Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Chatting, Social & Networking > CG Members Gathering & Activities

CG Members Gathering & Activities Start build your own networking online/offline by joining gatherings and activities organized by members. Posts are not counting within this section.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Software Upgrade
Last Post: CariGold
Posted On: 04-12-2016
Replies: 0
Views: 700
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 24,862
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 22,096
More...
View Poll Results: Tarikh-tarikh keramat yang menjadi pilihan korang
15 Ogos 2011 (Isnin) 1 2.38%
16 Ogos 2011 (Selasa) 0 0%
17 Ogos 2011 (Rabu) 5 11.90%
18 Ogos 2011 (Khamis) 5 11.90%
19 Ogos 2011 (Jumaat) 31 73.81%
Voters: 42. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 10-08-2011, 12:18 AM
Bro_Izantie Bro_Izantie is offline
Legendary Member

Bro_Izantie's Avatar
 
Trader Rating: (91)
Join Date: Mar 2009
Location: Setiawangsa KL
Posts: 16,964
Poster Rank: #139
Active Level
My Mood:
Default GATH - Majlis berbuka puasa CGRians KL- 19 Ogos 2011 (u all the best!!!!! done!!!)

Tarikh 11 Ogos 2011.

JEMPUTAN MENGHADIRI MAJLIS BERBUKA PUASA

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

1. Dengan penuh hormat dan takzimnya, dimaklumkan kepada pihak tuan/puan bahawa seperti kebiasaannya bersempena bulan Ramadhan yang mulia ini, satu majlis berbuka puasa di kalangan ahli forum carigold.com akan diadakan seperti berikut:

a. Tempat : Restoran Wadi Hardamawt, Jalan Ampang, KL.

b. Tarikh dan masa : 19 Ogos 2011 (Jumaat) jam 1845 (06.45pm).

c. Bayaran : Dewasa RM49 dan Kanak-kanak RM28 (10 tahun ke atas).

2. Pada tahun ini dan juga bagi mencari kelainan, saya membuka peluang kepada ahli forum terutamanya yang menggemari masakan makanan bercirikan timur tengah untuk kita bersama-sama merapatkan silaturrahim melalui majlis seperti ini. Justeru, semua ahli forum tidak kira yang baru ataupun lama dan yang berpuasa pada hari tersebut dijemput untuk memeriahkan lagi majlis. Kehadiran bersama ahli keluarga amatlah digalakkan. Kos sajian secara bufet adalah tanggungjawab sendiri.

3. Jika berminat, mohon pihak tuan menghubungi saya melalui 'private message' untuk arahan selanjutnya. Sebarang maklumat terkini akan dikemaskini dari masa ke semasa melalui ruangan ini. Sekian, saya yang berusaha menyampaikan. Terima kasih.

Yang berusaha,


(INI ADALAH CETAKAN KOMPUTER, TANDATANGAN TIDAK DIPERLUKAN)
Tuan Tanah


Disertakan:


Senarai ahli forum yang disahkan kehadiran.

1. Bro_Izantie dan keluarga. Dah buat pembayaran!!! tq
2. Encik TXT. - Dah buat pembayaran!!! tq
3. Encik fauzey90 - Dah buat pembayaran!!! tq
4. Encik ARIFFX - Dah buat pembayaran!!! tq
5. Tetuan deepdiver dan 3 x sahabat penanya.- Dah buat pembayaran!!! tq
6. 1 x Hamba Allah kawan kpd TT.- Dah buat pembayaran!!! tq
7. Encik Ajul.- Dah buat pembayaran!!! tq
8. 2 x member opis TT dan anak - Dah buat pembayaran!!! tq
9. Encik Musangpulutt dan family - Dah buat pembayaran!!! tq
10.
013-6068441


Tarikh: 19 Ogos 2011

Tuan/Puan

UCAPAN TERIMA KASIH

1. Bersyukur kita ke hadrat Allah S.W.T kerana dengan limpah kurniaNya dapat kita bersama-sama menjayakan Majlis Berbuka Puasa Ahli Carigold.com W.P Kuala Lumpur. Saya amat terharu dengan sokongan dan komitmen yang ditunjukkan oleh para peserta untuk bersama-sama saya merealisasikan majlis yang tidak seberapa begini.

Tuan-tuan dan puan-puan

2. Di kesempatan ini saya bagi pihak keluarga, dan juga selaku pihak penganjur ingin memohon ribuan ampun kemaafan sekiranya terdapat apa-apa perkara yang mungkin tidak menyenangkan hati tuan/puan. Kita tidak mampu memuaskan hati semua pihak, tetapi kita mampu meluangkan sedikit masa untuk bersama-sama mengeratkan silaturrahim sesama kita. Sekalung penghargaan untuk tuan/puan kerana kita pun berasa berhak untuk bangga atas apa yang kita pamerkan.

3. Akhir kata saya sekali lagi ingin menyeru kepada tuan/puan agar senantiasa memberi komitmen sebegini demi persahabatan antara kita. Syabas dan tahniah untuk kita semua!

Yang Ikhlas


TANDATANGAN TIDAK DIPERLUKAN JUA
Tuan Tanah Kedaung…


http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=10486200#post10486200

(link gambor)

Page 83 post ke 821

Last edited by Bro_Izantie; 20-08-2011 at 03:15 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 10-08-2011, 12:20 AM
NEMO NEMO is online now
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar

 
Trader Rating: (241)
Join Date: Jan 2007
Location: 10-30% bulanan tanpa gagal..berminat?
Posts: 107,829
Poster Rank: #3
Active Level
My Mood:
Default

Jalan ampang? Mesti bapak mahal ni
Reply With Quote
  #3  
Old 10-08-2011, 12:21 AM
Maelstrom6121 Maelstrom6121 is offline
Super Active

Maelstrom6121's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Mar 2007
Location: South Africa.....
Posts: 8,347
Poster Rank: #442
Active Level
My Mood:
Default

menu apa yg ada tu... tempat solat terdekat ada tak.. surau ka..mesjid ka..
Reply With Quote
  #4  
Old 10-08-2011, 12:21 AM
Bro_Izantie Bro_Izantie is offline
Legendary Member

Bro_Izantie's Avatar
 
Trader Rating: (91)
Join Date: Mar 2009
Location: Setiawangsa KL
Posts: 16,964
Poster Rank: #139
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by musangpulutt View Post
Salam Tan Sri/Puan Sri/Dato'/Datin/Tuan/Puan..

Maap TT, Maap Otai2 Cg lastly Maap CG Top Poster...

Patik selaku ubi nubi tampal bg senang cari..

Ni secara Peta Jalan



Uploaded with ImageShack.us




Ni secara GFU (Gambar Foto Udara)




Uploaded with ImageShack.us


Patik memandai2 bg pihak TT,

MUSANGPULUTT
peta lokasi

Last edited by Bro_Izantie; 19-08-2011 at 04:20 PM..
Reply With Quote
  #5  
Old 10-08-2011, 12:21 AM
zerovirus zerovirus is offline
CG Super Hardcore

zerovirus's Avatar

 
Trader Rating: (26)
Join Date: Jan 2009
Location: WhatsApp 017 3533105
Posts: 168,930
Poster Rank: #2
Active Level
My Mood:
Default

wahh baru ada gath hehe
Reply With Quote
  #6  
Old 10-08-2011, 12:22 AM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 218,059
Poster Rank: #1
Active Level
My Mood:
Default

menarik gak ni
surau ada x
Reply With Quote
  #7  
Old 10-08-2011, 12:22 AM
Maelstrom6121 Maelstrom6121 is offline
Super Active

Maelstrom6121's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Mar 2007
Location: South Africa.....
Posts: 8,347
Poster Rank: #442
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by NEMO View Post
Jalan ampang? Mesti bapak mahal ni
RM49 = USD17 = celah gigi utk abg nemo
Reply With Quote
  #8  
Old 10-08-2011, 12:22 AM
Bro_Izantie Bro_Izantie is offline
Legendary Member

Bro_Izantie's Avatar
 
Trader Rating: (91)
Join Date: Mar 2009
Location: Setiawangsa KL
Posts: 16,964
Poster Rank: #139
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Maelstrom6121 View Post
menu apa yg ada tu... tempat solat terdekat ada tak.. surau ka..mesjid ka..
kalau ada masa esok aku recce dan update..
Reply With Quote
  #9  
Old 10-08-2011, 12:23 AM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 218,059
Poster Rank: #1
Active Level
My Mood:
Default

byrn ny lak cam na TT
Reply With Quote
  #10  
Old 10-08-2011, 12:23 AM
Bro_Izantie Bro_Izantie is offline
Legendary Member

Bro_Izantie's Avatar
 
Trader Rating: (91)
Join Date: Mar 2009
Location: Setiawangsa KL
Posts: 16,964
Poster Rank: #139
Active Level
My Mood:
Default

ARTIKEL ASAL YANG DIPINDAHKAN DARI POST NO 1

Salam for all...

Takder sapa ker nak organize majlis berbuka puasa utk area KL spt tahun2 sudah?

maka di sini, aku secara tak berapa beraninya nak tolong kengkawan utk merealisasikan operasi ni...harap bakal mendapat tunjuk ajar yang sewajarnya dari pihak tuan/puan.

untuk kelainan, kali ni aku nak membawa kengkawan merasai kelazatan nasi arab bufet ala arabian yg sedang top sekarang. lokasi adalah di restoran di bawah yang terletak di Jalan Ampang, KL.


Tarikh aku rasa minggu depan adalah yang terbaik (hari bekerja). Aku harap ada yg sudi poll utk 5 hari bekerja minggu depan.

Bayaran:

Dewasa : RM49
Kekanak : (10 tahun ke atas sahaja) RM 28

peserta gath yg berminat bole dengan sewenang-wenangnya menempah tempat dan membuat pembayaran penuh ke akaun aku (CIMB) sebelum tarikh yg akan diberitahu kelak. Jemputan termasuk dengan family sekali. Jika ada apa2 keralatan, harap buat teguran k..



Nota:

pilihan tema gathering berbuka puasa untuk tahun 2011 adalah bercirikan arabian. Maklumat terkini akan dimaklumkan dari masa ke semasa.

Last edited by Bro_Izantie; 11-08-2011 at 01:16 PM..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +8. The time now is 07:52 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you