Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, riadah, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 6,036
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 30,142
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 22,543
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 10-01-2008, 05:39 PM
eboss eboss is offline
CG Hardcore

eboss's Avatar

 
Trader Rating: (23)
Join Date: Nov 2007
Location: FRANCHISE QMATHS ENRICH CENTRE AKAN DIBUKA PM SAYA
Posts: 85,696
Poster Rank: #4
Thanked 1,873 Times
Active Level
My Mood:
Default Atendan raba nenek

KUALA PILAH: “Kalau saya yang sudah berpangkat nenek pun dia tergamak meraba, macam mana dengan orang lain yang lebih muda,” kata Tehar Abdullah yang mendakwa dicabul atendan sebuah hospital di sini, semalam.

Tehar, 65, mendakwa dicabul sebanyak dua kali di bilik persalinan pesakit oleh seorang kakitangan hospital yang bekerja di bahagian X-Ray pada pagi semalam dan kelmarin.

Menurutnya, dia mendapatkan rawatan di hospital itu selepas bahagian tulang belakang sakit akibat terjatuh di pasar basah di Pekan Jelai, Bahau, Isnin lalu.

“Semasa kejadian itu, saya mahu duduk di kerusi plastik tetapi ia tiba-tiba patah menyebabkan saya terjatuh dan sakit bahagian belakang.

“Sakit itu semakin teruk menyebabkan anak saya menghantar saya ke hospital terbabit Selasa lalu untuk menjalani rawatan,” katanya yang ditemui selepas membuat laporan polis di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Kuala Pilah di sini, petang semalam.

------------------------------------------------------

dah tak tau nak kata apa dah...apa agaknya dia rasa kalau mak dia diraba orang...orang lain ler...kala yang raba tu bapa dia tak aci ler.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 10-01-2008, 05:42 PM
zuljaalaa zuljaalaa is online now
Legendary Member

zuljaalaa's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2006
Location: Alor Setar ---> KL --> Penang -> KL ->Penang -> KL
Posts: 11,258
Poster Rank: #217
Thanked 37 Times
Active Level
My Mood:
Default

betul ke raba? ke nenek tu yang perasan diri dia diraba?
__________________
6
Reply With Quote
  #3  
Old 10-01-2008, 05:43 PM
paklah70 paklah70 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2007
Posts: 730
Poster Rank: #4263
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by eboss View Post
KUALA PILAH: “Kalau saya yang sudah berpangkat nenek pun dia tergamak meraba, macam mana dengan orang lain yang lebih muda,” kata Tehar Abdullah yang mendakwa dicabul atendan sebuah hospital di sini, semalam.

Tehar, 65, mendakwa dicabul sebanyak dua kali di bilik persalinan pesakit oleh seorang kakitangan hospital yang bekerja di bahagian X-Ray pada pagi semalam dan kelmarin.

Menurutnya, dia mendapatkan rawatan di hospital itu selepas bahagian tulang belakang sakit akibat terjatuh di pasar basah di Pekan Jelai, Bahau, Isnin lalu.

“Semasa kejadian itu, saya mahu duduk di kerusi plastik tetapi ia tiba-tiba patah menyebabkan saya terjatuh dan sakit bahagian belakang.

“Sakit itu semakin teruk menyebabkan anak saya menghantar saya ke hospital terbabit Selasa lalu untuk menjalani rawatan,” katanya yang ditemui selepas membuat laporan polis di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Kuala Pilah di sini, petang semalam.

------------------------------------------------------

dah tak tau nak kata apa dah...apa agaknya dia rasa kalau mak dia diraba orang...orang lain ler...kala yang raba tu bapa dia tak aci ler.
KURANG AJAR LA TU....
ni mesti spesis gian ni..
dunia..dunia...
Reply With Quote
  #4  
Old 10-01-2008, 05:43 PM
SedBen SedBen is offline
Well-Known
Member

SedBen's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Sep 2006
Location: Territory of Silent Trader
Posts: 6,924
Poster Rank: #459
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

mane dia tau dia di rabe lak..rabe katne? cite tergantung jek..buahahaha lawak2
Reply With Quote
  #5  
Old 10-01-2008, 05:48 PM
znlftr znlftr is offline
Super Active Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2006
Location: Skudai
Posts: 3,145
Poster Rank: #1170
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

salah paham kot ni.

nek...sangka baik nek ye
Reply With Quote
  #6  
Old 10-01-2008, 05:50 PM
zkry zkry is offline
Well-Known
Member

zkry's Avatar

 
Trader Rating: (12)
Join Date: May 2007
Location: :: Ezeelink MOBILE-MONEY Service Center ::
Posts: 6,513
Poster Rank: #517
Blog Entries: 1
Thanked 109 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by znlftr View Post
salah paham kot ni.

nek...sangka baik nek ye
Aku pun pernah di`raba'oleh doktor kat perut...
__________________
.


:: EZEELINK Mobile-Money Service Centre :: ~ Klik di sini untuk memohon


Usah dipinta kecilkan ujian, pintalah dibesarkan iman menghadapinya...~solusi~
Reply With Quote
  #7  
Old 10-01-2008, 05:52 PM
gween gween is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2007
Location: ....DAMN the "BANGKAI AYAM"....
Posts: 11,661
Poster Rank: #200
Thanked 16 Times
Active Level
My Mood:
Default

nenek ni tersalah anggapan kot...
Reply With Quote
  #8  
Old 10-01-2008, 05:53 PM
znlftr znlftr is offline
Super Active Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2006
Location: Skudai
Posts: 3,145
Poster Rank: #1170
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zkryjalal View Post
Aku pun pernah di`raba'oleh doktor kat perut...
pe lagi bro, cari reporter HMetro.
commission 50-50
Reply With Quote
  #9  
Old 10-01-2008, 05:55 PM
zkry zkry is offline
Well-Known
Member

zkry's Avatar

 
Trader Rating: (12)
Join Date: May 2007
Location: :: Ezeelink MOBILE-MONEY Service Center ::
Posts: 6,513
Poster Rank: #517
Blog Entries: 1
Thanked 109 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by znlftr View Post
pe lagi bro, cari reporter HMetro.
commission 50-50
Takpelah aku dah maafkan dia... walaupun masih pilu diperbuat begitu....
__________________
.


:: EZEELINK Mobile-Money Service Centre :: ~ Klik di sini untuk memohon


Usah dipinta kecilkan ujian, pintalah dibesarkan iman menghadapinya...~solusi~
Reply With Quote
  #10  
Old 10-01-2008, 05:58 PM
znlftr znlftr is offline
Super Active Member

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2006
Location: Skudai
Posts: 3,145
Poster Rank: #1170
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

1 je ko kena jaga, kalu doktor tu cakap "ince, belakang pusing"
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 05:23 AM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE