seperti kain chiffon, thai silk, songket, dopdye, batik dan lain lain.... Keuntungan agak tinggi.... Kain akan dibekal kan pada harga borong yang berpatutan.Minimum 10 psg utk harga borong. Jual di pejabat / tempat tinggal anda. Sesuai utk wanita yang bekerja kerajaan, kilang, cikgu, student IPT, bank, surirumah dan lain lain. Mana mana pun boleh janji minat... Lelaki pun boleh juga...kalau minat....

Peniaga online di alu alukan utk mejadi reseller kain kami, tak perlu modal dgn menggunakan konsep "dropship".Anda boleh menggunakan gambar dalam blog dgn izin

"Mula-mula niaga kecil....lama lama boleh besar"

DISINI----------> http://www.kain1.com/ Harga dinyatakan di dalam blog adalah harga runcit, harga borong adalah lebih rendah,Walau bagaimanapun Harga utk kain yg dinyatakan CLEARENCE adalah TETAP (FIXED)

Kami menyimpan stok kain dan kain di dalam blog adalah stok kain sedia ada semasa blog di update.

Berminat sila sms / call 0127051525 or 0127764067

Jika berminat untuk membeli sepasang / dua untuk kegunaan sendiri juga boleh hubungi tapi harga runcit la.....takleh lah bagi harga borong.....mari kita bincang...

Peniaga online dialu alukan...

INGIN MELIHAT SAMPLE? MEMBELI SECARA RUNCIT? ATAU SEKADAR MENCUCI MATA : LAWATI http://www.kain1.com/, juga di http://kain2kain2kain2.blogspot.com/ dan http://kain4u.blogspot.com/
Harga dinyatakan di dalam blog adalah harga runcit, harga borong jauh lebih rendah . Utk kain "clearence" harga adalah tetap.

Kos post bungkusan (parcel) ke Sabah / Sarawak utk 10 PSG lebih kurang rm35 mengikut jenis kain
Untuk Semenajung Malaysia kos penghantaran 10 PSG lebih kurang RM10.00 menggunakan perkhidmatan courier SKYNET.

HARGA RUNCIT SPECIAL UTK WARGA CG

Last edited by aris; 01-03-2012 at 07:02 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 08-02-2008, 07:55 PM
my4_fit my4_fit is offline
Normal Member

my4_fit's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Sep 2007
Posts: 410
Poster Rank: #6259
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aris View Post
Sesiapa yang berminat berniaga kain ela secara kecil kecilan utk menambah pendapatan. Kian seperti kain songket, kain sari, thai silk labuci, batik dan lain lain.Keuntungan tinggi. Kain akan dibekal kan pada harga borong. Jual di pejabat / tempat tinggal anda. Sesuai utk wanita yang bekerja kerajaan, kilang, cikgu, student IPT, dan lain lain. Limited.

Berminat sila sms / call 0127051525
Bro, tajuk kau tu salah eja...bukan kian tp kain..
Reply With Quote
  #3  
Old 08-02-2008, 07:56 PM
aris aris is offline
Active Member

aris's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,350
Poster Rank: #1598
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Alamak..... salah eja lah
Reply With Quote
  #4  
Old 08-02-2008, 07:58 PM
izery izery is offline
Super Active Member

izery's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2006
Location: From North 2 South
Posts: 3,622
Poster Rank: #1009
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aris View Post
Alamak..... salah eja lah

edit balik kat 1st post ko tu.. nanti ada option utk tukar topic kat atas..
Reply With Quote
  #5  
Old 08-02-2008, 08:01 PM
aris aris is offline
Active Member

aris's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,350
Poster Rank: #1598
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by izery View Post

edit balik kat 1st post ko tu.. nanti ada option utk tukar topic kat atas..

ok....dah. thank you bro...

kalau ko nak beli kain utk bini kau pun boleh bro...
Reply With Quote
  #6  
Old 09-02-2008, 12:45 PM
bambi1773 bambi1773 is online now
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2007
Posts: 506
Poster Rank: #5501
Thanked 1 Time
Active Level
Default

boleh cerita sikit , lokasi anda dimana, berapa minima mesti ambil kain tu, sebab aku berminat juga nak meniaga kain ni, sebab isteri aku cikgu. hantarlah detail di mma_mmj@yahoo.com TQ
Reply With Quote
  #7  
Old 10-02-2008, 04:51 AM
aris aris is offline
Active Member

aris's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,350
Poster Rank: #1598
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bambi1773 View Post
boleh cerita sikit , lokasi anda dimana, berapa minima mesti ambil kain tu, sebab aku berminat juga nak meniaga kain ni, sebab isteri aku cikgu. hantarlah detail di mma_mmj@yahoo.com TQ

ok. akan email.

Minima kain 30 psg aje utk permulaan. Kalau banyak sgt banyak nak kuar modal,kalau sikit sgt tak best nak tunjuk org. Kain dibekalkan mengikut demand semasa...Tak laku boleh tukar asalkan dlm keadaan asal dan tak kena kicap ke sambal belacan ke, dakwat ke...hehe... Kalau laku orderlah lagi. Simple aje..
Reply With Quote
  #8  
Old 12-02-2008, 07:47 AM
aris aris is offline
Active Member

aris's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,350
Poster Rank: #1598
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Untuk makluman saya di johor bahru.
Reply With Quote
  #9  
Old 12-02-2008, 09:01 AM
izery izery is offline
Super Active Member

izery's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2006
Location: From North 2 South
Posts: 3,622
Poster Rank: #1009
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aris View Post
ok....dah. thank you bro...

kalau ko nak beli kain utk bini kau pun boleh bro...

hehe.. pokcik lum ada calon.. single lagi ni.. ada calon2 leh la kenalkan...
Reply With Quote
  #10  
Old 12-02-2008, 09:01 AM
izery izery is offline
Super Active Member

izery's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2006
Location: From North 2 South
Posts: 3,622
Poster Rank: #1009
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by aris View Post
Untuk makluman saya di johor bahru.

oit!.. dkt jer.. kedai ko kat area mana bro? aku kat bkt mewah jerk...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 08:17 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE