Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


     
All banners are advertisements only. CG does not endorse or vouch for any advertisers. Read Disclaimer HERE


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > General Stuff & Products

Forex Exchange
Recommended Brokers

CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 07-09-2011, 12:44 PM
vendingMachine vendingMachine is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2011
Posts: 32
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Pembekal Vending machine

Salam Buat warga CG,

Nationwide Vending adalah pembekal pelbagai mesin vending dan kini terdapat pelbagai produk mesin
vending pelbagai-guna yang mudah dikendalikan dan mampu milik. Antaranya:

-Multi-inventories vending machine



Mesin ini menggunakan kuasa elektrik yang rendah, serendah 24v sahaja. Mempunyai 4 ruang pengisian produk. Setiap produk pada ruang yang disediakan boleh dilaras harga dan penjualan terkini. Mampu memuatkan produk sehingga 4 cm tebal. Dilengkapi sensor untuk menandakan kehabisan stock. Ia juga mempunyai system anti-vandalism yang baik. Pada masa kini, kami masih lagi mempunyai stok yang tidak mempunyai paparan LCD. Tapi stok akan datang akan dilengkapi dengan paparan LCD untuk pengusaha menjual pula tapak iklan. Kenapa tidak? Dua pendapatan melalui satu mesin!! Lokasi adalah tidak terbatas seperti hostel, kedai dobi layan diri dan sebagainya. Paling menarik, anda boleh gantungkannya di dinding!
RM4388/dgn LCD display
RM3888/tanpa LCD display



Mesin ini merupakan mesin yang memaparkan isi kandungannya. Ringkas dan padat dan sesuai di letakkan di pantry o?s. Mempunyai 4 ruang jualan dan boleh memuatkan produk sehingga 3cm lebar. Menggunakan lampu LED untuk penjimatan dan tenaga elektrik yang rendah.
RM2588

-Self-service Pop Corn Machine



Produk ini berupaya menjual stok bertih seberat 7.5kg di ruang penyimpanannya. Malahan, ia berupaya membekalkan kotak bungkusan yang akan dikeluarkan setelah pengguna memasukan jumpah wang yang tepat. Selain rekabentuknya yang kompak, ia juga adalah mudah untuk dipindah dengan bantuan roda yang disediakan. Harga, masa memasak, jumlah bertih jagung dan kapasiti jualan boleh ditetapkan. Malahan, jumlah penjualan boleh dipaparkan untuk memudahkan pengusaha memantau jualan mereka.
RM8888

-Toothbrush Vending Machine



Mesin ini menggunakan tenaga bateri yang boleh bertahan 4 –6 bulan bergantung kepada kekerapan penggunaan. Terbaik di dalam system ‘anti-vandalism’ dan boleh ditempatkan di kawasan yang stratergik. Pemilihan produk yang bersesuaian seperti berus gigi pakai buang, ubat gigi, milo 3 dalam 1 dan pelbagai lagi produk yang di pak seumpamanya boleh di muatkan kedalamnya. Lokasi—lokasi yang bersesuaian adalah seperti di hotel budget dan resort. Tapi jangan hadkannya kepada lokasi yang kami nyatakan, anda mungkin lebih bijak dalam pemilihan lokasi!! Anda Cuma perlu mencari dinding sahaja untuk melakukan jualan.
RM1388

-Bootle Vending Machine



Produk ini lebih diutamakan untuk pengusaha IKS yang mengeluarkan produk—produk di dalam botol bersai kecil. Walaupun begitu, mesin ini lebih kepada pemasaran dan pengenalan dan penembusan pasaran sedia ada. Menarik dan mudah diselenggarakan.
price will update later

Mesin vending adalah jawapan mudah untuk pengusaha-pengusaha memperolehi pulangan yang
lumayan dan kos operasi yang sangat rendah.
Antara kos operasi yang boleh dikurangkan adalah seperti berikut :

-kos gaji pekerja
-sewaan kedai yang mahal
-alat ganti yang murah, dll.

Interested???

Come visit our showroom di Bandar Putra Permai, Seri kembangan
Call / SMS Nadia 03-8942 8870 / 017-3713183

Atau layari

facebook : http://www.facebook.com/Nationwidevending
website : www.nationwidevending.com.my
email : sales@nationwidevending.com.my

Last edited by vendingMachine; 08-09-2011 at 02:47 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 07-09-2011, 12:45 PM
maxpix maxpix is offline
Active Member

maxpix's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Feb 2007
Location: PERLIS-PENANG-BANGI
Posts: 1,199
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

wow bisnes kontroversi ni,,,,
__________________
Jersi Bola/Rugby Latest Club Gred AAA
HOMESTAY DI PULAU LANGKAWI, ALOR SETAR,CHANGLUN, KANGAR, ARAU PERLIS http://zarrahomestay.blogspot.com
Berminat Call/WASSAP or PM :
013-4389300/016-4469300
Reply With Quote
  #3  
Old 07-09-2011, 12:53 PM
syahays syahays is offline
CG Top Poster Club

syahays's Avatar

 
Trader Rating: (28)
Join Date: Sep 2010
Location: forex is the world of confusions...
Posts: 23,345
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Send a message via Yahoo to syahays Send a message via Skype™ to syahays
Default

leh custom ke tt??contoh jenis kita nak...rege range bp??
Reply With Quote
  #4  
Old 07-09-2011, 01:08 PM
vendingMachine vendingMachine is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2011
Posts: 32
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by syahays View Post
leh custom ke tt??contoh jenis kita nak...rege range bp??
Kite supply base coat shj, kite suggest buyer tuk customize sticker s'dr pd machine.
Reply With Quote
  #5  
Old 07-09-2011, 01:14 PM
vendingMachine vendingMachine is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2011
Posts: 32
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Offer tapak untuk Vending machine

attention!!!!!!!!!!!!

Offer!!!!!!!!!!!!

kami mencari buyer yang berminat untuk membeli multi-inventories vending machine untuk dipasang di tapak sedia ada yang sangat strategik kuala lumpur infrastructure university college (kliuc)..details seperti dibawah :-

lokasi : Asrama student kliuc di ikram,kajang. Terdapat 2 blok yang menempatkan 700-800 student untuk 1 blok..
Harga mesin : RM3888/tanpa LCD display & RM4388/LCD display (bole sewa tapak untuk iklan)(students kat situ pun bole iklan kan produk-produk yg diorg jual)
Kadar sewa tapak : Rm30 sebulan sahaja (murah kan)

anda hanya perlu beli vending machine kami, pasang dan jual ape2 produk yang bersesuaian dengan keperluan student..bole jual sabun basuh (untuk kedai dobi layan diri), junk food/snack (megi,minuman 3in1,) keperluan harian (ubat gigi, sanitary pad, syampo) dll. bergantung kepada kreativiti anda

1st come 1 serve

Interested ???? call nadia 03-8942 8870 / 017-3713183

Last edited by vendingMachine; 09-09-2011 at 11:14 AM..
Reply With Quote
  #6  
Old 07-09-2011, 01:17 PM
vendingMachine vendingMachine is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2011
Posts: 32
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Offer tapak untuk Vending machine

attention!!!!!!!!!!!!

Offer!!!!!!!!!!!!

kami mencari buyer yang berminat untuk membeli multi-inventories vending machine untuk dipasang di tapak sedia ada yang sangat strategik kuala lumpur infrastructure university college (kliuc)..details seperti dibawah :-

lokasi : Asrama student kliuc di ikram,kajang. Terdapat 2 blok yang menempatkan 700-800 student..
Harga mesin : RM3888/tanpa LCD display & RM4388/LCD display (bole sewa tapak untuk iklan)(students kat situ pun bole iklan kan produk-produk yg diorg jual)
Kadar sewa tapak : Rm30 sebulan sahaja (murah kan)

anda hanya perlu beli vending machine kami, pasang dan jual ape2 produk yang bersesuaian dengan keperluan student..bole jual sabun basuh (untuk kedai dobi layan diri), junk food/snack (megi,minuman 3in1,) keperluan harian (ubat gigi, sanitary pad, syampo) dll. bergantung kepada kreativiti anda

1st come 1 serve

Interested ???? call nadia 03-8942 8870 / 017-3713183

Last edited by vendingMachine; 09-09-2011 at 11:15 AM..
Reply With Quote
  #7  
Old 07-09-2011, 01:20 PM
eboss eboss is offline
CG Hardcore

eboss's Avatar

 
Trader Rating: (23)
Join Date: Nov 2007
Location: FRANCHISE QMATHS ENRICH CENTRE AKAN DIBUKA PM SAYA
Posts: 85,697
Thanks (Received): 1894
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

menarik nie..kat kajang lak tu
__________________
USAHAWAN WWW.QMATHSMALAYSIA.COM BERMINAT? PM SAYA
Pelaburan LAGI HEBAT dari emas
Reply With Quote
  #8  
Old 07-09-2011, 01:20 PM
azmi_tshirt azmi_tshirt is offline
Super Active

azmi_tshirt's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2007
Posts: 5,625
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

untung ke bisness ni ye?
Reply With Quote
  #9  
Old 07-09-2011, 01:21 PM
eboss eboss is offline
CG Hardcore

eboss's Avatar

 
Trader Rating: (23)
Join Date: Nov 2007
Location: FRANCHISE QMATHS ENRICH CENTRE AKAN DIBUKA PM SAYA
Posts: 85,697
Thanks (Received): 1894
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

gambar masin tu tepek ler sini
__________________
USAHAWAN WWW.QMATHSMALAYSIA.COM BERMINAT? PM SAYA
Pelaburan LAGI HEBAT dari emas
Reply With Quote
  #10  
Old 07-09-2011, 01:22 PM
eboss eboss is offline
CG Hardcore

eboss's Avatar

 
Trader Rating: (23)
Join Date: Nov 2007
Location: FRANCHISE QMATHS ENRICH CENTRE AKAN DIBUKA PM SAYA
Posts: 85,697
Thanks (Received): 1894
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

leh jual kad top up?
__________________
USAHAWAN WWW.QMATHSMALAYSIA.COM BERMINAT? PM SAYA
Pelaburan LAGI HEBAT dari emas
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 05:57 PM.


Copyright ©2000 - 2017, CariGold.com.
All posts published herein are merely based on individual views, and they do not expressly or by implications represent those of CariGold.com or its owner. It is hereby made clear that CariGold.com does not endorse, support, adopt or vouch any views, programs and/or business opportunities posted herein. CariGold.com also does not give and/or offer any investment advice to any members and/or readers. All members and readers are advised to independently consult their own consultants, lawyers and/or families before making any investment and/or business decisions. This forum is merely a place for general discussions. It is hereby agreed by all members and/or readers that CariGold. com is in no way responsible and/or liable for any damages and/or losses suffered by anyone of you