Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Historical, Myth, Legend

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #161  
Old 09-07-2012, 09:01 PM
edifier83 edifier83 is offline
Regular

edifier83's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2007
Posts: 748
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tapi kenapa aku dengar pendera dia masih bebas eh..gila ke negara jepon tak amik tindakan
__________________
Jom "LIKE" page ni ecotech printing
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #162  
Old 10-07-2012, 05:19 PM
timur & barat timur & barat is offline
Super Active

timur & barat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2010
Posts: 9,416
Thanks (Received): 908
Likes (Received): 0
Blog Entries: 13
Active Level
My Mood:
Default

sorila...aku xdpt nk baca...ngeri...
__________________
أُقْتُولْ هِيرُولدْ
Reply With Quote
  #163  
Old 10-07-2012, 08:11 PM
wak_handalan wak_handalan is offline
Super Active

wak_handalan's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Feb 2010
Location: BANTING-USM TRANSKRIAN
Posts: 6,604
Thanks (Received): 53
Likes (Received): 1
Active Level
Default

dlm 1 ari dirogol 400 kali..bio btol
__________________
- Blog Jual Barang Komputer - 01128799688
Reply With Quote
  #164  
Old 20-07-2012, 10:04 AM
asdi asdi is offline
Active Member

asdi's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,755
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by wak_handalan View Post
dlm 1 ari dirogol 400 kali..bio btol
mungkin jumlah total tu kot..


#kalo aku jadik parents dia, aku buat Qisos sendiri ajer.. harapkan mahkamah dunia hampeh.. bawah umurla, juvenil la..
Reply With Quote
  #165  
Old 21-07-2012, 03:19 PM
hazwanimhashim hazwanimhashim is offline
Regular

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Sep 2010
Posts: 883
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 2
Active Level
Default

tak sure ade dah orang bagitau ke tak. tapi, orang jepun ade buat movie pasal kisah ni. kat utube leh cari. yang penculik tu boyfriend die jugak. pastu mak bapak boyfriend die tak berani nak report walaupun tau something happen dalam rumah dierang bila budak pompuan tu asyik stay kat rumah tu je. tapi dierang takut nak report sebab budak2 laki tu geng yakuza. itu sebab sebenar.
Reply With Quote
  #166  
Old 21-07-2012, 08:34 PM
AureLia AureLia is offline
Super Active

AureLia's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Nov 2008
Location: Kuala Lumpur
Posts: 7,709
Thanks (Received): 313
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hazwanimhashim View Post
tak sure ade dah orang bagitau ke tak. tapi, orang jepun ade buat movie pasal kisah ni. kat utube leh cari. yang penculik tu boyfriend die jugak. pastu mak bapak boyfriend die tak berani nak report walaupun tau something happen dalam rumah dierang bila budak pompuan tu asyik stay kat rumah tu je. tapi dierang takut nak report sebab budak2 laki tu geng yakuza. itu sebab sebenar.
Ha? So takkan mak bapak budak lelaki tu tak nampak budak lelaki tu dan kawan2 dia mendera Junko sampai mati? Kalau mereka nampak dan mereka biarkan, hukum qisas kat mereka sekali.
__________________
~ If you are depressed, you are living in the past. If you are anxious, you are living in the future.
If you are at peace, you are living in the present. ~
Reply With Quote
  #167  
Old 21-07-2012, 08:43 PM
i3l4ck i3l4ck is offline
Regular

i3l4ck's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 468
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

binatang lagi bagus dari penculik nie
__________________
Dapatkan USD10 anda disini
Reply With Quote
  #168  
Old 24-07-2012, 12:56 PM
TagterAgent TagterAgent is offline
Regular

TagterAgent's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2012
Posts: 203
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

kesian tul.. tue pasal la asyik kena gempa jer kt sana kot..
__________________
Nak Buat Duit dengan Produk dari TM or Maxis??
Free je beb, meh klik cni
Reply With Quote
  #169  
Old 31-07-2012, 03:52 PM
hazwanimhashim hazwanimhashim is offline
Regular

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Sep 2010
Posts: 883
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by AureLia View Post
Ha? So takkan mak bapak budak lelaki tu tak nampak budak lelaki tu dan kawan2 dia mendera Junko sampai mati? Kalau mereka nampak dan mereka biarkan, hukum qisas kat mereka sekali.
kalau ikutkan cerita, dierang tak nampak sebab anak die ngan kawan2 kat tingkat atas. tapi, dierang syak something berlaku. tapi takut sebab kawan anak die kot geng yakuza. haih. tak ingat kat mana dalam youtube tu sebab tajuk die dalam jepun. ala, cuba taip je nama dia, memang banyak dalam utube tu.
Reply With Quote
  #170  
Old 11-09-2012, 03:36 PM
sitoge sitoge is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2012
Posts: 71
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

apa terjadi kat org yang dera die..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold