Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Trading Zone > Sensual, Intimate Products

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 24,123
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 54,747
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 42,095
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 14-10-2011, 08:49 AM
inspector gadget inspector gadget is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,200
Poster Rank: #3045
Thanked 3 Times
Active Level
Default GeMpAr!! DaH PaNcUt TaPi ZaKaR MaSiH TeGaNg! ReFeR TeStiMoNy!!TrIaL HaNyA RM19.90 SHJ



Uploaded with ImageShack.us

ANDA MEMPUNYAI MASALAH BERIKUT?


RAHSIA # 1 : Sentiasa Berstamina

SUAMI PERKASA perlu sentiasa berstamina dan bersedia pada bila-bila masa untuk memberi layanan yang A+ kepada isterinya. Tiada maknanya jika anda mempunyai nafsu seks yang membuak-buak tetapi selalu sakit-sakit dan terlantar di katil tidak berdaya. Menjadi seorang suami, anda bukan hanya sekadar menyediakan keperluan material semata-mata tetapi juga mampu memberi nafkah batin dengan sewajarnya. Oleh itu anda sebagai SUAMI PERKASA harus sentiasa berstamina dan menjaga kesihatan sepanjang masa.

"Isteri akan setia, tunduk dan patuh kepada suami yang mampu memuaskan nafsu seks mereka ke tahap maksimum. Anda tak teringin ker ? "


RAHSIA # 2 : Zakar POWER

Ini adalah perkara yang paling mustahak dan antara punca kegagalan ramai suami memberi kepuasan seks kepada isteri. Berbadan tegap dan sasa serta berstamina sahaja tidak memberi makna jika zakar anda pendek, kecil, lembik, kepala zakar kuncup, cepat kendur, kurang tegang dan tidak maskulin, yang lebih parah.. MATI PUCUK!

" Dianggarkan lebih daripada 100 juta lelaki di seluruh dunia mengalami simptom atau penyakit mati pucuk! Tidakkah sepatutnya anda mempunyai peluang untuk mengelakkannya daripada berlaku ke atas anda ? "

Anda memang perlukan zakar yang benar-benar mantap dan power untuk memberi kenikmatan seks luar biasa kepada isteri anda. Jika zakar anda tidak berfungsi dengan baik, anda perlu lakukan sesuatu untuk memperbaiki prestasi zakar anda.

"Kajian mendapati 95% lelaki pada usia 28 tahun mengalami sindrom zakar tidak tegang sepenuhnya seperti ketika berusia awal 20an! Pada usia 35 tahun ketegangan akan menurun 1/10 daripada ketegangan biasa. Semakin lanjut usia kadar ketegangan zakar akan berkurangan dengan lebih drastik! Tidakkah anda ingin mengekalkan ketegangan maksimun zakar anda tanpa mengira berapa usia anda?"

Jangan biarkan masalah zakar anda begitu sahaja. Kelak anda juga yang merana. Jika zakar dah "mati" tiada maknanya menjadi lelaki! Jadi sebagai SUAMI PERKASA anda harus sentiasa menjaga "nyawa" anda yang satu tu.


RAHSIA # 3 : Tahan Lama

Anda baru mula berdayung. Baru berapa dayungan yang semberono tiba-tiba… mani anda dah terpancut keluar iaitu kira-kira 1.59 minit tak sampai pun 2 minit, satu rekod baru buat anda. Anda mengigil kenikmatan sementara isteri anda terkebil-kebil dalam kehampaan dan kekecewaan… Nampak apa masalahnya? Berita buruk buat anda… ANDA DISAHKAN MENGALAMI EJAKULASI TIDAK MATANG! Dan semua isteri amat tidak berpuas hati kepada suami begini. Apalah yang diharapkan oleh seorang isteri jika tak sampai 2 minit suami dah terkulai layu.

"Lebih kurang 85% lelaki enjakulasi dalam tempoh 2 - 3 minit sahaja selepas berdayung! Sejujurnya mampukah anda memuaskan isteri anda dalam tempoh sesingkat itu?"

Tahukah anda setiap wanita memerlukan sekurang-kurangnya 15 minit untuk dirangsang dan memerlukan sekurang-kurangnya 15 minit lagi untuk mencapai klimaks. Sungguh menghampakan dan memalukan apabila suami menghadapi masalah terpancut awal. Suami asyik makan sorang sahaja sedangkan isteri makan hati menjeruk rasa…

Jangan biarkan ia berlarutan. Mungkin isteri anda tidak pernah merungut tentang masalah anda. Tetapi jauh dilubuk hatinya dia amat mendambarkan agar suami melakukan sesuatu untuk mengatasi masalah itu agar dia mampu menikmati kepuasan seks yang tidak pernah dikecapinya selama ini. Inilah harapan setiap isteri yang mempunyai suami yang mengalami masalah ejakulasi tidak matang. Jika anda merasakan bahawa anda tergolong dalam suami sebegini, anda perlu lakukan sesuatu sebelum isteri anda mula mencari alasan untuk tidak melayan anda malam ini!

Persoalannya, dapatkah masalah ejakulasi tidak matang ini boleh diatasi? Jawapannya YA. Memang boleh! Malahan anda mampu bertahan lebih lama sehingga 1 jam berdayung. Nak tahu rahsianya?


RAHSIA # 4 : Mahir Dalam Posisi Seks

Anda perlu mahir sekurang-kurangnya 10 posisi seks. Mengapa? Kerana setiap posisi seks mempunyai kelebihan dan kekurangan tersendiri. Bercakap pasal posisi seks, sebenarnya pada tubuh wanita terdapat zon-zon ghairah yang sentiasa berubah mengikut peredaran hari. Bahagian tubuh yang mudah terangsang pada hari ini mungkin tidak memberi kenikmatan pada keesokan harinya. Anda sebagai SUAMI PERKASA perlu mahir mencari lubuk nafsu isteri anda dengan mempelbagaikan posisi seks. Jika semasa bersetubuh isteri mula mengerang dan bernafas dengan kencang, maka posisi itulah yang akan memberi kenikmatan kepadanya dan memungkinkan isteri anda klimaks. Selain daripada itu tempo dayungan dan kedalaman tusukan zakar juga dapat dikawal dengan posisi yang berlainan untuk meningkatkan sensasi kepada isteri dan melewatkan ejakulasi.

Jadi dengan memilih posisi yang betul dan mempelbagaikan variasi posisi seks pastinya akan memberi kenikmatan yang berbeza kepada isteri anda. Percayalah dia akan lebih menghargai dan menyayangi anda jika anda mahir dalam pelbagai posisi seks dan tidak hanya melakukan seks dengan posisi yang sama hari demi hari. Ia sesuatu yang membosankan dan amat menjemukan!

RAHSIA # 5 : Menguasai Nafsu Isteri

Anda telah selesai bersetubuh lalu anda memberanikan diri bertanya kepada isteri… " yang… ayang puas tak malam ni?... " Isteri anda hanya diam membisu kemudian menarik selimut dan berpura-pura tidur tanpa mempedulikan anda. Anda menjadi serba salah dengan sikap isteri anda itu. Nampak apa masalahnya? Berita buruk buat anda sekali lagi… ANDA TELAH GAGAL MEMUASKAN NAFSU SEKS ISTERI ANDA! Isteri anda tidak mengecapi kepuasan seks dan tidak klimaks.

Anda mungkin termenung panjang memikirkan apa yang perlu anda lakukan untuk memuaskan isteri anda. Anda mungkin tercari-cari apakah teknik yang paling mujarab untuk menundukkan nafsu seksnya. Jawapannya mudah. Berilah layanan yang istimewa kepadanya sebelum seks dan jangan terlalu gelojoh untuk memasukkan zakar ke dalam faraj dan kemudian cepat juga ingin menamatkan pelayaran. Itu sebenarnya kesilapan anda dan juga kebanyakan suami.


UBATNYA ADALAH



Uploaded with ImageShack.us

KKM NOTIFIKASI NO. NOT : 080802728K
Uploaded with ImageShack.us
Dirumus khas untuk suami ...benar-benar hebat.

KANDUNGAN

VCO, aqua, Glycerin, novemer EC1, Virgin coconut oli, Mineral oil, neolone PE, fragrance

KELEBIHAN BILA DISAPU / UNTUK SUAMI

> Suami akan jadi lebih segar & berdaya tahan.

> Menyegarkan dan menghangatkan.

> Pelayaran lancar dan jauh...


losyen power brutal adalah salah satu losyen yang dirumus khas untuk lelaki yang sentiasa kecewa dengan prestasi seksual mereka dan yang sentiasa membuatkan suami menjadi malu dan rasa rendah diri terhadap isteri,dengan kemunculan losyen power ini telah memberi harapan baru kepada suami-suami untuk mengembalikan kejantanan mereka yang menjadi lambang kehebatan seorang lelaki di kaca mata wanita.

Sehebat manapun lelaki atau suami dalam kerjaya,kehidupan sosial atau apa-apa bidang yang diceburi tetapi kegagalan dalam hubungan seksual mereka adalah lebih teruk dan parah dan dianggap oleh wanita sebagai satu kegagalan yang paling bahaya dan memalukan

Kami ingin membantu suami dan lelaki di luar sana mencuba losyen power ini kerana jika anda hanya melihat dan tidak mencuba adalah menjadi kerugian kepada anda,Wang ringgit yang dikeluarkan untuk merawat masalah yang serius berbaloi jika masalah yang anda hadapi dapat diselesaikan.



Kelebihan brutal

ianya tidak berasa sejuk dan kebas
suami akan lebih berdaya tahan dan lama
dapat memuaskan isteri sehingga 3 kali pusingan
mampu tegang walaupun telah pancut
kepala zakar jadi kembang
urat-urat pada zakar akan timbul

CARA PENGGUNAAN

Suami disyorkan memakai Losyen BRUTAL 30~60 minit sebelum bersama isteri dan ianya berkesan sehingga 10 jam. Sapukan atau lumur rata pada bahagian berkenaan ( terutama bahagian " sensitive area " ) . Ianya tidak terasa sejuk dan kebas. Sebaiknya basuh terlebih dahulu alam kelamin suami sebelum bersama isteri.




Uploaded with ImageShack.us

PERCUMA!!

PEK PROMOSI KOPI MINYAK KELAPA DARA



Uploaded with ImageShack.us
minuman berkhasiat yang dirumus khas dengan gabungan beberapa herba hebat yang kaya dengan khasiat dan tenaga. Ianya membantu melancarkan peredaran darah dan meningkatkan stamina. Dengan rasa hebat aroma kopi Arabica, tanpa kesan sampingan kopi biasa, pastinya akan menceriakan hidup anda.Minuman kopi yang berupaya merawat masalah pancutan pra-matang Atasi masalah mati pucuk dan putus haid Tambah kekerasan zakar Stamina yang lebih semasa hubungan seksual Merawat masalah Prostat & Genito-Urinari Sesuai untuk lelaki dan wanita dewasa
__________________



DAPATKAN PEK PROMOSI KEDUA DUA PRODUK DIATAS DENGAN HANYA RM19.90. POTONG HABIS JANJI PUAS!!.MEREKA YANG BERMINAT SILA TINGGALKAN NO TELEFON 0173596580 ATAU PM DALAM INBOX UNTUK SAYA FOLLOWUP NANTI.



Uploaded with ImageShack.us

update ! Harga Diatas Adalah Tidak Termasuk Kos Pos.Harap maklum.bayaran RM4 tambahan untuk kos pos

Last edited by inspector gadget; 20-10-2011 at 11:11 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 14-10-2011, 08:52 AM
inspector gadget inspector gadget is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,200
Poster Rank: #3045
Thanked 3 Times
Active Level
Default

TESTIMONI WARGA CG



Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us

Ok Boss, Ko tau smlm sa guna,dah pancut tapi masi keras lgi,kerasnya bukan main-main,keras sugguh sampai rasa sakit batang tu terlalu tegang.Mmg power la losyen tu
__________________
[B][SIZE="3"][COLOR="Red"][URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=275694"]Nak Kuat & Teguh Diatas Ranjang? Pek Percubaan RM19.90 SHJ[/URL][/COLOR][/SIZE][/B][B][COLOR="Red"]SMS saya di 0173596580[/COLOR][/B]

Last edited by inspector gadget; 23-10-2011 at 12:15 AM..
Reply With Quote
  #3  
Old 14-10-2011, 08:54 AM
inspector gadget inspector gadget is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,200
Poster Rank: #3045
Thanked 3 Times
Active Level
Default

Losyen Power 31 Brutal akan membantu anda menyelesaikan masalah-masalah berikut dan anda akan merasa takjub selepas menggunakannya :

Masalah Pancut Awal
Masalah Cepat Tewas
Masalah Isteri Lambat Klimaks

Kesan daripada penggunaan Losyen Power 31 Brutal yang betul mengikut saranan yang diberikan, anda akan memperolehi kelebihan-kelebihan berikut:

Suami akan jadi lebih perkasa dan tahan lama..xxx
Menikmati sepenuhnya kelazatan seks
Anda bebas menusuk masuk dari pelbagai arah mengikut kesukaan
Isteri lebih mudah klimaks
Menyegarkan dan menghangatkan
Pelayaran lancar dan jauh…

Cara Penggunaan

Suami disyorkan memakai Losyen BRUTAL 30~60 minit sebelum bersama isteri dan ianya berkesan sehingga 10 jam. Sapukan atau lumur rata pada sekeliling di bahagian takuk kepala zakar (terutama bahagian bawah/sensitive area) dan boleh sapukan keseluruhan. Ianya tidak terasa sejuk dan kebas. Sebaiknya basuh terlebih dahulu alat kelamin suami sebelum bersama isteri.

Mengapa anda perlu mendapatkan Losyen Power 31 Brutal?

Dihasilkan daripada Minyak Kelapa Dara (VCO)
Campuran Ekstrak Herba Semulajadi
Ianya cepat meresap , kering & selesa untuk digunakan
Membantu mengatasi masalah isteri lambat klimaks
Menyerap Ke Dalam Kulit Anda Tanpa Kesan Berminyak
Tiada Sebarang Campuran Ubatan Kimia
Menghilangkan Rasa Ngilu / Geli Pada Kepala Zakar
Memberikan Kesan Hebat Tanpa Kesan Sampingan
Berharuman strawberi

Isi kandungan : 30 ml
Kelulusan Kementerian Kesihatan: NOT080802728K
__________________
[B][SIZE="3"][COLOR="Red"][URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=275694"]Nak Kuat & Teguh Diatas Ranjang? Pek Percubaan RM19.90 SHJ[/URL][/COLOR][/SIZE][/B][B][COLOR="Red"]SMS saya di 0173596580[/COLOR][/B]

Last edited by inspector gadget; 16-10-2011 at 10:52 PM..
Reply With Quote
  #4  
Old 14-10-2011, 09:08 AM
inspector gadget inspector gadget is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,200
Poster Rank: #3045
Thanked 3 Times
Active Level
Default

up sikit
__________________
[B][SIZE="3"][COLOR="Red"][URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=275694"]Nak Kuat & Teguh Diatas Ranjang? Pek Percubaan RM19.90 SHJ[/URL][/COLOR][/SIZE][/B][B][COLOR="Red"]SMS saya di 0173596580[/COLOR][/B]
Reply With Quote
  #5  
Old 15-10-2011, 02:06 PM
inspector gadget inspector gadget is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,200
Poster Rank: #3045
Thanked 3 Times
Active Level
Default

Betul-betul POWER !!! (Untuk Lelaki & Wanita Dewasa) Kelebihan Kopi Kelapa Dara 1) Produk Kopi Kelapa Dara Bio-Asli adalah gabungan herba terpilih utama dari seluruh dunia dan ianya diformulasikan saintifik.

2) Merupakan gabungan pelbagai herba utama yang tumbuh di banyak tempat di seluruh dunia iaitu di Eropah, China, India, Amerika, Australia, Timur Tengah, Afrika dan Asia.

3) Kajian dan penyelidikan oleh para saintis di seluruh dunia telah mengakui bahawa pengekstrakan kesemua herba tersebut adalah terbukti hebat secara saintifik dan sangat berkesan digunakan untuk pelbagai masalah kesihatan termasuk untuk penyakit kronik seperti sakit jantung, diabetes, darah tinggi, Alzheimer, dan pelbagai masalah berkaitan sistem seksual lelaki dan wanita.

4) Bagi memastikan kualiti produk Kopi Kelapa Dara Bio-Asli adalah hebat dan betul-betul power, proses pembuatan dan adunan telah dibuat di kilang yang bertaraf GMP. 5) Berdasarkan kajian dan testimoni yang telah dijalankan terhadap 15 orang selama sebulan, maklum balas yang diterima adalah positif dan berkesan untuk pelbagai masalah kesihatan. Berikut merupakan sebahagian testimoni yang diterima dari orang ramai : Testimoni Masalah Tidak Befungsi Tenaga Batin Kes ini diceritakan oleh seorang stokis di Bandar Baru Bangi di mana pada suatu petang beliau mendapat satu panggilan telefon sekitar jam 7.15pm dari seorang Pak Haji yang sudah pencen. Ketika itu beliau (stokis) sedang berada di kedai hendak membeli barang keperluan. Sebelum ini Pak Haji tersebut telah membeli sekotak kopi kelape dara dan telah habis meminumnya (2 hari sekali). Di dalam perbulan telefon tersebut Pak Haji berkenaan menyebut " Syeh dah ada perubahan lah…barang dah mula bergerak, betul lah kopi ni bagus !" Stokis : " barang apa pulak yang bergerak Hj" Pak Haji : " ala benda tu lah…dulu tak macam ni, ada perubahan lah, saya gembira betul ni, hantarkan 2 kotak sekarang juga ! Stokis: " Hj. dah nak maghrib ni, esok je lah. Pak Haji : " eeh.. tak boleh, saya perlukan sekarang juga, tolonglah…benda ni penting untuk saya, kalau charge lebih pun tak pe, janji hantar sekarang juga ! Stokis : " ok faham…faham". Setelah ditanya secara berterus terang Pak Haji berkenaan dengan jujur menerangkan masalah yang dihadapinya sebelum ini dan beliau sangat teruja dari keputusan meminum kopi kelap dara ini dan berharap masalah yang dihadapi akan dapat diatasi sepenuhnya. Darah Tinggi (Encik Sariman) Kesan rawatan awal : Hari pertama terasa sakit di bahagian betis (kesan yang dialami akibat proses peredaran darah yang tidak lancar di kawasan tersebut).

Herba memperbaiki proses peredaran darah dan membesarkan arteri bagi memudahkan pengaliran darah ke seluruh badan. Masalah kesihatan yang mungkin dihadapi : Masalah peredaran darah. Hari berikutnya setelah mengambil kopi kelapa dara kesan sampingan yang dialami semakin berkurangan dan tahap kesihatan serta tenaga dalaman meningkat luar biasa. Meroyan – Termenung, Kuat cemburu & tiada " mood " bersama suami. Nama minta dirahsiakan, Sabak Bernam – Meroyan selepas bersalin Saya adalah seorang ibu yang bertuah kerana dikurniakan anak yang ramai. Anak-anak saya dilahirkan dalam jarak yang dekat iaitu setahun atau 2 tahun sekali. Walaubagaimanapun, semasa melahirkan anak yang ke-5, saya telah menjalani pembedahan. Selepas bersalin, saya mengalami masalah tekanan perasaan. Saya banyak menghabiskan masa dengan termenung dan lebih suka menyendiri. Saya jadi hilang keyakinan diri dan berprasangka buruk pada suami (cemburu).

Disebabkan itu, hubungan kami suami isteri menjadi dingin. Masalah ini berlarutan sehingga 3 tahun. Walaubagaimanapun, suatu hari suami saya telah terdengar tentang produk Kopi Kelapa Dara Bio-Asli. Setelah mengetahui tentang khasiat dan kelebihannya, suami menyarankan agar saya mencuba produk ini. Alhamdulillah, saya dapat merasai perubahannya setelah menghabiskan 1 kotak pertama. Saya mendapati tahap emosi saya menjadi lebih baik dan stabil, kecergasan dan keyakinan diri saya juga bertambah baik. Lebih memberansangkan, keinginan untuk bersama suami juga meningkat dan hubungan saya dan suami semakin mesra dan kembali seperti dulu. Kini, saya masih mengamalkan produk ini mengikut dos yang dicadangkan. Cara Penggunaan Yang Dicadangkan Bagi Mereka Yang Sihat Disarankan meminumnya 1 kali sehari atau hari ketika hendak bersama pasangan sahaja. Sebaiknya isteri juga minum 1 bancuhan Kopi Kelapa Dara pada hari hendak bersama. InsyAllah anda dan pasangan akan lebih bersemangat. Kencing Manis Tempoh Pembersihan : Sebelum mula mengambil produk ini, periksa tahap kencing manis. 1 peket kopi untuk 1 hari selama 1 bulan, selepas makan. Jika tahap kencing manis tinggi, makan 2 peket untuk setiap hari. Makan selama 3 bulan. Periksa semula tahap kencing manis.

Tempoh Penjagaan : 1 peket selang sehari. Jika tahap kencing manis tinggi, makan 3-4 kali seminggu. Mati Pucuk, Ejakulasi Pra-Matang, Masalah Prostat & Genito-Urinari, Masalah Seks Wanita, Mati Haid Tempoh Pembersihan : 1 peket setiap hari ,sebelum makan selama 1-3 bulan Tempoh Penjagaan : 1 peket selang sehari.. Minum lebih banyak air. Lumpuh Tempoh Pembersihan : 1 peket setiap hari selama 1-3 bulan. Tempoh Penjagaan : 1 peket selang sehari.. Minum lebih banyak air. Mandul Tempoh Pembersihan : 1 peket setiap hari, selama 1-3 bulan. Untuk suami & isteri. Tempoh Penjagaan : 1 peket bila perlu Tekanan Darah Tinggi Tempoh Pembersihan : Sebelum mula, periksa tahap tekanan darah. 1 peket setiap hari selepas makan selama 3 bulan. Periksa tahap tekanan darah jika perlu. Tempoh Penjagaan : 1 peket selang sehari. Minum lebih banyak air
__________________
[B][SIZE="3"][COLOR="Red"][URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=275694"]Nak Kuat & Teguh Diatas Ranjang? Pek Percubaan RM19.90 SHJ[/URL][/COLOR][/SIZE][/B][B][COLOR="Red"]SMS saya di 0173596580[/COLOR][/B]

Last edited by inspector gadget; 16-10-2011 at 10:49 PM..
Reply With Quote
  #6  
Old 16-10-2011, 12:03 AM
inspector gadget inspector gadget is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,200
Poster Rank: #3045
Thanked 3 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by inspector gadget View Post
ANDA MEMPUNYAI MASALAH BERIKUT?


RAHSIA # 1 : Sentiasa Berstamina

SUAMI PERKASA perlu sentiasa berstamina dan bersedia pada bila-bila masa untuk memberi layanan yang A+ kepada isterinya. Tiada maknanya jika anda mempunyai nafsu seks yang membuak-buak tetapi selalu sakit-sakit dan terlantar di katil tidak berdaya. Menjadi seorang suami, anda bukan hanya sekadar menyediakan keperluan material semata-mata tetapi juga mampu memberi nafkah batin dengan sewajarnya. Oleh itu anda sebagai SUAMI PERKASA harus sentiasa berstamina dan menjaga kesihatan sepanjang masa.

"Isteri akan setia, tunduk dan patuh kepada suami yang mampu memuaskan nafsu seks mereka ke tahap maksimum. Anda tak teringin ker ? "


RAHSIA # 2 : Zakar POWER

Ini adalah perkara yang paling mustahak dan antara punca kegagalan ramai suami memberi kepuasan seks kepada isteri. Berbadan tegap dan sasa serta berstamina sahaja tidak memberi makna jika zakar anda pendek, kecil, lembik, kepala zakar kuncup, cepat kendur, kurang tegang dan tidak maskulin, yang lebih parah.. MATI PUCUK!

" Dianggarkan lebih daripada 100 juta lelaki di seluruh dunia mengalami simptom atau penyakit mati pucuk! Tidakkah sepatutnya anda mempunyai peluang untuk mengelakkannya daripada berlaku ke atas anda ? "

Anda memang perlukan zakar yang benar-benar mantap dan power untuk memberi kenikmatan seks luar biasa kepada isteri anda. Jika zakar anda tidak berfungsi dengan baik, anda perlu lakukan sesuatu untuk memperbaiki prestasi zakar anda.

"Kajian mendapati 95% lelaki pada usia 28 tahun mengalami sindrom zakar tidak tegang sepenuhnya seperti ketika berusia awal 20an! Pada usia 35 tahun ketegangan akan menurun 1/10 daripada ketegangan biasa. Semakin lanjut usia kadar ketegangan zakar akan berkurangan dengan lebih drastik! Tidakkah anda ingin mengekalkan ketegangan maksimun zakar anda tanpa mengira berapa usia anda?"

Jangan biarkan masalah zakar anda begitu sahaja. Kelak anda juga yang merana. Jika zakar dah "mati" tiada maknanya menjadi lelaki! Jadi sebagai SUAMI PERKASA anda harus sentiasa menjaga "nyawa" anda yang satu tu.


RAHSIA # 3 : Tahan Lama

Anda baru mula berdayung. Baru berapa dayungan yang semberono tiba-tiba… mani anda dah terpancut keluar iaitu kira-kira 1.59 minit tak sampai pun 2 minit, satu rekod baru buat anda. Anda mengigil kenikmatan sementara isteri anda terkebil-kebil dalam kehampaan dan kekecewaan… Nampak apa masalahnya? Berita buruk buat anda… ANDA DISAHKAN MENGALAMI EJAKULASI TIDAK MATANG! Dan semua isteri amat tidak berpuas hati kepada suami begini. Apalah yang diharapkan oleh seorang isteri jika tak sampai 2 minit suami dah terkulai layu.

"Lebih kurang 85% lelaki enjakulasi dalam tempoh 2 - 3 minit sahaja selepas berdayung! Sejujurnya mampukah anda memuaskan isteri anda dalam tempoh sesingkat itu?"

Tahukah anda setiap wanita memerlukan sekurang-kurangnya 15 minit untuk dirangsang dan memerlukan sekurang-kurangnya 15 minit lagi untuk mencapai klimaks. Sungguh menghampakan dan memalukan apabila suami menghadapi masalah terpancut awal. Suami asyik makan sorang sahaja sedangkan isteri makan hati menjeruk rasa…

Jangan biarkan ia berlarutan. Mungkin isteri anda tidak pernah merungut tentang masalah anda. Tetapi jauh dilubuk hatinya dia amat mendambarkan agar suami melakukan sesuatu untuk mengatasi masalah itu agar dia mampu menikmati kepuasan seks yang tidak pernah dikecapinya selama ini. Inilah harapan setiap isteri yang mempunyai suami yang mengalami masalah ejakulasi tidak matang. Jika anda merasakan bahawa anda tergolong dalam suami sebegini, anda perlu lakukan sesuatu sebelum isteri anda mula mencari alasan untuk tidak melayan anda malam ini!

Persoalannya, dapatkah masalah ejakulasi tidak matang ini boleh diatasi? Jawapannya YA. Memang boleh! Malahan anda mampu bertahan lebih lama sehingga 1 jam berdayung. Nak tahu rahsianya?


RAHSIA # 4 : Mahir Dalam Posisi Seks

Anda perlu mahir sekurang-kurangnya 10 posisi seks. Mengapa? Kerana setiap posisi seks mempunyai kelebihan dan kekurangan tersendiri. Bercakap pasal posisi seks, sebenarnya pada tubuh wanita terdapat zon-zon ghairah yang sentiasa berubah mengikut peredaran hari. Bahagian tubuh yang mudah terangsang pada hari ini mungkin tidak memberi kenikmatan pada keesokan harinya. Anda sebagai SUAMI PERKASA perlu mahir mencari lubuk nafsu isteri anda dengan mempelbagaikan posisi seks. Jika semasa bersetubuh isteri mula mengerang dan bernafas dengan kencang, maka posisi itulah yang akan memberi kenikmatan kepadanya dan memungkinkan isteri anda klimaks. Selain daripada itu tempo dayungan dan kedalaman tusukan zakar juga dapat dikawal dengan posisi yang berlainan untuk meningkatkan sensasi kepada isteri dan melewatkan ejakulasi.

Jadi dengan memilih posisi yang betul dan mempelbagaikan variasi posisi seks pastinya akan memberi kenikmatan yang berbeza kepada isteri anda. Percayalah dia akan lebih menghargai dan menyayangi anda jika anda mahir dalam pelbagai posisi seks dan tidak hanya melakukan seks dengan posisi yang sama hari demi hari. Ia sesuatu yang membosankan dan amat menjemukan!

RAHSIA # 5 : Menguasai Nafsu Isteri

Anda telah selesai bersetubuh lalu anda memberanikan diri bertanya kepada isteri… " yang… ayang puas tak malam ni?... " Isteri anda hanya diam membisu kemudian menarik selimut dan berpura-pura tidur tanpa mempedulikan anda. Anda menjadi serba salah dengan sikap isteri anda itu. Nampak apa masalahnya? Berita buruk buat anda sekali lagi… ANDA TELAH GAGAL MEMUASKAN NAFSU SEKS ISTERI ANDA! Isteri anda tidak mengecapi kepuasan seks dan tidak klimaks.

Anda mungkin termenung panjang memikirkan apa yang perlu anda lakukan untuk memuaskan isteri anda. Anda mungkin tercari-cari apakah teknik yang paling mujarab untuk menundukkan nafsu seksnya. Jawapannya mudah. Berilah layanan yang istimewa kepadanya sebelum seks dan jangan terlalu gelojoh untuk memasukkan zakar ke dalam faraj dan kemudian cepat juga ingin menamatkan pelayaran. Itu sebenarnya kesilapan anda dan juga kebanyakan suami.


UBATNYA ADALAH



Uploaded with ImageShack.us

Dirumus khas untuk suami ...benar-benar hebat.

KANDUNGAN

VCO, aqua, Glycerin, novemer EC1, Virgin coconut oli, Mineral oil, neolone PE, fragrance

KELEBIHAN BILA DISAPU / UNTUK SUAMI

> Suami akan jadi lebih segar & berdaya tahan.

> Menyegarkan dan menghangatkan.

> Pelayaran lancar dan jauh...


CARA PENGGUNAAN

Suami disyorkan memakai Losyen BRUTAL 30~60 minit sebelum bersama isteri dan ianya berkesan sehingga 10 jam. Sapukan atau lumur rata pada bahagian berkenaan ( terutama bahagian " sensitive area " ) . Ianya tidak terasa sejuk dan kebas. Sebaiknya basuh terlebih dahulu alam kelamin suami sebelum bersama isteri.




Uploaded with ImageShack.us

PERCUMA!!

PEK PROMOSI KOPI MINYAK KELAPA DARA



Uploaded with ImageShack.us
minuman berkhasiat yang dirumus khas dengan gabungan beberapa herba hebat yang kaya dengan khasiat dan tenaga. Ianya membantu melancarkan peredaran darah dan meningkatkan stamina. Dengan rasa hebat aroma kopi Arabica, tanpa kesan sampingan kopi biasa, pastinya akan menceriakan hidup anda.


DAPATKAN PEK PROMOSI KEDUA DUA PRODUK DIATAS DENGAN HANYA RM19.90. POTONG HABIS JANJI PUAS!!.MEREKA YANG BERMINAT SILA TINGGALKAN NO TELEFON ANDA DALAM INBOX UNTUK SAYA FOLLOWUP NANTI.



Uploaded with ImageShack.us
sejuk sejuk ni best up benda ni
__________________
[B][SIZE="3"][COLOR="Red"][URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=275694"]Nak Kuat & Teguh Diatas Ranjang? Pek Percubaan RM19.90 SHJ[/URL][/COLOR][/SIZE][/B][B][COLOR="Red"]SMS saya di 0173596580[/COLOR][/B]
Reply With Quote
  #7  
Old 16-10-2011, 12:03 AM
inspector gadget inspector gadget is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,200
Poster Rank: #3045
Thanked 3 Times
Active Level
Default

-=
__________________
[B][SIZE="3"][COLOR="Red"][URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=275694"]Nak Kuat & Teguh Diatas Ranjang? Pek Percubaan RM19.90 SHJ[/URL][/COLOR][/SIZE][/B][B][COLOR="Red"]SMS saya di 0173596580[/COLOR][/B]
Reply With Quote
  #8  
Old 16-10-2011, 12:05 AM
inspector gadget inspector gadget is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,200
Poster Rank: #3045
Thanked 3 Times
Active Level
Default

sape belah utara..leh COD..kedah yer
__________________
[B][SIZE="3"][COLOR="Red"][URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=275694"]Nak Kuat & Teguh Diatas Ranjang? Pek Percubaan RM19.90 SHJ[/URL][/COLOR][/SIZE][/B][B][COLOR="Red"]SMS saya di 0173596580[/COLOR][/B]
Reply With Quote
  #9  
Old 16-10-2011, 12:06 AM
inspector gadget inspector gadget is offline
Permanently Banned - Multiple ID

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,200
Poster Rank: #3045
Thanked 3 Times
Active Level
Default

potong habiss
__________________
[B][SIZE="3"][COLOR="Red"][URL="http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=275694"]Nak Kuat & Teguh Diatas Ranjang? Pek Percubaan RM19.90 SHJ[/URL][/COLOR][/SIZE][/B][B][COLOR="Red"]SMS saya di 0173596580[/COLOR][/B]
Reply With Quote
  #10  
Old 16-10-2011, 01:02 AM
ezwan82 ezwan82 is offline
Super Active Member

ezwan82's Avatar
 
Trader Rating: (35)
Join Date: Oct 2010
Posts: 4,975
Poster Rank: #733
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

terbaikk nih
__________________
levis 501 original,evisu jeans original..rege borong..levis made in Usa,Mexico,Haiti,vietnam & China..nak beli borong leh PM n call/whatsapp 012-3696741 EZMAMIA ENTERPRISE (002085136-U)
maybank:156141252544
cimb:7006386294
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 02:32 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE