Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Local Investments > Koperasi Investments > Koperasi registered under Suruhanjaya Koperasi Malaysia

Koperasi registered under Suruhanjaya Koperasi Malaysia Discuss all investments offers by registered coop is approved by Suruhanjaya Koperasi Malaysia.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 25-11-2011, 04:04 PM
Hayy Hayy is offline
Super Active

Hayy's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Oct 2010
Posts: 5,378
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

klau nk join, mmg nama shareholder under TT la eh?
sbb join under accnt TT kan.
so in future kita nk jual share or dpt dividen ke,
di bayar ke accnt TT or mcm mn eh?
sorry tny kurang phm.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 25-11-2011, 04:05 PM
syazacoklat syazacoklat is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2011
Posts: 218
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Isma_Kanazawa View Post
sape kate dividen tak ade...ade lagi bro tetap dapat mcm biasa...benda ni saya dah tau ..sbb abg saya yang suruh tanam banyak2 (Dia kakitangan FELDA) untuk keuntungan bersama...saya punya keluarga semua buat dah limit 250k seorg...

so sape yang nak share jom la...
bro limit bagi setiap keluarga peneroka cuma RM250K.... macam ne keluarga bro dah penuh limit 250K.... tp bro ada extra 200K lagi...tak faham cercite
Reply With Quote
  #33  
Old 25-11-2011, 04:09 PM
Isma_Kanazawa Isma_Kanazawa is offline
Junior

Isma_Kanazawa's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2011
Posts: 67
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by syazacoklat View Post
bro limit bagi setiap keluarga peneroka cuma RM250K.... macam ne keluarga bro dah penuh limit 250K.... tp bro ada extra 200K lagi...tak faham cercite

ok aku bg bro paham....
itu untuk peneroka felda sahaja....
tapi sekarang FELDA membuka untuk generasi ke2,anak2 peneroka FELDA..pelaburan di beri maksimum untuk seorng anak Gen2 FELDA..
Reply With Quote
  #34  
Old 25-11-2011, 04:12 PM
Isma_Kanazawa Isma_Kanazawa is offline
Junior

Isma_Kanazawa's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2011
Posts: 67
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Hayy View Post
klau nk join, mmg nama shareholder under TT la eh?
sbb join under accnt TT kan.
so in future kita nk jual share or dpt dividen ke,
di bayar ke accnt TT or mcm mn eh?
sorry tny kurang phm.
OK bagus soalan tu..
mcm ni mmg pelaburan tu digunakan atas acc sy(ahli Gen2 FELDA)
setiap dividen akan di masukkan ke acc sy...dan juga keuntungan saham tu..so kita boleh buat black & white untuk perjanjian bersama
Reply With Quote
  #35  
Old 25-11-2011, 04:13 PM
sn4 sn4 is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2010
Posts: 93
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

oh ok,dah naik kan limit la kot, sbb last week saya call, still 250K per family, rugi la bukak kpf2 camni
Reply With Quote
  #36  
Old 25-11-2011, 04:15 PM
sn4 sn4 is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2010
Posts: 93
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Isma_Kanazawa View Post
ok aku bg bro paham....
itu untuk peneroka felda sahaja....
tapi sekarang FELDA membuka untuk generasi ke2,anak2 peneroka FELDA..pelaburan di beri maksimum untuk seorng anak Gen2 FELDA..
err ni dah melencong dah ni?hehe bukan kita bercakap pasal kpf ke?bukan kpf2,
Reply With Quote
  #37  
Old 25-11-2011, 04:16 PM
syazacoklat syazacoklat is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2011
Posts: 218
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Isma_Kanazawa View Post
ok aku bg bro paham....
itu untuk peneroka felda sahaja....
tapi sekarang FELDA membuka untuk generasi ke2,anak2 peneroka FELDA..pelaburan di beri maksimum untuk seorng anak Gen2 FELDA..
mana dpt info ni bro...biar betol, setahu saya 1 family cuma 250k aje termasuk gen2 (itu kan ank peneroka) bg kfp tpi kpf2 saya tak tahu limitnya berapa
Reply With Quote
  #38  
Old 25-11-2011, 04:18 PM
sn4 sn4 is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2010
Posts: 93
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kpf2 belum announce limit .. dividen pon tatau lagi.. kitorang pon baru je dapat pengesahan keahlian last month....
Reply With Quote
  #39  
Old 25-11-2011, 04:26 PM
Isma_Kanazawa Isma_Kanazawa is offline
Junior

Isma_Kanazawa's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2011
Posts: 67
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sn4 View Post
kpf2 belum announce limit .. dividen pon tatau lagi.. kitorang pon baru je dapat pengesahan keahlian last month....

er,mmmm...mcm mana nak bg tau ye...skrang ni bro2 semua..aku dah masuk 50k masih ade 200k..akak aku dah masuk limit 250k dan yg semuanya tau..dah boleh pun
Reply With Quote
  #40  
Old 25-11-2011, 04:26 PM
Hayy Hayy is offline
Super Active

Hayy's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Oct 2010
Posts: 5,378
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

ha..mcm ade salah info je kt sini.
hmmmm
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold