Sensasi dalam dunia Forex! Cepat dapatkan tawaran terbaru daripada InstaForex - bonus 45% untuk setiap deposit! Bonus 45% untuk keuntungan yang maksimum!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Lands, Properties Sale/Rent

CG Sponsors



Recommended Brokers

CG Updates
0 Forum rules improvised
Last Post: CariGold
Posted On: 05-02-2014
Replies: 0
Views: 24,040
0 Social Group is now based on request
Last Post: CariGold
Posted On: 11-12-2012
Replies: 0
Views: 54,648
0 Unscheduled maintenance
Last Post: CariGold
Posted On: 26-11-2012
Replies: 0
Views: 42,011
More...
  #1  
Old 16-09-2011, 11:36 AM
maslinkcc maslinkcc is offline
Active Member

maslinkcc's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2008
Posts: 707
Poster Rank: #4562
Thanked 13 Times
Active Level
My Mood:
Default Rumah baru di kawasan bandar nusajaya johor bahru

Rumah ini sudah habis dijual, sila tengok tarikh post, tq



1. rumah terrace 20x70 ( market price rm400k++ )
build up 1600 kp, harga bumi 228k non bumi 267k.offer sekarang rebat 5%, free untuk legal fee, stamp duty dan disburstment, free autogate dan free alarm system.

2. rumah link semi-D 34x70 ( market price rm 550k++ )
build up 2043 kp, harga bumi 323k, non bumi 372k.
offer sekarang free untuk legal fee, stamp duty dan disburstment, free autogate dan free alarm system.

mesti rakan2 semua nak tau kenapa syarikat saya ni jual murah kan?
sebab company ni sebelum ni hanya buat rumah mampu milik untuk kerajaan negeri (taman nusantara), jadi kami baru je start untuk projek rumah sederhana ni dan kedua2 rumah tersebut adalah 1st projek untuk taman baru ni, jadi kami jual under market price, sehingga hujung bulan sept ni sahaja, lepas ni kompom naik harga kow kow ikut market price.

ni serba sedikit link yg saya boleh bagi untuk rujukan harga market kat kawasan ni

http://www.iproperty.com.my/developm...2/Nusa_Central
http://property.malaysiamostwanted.c...-suasana-homes
http://property.malaysiamostwanted.com/areas/nusa-duta
http://property.malaysiamostwanted.c...yu-precinct-3b - nusabayu ni 20x60 pon dah 280k++
http://www.properties188.com/jhb-eas...residences.htm
http://www.iproperty.com.my/property...l_Land_ForSale

kalau berminat boleh call saya RIZAL 012-713 4498

ni serba sedikit gambar yg sempat saya masukkan.



Last edited by maslinkcc; 10-09-2013 at 04:42 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 16-09-2011, 11:37 AM
maslinkcc maslinkcc is offline
Active Member

maslinkcc's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2008
Posts: 707
Poster Rank: #4562
Thanked 13 Times
Active Level
My Mood:
Default

reserve for next
Reply With Quote
  #3  
Old 16-09-2011, 11:40 AM
CH4 CH4 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (53)
Join Date: Nov 2010
Location: Sila isi tempat __________________________________
Posts: 17,955
Poster Rank: #105
Blog Entries: 1
Thanked 465 Times
Active Level
My Mood:
Default

Umah skrg mmng mhl blka
Reply With Quote
  #4  
Old 16-09-2011, 11:47 AM
TamingSari TamingSari is offline
CG Top Poster Club

TamingSari's Avatar

 
Trader Rating: (27)
Join Date: Jun 2006
Location: FBS.MY
Posts: 24,170
Poster Rank: #60
Blog Entries: 2
Thanked 119 Times
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by CH4 View Post
Umah skrg mmng mhl blka
kerajaan memang nakkan rakyat berhutang sampai ke tua
__________________
Quote:
60% Bonus Support Margin Hingga MC | Rebate 50% | Register HERE
Call/SMS/WhatsApp: 012.799.1752
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 04:13 PM.


Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Disclaimer : All posts made by either members or mods even admins on CariGold.com are just only individual opinions, not necessarily or specifically those of CariGold.com or it's owner. CariGold does neither support, endorse nor vouch any programs and/or opportunities discussed here. We also does not give/offer investment advice and we does not research the opportunities discussed here. We simply provide a place for discussion. YOU'RE ON YOUR OWN RESPONSIBILITY IF YOU LOSE SUM OF MONEY IN ANY PROGRAMS DISCUSSED HERE