Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,188
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 55,922
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,081
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 28-10-2011, 10:11 PM
firzmitchy firzmitchy is offline
Active Member

firzmitchy's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,089
Poster Rank: #3316
Thanked 10 Times
Active Level
Default Bakar Lemak Dan Bina Muscle! M.X.T dan Fat Burner Extreme!

[B]
Salam semua, salam satu malaysia. Saya menjual supplement fitness dan binabadan dengan harga yang berpatutan dan mampu dimiliki semua. Yang penting semua supplement disini adalah ORIGINAL BERHOLOGRAM dan bukan FAKE seperti yang banyak terdapat di pasaran yang boleh memudaratkan badan anda semua.Semua harga yang tertera adalah FREE SHIPPING semenanjung sahaja. Apa tunggu lagi? tak kan anda mahu biarkan lemak jahat dan gemuk berleluasa dalam negara kita ni? so better hurry up!! Tidak terlambat untuk anda membina badan!! 0132299617/Whatsapp 0182767526 (Hafiz)


(Ada 2 pilihan FATBURNER yang terHEBAT!! API FAT BURNER EXTREME (powder)LELAKI dan WANITA EDITION atau BFS THERMO RX Fat Burner! Sama2 Hebat! Sama2 Power!HALAL dan lulus KKM!)

Dulu saya pakai API Fat Burner,tapi sekarang dah ada yang LEBIH LEBIH LEBIH POWER!!! INI DIA! Rev Lab Extreme Fat Burner!!

KEJURUTERAAN OTOT TEAM!! gambar lama ni..2011..Haaa..sapa nak badan2 macam ni..hehehe..





Edisi LELAKI warna HITAm, WANITA pula warna PINK!

1)REVLAB Extreme Fat Burner!!!Dapat FREE SHAKER LAGI! New!!





Ini fat burner yang terbaru dan yang berkesan..sudah dicuba sendiri..Lebih bertenaga dan hebat bakar lemak..Ini bukan sekadar FAT BURNER tapi juga adalah PREWORKOUT..Dua dalam satu.. Baru RM170 (Contact me for best price)..Dapat shaker lagi..Free Shipping lagi..Haaa..Jimat2.. macam biasalah selamat dan lulus KKM! Dan perasa LIME..Memang nyum nyum sangat nice sedap..Satu bulan satu kotak..Dan powder!!

1) Produk adalah halal.. Buat apa kita makan yang haram nak badan cantik.. yang halal dah banyak dipasaran..ini lah salah satunya..

2) Lulus KKM (kementerian Kesihatan Malaysia).. Biar selamat,baru cantik.. Saya medical student.. Anda tak perlu risau,saya bantu!!

3) Bukan pil.. Xapayah nak tercekik makan pil lagi.. Ini barang powder..Sedap sangat2! Rasa Lime..Makan sekali nak berpuluh kali!!


HARGA RM170 SAHAJA termasuk free SHAKER! Contact me for best price..sms 0132299617/whatsapp 0182767526 Hafiz





( stok baru dan banyak.. Tak de hal punya! )


( TESTIMONI!! Ooooooooo!! Lebih berkesan dari API Fat Burn Yang lama!!)



Gambar testimoni pengguna FAT BURNER EXTREME yg telah diberikan sample sebagai eksperimen kami. Eksperimen ini belum fully completed. cuma nak tunjuk ini adalah update semasa badan peserta.

duration: 1 disember 2012 hingga 12 januari 2013 (akan diteruskan sehingga 1 februari 2013 (sehari 1 sachet)

berat before: 97kg
berat selepas: 83kg
berat target: 80kg lean muscles (februari)

note: penurunan berat badan beliau adalah dilihat dari segi penurunan kadar lemak dan juga PENAMBAHAN BERAT OTOT. Jika seseorang itu hanya fokus ke atas penurunan berat badan tanpa penambahan berat otot, pasti penurunan dari segi berat lebih banyak. bak kata org putih..dont trust the scale, but trust the mirror!!

nama peserta: Mr. Faisal

















2)BFS THERMO RX POWER!! Bakar lemak dan Tinggikan metabolisme badan!!







BFS Thermo RX Fatburner / Pil Kurus / Pil Mengurangkan Gemok!

Package termasuk: 60 capsul dalam sebotol

Harga : RM170 free shipping (Contact me for best price)

APA YANG THERMO RX BUAT?

- Ianya adalah pil kurus atau weight gain dan pembakar lemak!
- Menekan selera makan atau kurang selera makan!
- Karbohidrat blocker/penapis(Mengurangkan karbohidrat yang terlebih didalam badan)
- Tingkatkan Thermogenesis (Bakar Lemak)
- Tinggikan Metabolisme (Bakar Kalori)

THERMO RX RECOMMEND UNTUK SIAPA?

1. Orang yang lebih berat badan dan bmi tidak normal. Dan mereka yang nak kawal berat badan dan cantikkan badan.
3. Kadar lemak yang tinggi dalam badan
4. Body Builder

THE INGREDIENTS IN OUR THERMO RX COMBINE TO WORK IN THE FOLLOWING WAYS
1. Membantu menormalkan selera makan anda dan membantu untuk menekan atau halang niat atau desire untuk makan lebih dan makan junk food between makanan tetap atau meals.
2. Akan membantu anda menukar makanan yang anda makan tadi (especiallynya karbohidrat) terus kepada haba dan membakar lebih lemak.
3. Akan membantu meninggikan metabolisme.Menjadikan anda bertambah bertenaga dan berkeyakinan.
4. Effektif dalam meninggikan proses thermogenesis (membantu proses lipolysis ( penggunaan lemak lebih sebagai tenaga). Ini akan membantu memberi anda lebih tenaga.
5. Membantu komposisi badan yang sihat.

KEUNIKAN PRODUK INI!!


1. Penggabungan unik dan bahan semulajadi.
2. Formula lengkap untuk membantu mengurangkan berat.
3. Multi bahan pembuatan dan produk kurus yang berkesan
4. Setiap bahan buatan disokong dan diluluskan dengan kuat oleh pembelajaran klinikal.
5. Formula dihasilkan oleh Sabinsa Corporation, world leader in phytonutrients manufacturer and supplier
6. Selamat untuk penggunaan jangka masa panjang.

INDICATION : Traditionally digunakan untuk membakar lemak
DOSAGE : Ambil 2 kapsul, 2-3 kali sehari, 30 minit hingga 1 jam sebelum makan..
STORAGE : Simpan ditempat yang kering.





SEMUA PRODUCT DIATAS SUDAH DICERTIFIED HALAL BY JAKIM DAN APPROVED BY KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)

TESTIMONI THERMO RX!!












utk order fat burner sms 0132299617/whatsapp 0182767526


M.X.T! Buat MUSCLE kaw kaw punya!! Protein supplement yang hebat!











M.X.T Muscle Terrorizer !!! Yg ni KOMPEMMM jadi utk naikkan otot!!!

ALL IN ONE ingredients for MUSCLE GROWTH and ENERGY (M.X..T ni gabungan SEMUA PRODUK2 MANTAP DALAM 1 HARGA!!!)

M.x.T!!! Muscle and energy SUPERCHARGER with whey protien!!

MINUM M.X.T OTOT PASTI NAIK CEPAT!!!

OTOT LEBIH KERAS N BERKUALITI!!!

OTOT MENEBAL!!!!

ENERGY SUPER SAIYA!!!

URAT YG TAK PERNAH MUNCUL PON AKAN MUNCUL!!!

KANDUNGAN UTAMA M.X.T:

WHEY PROTIEN - Ia adalah keperluan asas dalam pembentukan tisu otot.

SAW PALMETTO - Herba yg sgt popular dan biasa digunakan utk merawat masalah rendah nafsu dan mati pucuk.. ia juga digunakan utk merawat sesiapa yg menghadapi masalah prostat yg mengakibatkan kesukaran kencing.. ia membantu peningkatan hormon bagi lelaki secara NATURAL dan tidak akan ada kesan sampingan. Oleh itu, jika ia digunakan utk aktiviti sukan atau binabadan, ia akan memastikan hormon anda stabil dan peningkatan otot adalah lebih cepat dan luarbiasa. Jika bukan dalam konteks sukan, ia akan memastikan tenaga harian tidak putus, begitu juga tenaga batin

BUETA SUPERBA - Herba dari Thailand yg terkenal sebagai HERBA KEJANTANAN!! I digunakan utk meningkatkan kadar testosterone lelaki. Ia mengandungi Flavonoids yg memberi peranan sebagai "PENEBAL" utk segala gala otot di badan kita termasukkan otot batin.

TRIBULUS TERRESTRIS - A stand alone supplement. Anda maybe pernah jumpa Tribulus di jual di mana2 dan tanpa di campur apa2. Ia biasanya dijual pada harga rm150-rm250 pada dose yg sama yg terdapat di dlm M.X.T!!! So, tak ke jimat kalau beli M.X.T? Tribulus ni ingredients paling popular dan paling kerap digunakan oleh atlit atlit segala sukan utk MENINGKATKAN OTOT DAN JUGA STAMINA. Otot akan kekal lama dan keras!!!!

CATUABA - 1 lagi champion dlm meningkatkan testosterone level lelaki. Herba popular ini biasa dijual berasingan, namun dlm M.X.T, ia digabungkan dgn herba herba top yg lain. Dgn pengambilan Catuaba, istilah PENAT boleh dibuang dari kamus hidup anda!!

GINKO BILOBA - Dah ada kereta kereta sport, kena lah ada pelincirnya.. Ginko ini memain peranan sebagai melancarkan perjalanan darah..dgn ini, tenaga n stamina memang takan putus2..ia juga akan menyebabkan minda kita lebih ALERT di gym, di gelanggang sukan, mahupon DI RANJANG!!!

KESIMPULANNYA KALAU GUNA M.X.T, OTOT PASTI NAIK!!!

CARA ORDER:

Sms MXT dan send ke 018 2767526

Rm200 post free SHAKER FREE

HALAL dan LULUS KKM!!!


NEW!! WEIGHT GAINER HALAL!! NEW!!!



PHP RapidMass 15lb Price = Rm 220.00

incredible Bulk 16lb price = Rm 240.00



( Kalau Nak Produk Lain Bagitaw yer..Banyak Yang lain kalau yang weight gainer or protein! )
CEPAT!!!! SMS 0132299617 / whataspp 0182767526 Hafiz

Last edited by firzmitchy; 13-03-2014 at 12:24 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 29-10-2011, 09:30 AM
firzmitchy firzmitchy is offline
Active Member

firzmitchy's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,089
Poster Rank: #3316
Thanked 10 Times
Active Level
Default

BUMP untuk pagi nih... nak buat otot? contact 013-2299617
Reply With Quote
  #3  
Old 29-10-2011, 09:38 AM
Dreamboxjb Dreamboxjb is offline
Well-Known
Member

Dreamboxjb's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Apr 2011
Location: whatsApp:+60107933221
Posts: 9,750
Poster Rank: #292
Blog Entries: 1
Thanked 7 Times
Active Level
Default

jika badan sy kurus, sy perlu naikkan berat dulu kan? TT pls advise
Reply With Quote
  #4  
Old 29-10-2011, 10:37 AM
firzmitchy firzmitchy is offline
Active Member

firzmitchy's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,089
Poster Rank: #3316
Thanked 10 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Dreamboxjb View Post
jika badan sy kurus, sy perlu naikkan berat dulu kan? TT pls advise
for yang kurus,kebnyakannya susah nak naek sebab metabolisme yang tinggi.. so memang kene makan banyak disamping menggunakan supplement diatas.. sy syorkan gunakan hardmass dari inner armour... penggunaan supplement disamping jadual diet yg betul mmg nampak kesan nye within 2 months..
Reply With Quote
  #5  
Old 29-10-2011, 12:07 PM
q_squalus q_squalus is offline
Active Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2011
Posts: 1,028
Poster Rank: #3456
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

badan kawe lemak banyak, kalau makan fat burner sahaja, dan hanya berjoging, blh kurang kan lemak dgn cepat tak? ada side effect tak?
Reply With Quote
  #6  
Old 29-10-2011, 12:17 PM
AjuL AjuL is offline
Well-Known
Member

AjuL's Avatar
 
Trader Rating: (51)
Join Date: Jul 2009
Location: uNkn0wn
Posts: 9,025
Poster Rank: #330
Thanked 175 Times
Active Level
My Mood:
Default

Cut supplemen xde ke bro?supplemen apa yang bagus utk cut selain dari hydroxycut,animal cut.?

kawan dah size ,sekarang nak buat cutting plak ...tgah reiki supplemen cut yang best.
__________________
hidup Penuh Pementasan Dan Drama
Reply With Quote
  #7  
Old 29-10-2011, 12:24 PM
RajaDiamond RajaDiamond is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2008
Posts: 5,692
Poster Rank: #635
Thanked 8 Times
Active Level
My Mood:
Default

tgh pikir nk tough dan naikkan badan.. tp malas nk bersenam... hehehe
__________________
[B][COLOR="DarkRed"][SIZE="3"][CENTER][URL="http://www.spypen2u.com"]PANAS!!! KOLEKSI KAKI SKODENG TERBONGKAR!!![/URL][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/B]
Reply With Quote
  #8  
Old 29-10-2011, 12:37 PM
sepet sepet is offline
Normal Member

sepet's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2007
Posts: 485
Poster Rank: #5865
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

bos pm sy sal fat burner..kalo ad pil yg lost appetite bleh gak..
Reply With Quote
  #9  
Old 29-10-2011, 12:38 PM
Guanjiek Guanjiek is offline
Super Active Member

Guanjiek's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: May 2011
Location: -[ www.carigold.com ]-
Posts: 3,246
Poster Rank: #1186
Blog Entries: 1
Thanked 25 Times
Active Level
My Mood:
Default

subcribe dulu lah.
__________________
~* MONA VIE *~
PRIVATE MESSAGE : GUANJIEK | EMAIL : guanjiek@gmail.com
★ Order One Now ! Hurry ! ★

MonaVie Original | MonaVie Pulse | MonaVie Active
Reply With Quote
  #10  
Old 29-10-2011, 02:57 PM
firzmitchy firzmitchy is offline
Active Member

firzmitchy's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,089
Poster Rank: #3316
Thanked 10 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by q_squalus View Post
badan kawe lemak banyak, kalau makan fat burner sahaja, dan hanya berjoging, blh kurang kan lemak dgn cepat tak? ada side effect tak?
hehe...cun lah tu kalau joging bro..sebulan mmg boleh turun berat.. sy pon leh turun brat xkan bro xleh kan..haha.. xde side effect sebab tu sy provide barang original.. ni gambar testimoni customer.. ( tarikh tu customer post yg silap tulis, sepatutnya tahun 2011)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 06:55 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE