Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 9,858
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 9,923
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 43,103
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 28-10-2011, 10:11 PM
firzmitchy firzmitchy is offline
Active Member

firzmitchy's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,130
Poster Rank: #3465
Thanked 10 Times
Active Level
Default Takde bulu? klik sini!

Assalamualaikum semua! Saya ada jual ubat janggut dreamhair yg saya sendiri juga gunakan. Alhamdulillah setakat ni berkesan dan ada testimoni2 dan review yg baik. Harga pun berpatutan. Tak rugi pun kalau mencuba. hehe Whatsapp or call 0182767526 (HAFIZ SURATMAN)




HANYA RM98 FREE SHIPPING BRO! TAK RUGI MENCUBA!!



KENAPA ANDA PERLU BELI DREAMHAIR ? ANDA ADA MASALAH INI :

-RAMBUT GUGUR?
-MASALAH TAK TUMBUH?
-KEPALASEMAKIN BOTAK?
-JAMBANG SUSAH TUMBUH?
-JAMBANG TAK RATA?
-JANGGUT SEJEMPUT?
-JAMBANG TAK TEBAL?-MISAI TAK STYLO?


DREAMHAIR MAMPU MENYELESAIKAN MASALAH DI ATAS !! InsyaAllah!



---------------------------------------------------------
INGREDIENTS DREAMHAIR YANG HEBAT
---------------------------------------------------------


>> Jojoba Oil - Antara yg paling popular dan kerap digunakan utk kecantikan..Ia MELEMBUTKAN, MELEMBABKAN, dan MENGHALUSKAN KULIT. Oleh itu, dengan menggunakan DreamHair, kulit kepala anda pasti akan terjaga dan lebih sihat...bila kulit kepala sihat, rambut pon senang tumbuh..ibarat "rumah", jika rumah tu cantik, kemas, bersih, sudah tentu kita nak duduk kt umah tu kan... kalau umah tu beterabur lintang pukang, kucing pon tanak duduk

>> Lidah Buaya - Lidah buaya MENGAKTIFKAN PERTUMBUHAN RAMBUT baru dan folikel rambut dengan MENINGKATKAN PEREDARAN DARAH KE AKAR FOLIKEL. Lidah buaya juga membantu membersihkan pori-pori dan menjadikan pH kulit kepala seimbang serta menguatkan akar rambut. Ia juga memberikan Kelembapan semulajadi, Vitamin, dan Mineral. FOLIKEL RAMBUT MEMERLUKAN VITAMIN. Ini boleh didapati dari lidah buaya (aloe vera). Ini kerana daun lidah buaya mengandungi lebih dari 20 mineral , vitamin A, B1, B2, B6, B12, C, dan E. Dengan itu lidah buaya dapat menjaga kelembaban semulajadi kulit kepala dan folikel rambut


>> Fleece Flower - Ia antara kandungan yg paling penting di dalam DreamHair ini. Fleece Flower memang digunakan turun temurun oleh perubatan cina bertujuan utk masalah rambut gugur. IA MENGUATKAN AKAR RAMBUT, MENEBALKAN/MENGUATKAN RAMBUT, DAN IA AKAN MENGGALAKKAN PERTUMBUHAN RAMBUT BARU. Cuba anda Google dan tgk gambar Fleece Flower neh, COMEL!


>> Anagain Swiss - Jika anda tgk, banyak produk yg dijual di luar negara, yg hanya mempunyai ANAGAIN ini sahaja DENGAN HARGA YG TINGGI!! So, anda tidak perlu lagi membazir wang, kerana di dalam DreamHair sudah mempunyai kandungan Anagain dari Switzerland. Fungsi utama Anagain ialah membaiki kulit kepala yg rosak, MELEBATKAN RAMBUT, MENEBALKAN RAMBUT, dan MENGUATKAN rambut.


>> Minyak Argan - Minyak argan kini fenomena dah dalam Malaysia neh... sgt byk produk2 utk melebatkan jambang menggunakan minyak argan sebagai kandungan utama. DREAMHAIR MENGGUNAKAN MINYAK ARGAN DAN DIGABUNGKAN DENGAN KANDUNGAN2 LAIN YG SAMA HEBATNYA.. Ia menguatkan rambut, memberi khasiat dan menyegarkan semula kulit kepala, ia membawa sinar pada rambut manakala memulihkan kelembutan semula jadi dan seperti sutera.
Ok, so anda dah tau kandungan DreamHair... jika dikira satu persatu (dibeli berasingan), mungkin mencecah ratusan ringgit... tetapi dengan DreamHair, anda mendapat SEMUA DGN HANYA 1 HARGA...




RM98 FREE SHIPPING ! Whatsapp or call 0182767526 (HAFIZ SURATMAN)

TESTIMONI!!





































jadi? apa tunggu lagi? Whatsapp or call 0182767526 (HAFIZ SURATMAN) FREE SHIPPING SATU MALAYSIA! HANYA RM98 SAHAJA!!

Last edited by firzmitchy; 15-02-2016 at 10:19 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 29-10-2011, 09:30 AM
firzmitchy firzmitchy is offline
Active Member

firzmitchy's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,130
Poster Rank: #3465
Thanked 10 Times
Active Level
Default

BUMP untuk pagi nih... nak buat otot? contact 013-2299617
Reply With Quote
  #3  
Old 29-10-2011, 09:38 AM
Dreamboxjb Dreamboxjb is offline
Legendary Member

Dreamboxjb's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Apr 2011
Location: whatsApp:+60107933221
Posts: 11,353
Poster Rank: #264
Blog Entries: 1
Thanked 7 Times
Active Level
My Mood:
Default

jika badan sy kurus, sy perlu naikkan berat dulu kan? TT pls advise
Reply With Quote
  #4  
Old 29-10-2011, 10:37 AM
firzmitchy firzmitchy is offline
Active Member

firzmitchy's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,130
Poster Rank: #3465
Thanked 10 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Dreamboxjb View Post
jika badan sy kurus, sy perlu naikkan berat dulu kan? TT pls advise
for yang kurus,kebnyakannya susah nak naek sebab metabolisme yang tinggi.. so memang kene makan banyak disamping menggunakan supplement diatas.. sy syorkan gunakan hardmass dari inner armour... penggunaan supplement disamping jadual diet yg betul mmg nampak kesan nye within 2 months..
Reply With Quote
  #5  
Old 29-10-2011, 12:07 PM
q_squalus q_squalus is offline
Active Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2011
Posts: 1,067
Poster Rank: #3625
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

badan kawe lemak banyak, kalau makan fat burner sahaja, dan hanya berjoging, blh kurang kan lemak dgn cepat tak? ada side effect tak?
Reply With Quote
  #6  
Old 29-10-2011, 12:17 PM
AjuL AjuL is offline
Well-Known
Member

AjuL's Avatar
 
Trader Rating: (51)
Join Date: Jul 2009
Location: uNkn0wn
Posts: 9,047
Poster Rank: #382
Thanked 175 Times
Active Level
My Mood:
Default

Cut supplemen xde ke bro?supplemen apa yang bagus utk cut selain dari hydroxycut,animal cut.?

kawan dah size ,sekarang nak buat cutting plak ...tgah reiki supplemen cut yang best.
__________________
hidup Penuh Pementasan Dan Drama
Reply With Quote
  #7  
Old 29-10-2011, 12:24 PM
RajaDiamond RajaDiamond is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2008
Posts: 5,692
Poster Rank: #714
Thanked 8 Times
Active Level
My Mood:
Default

tgh pikir nk tough dan naikkan badan.. tp malas nk bersenam... hehehe
__________________
[B][COLOR="DarkRed"][SIZE="3"][CENTER][URL="http://www.spypen2u.com"]PANAS!!! KOLEKSI KAKI SKODENG TERBONGKAR!!![/URL][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/B]
Reply With Quote
  #8  
Old 29-10-2011, 12:37 PM
sepet sepet is offline
Normal Member

sepet's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2007
Posts: 490
Poster Rank: #6174
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

bos pm sy sal fat burner..kalo ad pil yg lost appetite bleh gak..
Reply With Quote
  #10  
Old 29-10-2011, 02:57 PM
firzmitchy firzmitchy is offline
Active Member

firzmitchy's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,130
Poster Rank: #3465
Thanked 10 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by q_squalus View Post
badan kawe lemak banyak, kalau makan fat burner sahaja, dan hanya berjoging, blh kurang kan lemak dgn cepat tak? ada side effect tak?
hehe...cun lah tu kalau joging bro..sebulan mmg boleh turun berat.. sy pon leh turun brat xkan bro xleh kan..haha.. xde side effect sebab tu sy provide barang original.. ni gambar testimoni customer.. ( tarikh tu customer post yg silap tulis, sepatutnya tahun 2011)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 03:16 PM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE