Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Scams & Alerts > Suspicious Business/Scheme Activities

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 31-10-2011, 10:33 PM
money4u_bhd money4u_bhd is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2011
Posts: 7
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 0
Active Level
Default pinjaman segera online,1jam wang masuk akaun

PINJAMAN PERIBADI SECARA ONLINE LULUS SEGERA !!!

Money4u Sdn Bhd (516238-P ), adalah Syarikat Pinjaman Wang Berlesen yang beroperasi di

154-2,Kompleks Maluri,Taman Maluri,55100 Cheras,Kuala Lumpur.
No.Lesen : WM2571/08/08-3/773838 No.Permit : WS2571/08/08-2/773838

Kami ingin menawarkan skim pinjaman peribadi secara ONLINE untuk semua rakyat Malaysia yang mempunyai pendapatan minimum RM600 sebulan keatas.

Pinjaman dijamin dapat PENUH !!!

Proses kelulusan kurang dari 24 jam !!!

Pinjaman RM 3000
Tempoh ansuran 36 Bulan (3 tahun) X RM 97.00 Sebulan
Tempoh ansuran 60 Bulan (5 tahun) X RM 63.00 Sebulan

Pinjaman RM 5000
Tempoh ansuran 36 Bulan (3 tahun) X RM 161.00 Sebulan
Tempoh ansuran 60 Bulan (5 tahun) X RM105.00 Sebulan

( Caj sebanyak RM 200 sebagai wang proses akan dikenakan kepada pemohon-pemohon yang berjaya sahaja)

Peluang ini terbuka kepada semua pekerja sektor swasta (yang baru bekerja sebulan juga layak memohon) / kakitangan kerajaan / Badan berkanun / Peniaga kecil di seluruh Malaysia (termasuk Sarawak dan Sabah)

* Tanpa penjamin * Tanpa Cagaran * Dokumen yang ringkas

Cara pembayaran semula yang fleksible hanya melalui bank dan cara-cara pembayaran akan diterangkan lebih terperinci di dalam surat perjanjian.

BAGAIMANA HENDAK MEMOHON ???

Sangat mudah….

Anda emailkan kepada kami, butir-butir peribadi anda seperti berikut :

- Nama Penuh :
- No.Kad Pengenalan :
- Alamat Sekarang :
- No.Telefon :
- No.Akaun Bank anda :
- Nama Bank anda :
- Nilai Pinjaman (yang dipilih) :RM 3000 / RM 5000
- Tempoh bayaran (yang dipilih) :36 bulan / 60 bulan

Lampirkan bersama SATU salinan fotostat Kad Pengenalan (scan & attach) dan SATU salinan Slip Gaji bulan lepas / Penyata Bank terkini untuk permohonan para peniaga (scan & attach)

Dan hantarkan butiran permohonan anda ke email kami, [email protected]

Anda pasti akan menerima keputusan permohonan pinjaman anda pada keesokan hari pada jam 12.00 tengah hari dan pastikan anda periksa email anda pada waktu tersebut.

Kepada pemohon-pemohon yang berjaya, anda akan menerima wang pinjaman anda terus ke akaun simpanan anda dalam tempoh kurang dari SATU jam, selepas tempoh pengesahan.(Surat perjanjian akan dilampirkan bersama kepada pemohon-pemohon yang berjaya sahaja)

* MUDAH * CEPAT * SELAMAT
Reply With Quote
Thanks sitiaminahsaadon, RatuLulu, Meself, alext, N/A and 1 others thanked for this post
Paid Advertisement
  #2  
Old 31-10-2011, 11:07 PM
RajaDiamond RajaDiamond is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2008
Posts: 5,690
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

along berlesen ke..
__________________
[B][COLOR="DarkRed"][SIZE="3"][CENTER][URL="http://www.spypen2u.com"]PANAS!!! KOLEKSI KAKI SKODENG TERBONGKAR!!![/URL][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/B]
Reply With Quote
  #3  
Old 31-10-2011, 11:11 PM
renxu renxu is offline
Super Active

renxu's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2008
Posts: 6,630
Thanks (Received): 213
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

mcm tipu jek..kalo berjaya kene bank in 200 kn? pastu lesap x?
Reply With Quote
  #4  
Old 31-10-2011, 11:13 PM
puterasizuka puterasizuka is offline
Regular

puterasizuka's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2008
Posts: 483
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kalau btol , y not berjaya je tros potong dari amount yang kita dapat tu kan...
__________________
Stock instawallet utk dijual

Available stock : USD70

Rate : 3.2
Reply With Quote
  #5  
Old 31-10-2011, 11:15 PM
nisuh nisuh is offline
Active Plus

nisuh's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2008
Location: di Atas bUmi ALLAH...
Posts: 3,003
Thanks (Received): 62
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

macam2..
Reply With Quote
  #6  
Old 31-10-2011, 11:18 PM
kipaskertas_108 kipaskertas_108 is offline
Active Plus

kipaskertas_108's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Aug 2011
Location: KjG-SrMbN-USj
Posts: 3,071
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

mcm ah long je..ganah CG boh.. smue tmpang iklan cni.. haha~
__________________

.: Politik itu Hiburan .:. Hiburan itu Politik :.
Reply With Quote
  #7  
Old 31-10-2011, 11:21 PM
syahays syahays is offline
CG Top Poster Club

syahays's Avatar

 
Trader Rating: (28)
Join Date: Sep 2010
Location: forex is the world of confusions...
Posts: 23,350
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

along berlesen ni...ok cket je dari along xde lesen...hahahaha
cuma konpius bab rm200...
Reply With Quote
  #8  
Old 31-10-2011, 11:23 PM
raph raph is offline
Regular

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2009
Posts: 657
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

rm200 tu takleh potong dari jumlah pinjaman tu ke?
kan lagi senang
Reply With Quote
  #9  
Old 31-10-2011, 11:24 PM
ismandi76 ismandi76 is offline
Active Member

ismandi76's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,823
Thanks (Received): 113
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

klu tt bleh tukar prosedur tu yg rm200 tu tolak dari loan..ok jugak so kmi tak was2
Reply With Quote
  #10  
Old 31-10-2011, 11:24 PM
afifdaud afifdaud is offline
CG Top Poster Club

afifdaud's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Feb 2010
Location: Pdg. Serai >> Sik >> Sidam Kiri >> Damansara
Posts: 32,458
Thanks (Received): 223
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

kami along bukit beluntung
kami bukan mau potong2
kami cuma nak tolong

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump