Forex Gratis! Modal - hadiah dari broker. Dapatkan bonus $50!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 New forum feature to help you manage updates of your own thread
Last Post: CariGold
Posted On: 22-02-2016
Replies: 0
Views: 24,342
0 Technical Issues
Last Post: CariGold
Posted On: 18-02-2016
Replies: 1
Views: 21,607
0 Removal of User Title Status & Subforum
Last Post: Dann
Posted On: 02-02-2015
Replies: 0
Views: 56,487
More...
Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 10-01-2008, 05:39 PM
eboss eboss is offline
CG Hardcore

eboss's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Nov 2007
Location: FRANCHISE QMATHS ENRICH CENTRE AKAN DIBUKA PM SAYA
Posts: 85,703
Poster Rank: #5
Thanked 1,899 Times
Active Level
My Mood:
Default Atendan raba nenek

KUALA PILAH: “Kalau saya yang sudah berpangkat nenek pun dia tergamak meraba, macam mana dengan orang lain yang lebih muda,” kata Tehar Abdullah yang mendakwa dicabul atendan sebuah hospital di sini, semalam.

Tehar, 65, mendakwa dicabul sebanyak dua kali di bilik persalinan pesakit oleh seorang kakitangan hospital yang bekerja di bahagian X-Ray pada pagi semalam dan kelmarin.

Menurutnya, dia mendapatkan rawatan di hospital itu selepas bahagian tulang belakang sakit akibat terjatuh di pasar basah di Pekan Jelai, Bahau, Isnin lalu.

“Semasa kejadian itu, saya mahu duduk di kerusi plastik tetapi ia tiba-tiba patah menyebabkan saya terjatuh dan sakit bahagian belakang.

“Sakit itu semakin teruk menyebabkan anak saya menghantar saya ke hospital terbabit Selasa lalu untuk menjalani rawatan,” katanya yang ditemui selepas membuat laporan polis di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Kuala Pilah di sini, petang semalam.

------------------------------------------------------

dah tak tau nak kata apa dah...apa agaknya dia rasa kalau mak dia diraba orang...orang lain ler...kala yang raba tu bapa dia tak aci ler.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 10-01-2008, 05:42 PM
zuljaalaa zuljaalaa is offline
Legendary Member

zuljaalaa's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jun 2006
Location: Alor Setar ---> KL --> Penang -> KL ->Penang -> KL
Posts: 11,822
Poster Rank: #253
Thanked 37 Times
Active Level
My Mood:
Default

betul ke raba? ke nenek tu yang perasan diri dia diraba?
__________________
6
Reply With Quote
  #3  
Old 10-01-2008, 05:43 PM
paklah70 paklah70 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2007
Posts: 730
Poster Rank: #4808
Thanked 0 Times
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by eboss View Post
KUALA PILAH: “Kalau saya yang sudah berpangkat nenek pun dia tergamak meraba, macam mana dengan orang lain yang lebih muda,” kata Tehar Abdullah yang mendakwa dicabul atendan sebuah hospital di sini, semalam.

Tehar, 65, mendakwa dicabul sebanyak dua kali di bilik persalinan pesakit oleh seorang kakitangan hospital yang bekerja di bahagian X-Ray pada pagi semalam dan kelmarin.

Menurutnya, dia mendapatkan rawatan di hospital itu selepas bahagian tulang belakang sakit akibat terjatuh di pasar basah di Pekan Jelai, Bahau, Isnin lalu.

“Semasa kejadian itu, saya mahu duduk di kerusi plastik tetapi ia tiba-tiba patah menyebabkan saya terjatuh dan sakit bahagian belakang.

“Sakit itu semakin teruk menyebabkan anak saya menghantar saya ke hospital terbabit Selasa lalu untuk menjalani rawatan,” katanya yang ditemui selepas membuat laporan polis di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Kuala Pilah di sini, petang semalam.

------------------------------------------------------

dah tak tau nak kata apa dah...apa agaknya dia rasa kalau mak dia diraba orang...orang lain ler...kala yang raba tu bapa dia tak aci ler.
KURANG AJAR LA TU....
ni mesti spesis gian ni..
dunia..dunia...
Reply With Quote
  #4  
Old 10-01-2008, 05:43 PM
SedBen SedBen is offline
Super Active

SedBen's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Sep 2006
Location: Territory of Silent Trader
Posts: 6,935
Poster Rank: #567
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

mane dia tau dia di rabe lak..rabe katne? cite tergantung jek..buahahaha lawak2
Reply With Quote
  #5  
Old 10-01-2008, 05:48 PM
znlftr znlftr is offline
Active Plus

znlftr's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2006
Location: Skudai
Posts: 3,255
Poster Rank: #1324
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

salah paham kot ni.

nek...sangka baik nek ye
Reply With Quote
  #6  
Old 10-01-2008, 05:50 PM
zkry zkry is offline
Super Active

zkry's Avatar

 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2007
Location: :: Ezeelink MOBILE-MONEY Service Center ::
Posts: 6,718
Poster Rank: #601
Blog Entries: 1
Thanked 109 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by znlftr View Post
salah paham kot ni.

nek...sangka baik nek ye
Aku pun pernah di`raba'oleh doktor kat perut...
__________________
Usah dipinta kecilkan ujian, pintalah dibesarkan iman menghadapinya...~solusi~
Reply With Quote
  #7  
Old 10-01-2008, 05:52 PM
gween gween is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2007
Location: ....DAMN the "BANGKAI AYAM"....
Posts: 11,704
Poster Rank: #259
Thanked 16 Times
Active Level
My Mood:
Default

nenek ni tersalah anggapan kot...
Reply With Quote
  #8  
Old 10-01-2008, 05:53 PM
znlftr znlftr is offline
Active Plus

znlftr's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2006
Location: Skudai
Posts: 3,255
Poster Rank: #1324
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zkryjalal View Post
Aku pun pernah di`raba'oleh doktor kat perut...
pe lagi bro, cari reporter HMetro.
commission 50-50
Reply With Quote
  #9  
Old 10-01-2008, 05:55 PM
zkry zkry is offline
Super Active

zkry's Avatar

 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2007
Location: :: Ezeelink MOBILE-MONEY Service Center ::
Posts: 6,718
Poster Rank: #601
Blog Entries: 1
Thanked 109 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by znlftr View Post
pe lagi bro, cari reporter HMetro.
commission 50-50
Takpelah aku dah maafkan dia... walaupun masih pilu diperbuat begitu....
__________________
Usah dipinta kecilkan ujian, pintalah dibesarkan iman menghadapinya...~solusi~
Reply With Quote
  #10  
Old 10-01-2008, 05:58 PM
znlftr znlftr is offline
Active Plus

znlftr's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2006
Location: Skudai
Posts: 3,255
Poster Rank: #1324
Thanked 1 Time
Active Level
My Mood:
Default

1 je ko kena jaga, kalu doktor tu cakap "ince, belakang pusing"
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 01:41 AM.


Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you