Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Sports > Soccer > Sports Talk : Soccer (Locals)

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,367
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,086
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,244
More...
  #2001  
Old 17-11-2012, 08:09 PM
agustine agustine is offline
Normal Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Posts: 221
Poster Rank: #9312
Thanked 0 Times
Active Level
Default

biarkanlah dia cari rijki yang halal
__________________
signal forex PERCUMA hasilkan 20 sehingga 50 point hari hari; http://masteronline81.blogspot.com
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2002  
Old 17-11-2012, 08:21 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 174,525
Poster Rank: #1
Thanked 4,655 Times
Active Level
My Mood:
Default

Kata-kata Simone Del Nero = " saya tidak mengenali Guiza secara peribadi tetapi sedia bergandingan dengan Guiza "
" saya berlatih bersungguh-sungguh sementara menunggu tawaran dari mana-mana kelab. ada beberapa tawaran diterima dari kelab Seria A tetapi dari Johor adalah lebih baik, jadi saya setuju menerimannya "
Reply With Quote
  #2003  
Old 17-11-2012, 08:52 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 174,525
Poster Rank: #1
Thanked 4,655 Times
Active Level
My Mood:
Default Bolasepak Malaysia

Kehadiran pemain-pemain import berkualiti semakin ramai dalam saingan Liga M musim hadapan. Ada juga beberapa pemain import Muslim yang bermain di liga yang lebih baik daripada Liga M namun memilih beraksi di sini kerana mahu beraksi di negara Muslim. Ada juga pemain import yang hadir semula ke sini kerana sudah jatuh hati bermain di negara ini. Ada yang hadir bagi menimba pengalaman yang baru di sini. Macam-macam faktor yang memungkinkan mereka memilih Liga M sebagai pilihan utama. Kehadiran mereka menarik minat penyokong hadir ke stadium juga penaja yang mahu menaja serta media luar negara membuat liputan mengenai Liga M selepas mengetahui mereka hadir ke Malaysia untuk meneruskan karier masing-masing.
Reply With Quote
  #2004  
Old 17-11-2012, 09:02 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 174,525
Poster Rank: #1
Thanked 4,655 Times
Active Level
My Mood:
Default

Latihan rasmi petang tadi dikendalikan oleh Coach Marijo Tot bersama penolong jurulatih GK yang baru merangkap coach fitness, Antonio, 30 bersama 21 orang pemain pasukan hijaukuning untuk musim 2013.

Apa yang menarik, keseluruhan pemain hadir kecuali Badrol, Khyril dan Chayene Santos. Sekali pandang pasukan tahun ini dilihat mantap dan dapat memberi saingan yang kuat dalam mana2 kejohanan Liga Malaysia untuk musim 2013. Hari ini latihan lebih tertumpu kepada aspek teknikal dan taktikal 'short passing' disamping sparring 2 sided goal. Pemain yang menjadi tumpuan sudah tentu Nelson Sam Martin.

Coach Marijo Tot dan penonton yang hadir dilihat sporting apabila meminta penyokong yg hadir memberi tepukan kepada pemain dalam aksi latihan petang tadi.

Pemain yang hadir:

Abdul Hadi Abdul Hamid (GK)
Mohamad Muhaimin Mohd Ramlee (GK)

Faris Azlan (DF)
Sabree Abu (DF)
Fazliata Taib (DF)
Khairul Helmi (DF)
Hariri Shafee (DF)
Shahrul Ezrain (DF)
Rezuan (DF)
Arman Fareez (DF)

Nelson Sam Martin (MD)
Wan Shukri (MD)
Wan Hussein (MD)
Fiqkry Mat Isa (MD)

Akmal Rizal (FW)
Syamim Alif (FW)
Syazuan Ashraf (FW)
Hattapon Bun An (FW)
Faizal Abu Bakar (FW)

Tidak bersama skuad hari ini:

Badrol Bakhtiar (MD)
Khyril Muhymeen (FW)
Chayene Santos (FW)

INFO DARI HIJAUKUNING.COM
Reply With Quote
  #2005  
Old 17-11-2012, 10:53 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 174,525
Poster Rank: #1
Thanked 4,655 Times
Active Level
My Mood:
Default

“SAYA berpendapat, buat apa simpan pemain yang tidak ada hati untuk bermain dengan pasukan kita, sebaliknya lepaskanlah pemain itu,” kata Presiden Persatuan Bola Sepak Negeri Johor (PBNJ) yang juga Tunku Mahkota Johor, Tunku Ismail Sultan Ibrahim mengenai isu perpindahan Norshahrul Idlan Talaha atau Mat Yo.
Reply With Quote
  #2006  
Old 17-11-2012, 11:20 PM
lubokmas lubokmas is offline
Normal Member

lubokmas's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Location: seremban- kl- p.puteh
Posts: 107
Poster Rank: #13710
Thanked 1 Time
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by tsunami* View Post
Kalau PBNJ tak jadi ambik matyo mmng peninglah. KAFA nak simpan pun dah tak sedap lepas macam-macam kata dh keluar. Matyo lagilah konpem tak nak main sungguh-sungguh. Mungkin cara terbaik KAFA pinjamkan ke team lain matyo sampai kontrak habis. Kurang-kurang pun jimat bayar gaji bulan-bulan.
mat yo jika tak jadi masuk Johor,,kena pinjam ke pasukan daerah,,spt tumpat fc @tok janggut fc..ukt belajar balik mcm mana nak bermula main bola sepak,,coz dia dah x ada mood nok main,,asyik ingat pitih aje
Reply With Quote
  #2007  
Old 17-11-2012, 11:24 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 174,525
Poster Rank: #1
Thanked 4,655 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by lubokmas View Post
mat yo jika tak jadi masuk Johor,,kena pinjam ke pasukan daerah,,spt tumpat fc @tok janggut fc..ukt belajar balik mcm mana nak bermula main bola sepak,,coz dia dah x ada mood nok main,,asyik ingat pitih aje
payah gak kalo player dh asik ingt pitis je
Reply With Quote
  #2008  
Old 17-11-2012, 11:25 PM
lubokmas lubokmas is offline
Normal Member

lubokmas's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2007
Location: seremban- kl- p.puteh
Posts: 107
Poster Rank: #13710
Thanked 1 Time
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Blues View Post
Faiz subri tu kawe rasa bulih naik.. bintang yg perlu digilap jer.
biasa le,,mana mana player yang dah nak kabur @ malap biasanya g ke kelantan pastik menyinar balik,,mcm Hi-o,farhan,subra,n.roya,mat yo dan lain,,sahan mereka naik bila main dgn klate..
Reply With Quote
  #2009  
Old 17-11-2012, 11:27 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 174,525
Poster Rank: #1
Thanked 4,655 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by lubokmas View Post
biasa le,,mana mana player yang dah nak kabur @ malap biasanya g ke kelantan pastik menyinar balik,,mcm Hi-o,farhan,subra,n.roya,mat yo dan lain,,sahan mereka naik bila main dgn klate..
mereka main smangat sbb klate ada pemain ke 12 - fans yg tip top bg sokongan kt stadium
Reply With Quote
  #2010  
Old 18-11-2012, 12:21 AM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 174,525
Poster Rank: #1
Thanked 4,655 Times
Active Level
My Mood:
Default Anok Tranung FC


Quote:
~Berita Semasa dr TTeam:

TTeam naikkan gaji penyerang sensasi, Faiz Subri sekali ganda utk die kekal bersama TTeam! Mmg rezeki dia menjadi kat Tranung nim..TTeam buat demikian sbb nok "counter offer" dr byk team yg nok ambik die iaitu Klatan, Selangor dan ATM..

Sedak main bola..increment sekali ganda boh..perhhh..

p/s: Trenim cuti sapa selasa ni..inshaAllah sambung balik rabu..kalu dok silap rabu ni semua player baru akan start trenim..

TBang TTeam TBang!!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 11:26 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE