Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, riadah, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 27,048
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 57,663
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 44,619
More...
Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 10-01-2008, 06:00 PM
gween gween is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2007
Location: ....DAMN the "BANGKAI AYAM"....
Posts: 11,661
Poster Rank: #216
Thanked 16 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zkryjalal View Post
Takpelah aku dah maafkan dia... walaupun masih pilu diperbuat begitu....
ko tgk ler perut ko kat avatar tuh...

dia geram kot..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 10-01-2008, 06:10 PM
fareast262 fareast262 is offline
Super Active Member

fareast262's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2007
Posts: 3,894
Poster Rank: #983
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

ntah...
tgk macam ayat tergantung jerk...
betoi ker...
salah paham kot nenek nih...
__________________
Dapatkan Minyak Enjin Kenderaan Murah & Terbaik
HyraxOil & Motul {Like untuk dapatkan info harga & minyak kenderaan anda sekarang**
Reply With Quote
  #13  
Old 10-01-2008, 06:24 PM
bumantara bumantara is offline
Active Member

bumantara's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,550
Poster Rank: #2488
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

salah paham atau nenek tu lawa mengalahkan jessica alba
Reply With Quote
  #14  
Old 10-01-2008, 06:27 PM
RMteam RMteam is offline
Legendary Member

RMteam's Avatar

 
Trader Rating: (35)
Join Date: Nov 2006
Location: JOIN BISNES TONEEXCEL O14-8876668
Posts: 19,476
Poster Rank: #94
Thanked 85 Times
Active Level
My Mood:
Default

huhuhu macam macam la zaman sekarang ni
Reply With Quote
  #15  
Old 10-01-2008, 06:30 PM
Boncoi Boncoi is offline
Active Member

Boncoi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 669
Poster Rank: #4794
Thanked 2 Times
Active Level
My Mood:
Default

mungkin terlanggar agaknya
Reply With Quote
  #16  
Old 10-01-2008, 06:38 PM
fauzighazali fauzighazali is offline
Newbies

fauzighazali's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2006
Location: Penang
Posts: 31
Poster Rank: #22881
Blog Entries: 1
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by eboss View Post
KUALA PILAH: “Kalau saya yang sudah berpangkat nenek pun dia tergamak meraba, macam mana dengan orang lain yang lebih muda,” kata Tehar Abdullah yang mendakwa dicabul atendan sebuah hospital di sini, semalam.

Tehar, 65, mendakwa dicabul sebanyak dua kali di bilik persalinan pesakit oleh seorang kakitangan hospital yang bekerja di bahagian X-Ray pada pagi semalam dan kelmarin.

Menurutnya, dia mendapatkan rawatan di hospital itu selepas bahagian tulang belakang sakit akibat terjatuh di pasar basah di Pekan Jelai, Bahau, Isnin lalu.

“Semasa kejadian itu, saya mahu duduk di kerusi plastik tetapi ia tiba-tiba patah menyebabkan saya terjatuh dan sakit bahagian belakang.

“Sakit itu semakin teruk menyebabkan anak saya menghantar saya ke hospital terbabit Selasa lalu untuk menjalani rawatan,” katanya yang ditemui selepas membuat laporan polis di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Kuala Pilah di sini, petang semalam.

------------------------------------------------------

dah tak tau nak kata apa dah...apa agaknya dia rasa kalau mak dia diraba orang...orang lain ler...kala yang raba tu bapa dia tak aci ler.
Agaknya dia suka yang lembek-lembek kot..
Reply With Quote
  #17  
Old 10-01-2008, 06:40 PM
zkry zkry is offline
Well-Known
Member

zkry's Avatar

 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2007
Location: :: Ezeelink MOBILE-MONEY Service Center ::
Posts: 6,568
Poster Rank: #554
Blog Entries: 1
Thanked 109 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fauzighazali View Post
Agaknya dia suka yang lembek-lembek kot..
mungkin... yang lembik2 membuatnya keras...
__________________
.


:: EZEELINK Mobile-Money Service Centre :: ~ Klik di sini untuk memohon


Usah dipinta kecilkan ujian, pintalah dibesarkan iman menghadapinya...~solusi~
Reply With Quote
  #18  
Old 10-01-2008, 06:41 PM
sureheboh.com sureheboh.com is offline
Experienced Trader

sureheboh.com's Avatar

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2007
Location: Fun Time Trader - Trading For A Living
Posts: 17,378
Poster Rank: #113
Thanked 304 Times
Active Level
My Mood:
Default

Jaga kita lupa mmg terdapat wanita yg bergelar nenek masih cun melecun bentuk tubuh badan mereka - contoh ANITA SARAWAK.

Aku pun minat tgk bentuk tubuh dia.
__________________
Rebate INSTAFOREX 86.67% - dibayar ke acc trading selepas 24-48 jam. www.sureheboh.com
Tuntut $50 atau $10 Free Bonus - selepas register bawah OS
CALL/WHATSAPP/WECHAT/VIBER/TELEGRAM 019-9366547
Reply With Quote
  #19  
Old 10-01-2008, 06:46 PM
miXxer miXxer is offline
Legendary Member

miXxer's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Nov 2007
Location: 32.301353,-64.790892
Posts: 13,153
Poster Rank: #180
Thanked 63 Times
Active Level
My Mood:
Default

sex maniac punye keje nih
__________________
Reply With Quote
  #20  
Old 10-01-2008, 06:47 PM
smileyjawa smileyjawa is offline
Super Active Member

smileyjawa's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Jan 2007
Location: Pusat Bumi
Posts: 3,564
Poster Rank: #1075
Thanked 25 Times
Active Level
My Mood:
Default

kekekeke.. ini macam pun ada ka..
__________________

Sistem Pemasaran Menggunakan SMS - Gunakan medium SMS sebagai strategi pemasaran anda!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 02:19 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE