Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Brokers > Introducing Brokers (IB) / White Label

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 12-01-2008, 07:05 PM
telor_emas telor_emas is offline
Active Member

telor_emas's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,333
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sweezer View Post
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Selamat datang ke thread FXCM - Malaysian IB and Supporter. Kami wakil IB Malaysia untuk broker FXCM dan disini kami ingin menyatakan yang FXCM bakal bersaing di Malaysia tak lama lagi berikutan dengan pembaharuan yang akan dibuat oleh FXCM dan juga idea-idea yang dibawa oleh para-para introducer broker di Malaysia.

Ofis kami akan mula beroperasi di Bandar Sunway bermula Isnin bersamaan 14 Januari 2008.


MINI ACCOUNTS

Account Details

Minimum Account Size : $300
Recommended Account Size : $2,000
Lot Size : 10,000 Units
Maximum Margin Available : Up to 200:1*
Approx. Pip Value : $1 Per Pip
Currency Pairs : 25 Pairs
Hedging : Yes
Interest on Positive Rollover : Yes
News & Charts directly on platform : Yes
Free Access to Trade Ideas : Yes



100K ACCOUNTS

Account Details

Minimum Account Size : $2000
Recommended Account Size : $10,000
Lot Size : 100,000 Units
Maximum Margin Available : Up to 100:1*
Approx. Pip Value : $10 Per Pip
Currency Pairs : 28 Pairs
Hedging : Yes
Interest on Positive Rollover : Yes
News & Charts directly on platform : Yes
Free Access to Trade Ideas : Yes



Additional Features

Live, Streaming News
Integrated FX Charts
Buy/Sell Trade Signals
Guest Trade Ideas
Model Portfolios
DailyFX Analytics
Currency Options

Segala pertanyaan dan permasalahan boleh dibincang di sini.

Wassalam.

Website : www.fxcm.com
Email: [email protected]
Malaysian Supporter YM: sweezerzs
Alamat : World Top Empirer Sdn-Bhd, 23a-2, Jalan 8/18, Dataran Menteri, Bandar Sunway, 46150 Petaling Jaya, Selangor.

Minimum Account Size : $300

mak oi mahalnya... 300 usd... wat la no minimum nye mini acc...

mini lot ader....

bagaimana pula ngan nano lot...

jadi ib ni bg la tolerate cket... bincang la ngan fxcm bg ramai org kat msia ni kenai forex ngan modal yg rendah n ngan spread n leverage yg cantik

btol x kawan2???
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 12-01-2008, 08:26 PM
sweezer sweezer is offline
IKOfx Official
Introducing Broker

sweezer's Avatar


 
Trader Rating: (8)
Join Date: Mar 2007
Posts: 4,861
Thanks (Received): 350
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by telor_emas View Post
Minimum Account Size : $300

mak oi mahalnya... 300 usd... wat la no minimum nye mini acc...

mini lot ader....

bagaimana pula ngan nano lot...

jadi ib ni bg la tolerate cket... bincang la ngan fxcm bg ramai org kat msia ni kenai forex ngan modal yg rendah n ngan spread n leverage yg cantik

btol x kawan2???
usd300 nie mahal skit kot tp kire munasabah. kalau ikutkan modal usd300 utk mini akaun nie pon kire margin ketat nie.. hehehe

bukan kami tak sarankan kat fxcm utk micro akaun tp fxcm bgtau camni lak, bank2 kat dunia mana terima micro lot utk trade. paling kurang pon mini lot. FXCM adalah no dealing desk broker so kene ikut syarat bank2 dunia. that why yg buka akaun kat fxcm nie bukan calang2 deposit. sampai million2 pon ade, bkn setakat ada jer tapi ramai...huhuhuhuhu... safety first

nak try micro lot, bleh cari broker2 lain yg tawarkan micro lot.
anda nak trade ngan bank or trade ngan broker? terpulang. spread kat fxcm rasanya masih lagi ok.... so jgn terkejut kalau tetiba spread GJ 6.1pips ... nie lah tandanya no dealing desk, semuanya datang dari bank... fxcm cuma tolong pilihkan bank2 yg tawarkan spread yg rendah.

Quote:
FXCM€4: Well, basically

FXCM€4: We have multiple banks streaming prices into our platform

FXCM€4: We give you the best bid and ask that we are getting from these banks

FXCM€4: Which will reduce your spreads in general
nano lot manade, ade ker? cuba bgtau broker mana yg tawarkan nano lot?

thanks

Last edited by sweezer; 13-01-2008 at 10:56 AM..
Reply With Quote
  #33  
Old 12-01-2008, 08:28 PM
desire desire is offline
Super Active

desire's Avatar

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Nov 2006
Location: At the top...
Posts: 9,671
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

FXCM ni kalau guna MT4 aku nak join. Bila ek?
__________________
Instaforex Supporter [Since July 2008]
"Wahai Tuhanku, demi nikmat-nikmat yang Engkau kurniakan kepadaku, (peliharalah daku) supaya aku tidak akan menjadi penyokong kepada golongan yang bersalah".
~(Al-Qasas 28:17)~

YM ID: ezuan_instaforex
Reply With Quote
  #34  
Old 12-01-2008, 08:37 PM
sweezer sweezer is offline
IKOfx Official
Introducing Broker

sweezer's Avatar


 
Trader Rating: (8)
Join Date: Mar 2007
Posts: 4,861
Thanks (Received): 350
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by desire View Post
FXCM ni kalau guna MT4 aku nak join. Bila ek?
dalam masa terdekat.... kami dah dpt clue skit2 dari ceo fxcm tapi takleh announce lagi utk public sebab takut nanti tak jadi lak .. kalu bleh bersabar dlm 2,3minggu or 4minggu lagi
Reply With Quote
  #35  
Old 12-01-2008, 08:41 PM
desire desire is offline
Super Active

desire's Avatar

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Nov 2006
Location: At the top...
Posts: 9,671
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sweezer View Post
dalam masa terdekat.... kami dah dpt clue skit2 dari ceo fxcm tapi takleh announce lagi utk public sebab takut nanti tak jadi lak .. kalu bleh bersabar dlm 2,3minggu or 4minggu lagi
Oraittt!

Bukan apa bro, trading desk yang ada skrg aku tak berapa reti aaa...

Berapa maksimum daily withdrawal ek?
__________________
Instaforex Supporter [Since July 2008]
"Wahai Tuhanku, demi nikmat-nikmat yang Engkau kurniakan kepadaku, (peliharalah daku) supaya aku tidak akan menjadi penyokong kepada golongan yang bersalah".
~(Al-Qasas 28:17)~

YM ID: ezuan_instaforex
Reply With Quote
  #36  
Old 12-01-2008, 08:53 PM
sweezer sweezer is offline
IKOfx Official
Introducing Broker

sweezer's Avatar


 
Trader Rating: (8)
Join Date: Mar 2007
Posts: 4,861
Thanks (Received): 350
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by desire View Post
Oraittt!

Bukan apa bro, trading desk yang ada skrg aku tak berapa reti aaa...

Berapa maksimum daily withdrawal ek?
unlimited... ikut suka laa
Reply With Quote
  #37  
Old 12-01-2008, 10:09 PM
shalon shalon is offline
Regular

shalon's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2007
Posts: 265
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

WAN...terima kasih ya chat2 fxcm tadi. cpt la MT4 tu...
Reply With Quote
  #38  
Old 12-01-2008, 10:28 PM
sweezer sweezer is offline
IKOfx Official
Introducing Broker

sweezer's Avatar


 
Trader Rating: (8)
Join Date: Mar 2007
Posts: 4,861
Thanks (Received): 350
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by shalon View Post
WAN...terima kasih ya chat2 fxcm tadi. cpt la MT4 tu...
orite... nak lagi cepat mari sesama pakat2 ugut live chat support fxcm suh cepatkan MT4..heheehe

aku slalu gak ugut live support ujung2 minggu nie suh dierang cepatkan MT4, kalau tak aku lari ke broker lain. wat la gempak skit kata nak deposit usd100k or 1 million ker.... heehehe
jgn risau live chat support fxcm 24jam 7hari.... hari ahad pon bleh chat.... fxcm ada 500org staff utk live support yg dibayar gaji believe it?
Reply With Quote
  #39  
Old 12-01-2008, 10:49 PM
desire desire is offline
Super Active

desire's Avatar

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Nov 2006
Location: At the top...
Posts: 9,671
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sweezer View Post
orite... nak lagi cepat mari sesama pakat2 ugut live chat support fxcm suh cepatkan MT4..heheehe

aku slalu gak ugut live support ujung2 minggu nie suh dierang cepatkan MT4, kalau tak aku lari ke broker lain. wat la gempak skit kata nak deposit usd100k or 1 million ker.... heehehe
jgn risau live chat support fxcm 24jam 7hari.... hari ahad pon bleh chat.... fxcm ada 500org staff utk live support yg dibayar gaji believe it?
Aku sebenarnya dah register lama dah ngan FXCM ni tetapi masih KIV nak depo sebab MT4 blum ada.

Itu hari, customer service dari Hong Kong siap call bila nak depo?

Memang tip top la service FXCM ni tetapi MT4 takde lagi ...

erkkk... free swap acc ada kan?
__________________
Instaforex Supporter [Since July 2008]
"Wahai Tuhanku, demi nikmat-nikmat yang Engkau kurniakan kepadaku, (peliharalah daku) supaya aku tidak akan menjadi penyokong kepada golongan yang bersalah".
~(Al-Qasas 28:17)~

YM ID: ezuan_instaforex
Reply With Quote
  #40  
Old 12-01-2008, 11:05 PM
sweezer sweezer is offline
IKOfx Official
Introducing Broker

sweezer's Avatar


 
Trader Rating: (8)
Join Date: Mar 2007
Posts: 4,861
Thanks (Received): 350
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by desire View Post
Aku sebenarnya dah register lama dah ngan FXCM ni tetapi masih KIV nak depo sebab MT4 blum ada.

Itu hari, customer service dari Hong Kong siap call bila nak depo?

Memang tip top la service FXCM ni tetapi MT4 takde lagi ...

erkkk... free swap acc ada kan?
ade... nak free swap akaun bleh apply, PM me
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply Share This Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold