Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!



Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 10-01-2008, 05:39 PM
eboss eboss is offline
CG Hardcore

eboss's Avatar

 
Trader Rating: (23)
Join Date: Nov 2007
Location: FRANCHISE QMATHS ENRICH CENTRE AKAN DIBUKA PM SAYA
Posts: 85,697
Thanks (Received): 1894
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default Atendan raba nenek

KUALA PILAH: “Kalau saya yang sudah berpangkat nenek pun dia tergamak meraba, macam mana dengan orang lain yang lebih muda,” kata Tehar Abdullah yang mendakwa dicabul atendan sebuah hospital di sini, semalam.

Tehar, 65, mendakwa dicabul sebanyak dua kali di bilik persalinan pesakit oleh seorang kakitangan hospital yang bekerja di bahagian X-Ray pada pagi semalam dan kelmarin.

Menurutnya, dia mendapatkan rawatan di hospital itu selepas bahagian tulang belakang sakit akibat terjatuh di pasar basah di Pekan Jelai, Bahau, Isnin lalu.

“Semasa kejadian itu, saya mahu duduk di kerusi plastik tetapi ia tiba-tiba patah menyebabkan saya terjatuh dan sakit bahagian belakang.

“Sakit itu semakin teruk menyebabkan anak saya menghantar saya ke hospital terbabit Selasa lalu untuk menjalani rawatan,” katanya yang ditemui selepas membuat laporan polis di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Kuala Pilah di sini, petang semalam.

------------------------------------------------------

dah tak tau nak kata apa dah...apa agaknya dia rasa kalau mak dia diraba orang...orang lain ler...kala yang raba tu bapa dia tak aci ler.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 10-01-2008, 05:42 PM
zuljaalaa zuljaalaa is offline
Legendary Member

zuljaalaa's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2006
Location: Alor Setar ---> KL --> Penang -> KL ->Penang -> KL
Posts: 11,833
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Send a message via MSN to zuljaalaa Send a message via Yahoo to zuljaalaa Send a message via Skype™ to zuljaalaa
Default

betul ke raba? ke nenek tu yang perasan diri dia diraba?
__________________
6
Reply With Quote
  #3  
Old 10-01-2008, 05:43 PM
paklah70 paklah70 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2007
Posts: 730
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by eboss View Post
KUALA PILAH: “Kalau saya yang sudah berpangkat nenek pun dia tergamak meraba, macam mana dengan orang lain yang lebih muda,” kata Tehar Abdullah yang mendakwa dicabul atendan sebuah hospital di sini, semalam.

Tehar, 65, mendakwa dicabul sebanyak dua kali di bilik persalinan pesakit oleh seorang kakitangan hospital yang bekerja di bahagian X-Ray pada pagi semalam dan kelmarin.

Menurutnya, dia mendapatkan rawatan di hospital itu selepas bahagian tulang belakang sakit akibat terjatuh di pasar basah di Pekan Jelai, Bahau, Isnin lalu.

“Semasa kejadian itu, saya mahu duduk di kerusi plastik tetapi ia tiba-tiba patah menyebabkan saya terjatuh dan sakit bahagian belakang.

“Sakit itu semakin teruk menyebabkan anak saya menghantar saya ke hospital terbabit Selasa lalu untuk menjalani rawatan,” katanya yang ditemui selepas membuat laporan polis di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Kuala Pilah di sini, petang semalam.

------------------------------------------------------

dah tak tau nak kata apa dah...apa agaknya dia rasa kalau mak dia diraba orang...orang lain ler...kala yang raba tu bapa dia tak aci ler.
KURANG AJAR LA TU....
ni mesti spesis gian ni..
dunia..dunia...
Reply With Quote
  #4  
Old 10-01-2008, 05:43 PM
SedBen SedBen is offline
Super Active

SedBen's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Sep 2006
Location: Territory of Silent Trader
Posts: 6,935
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Send a message via ICQ to SedBen Send a message via AIM to SedBen Send a message via MSN to SedBen Send a message via Yahoo to SedBen Send a message via Skype™ to SedBen
Default

mane dia tau dia di rabe lak..rabe katne? cite tergantung jek..buahahaha lawak2
Reply With Quote
  #5  
Old 10-01-2008, 05:48 PM
znlftr znlftr is offline
Active Plus

znlftr's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2006
Location: Skudai
Posts: 3,256
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

salah paham kot ni.

nek...sangka baik nek ye
__________________
Jom jadi UBER Partner (Driver)
Reply With Quote
  #6  
Old 10-01-2008, 05:50 PM
zkry zkry is offline
Super Active

zkry's Avatar

 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2007
Location: :: Ezeelink MOBILE-MONEY Service Center ::
Posts: 6,718
Thanks (Received): 109
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to zkry
Default

Quote:
Originally Posted by znlftr View Post
salah paham kot ni.

nek...sangka baik nek ye
Aku pun pernah di`raba'oleh doktor kat perut...
__________________
Usah dipinta kecilkan ujian, pintalah dibesarkan iman menghadapinya...~solusi~
Reply With Quote
  #7  
Old 10-01-2008, 05:52 PM
gween gween is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2007
Location: ....DAMN the "BANGKAI AYAM"....
Posts: 11,704
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

nenek ni tersalah anggapan kot...
Reply With Quote
  #8  
Old 10-01-2008, 05:53 PM
znlftr znlftr is offline
Active Plus

znlftr's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2006
Location: Skudai
Posts: 3,256
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zkryjalal View Post
Aku pun pernah di`raba'oleh doktor kat perut...
pe lagi bro, cari reporter HMetro.
commission 50-50
__________________
Jom jadi UBER Partner (Driver)
Reply With Quote
  #9  
Old 10-01-2008, 05:55 PM
zkry zkry is offline
Super Active

zkry's Avatar

 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2007
Location: :: Ezeelink MOBILE-MONEY Service Center ::
Posts: 6,718
Thanks (Received): 109
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to zkry
Default

Quote:
Originally Posted by znlftr View Post
pe lagi bro, cari reporter HMetro.
commission 50-50
Takpelah aku dah maafkan dia... walaupun masih pilu diperbuat begitu....
__________________
Usah dipinta kecilkan ujian, pintalah dibesarkan iman menghadapinya...~solusi~
Reply With Quote
  #10  
Old 10-01-2008, 05:58 PM
znlftr znlftr is offline
Active Plus

znlftr's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2006
Location: Skudai
Posts: 3,256
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

1 je ko kena jaga, kalu doktor tu cakap "ince, belakang pusing"
__________________
Jom jadi UBER Partner (Driver)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold
Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
Disclaimer: All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you.