Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Chatting, Social & Networking > CG Members Gathering & Activities

CG Members Gathering & Activities Start build your own networking online/offline by joining gatherings and activities organized by members. Posts are not counting within this section.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 17,085
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 47,304
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 35,070
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 08-10-2013, 11:51 PM
jahar79 jahar79 is offline
Active Member

jahar79's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2007
Location: Leeds, West Yorkshire...
Posts: 1,783
Poster Rank: #2140
Thanked 25 Times
Active Level
My Mood:
Default Geng CG United Kingdom..

Assalamualaikum semua,

Alang2 aku dah berada kat UK ni, ingat nak berjumpa lah jugak geng2 CG kat sini...

Aku rasa ramai gak member2 CG yang ada kat UK ni..

Intro dari aku,

sekarang ni kat Leeds..

baru jer 6 bulan kat sini..

sambung belajar di University of Leeds..

InsyaAllah, akan habis dlm 3 hingga 4 tahun..

Kalau ada siapa2 yg memang berada kat UK ataupun mungkin akan ke sini, bolehlah meramaikan thread ni...



Last edited by jahar79; 25-10-2013 at 02:07 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 19-11-2013, 03:40 PM
arin_gis arin_gis is offline
Super Active Member

arin_gis's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Feb 2006
Location: Bangi
Posts: 4,882
Poster Rank: #734
Thanked 111 Times
Active Level
My Mood:
Default

ko kat mana ? westminster?
Reply With Quote
  #3  
Old 20-11-2013, 07:37 PM
jahar79 jahar79 is offline
Active Member

jahar79's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2007
Location: Leeds, West Yorkshire...
Posts: 1,783
Poster Rank: #2140
Thanked 25 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by arin_gis View Post
ko kat mana ? westminster?
kat Leeds... ko katne?
Reply With Quote
  #4  
Old 21-11-2013, 03:15 AM
rashaz rashaz is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2013
Posts: 929
Poster Rank: #3679
Thanked 1 Time
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by jahar79 View Post
Assalamualaikum semua,

Alang2 aku dah berada kat UK ni, ingat nak berjumpa lah jugak geng2 CG kat sini...

Aku rasa ramai gak member2 CG yang ada kat UK ni..

Intro dari aku,

sekarang ni kat Leeds..

baru jer 6 bulan kat sini..

sambung belajar di University of Leeds..

InsyaAllah, akan habis dlm 3 hingga 4 tahun..

Kalau ada siapa2 yg memang berada kat UK ataupun mungkin akan ke sini, bolehlah meramaikan thread ni...


Ambik PHD ke bro?

Huhu aku rindu kehidupan dekat UK.

Rasa macam nak sambung belajar tapi tak sanggup nak mengadap PHD
__________________
Biarlah hidup ini kita miskin tapi mulia.
Reply With Quote
  #5  
Old 21-11-2013, 09:22 AM
arin_gis arin_gis is offline
Super Active Member

arin_gis's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Feb 2006
Location: Bangi
Posts: 4,882
Poster Rank: #734
Thanked 111 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by jahar79 View Post
kat Leeds... ko katne?
oo yeke.. baru balik dari Liverpool Lime Street..

Anyway terbaik balik malaysia jgn lupa aku kirim baju Hard Rock Cafe
Reply With Quote
  #6  
Old 21-11-2013, 08:24 PM
jahar79 jahar79 is offline
Active Member

jahar79's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2007
Location: Leeds, West Yorkshire...
Posts: 1,783
Poster Rank: #2140
Thanked 25 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rashaz View Post
Ambik PHD ke bro?

Huhu aku rindu kehidupan dekat UK.

Rasa macam nak sambung belajar tapi tak sanggup nak mengadap PHD
ha'ah...sedang buat phd..
meh ler sini meramaikan orang malaysia kat Leeds ni..
Reply With Quote
  #7  
Old 21-11-2013, 08:28 PM
jahar79 jahar79 is offline
Active Member

jahar79's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2007
Location: Leeds, West Yorkshire...
Posts: 1,783
Poster Rank: #2140
Thanked 25 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by arin_gis View Post
oo yeke.. baru balik dari Liverpool Lime Street..

Anyway terbaik balik malaysia jgn lupa aku kirim baju Hard Rock Cafe
haha...aku gi Liverpool masa 31 August hari tu,
siap amik gambar pegang bendera malaysia depan Anfield..

btw, meleleh aku tengok ko nyer durian crepe..tak tau nak cari kat mana kat sini...
Reply With Quote
  #8  
Old 21-11-2013, 10:26 PM
rashaz rashaz is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2013
Posts: 929
Poster Rank: #3679
Thanked 1 Time
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by jahar79 View Post
ha'ah...sedang buat phd..
meh ler sini meramaikan orang malaysia kat Leeds ni..
Haha.7 years dah cukup kot bro.

Kalau cuaca dekat UK tu sama macam Malaysia, dah lama aku migrate.

Namun, sebulan hanya dapat tengok matahari beberapa kali,lantas aku pun give up

Anyway, all the best for you bro.

Kalau dah boring dengan nasi arab dekat manchester tu boleh cari nasi somali dekat bristol
__________________
Biarlah hidup ini kita miskin tapi mulia.
Reply With Quote
  #9  
Old 21-11-2013, 10:51 PM
jahar79 jahar79 is offline
Active Member

jahar79's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2007
Location: Leeds, West Yorkshire...
Posts: 1,783
Poster Rank: #2140
Thanked 25 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rashaz View Post
Haha.7 years dah cukup kot bro.

Kalau cuaca dekat UK tu sama macam Malaysia, dah lama aku migrate.

Namun, sebulan hanya dapat tengok matahari beberapa kali,lantas aku pun give up

Anyway, all the best for you bro.

Kalau dah boring dengan nasi arab dekat manchester tu boleh cari nasi somali dekat bristol
biasa gak gi nasi arab Al-Jazeera kat manchester tu..
yg somali tu biasa dengar, tapi tak penah gi lagi..
Reply With Quote
  #10  
Old 21-11-2013, 10:57 PM
rashaz rashaz is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2013
Posts: 929
Poster Rank: #3679
Thanked 1 Time
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by jahar79 View Post
biasa gak gi nasi arab Al-Jazeera kat manchester tu..
yg somali tu biasa dengar, tapi tak penah gi lagi..
Kalau saya, prefer nasi somali.Nasi Arab dah puas sangat makan.Balik malaysia pun nasi arab jugak
__________________
Biarlah hidup ini kita miskin tapi mulia.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 02:21 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE