Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Historical, Myth, Legend

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,415
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,140
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,304
More...
Reply
 
Thread Tools
  #161  
Old 09-07-2012, 09:01 PM
edifier83 edifier83 is offline
Active Member

edifier83's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2007
Posts: 716
Poster Rank: #4536
Thanked 5 Times
Active Level
My Mood:
Default

tapi kenapa aku dengar pendera dia masih bebas eh..gila ke negara jepon tak amik tindakan
__________________
Jom "LIKE" page ni ecotech printing
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #162  
Old 10-07-2012, 05:19 PM
timur & barat timur & barat is offline
Well-Known
Member

timur & barat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2010
Posts: 9,424
Poster Rank: #308
Blog Entries: 13
Thanked 908 Times
Active Level
My Mood:
Default

sorila...aku xdpt nk baca...ngeri...
__________________
أُقْتُولْ هِيرُولدْ
Reply With Quote
  #163  
Old 10-07-2012, 08:11 PM
wak_handalan wak_handalan is offline
Well-Known
Member

wak_handalan's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2010
Location: BANTING-USM TRANSKRIAN
Posts: 5,489
Poster Rank: #664
Thanked 52 Times
Active Level
Default

dlm 1 ari dirogol 400 kali..bio btol
Reply With Quote
  #164  
Old 20-07-2012, 10:04 AM
asdi asdi is offline
Active Member

asdi's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,552
Poster Rank: #2464
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by wak_handalan View Post
dlm 1 ari dirogol 400 kali..bio btol
mungkin jumlah total tu kot..


#kalo aku jadik parents dia, aku buat Qisos sendiri ajer.. harapkan mahkamah dunia hampeh.. bawah umurla, juvenil la..
Reply With Quote
  #165  
Old 21-07-2012, 03:19 PM
hazwanimhashim hazwanimhashim is offline
Active Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Sep 2010
Posts: 860
Poster Rank: #3967
Thanked 4 Times
Active Level
Default

tak sure ade dah orang bagitau ke tak. tapi, orang jepun ade buat movie pasal kisah ni. kat utube leh cari. yang penculik tu boyfriend die jugak. pastu mak bapak boyfriend die tak berani nak report walaupun tau something happen dalam rumah dierang bila budak pompuan tu asyik stay kat rumah tu je. tapi dierang takut nak report sebab budak2 laki tu geng yakuza. itu sebab sebenar.
Reply With Quote
  #166  
Old 21-07-2012, 08:34 PM
AureLia AureLia is offline
Well-Known
Member

AureLia's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Nov 2008
Location: Kuala Lumpur
Posts: 7,696
Poster Rank: #416
Thanked 313 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hazwanimhashim View Post
tak sure ade dah orang bagitau ke tak. tapi, orang jepun ade buat movie pasal kisah ni. kat utube leh cari. yang penculik tu boyfriend die jugak. pastu mak bapak boyfriend die tak berani nak report walaupun tau something happen dalam rumah dierang bila budak pompuan tu asyik stay kat rumah tu je. tapi dierang takut nak report sebab budak2 laki tu geng yakuza. itu sebab sebenar.
Ha? So takkan mak bapak budak lelaki tu tak nampak budak lelaki tu dan kawan2 dia mendera Junko sampai mati? Kalau mereka nampak dan mereka biarkan, hukum qisas kat mereka sekali.
__________________
~ If you are depressed, you are living in the past. If you are anxious, you are living in the future.
If you are at peace, you are living in the present. ~
Reply With Quote
  #167  
Old 21-07-2012, 08:43 PM
i3l4ck i3l4ck is offline
Normal Member

i3l4ck's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 461
Poster Rank: #6071
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

binatang lagi bagus dari penculik nie
__________________
Dapatkan USD10 anda disini
Reply With Quote
  #168  
Old 24-07-2012, 12:56 PM
TagterAgent TagterAgent is offline
Normal Member

TagterAgent's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Posts: 203
Poster Rank: #9794
Thanked 0 Times
Active Level
Default

kesian tul.. tue pasal la asyik kena gempa jer kt sana kot..
__________________
Nak Buat Duit dengan Produk dari TM or Maxis??
Free je beb, meh klik cni
Reply With Quote
  #169  
Old 31-07-2012, 03:52 PM
hazwanimhashim hazwanimhashim is offline
Active Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Sep 2010
Posts: 860
Poster Rank: #3967
Thanked 4 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by AureLia View Post
Ha? So takkan mak bapak budak lelaki tu tak nampak budak lelaki tu dan kawan2 dia mendera Junko sampai mati? Kalau mereka nampak dan mereka biarkan, hukum qisas kat mereka sekali.
kalau ikutkan cerita, dierang tak nampak sebab anak die ngan kawan2 kat tingkat atas. tapi, dierang syak something berlaku. tapi takut sebab kawan anak die kot geng yakuza. haih. tak ingat kat mana dalam youtube tu sebab tajuk die dalam jepun. ala, cuba taip je nama dia, memang banyak dalam utube tu.
Reply With Quote
  #170  
Old 11-09-2012, 03:36 PM
sitoge sitoge is offline
Junior Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2012
Posts: 73
Poster Rank: #16370
Thanked 0 Times
Active Level
Default

apa terjadi kat org yang dera die..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 08:22 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE