Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Brokers > Introducing Brokers (IB) / White Label

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 25,715
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 56,385
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 43,561
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12-01-2008, 03:40 PM
sweezer sweezer is offline
IKOfx Official
Introducing Broker

sweezer's Avatar

 
Trader Rating: (8)
Join Date: Mar 2007
Posts: 4,848
Poster Rank: #770
Thanked 350 Times
Active Level
My Mood:
Default FXCM Group IB Malaysia

CLICK To Open FXCM DEMO Account, LIVE Account


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Selamat datang ke thread FXCM - Malaysian IB and Supporter. Kami wakil IB Malaysia untuk broker FXCM dan disini kami ingin menyatakan yang FXCM bakal bersaing di Malaysia tak lama lagi berikutan dengan pembaharuan yang akan dibuat oleh FXCM dan juga idea-idea yang dibawa oleh para-para introducer broker di Malaysia.

Ofis kami akan mula beroperasi di Bandar Sunway bermula Isnin bersamaan 14 Januari 2008.


MINI ACCOUNTS

Account Details

Minimum Account Size : $300
Recommended Account Size : $2,000
Lot Size : 10,000 Units
Maximum Margin Available : Up to 200:1*
Approx. Pip Value : $1 Per Pip
Currency Pairs : 25 Pairs
Hedging : Yes
Interest on Positive Rollover : Yes
News & Charts directly on platform : Yes
Free Access to Trade Ideas : Yes



100K ACCOUNTS

Account Details

Minimum Account Size : $2000
Recommended Account Size : $10,000
Lot Size : 100,000 Units
Maximum Margin Available : Up to 100:1*
Approx. Pip Value : $10 Per Pip
Currency Pairs : 28 Pairs
Hedging : Yes
Interest on Positive Rollover : Yes
News & Charts directly on platform : Yes
Free Access to Trade Ideas : Yes



Additional Features

Live, Streaming News
Integrated FX Charts
Buy/Sell Trade Signals
Guest Trade Ideas
Model Portfolios
DailyFX Analytics
Currency Options

Segala pertanyaan dan permasalahan boleh dibincang di sini.

Wassalam.

Website : www.fxcm.com
Email: fxcm_my@yahoo.com
Malaysian Supporter YM: sweezerzs
Alamat : World Top Empirer Sdn-Bhd, 3-2, Jalan PJS 8/10, Dataran Mentari, Bandar Sunway, 46150 Petaling Jaya, Selangor.

CLICK To Open FXCM DEMO Account, LIVE Account

To change mini account to micro account CLICK HERE

Last edited by sweezer; 22-09-2008 at 07:50 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 12-01-2008, 03:58 PM
mrfx mrfx is offline
Normal Member

mrfx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Posts: 385
Poster Rank: #6758
Thanked 0 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sweezer View Post
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Selamat datang ke thread FXCM - Malaysian IB and Supporter. Kami wakil IB Malaysia untuk broker FXCM dan disini kami ingin menyatakan yang FXCM bakal bersaing di Malaysia tak lama lagi berikutan dengan pembaharuan yang akan dibuat oleh FXCM dan juga idea-idea yang dibawa oleh para-para introducer broker di Malaysia.

Ofis kami akan mula beroperasi di Bandar Sunway bermula Isnin bersamaan 14 Januari 2008.

Segala pertanyaan dan permasalahan boleh dibincang di sini.

Wassalam.

Website : www.fxcm.com
Email: fxcm_my@yahoo.com
Malaysian Supporter YM: sweezerzs
Alamat : World Top Empirer Sdn-Bhd, 23a-2, Jalan 8/18, Dataran Menteri, Bandar Sunway, 46150 Petaling Jaya, Selangor.

betoi kaa????
best ka pakai FXCM ni?
bleh terangkan cket apa kelebihan x?
cam best je bunyinye ni..
hehhe...
Reply With Quote
  #3  
Old 12-01-2008, 04:11 PM
sweezer sweezer is offline
IKOfx Official
Introducing Broker

sweezer's Avatar

 
Trader Rating: (8)
Join Date: Mar 2007
Posts: 4,848
Poster Rank: #770
Thanked 350 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mrfx View Post
betoi kaa????
best ka pakai FXCM ni?
bleh terangkan cket apa kelebihan x?
cam best je bunyinye ni..
hehhe...
best tu rasanya sama jer ngan broker lain tp kelebihan kat fxcm nie regulated under NFA so ade tempat nak mengadu kalau terjadi paper then rules NFA nie tersangatlah strict nye sampai byk broker2 yg kene fines sebab tak ikut regulation dierang. semua nie utk jaga kepentingan customers.

spread fxcm juga directly from bank sebab tu akan ada titik perpuluhan. mcm GJ spread 6.1 semua position anda akan dibuka dgn bank. maknanya anda bermain dgn bank dan bukan dgn fxcm. fxcm cuma connectkan anda ke bank2 yg menawarkan spread yg terendah.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-01-2008, 04:17 PM
anuarinvestor anuarinvestor is offline
Legendary Member

anuarinvestor's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2007
Posts: 10,525
Poster Rank: #269
Thanked 143 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sweezer View Post
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Selamat datang ke thread FXCM - Malaysian IB and Supporter. Kami wakil IB Malaysia untuk broker FXCM dan disini kami ingin menyatakan yang FXCM bakal bersaing di Malaysia tak lama lagi berikutan dengan pembaharuan yang akan dibuat oleh FXCM dan juga idea-idea yang dibawa oleh para-para introducer broker di Malaysia.

Ofis kami akan mula beroperasi di Bandar Sunway bermula Isnin bersamaan 14 Januari 2008.

Segala pertanyaan dan permasalahan boleh dibincang di sini.

Wassalam.

Website : www.fxcm.com
Email: fxcm_my@yahoo.com
Malaysian Supporter YM: sweezerzs
Alamat : World Top Empirer Sdn-Bhd, 23a-2, Jalan 8/18, Dataran Menteri, Bandar Sunway, 46150 Petaling Jaya, Selangor.

Salam ....dah pakai MT4 ker FXCm ni..sekadar tny dr newbie
Reply With Quote
  #5  
Old 12-01-2008, 04:19 PM
rezekiforex rezekiforex is offline
Active Member

rezekiforex's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2007
Location: My OwN CouNtRy BruNei
Posts: 2,126
Poster Rank: #1866
Thanked 3 Times
Active Level
My Mood:
Default

kalau tak silap, dlm proses kot, hehehehe
Reply With Quote
  #6  
Old 12-01-2008, 04:26 PM
anuarinvestor anuarinvestor is offline
Legendary Member

anuarinvestor's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2007
Posts: 10,525
Poster Rank: #269
Thanked 143 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rezekiforex View Post
kalau tak silap, dlm proses kot, hehehehe

ko pun dah masuk ker???heheeh ader jer ko maner aku pegi......
Reply With Quote
  #7  
Old 12-01-2008, 04:27 PM
StanNero StanNero is offline
Well-Known
Member

StanNero's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Mar 2006
Location: Png-sabah-shah alm-desa pandan-batu muda (now)
Posts: 7,393
Poster Rank: #445
Thanked 154 Times
Active Level
My Mood:
Default

ramai jugak yg buat usya chart kat meta4.. masuk order kat FXCM..sama je .. tapi FXCM ada meta4 lagi la bagus
Reply With Quote
  #8  
Old 12-01-2008, 04:31 PM
rezekiforex rezekiforex is offline
Active Member

rezekiforex's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2007
Location: My OwN CouNtRy BruNei
Posts: 2,126
Poster Rank: #1866
Thanked 3 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by anuarinvestor View Post
ko pun dah masuk ker???heheeh ader jer ko maner aku pegi......
hehehe, aku tunggu abg aku balik singapore bro, sbb dia pegi sane, pasal fxcm gak, hehehe, aku pun reg jadi ib fxcm, cume, aku ni active ke tak nanti, ntah2 tido zzzzzzzzzzzzz
Reply With Quote
  #9  
Old 12-01-2008, 04:34 PM
rezekiforex rezekiforex is offline
Active Member

rezekiforex's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2007
Location: My OwN CouNtRy BruNei
Posts: 2,126
Poster Rank: #1866
Thanked 3 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by StanNero View Post
ramai jugak yg buat usya chart kat meta4.. masuk order kat FXCM..sama je .. tapi FXCM ada meta4 lagi la bagus
nanti mana laa tahu, ade jutawan mesia nak jadi broker, leh le ambik nama cg, cgfx, perghh nama pon cantik, hehehehe
Reply With Quote
  #10  
Old 12-01-2008, 04:52 PM
anuarinvestor anuarinvestor is offline
Legendary Member

anuarinvestor's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2007
Posts: 10,525
Poster Rank: #269
Thanked 143 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rezekiforex View Post
hehehe, aku tunggu abg aku balik singapore bro, sbb dia pegi sane, pasal fxcm gak, hehehe, aku pun reg jadi ib fxcm, cume, aku ni active ke tak nanti, ntah2 tido zzzzzzzzzzzzz

Perghhhhh klau semua dapat IB..emmmmm nmpk kaya kwn2 aku ngn komisyen IB ni..emm 1pip berapa dia bg masta...klau x silap....

real IB kena daftar namer kat NFA gak...tapi x tahu FXCM bagi camner selama maner?atau selamanyer dia bg komisyen.....klau kat IBFX..selama 6 bulan jer tapi klau dah daftar ngn NFA...emmm selamanyer dpt.....


p/s:- macam sweezer...? aku pun buleh apply gak ker IB fxcm
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 03:32 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE