Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Prepaids, Dealers, Agents

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 26,827
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 57,431
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 44,424
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 04-12-2011, 06:55 PM
sheila sheila is offline
Legendary Member

sheila's Avatar

 
Trader Rating: (107)
Join Date: Feb 2011
Posts: 14,849
Poster Rank: #146
Thanked 50 Times
Active Level
My Mood:
Default SR Reload - Jangan Tambah Modal!

AHLI JANGAN TAMBAH MODAL LAGI!


Topup melaui web di berhentikan sementara sehingga jumpa jalan selamat. Scammer wat kcu





Tambah modal Minimum RM50


Update terbaru:


ada 3 pangkat iatu master, dealer dan agen.
Kelebihan Master - RM300
celcom 5%, maxis 4%, digi 2.3%
boleh daftar dealer.
Hanya di kenakan caj RM4 bagi setiap pendaftaran dealer.
% dealer anda yg tentukan setiap kali pendaftaran dealer baru dan % selebihnya masuk kepada anda sebagai komisyen.
Maintenance setiap bulan RM5 di bayar kepada company (Maintenance blom tolak, ada prob dekat sistem)

Kelebihan Dealer - RM40
celcom 4.75%, maxis 3.5%, digi 2.0%
Hanya di kenakan caj RM2 bagi setiap pendaftaran agen.
Yuran 100% milik anda
% dealer anda yg tentukan setiap kali pendaftaran dealer baru dan % selebihnya masuk kepada anda sebagai komisyen.
Maintenance setiap bulan RM1 di bayar kepada Master


Kelebihan Agen - RM2
celcom 3.5%, maxis 2.5%, digi 1.5%
Maintenance setiap bulan RM0.50 di bayar kepada Dealer


Huraian tentang Maintenance - Maintenance master RM5, dealer RM1, agen rm0.50. cnthnya dealer korang ada 20 agen*Rm0.50 jd dealer korang akan dpt rm10. manakala Rm1 dr dealer korang dpt. katakan korang ada 10 dealer jd dpt dr dealer rm1*10=Rm10 dpt setiap bulan dan Rm5 dr master dpt kat company.

Promosi pengenalan
Credit percuma bernilai RM20 bagi setiap pangkat master dan dealer untuk 10 org pertama sahaja yg membuat pembayaran

Seperti di janjikan cdt percuma RM20 untuk 10 org pertama untuk master dan agen
Cepat rebut peluang



Master
1) Cronk
2) fireshuffler94
3) Sa7uan
4) fizie1988
5) dsufira
6) mastered
7) Kakasih
8) Lee
9) akunyet
10)prepaid4topup


Lewat ckit je
1)ameenatan

dealer
1) sukalepak


Agen - fitz85 tp % mcm master
- aren tp % mcm master
- SHiNiGaM! tp % mcm master
abih komisyen aku. semua pakat nak agen tp % mcm master

Yg mcm ni pon aku layan je
Id di rahsikan
Quote:
Originally Posted by xxxxxxxx
salam, nk tanya... kalau saya nk jd dealer tp % nk up sampai 5%celcom, 3.75% maxis dan 2%digi.. brapa kene?? kalau rm30 tak payah kredit percuma rm20 boleh? kalau boleh, skang jugak nk join nih..

Harga master akan naik mencecah RM300
Tujuan - Supaya master berpeluang mencari downline
Byk yg minat master sekarang...
Klu ada yg ingat harga akan turun lagi silap besarla
Yg control harga aku, klu tanya company RM300. Sapa2 ahli group main harga nant boleh report sama aku.
Tau lah mcm mana aku uruskan



Nama Syarikat : SRreload.com


Waktu urusan : 8.30am - 8.00pm (bagi urusan penambahan modal n register)
8.30am - 6.00pm(setiap ari ahad dan public holiday)



No gateway : Maxis 012-9938420
Celcom 013-7032533


Cr Transfer modal ke downline : TTnoteldwnline.nilai
cnth TT0132111234.100

Format Sms Topup:
Contoh :

Maxis 012716XXXX.M5
Celcom 013706XXXX.C5
Digi 016775XXXX.D5
Tunetalk 010530XXXX.T5
Xox 013706XXXX.X5
Umobile 010550XXXX.U5



Sapa nak daftar,
Sila bank in ke akaun NUR SHEILAWATHY ROSIDI
CIMB - 02100079244526
MBB - 151306796593


Lepas tu hantar format SMS

Nama, Notel, Bank, Tarikh, Masa, Nilai buatla ayat cinta ckit kat aku. He
dan hantar ke 0132118734


Ni web untuk login SRreload.com/master untuk master
SRreload.com/dealer untuk dealer
SRreload.com untuk agen dan topup on9


Testimoni yg dah join.
Setakat ni la mmg best
Celcom tergendala seluruh reload sistem dan lepas tu okeh. Company siap antar lg msg kepada semua ahli2nya
Payah sbnrnya nak cr company yg mcm ni


Ni cnth komisyen aku hasil jualan downline untuk 3 hari
komisyen masuk secara auto setiap pada hari ahad kol 12 tgh mlm



Latar belakang company ckit - Br mula beroperasi 20/12/2011.
Setakat ni company hanya ada akaun MBB untuk tambah modal tp dlm masa terdekat akan tambah akaun CIMB dan B.Islam.
Company adalah milik kawan aku yg mana aku sebagai penasihat x bertauliah. wakakaka
Mmg tuan company ikut ckp aku setakat ni lah. Apa2 dia nak wat dia hanya berani klu dpt support aku.
Sapa2 ada aduan atau apa2 masalah ketidak puasan hati mengenai servis dan mohon di pertingkatkan mmg boleh direct ckp kat aku.
Ada org tanya adakah % ni akan turun tanpa pemberitahuan. Klu boleh aku mmg x kan benarkan benda ni berlaku even % turun pon apatah lg tanpa pemberitahuan. Tp pada masa depan kita x tau. Manusia kan boleh berubah
Apa pon aku akan cuba jadi penasihat yg baik

P/s: Mmgla aku kwn ngan org company. Jgnlah smpi ada masalah server, masalah tambah modal cari aku.
Hal mcm tu sila hubungi careline. Sebab aku pon mcm korang. Bukan dlm syarikat tu. Harap paham


Antara soalan menarik


Quote:
Quote:
Originally Posted by aren View Post
topup bawah rm10 margin still sama ke?
Yup awak
pastu x de caj tersembunyi ke apa.
Mmg caj yg di nyatakan je
Quote:
Quote:
Originally Posted by noonaka View Post
kalo saya jd master dan saya mmg x daftar mn2 dealer or agen bwh saya..adakah maintenance rm5 bulan2 still kena bayo pd company?
Yup
sebebnarnya master untuk khas cr org
dia akan dpt untung dkt mentenen dealer RM1 untuk seorang dealer dia ada
klu nak % mcm master.
Tp nak agen je boleh adjust
mentenen RM0.50 je dan di bayar pada dealer
Tp kadar yuran lainla
Quote:
Quote:
Originally Posted by noonaka View Post
macam sedut duit org lah ni...

baik pakai server a&amobile je..dorang caj sms je
a&a mobile % dah turun bukan ckit tp byk
pangkat manager yg rm0.15 je untung
yg ni dealer dah untung RM0.2375
dah beza RM0.0875
Kalau 12 kali dah RM1.05
caj sms setiap kali hantar n terima x masuk lagi berapa dia sedut tanpa sedar, company ni x de caj terselindung
ini aku ckp klu pangkat dealer
apalah sgt RM1 setiap bulan klu % mcm ni
ntah bg aku benda ni menarik n lain dr lain bila wat mcm ni
Quote:
Quote:
Originally Posted by rminz View Post
Kalau kita x cari org sesuai ambik pakej apa ek..just nk jual
topup jek..let say sy ambik master..clcom utk master 5.25%...so kalau
sy jual topup clcom rm10 sy dpt rm0.525 lah yea..
Betul ke mcm ni cik shiela..
klu x nak cr org ambik agen
mentenen rm0.50 je
nak % mcm master pon leh
tp yuran mahal ckit
klu nak tau yuran untuk itu pm aku
Perhatian Kepada Ahli SRreload. Terbaru, ada pihak x bertanggungjawab telah menyamar sebagai company SRreload dan meminta anda memberi no pin web anda @ forward msg pertama yg anda dpt dr pihak SRreload. Tolong jangan beri/dedahkan no pin web anda.
Nant kena scam, kelmarin dpt 2 laporan 2 agen dah kena, arini dah 3 org bertanya sy perkara sama samada no 0199461407 no careline atau x, agen2 yg terkena abih beratus-ratus modal topup sebab scammer topup melalui web di mana anda takkan dpt report melalui hp kecuali penghantaran gagal. Sapa yg dah dedahkan no pin anda kepada scammer sila login web segera dan tukar pswd! Klu scammer dah tukar pswd sila hubungi careline untuk reset pswd anda
__________________
REAL BISNES - BUKAN MONEY GAME
MODAL SERENDAH RM150 JANA INCOME RM1000/SEHARI - DAPAT PRODUK 1001 KEGUNAAN
BEST TAK, KALAU KITA BELI BARANG, KITA SUKA, KITA PROMOTE TERUS JANA INCOME LUMAYAN??
INFO LANJUT CIK KUCING - BERMINAT, PM JE

Last edited by sheila; 01-09-2012 at 08:42 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 04-12-2011, 06:59 PM
ataufik3 ataufik3 is online now
Active Member

ataufik3's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2009
Posts: 2,201
Poster Rank: #1815
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

server br lak ker? ape beza dgn server y dl?
Reply With Quote
  #3  
Old 04-12-2011, 06:59 PM
pentium5 pentium5 is offline
Super Active Member

pentium5's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Sep 2008
Posts: 4,706
Poster Rank: #810
Thanked 84 Times
Active Level
My Mood:
Default

Saya nak beserta pangkat
Reply With Quote
  #4  
Old 04-12-2011, 07:02 PM
sheila sheila is offline
Legendary Member

sheila's Avatar

 
Trader Rating: (107)
Join Date: Feb 2011
Posts: 14,849
Poster Rank: #146
Thanked 50 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ataufik3 View Post
server br lak ker? ape beza dgn server y dl?
br
ni kawan punya. dia suruh promote awal2

kelebihan yg ni.

1. Untuk topup bawah nilai RM5 still dpt % mcm ni.
Yg dulu x dpt mcm ni dah.

2. yuran dealer n agen anda yg tetapkan. 100% milik anda. yg dulu kena RM5.

3. % ni anda sendiri tentukan. Yg dulu dah di tetapkan bg setiap pangkat
__________________
REAL BISNES - BUKAN MONEY GAME
MODAL SERENDAH RM150 JANA INCOME RM1000/SEHARI - DAPAT PRODUK 1001 KEGUNAAN
BEST TAK, KALAU KITA BELI BARANG, KITA SUKA, KITA PROMOTE TERUS JANA INCOME LUMAYAN??
INFO LANJUT CIK KUCING - BERMINAT, PM JE
Reply With Quote
  #5  
Old 04-12-2011, 07:03 PM
sheila sheila is offline
Legendary Member

sheila's Avatar

 
Trader Rating: (107)
Join Date: Feb 2011
Posts: 14,849
Poster Rank: #146
Thanked 50 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pentium5 View Post
Saya nak beserta pangkat
skema betol

ckp mcm ni cnth

Saya nak master
@
Saya nak dealer
@
Saya nak agen


pilih satu dah ar...
__________________
REAL BISNES - BUKAN MONEY GAME
MODAL SERENDAH RM150 JANA INCOME RM1000/SEHARI - DAPAT PRODUK 1001 KEGUNAAN
BEST TAK, KALAU KITA BELI BARANG, KITA SUKA, KITA PROMOTE TERUS JANA INCOME LUMAYAN??
INFO LANJUT CIK KUCING - BERMINAT, PM JE
Reply With Quote
  #6  
Old 04-12-2011, 07:05 PM
ataufik3 ataufik3 is online now
Active Member

ataufik3's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2009
Posts: 2,201
Poster Rank: #1815
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sheila View Post
br
ni kawan punya. dia suruh promote awal2

kelebihan yg ni.

1. Untuk topup bawah nilai RM5 still dpt % mcm ni.
Yg dulu x dpt mcm ni dah.

2. yuran dealer n agen anda yg tetapkan. 100% milik anda. yg dulu kena RM5.

3. % ni anda sendiri tentukan. Yg dulu dah di tetapkan bg setiap pangkat
dah msk dah dgn y dl.. ermm
Reply With Quote
  #7  
Old 04-12-2011, 07:05 PM
emoney emoney is offline
Well-Known
Member

emoney's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2007
Location: deKaT dihAti Mu.....
Posts: 6,605
Poster Rank: #546
Thanked 64 Times
Active Level
My Mood:
Default

saya nak master..
Reply With Quote
  #8  
Old 04-12-2011, 07:06 PM
sheila sheila is offline
Legendary Member

sheila's Avatar

 
Trader Rating: (107)
Join Date: Feb 2011
Posts: 14,849
Poster Rank: #146
Thanked 50 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ataufik3 View Post
dah msk dah dgn y dl.. ermm
yg dulu pon best
yg ni pon best
masing2 adea kelebihan
__________________
REAL BISNES - BUKAN MONEY GAME
MODAL SERENDAH RM150 JANA INCOME RM1000/SEHARI - DAPAT PRODUK 1001 KEGUNAAN
BEST TAK, KALAU KITA BELI BARANG, KITA SUKA, KITA PROMOTE TERUS JANA INCOME LUMAYAN??
INFO LANJUT CIK KUCING - BERMINAT, PM JE
Reply With Quote
  #9  
Old 04-12-2011, 07:06 PM
ataufik3 ataufik3 is online now
Active Member

ataufik3's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2009
Posts: 2,201
Poster Rank: #1815
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sheila View Post
br
ni kawan punya. dia suruh promote awal2

kelebihan yg ni.

1. Untuk topup bawah nilai RM5 still dpt % mcm ni.
Yg dulu x dpt mcm ni dah.

2. yuran dealer n agen anda yg tetapkan. 100% milik anda. yg dulu kena RM5.

3. % ni anda sendiri tentukan. Yg dulu dah di tetapkan bg setiap pangkat

xfhm y bold 2
Reply With Quote
  #10  
Old 04-12-2011, 07:09 PM
sheila sheila is offline
Legendary Member

sheila's Avatar

 
Trader Rating: (107)
Join Date: Feb 2011
Posts: 14,849
Poster Rank: #146
Thanked 50 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by emoney View Post
saya nak master..
okeh.
nant saya roger

Di ingatkan k

Promosi pengenalan
RM20 cdt percuma bagi pangkat master dan dealer untuk 10 org pertama sahaja yg membuat pembayaran bg setiap pangkat.
Nant sy PM. Roger kat thread ni k samada anda layak dapat ke x dpt cdt RM20 percuma tu
__________________
REAL BISNES - BUKAN MONEY GAME
MODAL SERENDAH RM150 JANA INCOME RM1000/SEHARI - DAPAT PRODUK 1001 KEGUNAAN
BEST TAK, KALAU KITA BELI BARANG, KITA SUKA, KITA PROMOTE TERUS JANA INCOME LUMAYAN??
INFO LANJUT CIK KUCING - BERMINAT, PM JE
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 07:05 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE