Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Lands, Properties Sale/Rent

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 16-09-2011, 11:36 AM
maslinkcc maslinkcc is offline
Regular

maslinkcc's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2008
Posts: 707
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Rumah baru di kawasan bandar nusajaya johor bahru

Rumah ini sudah habis dijual, sila tengok tarikh post, tq



1. rumah terrace 20x70 ( market price rm400k++ )
build up 1600 kp, harga bumi 228k non bumi 267k.offer sekarang rebat 5%, free untuk legal fee, stamp duty dan disburstment, free autogate dan free alarm system.

2. rumah link semi-D 34x70 ( market price rm 550k++ )
build up 2043 kp, harga bumi 323k, non bumi 372k.
offer sekarang free untuk legal fee, stamp duty dan disburstment, free autogate dan free alarm system.

mesti rakan2 semua nak tau kenapa syarikat saya ni jual murah kan?
sebab company ni sebelum ni hanya buat rumah mampu milik untuk kerajaan negeri (taman nusantara), jadi kami baru je start untuk projek rumah sederhana ni dan kedua2 rumah tersebut adalah 1st projek untuk taman baru ni, jadi kami jual under market price, sehingga hujung bulan sept ni sahaja, lepas ni kompom naik harga kow kow ikut market price.

ni serba sedikit link yg saya boleh bagi untuk rujukan harga market kat kawasan ni

http://www.iproperty.com.my/developm...2/Nusa_Central
http://property.malaysiamostwanted.c...-suasana-homes
http://property.malaysiamostwanted.com/areas/nusa-duta
http://property.malaysiamostwanted.c...yu-precinct-3b - nusabayu ni 20x60 pon dah 280k++
http://www.properties188.com/jhb-eas...residences.htm
http://www.iproperty.com.my/property...l_Land_ForSale

kalau berminat boleh call saya RIZAL 012-713 4498

ni serba sedikit gambar yg sempat saya masukkan.



Last edited by maslinkcc; 10-09-2013 at 04:42 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 16-09-2011, 11:37 AM
maslinkcc maslinkcc is offline
Regular

maslinkcc's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2008
Posts: 707
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

reserve for next
Reply With Quote
  #3  
Old 16-09-2011, 11:40 AM
CH4 CH4 is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (53)
Join Date: Nov 2010
Location: Sila isi tempat __________________________________
Posts: 18,539
Thanks (Received): 462
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Umah skrg mmng mhl blka
Reply With Quote
  #4  
Old 16-09-2011, 11:47 AM
TamingSari TamingSari is offline
CG Top Poster Club

TamingSari's Avatar

 
Trader Rating: (28)
Join Date: Jun 2006
Location: FBS.MY
Posts: 25,114
Thanks (Received): 126
Likes (Received): 3
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by CH4 View Post
Umah skrg mmng mhl blka
kerajaan memang nakkan rakyat berhutang sampai ke tua
__________________
Quote:
100% Bonus Boleh Withdraw |Register SINI
Call/SMS/WhatsApp: 012.Tujuh99.1752
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump

CariGold